Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Saskia, in het kort

Bij lieve Olga zag ik deze super leuke, korte maar toch inhoudelijke vragen staan.
Ik besloot dit lijstje over te nemen.

Stom: Mensen die niet kunnen autorijden (invoegen waar het niet kan, niet opletten of 30/40 gaan rijden waar je 50 mag), leuk nieuws gevolgd door stom nieuws, de laatste aflevering van een serie kijken zonder dat je het doorhebt.

Allerstomst: PDS hebben als je fijn wilt gaan skaten of iets anders an sport wil doen.

Dag met een gouden randje: 20-8-2012 โ™ก

Leukste liedje filmpje op dit moment:Houd van: M., mijn familie&vrienden, onze poezels (en ermee knuffelen), bloggen en knutselen aan mijn layout, een goed boek of goede serie, thee drinken, fijn wandelen. Cadeautjes krijgen en bestellen voor dierbare, mijn werk, foto’s maken, jullie fijne reacties op de nieuwe rubriek Dreamjob en dat het bijna zomervakantie is.

Nooit gedacht: Dat het zo stressvol en energie vretend kon zijn je appartement te koop te hebben staan. Telkens die teleurstelling na de zoveelste bezichtiging (wat niet verder gaat) en het in orde maken van je appartement. Ik raak er soms een beetje klaar mee. Maar het is uiteindelijk voor een goed doel, alleen duurt het doel langer dan me/ons lief is.

Genieten: Van de natuur. Van de vogels die fluiten en diertjes eten geven. Van het briesje op een warme dag. Van de heerlijke foto’s die ik dan kan maken en het wandelen. Ook van een heerlijk kopje thee met een goed boek kan ik genieten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Bang voor: Het verliezen van dierbaren.

Hekel aan: Oneerlijkheid, fake people, het wisselende weer (warm/koud/warm/koud, ik kan daar dus echt niet tegen)

Lekkerste weer: Niet te warm, niet te koud. 15 t/m 20 graden vind ik prima te doen.

Leukste leeftijd: 24

Spijt van: Niks, alles heeft zo moeten lopen & loopt hoe het nou eenmaal loopt.

Lekkerste eten: Spaghetti, Turkse pizza en chocolalala.

Fijnste vakantieland: Qua zonnig land heb ik erg genoten van de 2 vakanties in Griekenland. Verder ben ik verliefd op Londen<3

Vreselijk goor: Zilvervisjes. Awww bah. Krijg al kriebels als ik er alleen al aan denk.

Mezelf een duwtje geven: Om soms naar werk te gaan. Als ik er eenmaal ben gaat het prima, want ik heb super leuk werk. Echter het vooruitzicht om 07:00 op werk te moeten staan en pas rond 18:00 klaar te zijn is soms wel slopend.

Wil nog: EEN NIEUWE EENGEZINSWONING.

Mis een beetje: Vrije tijd. Maar dat komt goed, aangezien ik een aantal dagen vrij heb genomen & wat weekenden vrij heb gepland.

Dansen: In de auto geef ik altijd een heel concert, met bijbehorend dansje. Wie doet dat niet?

Voel je vrij om de tag over te nemen! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

0
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

28 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  05/06/2016 at 17:49

  Leuk om te lezen Sas! Het concert in de auto lijkt me best hilarisch ๐Ÿ™‚ Ik kan me voorstellen dat het slopend is om steeds je huis op orde te maken, en dat er nog geen koper is. Uiteindelijk zal je zien dat het wachten beloond wordt. Ik duim dat het niet lang meer duurt!

 • Reply
  Vivian
  02/06/2016 at 15:27

  Leuk gedaan! Ik herken me wel in wat puntjes hihi. ZILVERVISJES ZIJN IEUW.

 • Reply
  heidi
  31/05/2016 at 20:11

  Wat leuk om te lezen meid.

 • Reply
  Wendy
  31/05/2016 at 13:12

  Ik kan me in de auto soms ook enorm irriteren aan andere mensen. Sommige mensen hebben hun rijbewijs echt bij een pakje boter gekregen.

 • Reply
  Madam Elisa
  31/05/2016 at 08:36

  Erg leuk om te lezen!

 • Reply
  Maaike
  31/05/2016 at 03:15

  Bij deze heb ik mijn dreamjob gevonden: pandaverzorger! Wat zijn die beestjes ondeugend haha.
  Lijkt me ook heel lastig om je appartement te willen verkopen en het lukt maar niet. Wij wonen in een huurhuisje en soms vind ik dat jammer want we zouden heel graag een eigen huis willen, maar het grote voordeel is de vrijheid. Leuke tag!

 • Reply
  Anne-Sterre
  30/05/2016 at 20:32

  Oh ik gruwel ook van zilvervisjes. Komen altijd uit het niets te voorschijn en je kunt er zo weinig tegen doen ๐Ÿ™

 • Reply
  Anita
  30/05/2016 at 19:40

  Wat een leuke tag! Een huis/appartement kopen en verkopen kan inderdaad slopend zijn! Hopelijk gaat je wens snel in vervulling!

