Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 9 random dingen over mij (die je vast nog niet wist)

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Lifestyle
Previous Story
Next Story

38 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jenn
  23/06/2016 at 14:14

  Leuk om te lezen! Knakkende lichaamsdelen vind ik ook vreselijk, krijg al kippenvel bij de gedachte, brr. Een feitje over mij, ehm… ik heb altijd mijn teennagels gelakt, zelfs als ik mijn voeten verstop in mijn wollige winterlaarzen + dikke sokken.

 • Reply
  Nicky
  22/06/2016 at 00:39

  Altijd leuk om te lezen! En ehhhh, even denken… Ik heb geduimd in mijn slaap tot ik zo ongeveer 25 was. Heel charmant! Ik geloof dat het daarna vanzelf ophield. Eindelijk.

 • Reply
  Morgaine
  18/06/2016 at 09:27

  Had ik jou al eens vertelt dat ik geen vis lust? hahahahaha

  Er zijn een aantal dingen die ik als baby al uitspoog, smeerkaas, (lust ik nu wel op een warm broodje of zo), vis, lever en niertjes….

  Je ondergoed, ja hier ooit ook zo, later is dat een beetje veranderd, hangt ervan af wat ik ga doen, werk en gewone dagen… bepaald eigenlijk mijn bovenkleding vooral mijn shirt, trui of tuniek welke bh ik aantrek en ondergoed alleen in de zomer als ik wit draag op mijn kont ja dan zal ik geen zwart dragen maar als mijn topje dan zwart is… dan draag ik echt wel een zwarte bh erbij, dan ben ik dus een zebra ๐Ÿ˜› whahahaha

  Bij uitgaan, heb ik speciaal ondergoed, of meer richting lingerie en dat matcht altijd, is net even mooier ook dan ๐Ÿ˜‰ Want ook al ziet niemand het, velen snappen nog altijd niet dat je je mooi en goed voelen bij je ondergoed of lingerie start, je vrouwelijkheid zo naar boven haalt.

  X

 • Reply
  Janneke
  14/06/2016 at 22:19

  Haha! Ramen zemen doe ik ook zelden.. maar onlangs moest het gebeuren omdat de VVE was gaan zeuren. Blijkbaar hadden meer bewoners dit al even niet gedaan (ook spinnenrag weghalen enzo). Koken hier idem! Helaas moet ik vanaf augustus toch echt vaker aan de bak, want vriendlief gaat een stuk verder weg werken en waarschijnlijk ook vaak later thuis zijn. Verder feitje van mij is dat ik ook nooit strijk (slechte huisvrouw ?). Dat doet m’n schoonmoeder voor ons (eigenlijk alleen maar kleding van B. Ik koop geen kleding die gestreken moet worden haha!).

  • Reply
   SAS
   15/06/2016 at 20:09

   Haha we kunnen elkaar een hand geven. Strijken doe ik ook nooit ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Maaike
  14/06/2016 at 03:37

  Volgens mij heb ik nog nooit in mijn volwassen leven de ramen gezeemd. Wat weinig mensen over mij weten is dat ik totaal, maar dan ook totaal geen, nul, zero, richtingsgevoel heb. Maakt niet uit waar ik ga of er al jaren woon, ik moet nog steeds zoeken naar bekende plekken!

 • Reply
  Marcella
  13/06/2016 at 21:52

  Leuk om te lezen! Dat multitasken doe ik ook altijd. Soms best wel eens vermoeiend, want waar je mee bezig bent schiet niet op, haha. Maar toch doe ik het weer ๐Ÿ˜‰ Ik heb ook ene hekel aan smeerkaas!

 • Reply
  Anneleen
  13/06/2016 at 15:35

  Ik vind koken ook vreselijk… Jim is er veel, veel, veel beter! Ik doe dan de afwas en afdroog. Kwestie van wel de taken te verdelen ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Michelle
  12/06/2016 at 12:29

  De eerste wist ik, die had je namelijk al eens gedeeld ๐Ÿ˜‰ Grappig dat je nooit kookt, ik heb er niet altijd zin in maar ik kook eigenlijk iedere dag. Chris daarin tegen is er dan weer niet zo goed in. Hmm iets wat je niet van mij weet. Ik vind shoppen voor kleding helemaal niet zo leuk. Terwijl andere vrouwen los gaan, vind ik het vaak irritant, te warm, teveel gedoe om meerdere keren iets aan te passen, frustrerend dat nรฉt mijn maat of kleur uitverkocht is.. Online kleding kopen vind ik wel iets beter te doen..

 • Reply
  annouska
  12/06/2016 at 11:51

  Goh, dat Ik zeem niet graag de ramen, herken ik. Ik ging afgelopen week even snel een raampje doen omdat de katten er allemaal pootjes op hadden gezet. Ik ben daarna heel erg sacherijnig naar mijn werk vertrokken. Hoe zou dat nou gekomen zijn? :’)

 • Reply
  Renske
  12/06/2016 at 10:12

  Jakkes, knakkende knokkels. Daar krijg ik echt kippenvel van!

