De eerste maand van 2016 is morgen alweer voorbij! Een maand waarin er veel stress kwam kijken maar ook zeker heel wat mooie dingen gebeurde. Hier 10 van deze mooie geluksmomentjes op een rijtje. Want het leven is gewoon te mooi om niet bij stil te staan..

1. Enthousiaste kijkers voor ons huis
Het begon goed, de eerste maandag van januari. We hadden enthousiaste kijkers voor ons huis. Helaas besloten ze toch te gaan huren maar deze positieve insteek gaf een goed gevoel voor het aankomende jaar. De kijkers blijven komen, nu nog een koper ertussen.

2. De verkoop van onze bank
Na jaren de bank weg te willen doen hadden we ruim een half jaar geleden een advertentie online neergezet. Afgelopen maand is dan eindelijk onze kolossale bank opgehaald en hebben we ineens een extra grote woonkamer! We hebben er geen bank voor terug gekocht i.v.m. de verhuizing in de toekomst en zitten nu op 2 lounche stoelen. We zijn erg blij met de nieuwe indeling, hoewel ik het zeker wel mis om niet meer tegen M. aan te kunnen kruipen.

3. De 2 interne kansen op werk die ik kreeg
De eerste maand van 2016 begon goed, met 2 interne kansen op mijn werk. Kansen die ik met beide handen heb aangepakt. De eerste kans is het, zoals de meeste van jullie weten niet geworden. Volgende week loop ik mee voor de 2de en leukere kans. Ik hoop dat ik dit aan mijn werk mag toevoegen aangezien dit echt iets is waar ik mee bezig ben. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte! (via Instagram)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

4. Inspirerend boek
Ik ben nog steeds bezig in een heel inspirerend boek waar ik het al vaker over heb gehad: De happiness project van Gretchen Rubin. Ik vind het een prachtig boek met vele tips over het nóg gelukkiger worden dan je al bent. Uiteraard komt er een review online over dit mooie boek en deel ik de dingen die ik van het boek heb geleerd.

5. De 2 winacties die ik won
Het begon goed in blogland, ik won 2 hele toffe winacties. Het traagschuim kussen & een getekend portret van Muchable! Het kussen heb ik inmiddels binnen maar is voor nu ingepikt door M. 😉 Hij wilde hem even uitproberen en het bevalt hem goed. Binnenkort wil ik er uiteraard zelf op gaan slapen om te kijken of ik het wat vind. Tevens ben ik erg benieuwd naar mijn getekende portret van Romy, aangezien ik haar tekeningen altijd zo tof vind. Ik ruik een nieuwe profiel foto aankomen…

6. De lunch bij mijn ouders voor hun 30 jarig huwelijk
Mijn ouders waren deze maand 30 jaar getrouwd en we gingen op een Zondag gezellig bij ze lunchen. We hebben heerlijk gegeten en het was super gezellig.

7. Nieuwe toffe samenwerkingen
Ik heb heel wat toffe samenwerkingen binnen gekregen de eerste maand van dit jaar. Zo komen er binnenkort hele bijzondere ringen voorbij en ga ik in 2016 weer de samenwerking aan met otto.nl, een super fijn bedrijf die hele diverse spullen hebben. Ook heb ik wel weer wat aanvragen afgewezen omdat het niet bij mij of mijn blog paste.

8. Plantjes in huis
Ik kocht heel wat leuke nieuwe planten voor in huis. Zowel een grote in pot met groene plant (mede door onze woonkamer verandering, ruimte!) en een katjesplant. Ook kocht ik een hele bos met rode tulpen. Staat toch echt super leuk al die plantjes en kleurtjes in huis. Misschien word ik ook nog eens een plantenliefhebber 😉

9. Mijn nieuwe ketting
Ik beschreef hem al eerder in een foto overzichtje, ik ben erg blij met mijn nieuwe ketting. Deze deed ik mezelf cadeau, omdat alles meerdere kanten heeft, zowel positieve als negatieve. Always look on the bright side. Everything happens for a reason. Een reminder voor mezelf, vooral om altijd het positieve van dingen te zien.

10. Dat M. als het vriest mijn ramen krabt
Ik heb daar dus een hekel aan en ben er tevens wat klein voor om de ramen van de auto goed te kunnen krabben. M. is dus altijd zo lief om dit voor me te doen, voor hij richting werk gaat. De kleine dingen betekenen het meeste.

Wat was jou geluksmomentje van deze maand?

3
51 reacties

51 thoughts on “10 geluksmomentjes van januari 2016

 1. Marcella schreef:

  Mooi lijstje Sas! Je ketting klinkt tof!