 • Reply
  Evelyne
  30/05/2016 at 19:27

  Leuk ingevuld, ik heb die ook een tijdje geleden gedaan ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Els
  30/05/2016 at 19:12

  Leuk om te lezen. Leuke tag! Zilvervisjes zijn inderdaad zo goor! End at filmpje kende ik, zo leuk. Ik wil ook meer vrije tijd, en dan vooral meer vakantiedagen.

 • Reply
  Wanda
  30/05/2016 at 18:59

  Mensen die geen rotonde kunnen nemen en er dus zowat stilstaand over heen gaan. Drama! En ja, vrije tijd… pfff… gelukkig na deze week eerst 3,5 week vakantie dus dan hopelijk echt even bij tanken!

 • Reply
  Inge
  30/05/2016 at 18:53

  Is dit niet de Kort maar Krachtig tag van Ysanne? ๐Ÿ™‚ Oneerlijkheid, daar kan ik ook echt zรณ niet tegen. Vandaag helaas online nog meegemaakt, Dat kan echt het bloed onder mijn nagels weghalen, Leuk om jouw antwoorden te lezen trouwens!

 • Reply
  Astrid
  30/05/2016 at 18:08

  Hey Saskia,

  Wat een super leuk lijstje en mooie antwoorden heb je gegeven. PDS is echt stom inderdaad ๐Ÿ™ , baal er ook altijd van. Juist op het moment dat je het absoluut niet kan gebruiken, juist ja, dan heb je het…grrr.
  En ik ben ook echt dol op spaghetti en chocolaaaa ๐Ÿ™‚ .

  Liefs !

 • Reply
  Jenn
  30/05/2016 at 17:53

  Leuk lijstje! Dat pandafilmpje is geweldig, ik zag hem al een paar keer op facebook voorbij komen

 • Reply
  Sabine
  30/05/2016 at 16:18

  Leuke antwoorden! Ik heb m een tijdje geleden ook ingevuld ๐Ÿ™‚ En ja, mensen die niet kunnen autorijden zijn inderdaad behoorlijk vervelend haha.

 • Reply
  Linda
  30/05/2016 at 16:09

  Deze is leuk! Misschien neem ik ‘m wel over ๐Ÿ™‚
  En hoera, ik heb de perfecte leeftijd! Ik ben wel benieuwd waarom ^^

  • Reply
   SAS
   31/05/2016 at 21:14

   Dit was het jaar van weinig stress, trouwen met mijn partner en een hoop andere fijne dingen. De laatste jaren erna heb ik veel stress ervaren en nare dingen meegemaakt. Ik hoop dat 2017 een beter jaar wordt ๐Ÿ™‚

 • Reply
  jeapiebel
  30/05/2016 at 15:30

  Fijn dat je nergens spijt van hebt, zo hoort het ook! Ik hou wel van een korte tag.

 • Reply
  Claudia
  30/05/2016 at 12:33

  Leuke tag, vooral als je voor het eerst een kijkje neemt op een blog. Je kunt je meteen een goed beeld vormen. Ik zal tag & blog onthouden! ๐Ÿ™‚
  En succes met het vinden van een koper!

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  30/05/2016 at 11:45

  Deze is leuk! Kort maar krachtig!

  Dat huisje mag wel stilletjes aan in orde komen hรจ!

 • Reply
  jackie
  30/05/2016 at 11:35

  wat ontzettend leuk om dit te lezen,
  elke keer ontdek ik toch weer nieuwe dingen aan je…
  Lekker een paar dagen vrij, puber is voor 4 dagen in parijs en mijn eerste gedachten waren lekker rustig maar niets rust, word keihard werken in de avonduren in huis

 • Reply
  sammie
  30/05/2016 at 11:25

  Vooral het vroege opstaan om naar het werk te gaan vind ik vreselijk. Leuke tag is het.

 • Reply
  Simone
  30/05/2016 at 11:04

  Wat een leuke tag is dit! Dansen in de auto en zingen is ook herkenbaar haha! Ik doe het overigens niet altijd. Meestal als ik een gekke bui heb ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Nesrin
  30/05/2016 at 11:00

  Ieh zilvervisjes.

  Leuk om te lezen. Ik hoop dat jullie snel jullie huis verkopen en snel jullie droomhuis zullen vinden.

 • Reply
  Janneke
  30/05/2016 at 10:41

  Aaah brrr zilvervisjes, same here! Hebben jullie daar ook zo’n last van? Ik had er gisteren een doodgemaakt (dacht ik) en toen kroop ‘ie ineens over m’n hand. Zo vies. Goed vooruitzicht van die vrije weekenden. Zou ik ook veel vaker moeten doen… Duim nog steeds met jullie mee dat er snel iemand komt, die jullie appartement koopt! ๐Ÿ™‚

  • Reply
   SAS
   31/05/2016 at 21:13

   Ik krijg al gewoon rillingen als ik dit lees he :’) hahaha. BAH.

 • Reply
  Bente
  30/05/2016 at 09:56

  Ik hoop heel erg dat jullie snel jullie huisje verkopen en op zoek kunnen gaan naar de perfecte eengezinswoning!!

 • Reply
  Darina
  30/05/2016 at 08:26

  Wat een leuk lijstje en antwoorden! Dat van de vrije tijd missen, herken ik wel ๐Ÿ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png