  Ramen zemen was ook nooit mijn favoriete klusje, totdat ik een ideale manier ontdekte waardoor ik geen strepen meer kreeg. Zelfs zonder een trekker, hihi. Ik weet het merk zo niet meer, maar het werkt als een tierelier! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Sofie Katelijne
  11/06/2016 at 20:07

  hahaha sommige dingen zijn wel heel herkenbaar hoor; mijn kousen matchen bij mij altijd, koken doe ik ook zelden en ramen zemen, no thanks!

 • Reply
  Mariska Groot
  11/06/2016 at 17:23

  Leuk om te lezen ๐Ÿ™‚ Over koken denk ik precies hetzelfde, helaas heb ik alleen niemand die het voor me doet, haha!

 • Reply
  Tessa
  11/06/2016 at 13:26

  Haha, veel is herkenbaar! Behalve dat mutitasken. Ik begin aan van alles, maar maak nooit iets af. En dat vind ik vervolgens prima. Mijn vriend vindt dat iets minder prima… ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Sheila
  10/06/2016 at 20:44

  Wat leuk om te lezen! Ik kan me niet voorstellen waarom iemand zoveel slippers zou hebben. Ik heb รฉรฉn paar en that’s it. Die gaan voornamelijk mee op reis waar ik weken of maanden in slenter. In Nederland gebruik ik ze eigenlijk nauwelijks.

  Zemen? Heb ik ook een hekel aan. Ik heb het nog maar 1 keer gedaan in het huis waar ik in woon. En hier zit ik dus ook al zo’n 8 jaar.

  En ondergoed matchen? Haha… Nee, daar doe ik ook niet aan. Ik wil echt niet elke dag een schone bh aan doen. Dat zal ik ook niet trekken als ik ga reizen, want zoveel kan ik niet meenemen. Dus het boeit me geen flaus wat ik aan heb ๐Ÿ™‚

  Een random fact? Ik heb vroeger in Londen stage gelopen. Het is nog steeds mijn ultieme favoriete stad. Ik was toen 16, maar de liefde voor Londen is altijd gebleven. Inmiddels ben ik er tig keer geweest (ik was er nog afgelopen weekend) . Naast mijn eigen woonplaats is er geen andere stad die ik zo goed ken. Zelfs dus in Nederland niet. Ik voel me er altijd meteen thuis als ik er ben en ergens voelt het telkens alsof ik niet weg ben geweest. Heerlijk!

 • Reply
  zwartraafje
  10/06/2016 at 20:42

  Dat van die ramen had ik vroeger ook maar ondertussen heb ik daar gelukkig een oplossing voor gevonden. Ik geloofde het niet echt toen de Tupperware-demonstratrice het product aan het ‘verkopen’ was maar blijkbaar zorgt dat ene doekje er echt wel voor dat ik geen strepen op mijn ramen heb. Ik gebruik zelfs geen kuisproduct meer. Niet dat ik nu plots wekelijks de ramen aan het kuisen ben maar ik ben er wel veel sneller vanaf wanneer ze gekuist moeten worden. Snel met die natte doek erover, even uitwringen en nog is er overheen en ik ben er al van af.

  Een feitje over mij? Oh ik weet er รฉรฉn … ik hou ontzettend van bloemen. Zeker als de kleurtjes mooi bij elkaar passen en nog meer wanneer ze mijn favoriete kleur (paars) hebben. Alleen koop ik dus geen bloemen voor mezelf waardoor er doorgaans niet vaak bloemen in huis zijn. Vandaag kreeg ik echt een mooi boeketje van mijn echtgenoot en iedere keer dat ik naar die bloemen zij word ik er gelukkig van.

 • Reply
  Annika
  10/06/2016 at 10:39

  Haha, wat een leuk artikel! Ik vind het juist wel leuk om te koken! ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Simone
  09/06/2016 at 22:02

  Ohhh vingers knakken vind ik ook zo naar, brrrr…

  Maar iets bedenken wat jij niet weet is echt lastig haha!

 • Reply
  Dalinka
  09/06/2016 at 21:40

  Heerlijk pasta! Ik ben er ook dol op en ik kan het wel elke dag eten. Maja dat is dan weer niet zo goed voor je. Ramen zemen kan ik ook niet. Ik maak ze nog viezer dan ze waren haha. En aan matchende ondergoed doe ik meestal niet. Ik hoor wel vaker dat mensen echt matchend ondergoed aan willen. Ik ben meestal 2 uur later toch alweer vergeten wat voor onderbroek ik ook alweer aan had ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Miriam
  09/06/2016 at 19:57

  Jaaa pasta! Toen ik op kamers woonde at ik dat bijna elke dag haha (niet eens een grapje ;p) Wij zijn nu fan van spagetthini (dunnere spaghetti, bijv. te koop bij de Jumbo) Ooit gehad? Zeker een aanrader =)

  • Reply
   SAS
   11/06/2016 at 21:27

   Nooit gegeten volgens mij, dank voor de tip!