 2. Anneleen schreef:

  Wat een mooie geluksmomentjes! 🙂 ik vind het altijd leuk om andere hun leuke momentjes te lezen! Superleuk dat je zoveel benaderd wordt voor samenwerkingen en dat je wat selectief kan zijn. En leuk dat je zoveel geluk had met de winacties 🙂

 3. Mona - Vandaagismooi.nl schreef:

  Wat een heerlijke fijne dingen zeg! Ben benieuwd naar je samenwerkingen, spannend!
  Ook top dat je je bank zo hebt kunnen verkopen!

 4. Amy schreef:

  Wat een prachtige momenten Sas, snap goed dat die je bijblijven! 😀 Mijn M. maakt mijn autoruiten ook wel eens ijsvrij.. wat een fijne verrassing is dat als je buiten komt he? 🙂

 5. Sannah schreef:

  ‘Collect moments not things’ I love it! Super leuk om te lezen

 6. Els schreef:

  Wat fijn dat je een enthousiaste kijker had, hopelijk volgt een enthousiaste koper snel 🙂 . Ook leuk dat je twee winacties hebt gewonnen! Ik ben jaloers 🙂 . Ik duim voor je werk 🙂 .

 7. Esra schreef:

  Fijn om te lezen! Schrijf jij wel eens blogs in samenwerking met een bedrijf? Ik ben ook een keer benaderd, maar ik wil dat niet. Het was nota bene door een uitvaartverzekeraar…

  1. SAS schreef:

   Ik schrijf de laatste jaren zeker wat samenwerkingen met bedrijven. Deze kan je hier vinden: https://www.iliveformydreams.com/archives/category/blog-dagelijks-geklets en staat altijd bovenaan dat het een samenwerking is. tevens had ik pasgeleden een voorwaarden artikel geschreven, waaraan al mijn samenwerkingsartikelen moeten voldoen, deze link: https://www.iliveformydreams.com/archives/57659 Kan me voorstellen dat je er dan niet op in gaat. Ik wijs ook heel wat samenwerkingen af zodra ze niet bij mij en mijn blog passen.

 8. Angèlique schreef:

  Heel fijn lijstje om te lezen! ♥ Ik hoop dat je de kans krijgt op werk. Mijn geluksmoment Is het vinden van een stage!

 9. Billy schreef:

  dat huis van jullie zal ook wel verkocht geraken, Saskia!
  Mijn geluksmomentje van januari was natuurlijk de geboorte van ons derde kleinkind Onno… 😉

 10. Joyce rdt schreef:

  Wat een heerlijke momenten in januari zeg!
  Mijn geluksmomentje was toen mijn reisprogramma rond was.

  Liefs.x

 11. Bouchra schreef:

  Fijne dingen allemaal! Altijd leuk als je toffe samenwerkingen aangaat, ik ken dat gevoel haha!

 12. Chantal schreef:

  Wat een fijne dingen! Hopelijk verkopen jullie je huisje snel en krijg je de leuke kans op je werk aangeboden!

 13. Hilde schreef:

  Wat een mooie, fijne dingen allemaal!! Ik ben heel benieuwd naar je review van the happiness project! 🙂

 14. PatriciaKleijn schreef:

  eeen mooi lijstje hoor, zeker een goed begin van het jaar!

 15. sunny mama schreef:

  Tjonge jonge… januari was jouw maand wel, zo te lezen! 😉

 16. Michelle schreef:

  Wat een fijne geluksmomenten, zo te zien was het een goede maand voor je. Wat fijn dat je zulke enthousiaste kijkers hebt gehad, een goed teken. Enne die ene koper, die komt nog wel.

 17. Jenn schreef:

  Wat een fijne geluksmomentjes! Ik heb het ook zo goed voor elkaar met het ruiten krabben 🙂

 18. reshma schreef:

  Zo te zien heb je veel leuke momentjes waar je dankbaar voor mag zijn. Hopelijk zit er een koper voor je woning bij de volgende kijkers.

 19. Cindy schreef:

  Wat een leuke dingen allemaal, mooie geluksmomentjes. De mijne was de 30 weken groeiecho die ik samen met mijn moeder deed, waarbij we zagen dat ons kindje haartjes op zijn hoofdje heeft hihi. Verder geniet ik steeds meer van thuis zijn.

  1. SAS schreef:

   Lijkt me heel bijzonder!<3

 20. Miriam schreef:

  Yay, wat een leuke momentjes allemaal zo. Genoeg om dankbaar voor te zijn 🙂

 21. jackie schreef:

  kijk, zulke kijkers zorgen dat je er moed in blijft hebben…
  dat samen hangen op de bank zou ik ook echt missen..
  Plantjes, ik hou er steeds meer van.. En tegenwoordig blijven ze het hier goed doen…

 22. Nesrin schreef:

  Ik hoop dat de 2e en leukere kans het gaat worden en dat jullie snel de handen van de kopers mogen schudden. Je hebt een mooie lijst!

 23. Nicky schreef:

  Wat een mooie momenten!