 • Reply
  Lydia
  09/06/2016 at 19:35

  Ik vind wel dat je het aanpakt als een baas. Smerige smeerkaas? Kinderen indien mogelijk zelf laten doen. Geen zin om te koken? Man aan het werk zetten. Zemen een rotklus? Daarom doen de volgende bewoners het. Uitbesteden die vervelende klusjes! Dat zijn nou leiderscapaciteiten. ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   SAS
   11/06/2016 at 21:26

   Dat heet nou omdenken ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Wanda
  09/06/2016 at 19:20

  Dat van dat je nooit kookt, wist ik al, de rest nog niet, dus weer een hoop dingen geleerd. Over mij? Eh… ik heb totaal geen geduld voor technische zaken, lees dus nooit de beschrijving en druk direct op allerlei knopjes…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  09/06/2016 at 18:47

  Heel erg leuk om te lezen. Ik heb ook echt een hekel aan koken. Selfies maak ik ook zo goed als nooit trouwens.

 • Reply
  Sabine
  09/06/2016 at 18:31

  Leuk om te lezen! Ik zeem echt nooit de ramen, laatst ging mijn vriend dat spontaan doen. Pff wat een geluk haha ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Linda
  09/06/2016 at 17:56

  Ramen zemen: ook een bloedhekel aan!
  Haha, ik heb juist meestal niet-matchend ondergoed :’)

  Eeeh, een feitje dat niet zoveel mensen van mij weten… Ik kan heel scherp uit de hoek komen maar ik ben vaak best wel onzeker, haha ๐Ÿ™‚ (ik kan serieus dan op zo’n moment als iemand het vraagt NIETS bedenken haha)

 • Reply
  Tess
  09/06/2016 at 17:34

  En je nagels zijn dan ook nog eens zo mooi gelakt! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Astrid
  09/06/2016 at 17:15

  Hey Sas,

  Super leuk om te lezen. Haha ramen zemen, sjah daar heb ik ook echt een hekel aan haha.
  En smeerkaas, just love it! Ik kook eigenlijk ook bijna nooit, mijn man kookt meestal. Heel af en toe als hij er niet is, dan kook ik wel hihi.

  Liefs!

 • Reply
  Lies
  09/06/2016 at 16:50

  Vooral heel herkenbaar. Vooral dat ramen zemen, heb ik ook een bloedhekel aan.
  Smeerkaas kan ik dan af en toe weer wel appreciรซren.

 • Reply
  Vivian
  09/06/2016 at 16:35

  Haha wat een leuk lijstje zo! Ik had niet verwacht dat je niet van het koken zou zijn, ik zag jou wel voor me in de keuken!

 • Reply
  Nesrin
  09/06/2016 at 14:08

  Je hebt een aardige verzameling sloffen en slippers hebt. Ik vind het knap dat je matchende ondergoed aantrekt, ik kan dit dus niet.

 • Reply
  Anita
  09/06/2016 at 13:16

  Ramen zemen, ik doe het ook niet graag. Nu met de hond moeten we de serre ramen wel vaker doen. Want tja al die hondensnoetjes die erop achter blijven staan niet echt mooi.

 • Reply
  Ineke
  09/06/2016 at 12:54

  Respect voor het matchend ondergoed. Ik zou zoveel tijd kwijt zijn ‘s ochtends want ik hou van aparte prints :’)..

 • Reply
  Shirley
  09/06/2016 at 11:37

  De ramen niet zemen, zo herkenbaar! Ik heb het in meer dan 2 jaar nog nooit gedaan (de buitenkant wordt trouwens wel gedaan, omdat ik in een flat woon). Het raam in de balkondeur was laatst zo vies, dat ik het een beetje probeerde schoon te maken. Resutaat: het werd alleen maar erger. Fact: Ik houd niet van eten met een glibberige structuur.

 • Reply
  Darina
  09/06/2016 at 08:26

  Wat leuk om te lezen. Dat van de ramen zemen is heel herkenbaar!

 • Reply
  Rowan
  09/06/2016 at 08:00

  Altijd leuk om (nog) meer te weten te komen over de blogger achter de blog. Grappige feitjes, vooral de slipperverzameling! Een feitje over mij? Ik ben gek op alles wat Italiaans is (pasta, pizza, ijs) maar ben nog nooit in Italiรซ geweest! ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Melle
  09/06/2016 at 07:49

  Matchende ondergoed. Ik kan dat dus echt niet he ๐Ÿ™‚ En wat grappig dat je nooit kookt. Vind het zelf ook niet altijd even leuk haha dus ergens is het wel een geruststelling ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png