 24. Madeleine schreef:

  Wat een mooie momenten 🙂 Ik ben benieuwd naar het verloop van je interne sollicitatie 🙂

 25. Florentine schreef:

  Heerlijk om te lezen, zo’n positieve post 😀

 26. Ilona schreef:

  Wat eennleuk lijstje! Zo te zine heb je genoeg leuke dingen om aan terug te denken! Wat leuk ook van die winacties en ben erg benieuwd naar je samenwerkingen! Liefs ilona

 27. jeapiebel schreef:

  Zeker een goed positief nieuws van de eerste maand van het jaar. Wat fijn dat je een tweede kans heb gekregen van internet. Gefeliciteerd met je ouders 30 jaar samen! En dan ook nog winactie en toffe samenwerking dat gaat komen…wat kan ik nog meer zeggen. Dit doe je goed! Ga zo door.

 28. Kelly schreef:

  Leuk lijstje! Tof ook die winacties.

 29. Simone schreef:

  Wat een fijn lijstje! Goed om te lezen dat M. het kussen al fijn vind slapen. Hopelijk krijg je hem nog terug 😛

 30. Anne-Sterre schreef:

  Een mooie maand vol kansen, fijn dat er zoveel positieve punten waren. Hopelijk kun je gauw een vervolgstap maken wat betreft verhuizen 🙂

 31. Inge schreef:

  Aah wat lief dat M je ramen krabt! Toch leuk, als je wordt benaderd voor een samenwerking. 🙂

 32. Dhini schreef:

  wat heerlijk artikeltje. Leuk lijstje!

 33. Wanda schreef:

  Wat lief van M. dat hij je ramen krabt! Ik heb gelukkig voorruitverwarming maar anders kon ik er ook niet echt goed bij. Als er zoals begin januari sneeuw ligt, dan helpt vriendlief ook wel mee om de auto schoon te krijgen.

  1. SAS schreef:

   Nog zo’n lieverd dus 😉

 34. Mariska schreef:

  Wat een leuke en positieve lijst om te lezen dit 🙂 hopelijk blijft het goed gaan!

 35. heidi schreef:

  Wat leuk dat je twee winacties gewonnen hebt. Jij heb dan meer geluk dan ike, nog nooit iets gewonnen jammer genoeg. Wat een mooie ketting is het.

 36. Kelly schreef:

  Wat een mooie geluksmomenten! Wat fijn dat je zulke leuke samenwerkingen krijgt. Ik vind het ook erg mooi om te lezen of je kijkt of de samenwerkingen bij je blog passen!

 37. Bente schreef:

  Haha wat lief dat die man van je je ramen krabt! En ik ga voor je duimen dat je dit keer wel de interne functie krijgt! 🙂

 38. Anita schreef:

  Wat super lief van M dat hij je ramen krabt 🙂 Ik duim heel hard voor de leuke interne job!!

 39. annouska schreef:

  Oh ik hoop echt dat er snel weer kijkers komen en dat je huis dan wel verkocht word. Dan kan je snel weer een bank kopen om naast I te zitten in je nieuwe huis, met misschien wel een nieuwe baan 😉

  Gefeliciteerd nog met je ouders

  1. SAS schreef:

   Dankjewel! Ja zou echt geweldig zijn als ons huisje eindelijk verkocht is en we de volgende stap kunnen maken. Die bak mis ik zeker wel, zo ongezellig bij elkaar zitten maar voorlopig is het even niet anders 🙂

 40. Neelke schreef:

  Spannend die leuke kansen op je werk! Ik hoop echt voor je dat je het wordt. En plantjes en bloemen zijn echt heel fijn, ik word daar ook altijd zo blij van. En hoe lief dat M. je ramen krabt omdat je er een hekel aan hebt <3. Lief hoor.

 41. Olga schreef:

  Die paar sneeuwbuien vond ik wel erg leuk en mooi. Dus even een geluksmomentje 🙂

 42. Darina schreef:

  Hele mooie momentjes. Ik ga voor je duimen, voor je huis en je nieuwe kans op je werk!

 43. Ellis schreef:

  Oeh. het portret! Jaloers xD

 44. Mieke schreef:

  Een prima maandje zo te lezen. Nog gefeliciteerd met het dertigjarige huwelijk van je ouders.
  Op naar februari. Hopelijk zit er dan een koper tussen de kijkers!

 45. Joyce schreef:

  Wat een fijne dingen allemaal! Ben benieuwd naar je verandering op het werk. Zal voor je duimen dat het goed gaat allemaal. En hopelijk zijn er snel kopers voor jullie huis 🙂

 46. Veerlez schreef:

  Wat een heerlijke dingen! Ik hoop dat dingen zo goed blijven gaan voor je! 🙂 & ik geniet tegenwoordig ook extra van plantjes in mijn huis, stiekem wil ik elke dag weer nieuwe kopen, maarja, dan woon ik helemaal in een jungle 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *