Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!6 Inspirational Quotes That You Should Live By Every Day

Er zijn van die zinnen, uitdrukkingen en quotes die mensen zeggen die me bij blijven. Van celebs maar ook van mensen om me heen. Ik vind het altijd inspirerend om deze te horen en put hier ook heel veel kracht uit. Vandaag een blogje over 5 quotes van celebs die we eigenlijk elke dag tegen onszelf zouden moeten herhalen. Omdat dit levenslessen zijn waar we zeker bij stil zouden moeten staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

“Be kind to one another. Bye, bye.” ― Ellen DeGeneres

De zin waar Ellen haar show mee afsluit. Aardig zijn voor elkaar. Niet omdat je er iets voor terug wilt, niet omdat een ander dit ook voor jou doet maar gewoon aardig zijn. Voor elk mede mens wat je tegen komt. Ik vind dit een hele mooie en zeker eentje die ik dagelijks toepas. Help iemand die hulp nodig heeft, geef diegene een compliment. Niet omdat het moet, niet omdat jij je er goed bij voelt. Maar omdat je voor iemand anders even aardig wilt zijn.

“Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough” ― Oprah Winfrey

Dankbaar zijn. Iets waar ik dagelijks mee bezig ben. 1 mooie gedachte in de ochtend maakt je hele dag een stuk fijner. Want er zijn zoveel dingen, groot en klein om dankbaar voor te zijn (hé, dat rijmt haha).

“Be yourself; everyone else is already taken.” ― Oscar Wilde

Wees altijd jezelf in welke situatie je ook komt. Je moet zelf blij zijn met jezelf, wat maakt het uit wat anderen ervan denken?

“Stop complaining and start living.” ― Habeeb Akande

Het regent, oh bah ik moet weer werken, he getsie… Komt het je bekend voor? Stop met klagen. Probeer 1 dag/week niet te klagen en het leven ziet er al een stuk zonniger uit.

“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.” ― Thomas A. Edison

Ook zo’n mooie, blijf proberen. Een mooie aanvulling over mijn artikel omgaan met teleurstellingen, achter elke wolk komt de zon weer tevoorschijn. Lukte het niet op de ene manier, dan toch op een andere manier.

“One small positive thought in the morning can change your whole entire day” – Unknown

Heeft geen uitleg nodig denk ik zo. Positiviteit werkt aanstekelijk, en het maakt je dag een stuk vrolijker.

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.” ― Marilyn Monroe

Wauw, dat was mijn gedachten toen ik deze uitspraak van Marilyn voorbij zag komen. Dit is eigenlijk wel mijn levensmotto: alles gebeurd met een reden zodat uiteindelijk de puzzelstukjes nog beter vallen dan je had gehoopt.

Welke quote inspireert jou dagelijks?

bron quotes

1
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

39 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lieke
  05/02/2016 at 23:22

  Prachtige quotes! En allemaal even waar!
  De quote die mij de laatste tijd helpt is: Today may not be good, but there is good in every day.

 • Reply
  Zef
  05/02/2016 at 22:24

  Ik ben gek op quotes, ik heb een word bestand van 40 pagina’s met quotes (daar moet ik misschien niet mee te koop lopen). Leave nothing for death is een favoriet.

 • Reply
  Vivian
  04/02/2016 at 19:24

  Heel erg mooi! Die van Marilyn is echt wel heel erg intrigerend!

 • Reply
  Esra
  03/02/2016 at 21:32

  Hele mooie quotes heb je bij elkaar gezet! Als iedereen dit in zijn achterhoud zou houden zou de wereld er heel anders uitzien…

 • Reply
  robin
  03/02/2016 at 19:29

  ik vind die Edison quote wel mooi en waar. 🙂

 • Reply
  Nesrin
  03/02/2016 at 16:02

  Ellen en Oprah hebben helemaal gelijk. Ik heb geen quote die mij dagelijks inspireert.

 • Reply
  Regina
  03/02/2016 at 15:53

  Die van Oscare Wild is dan toch mijn favoriet. Vind het nog steeds moeilijk om altijd mezelf te zijn.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  03/02/2016 at 15:36

  Dit zijn zeker hele mooie quotes! Eén van mijn favo’s is: “When you dance, your purpose is not to get to a certain place on the floor. It’s to enjoy each step along the way.”

 • Reply
  Yvonne Schotpoort
  03/02/2016 at 14:59

  Ik hou van mooie quotes! Ik print ze regelmatig uit en plak ze op t whiteboard wat in de wc hangt ^^

 • Reply
  Madeleine
  03/02/2016 at 14:26

  Hele mooie quotes 🙂

 • Reply
  Sofie Katelijne
  03/02/2016 at 13:39

  Ellen zegt steeds de verstandigste dingen, zo een coole vrouw!

 • Reply
  jeapiebel
  03/02/2016 at 13:26

  Helemaal verkeerde comment …sorry …Al vind ik ze allemaal mooi . Toch zijn deze twee al lang mijn favoriete quotes:
  Be yourself; everyone else is already taken en “I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.” Mooi hoor trouwens!

 • Reply
  jeapiebel
  03/02/2016 at 13:17

  Life of the party’ dit is zeker super cadeau! Ik ben ook fan van Benefits. HD Concealer from NYX en de Infallible 24h-matte foundation ben ik ook het meest nieuwsgierig naar. Aangezien de hype dat ik gehoord heb. Leuke items heb je hier allemaal. Geniet ervan!

 • Reply
  Ysanne
  03/02/2016 at 12:33

  Mooie quotes heb je gevonden! Wel eens goed om bij stil te staan. Zelf heb ik niet echt een favoriete quote eigenlijk!

 • Reply
  jackie
  03/02/2016 at 11:51

  iemand zei ooit tegen mij every cloud have a silver lining
  die vond ik zo mooi en passend bij mij, deze ben ik nooit vergeten..

  Ik hou van quotes, en de inspiratie die ik eruithaal of van krijg

 • Reply
  Noelle
  03/02/2016 at 06:49

  Mooie quotes. Vele zijn zo simpel, maar men vergeet het toch steeds weer om gewoon ‘kind to one another’ te zijn. De quote die mij het meeste inspireert, dagelijks, is “Life is not about finding yourself. It is about creating yourself.” Ik ben echt een self-made woman en sta altijd in mijn voor eigen verantwoordelijkheid. Elke actie heeft een reactie en daar ben ik me heel erg van bewust!

 • Reply
  Michelle
  02/02/2016 at 19:55

  Wat een fijne quotes! Ik houd echt van mooie quotes, nummers, gezegdes en spreuken. Eerder schreef ik ze altijd in een mooi schrift op, maar tegenwoordig deel ik ze op Instagram. Enjoy the little things heb ik mijn motto zo’n beetje van gemaakt.

 • Reply
  heidi
  02/02/2016 at 19:53

  Wat een leuke Quotes is het

 • Reply
  Darina
  02/02/2016 at 17:24

  De quote van Oscar Wilde vind ik erg inspirerend!

 • Reply
  sunny mama
  02/02/2016 at 17:00

  Ik heb niet echt één enkele quote die mij dagelijks inspireert, dat verandert nog weleens van tijd tot tijd. Maar ik moet zeggen dat ik het met die qoute van Oprah wel heel erg eens ben.

 • Reply
  Amy
  02/02/2016 at 16:46

  Wat een mooie quotes staan er tussen. Vooral die 10.000 manieren dat iets niet lukt: er zijn nog meer manieren waarop iets wel lukt!

 • Reply
  Evy
  02/02/2016 at 16:45

  Heel leuk artikel! Vooral omdat je je eigen inbreng erbij hebt. Dat zie ik zelf niet zo vaak bij quotes. Er zitten een stel tussen die mij erg aanspreken!
  Liefs

 • Reply
  Madelon
  02/02/2016 at 16:33

  Hele mooie quotes! Zo fijn positief en belangrijk om bij stil te staan. Vooral het klagen zijn wij als Nederlands goed in. Ik hoorde vandaag ook toevallig een meisje in de trein het volgende zeggen: “Laat je niet naar beneden halen door wat je niet hebt, maar wees dankbaar voor wat je wél hebt.” Dat vond ik ook een hele mooie!

 • Reply
  Anneleen
  02/02/2016 at 15:15

  Wat een mooie quotes, heerlijk al die positiviteit! 🙂 in die laatste geloof ik dan weer helemaal niet…maar dat is omdat ik misschien hier te realistisch over nadenk

 • Reply
  Lies
  02/02/2016 at 15:13

  Dankbaarheid, zo belangrijk!
  Vanmorgen nog zat ik te zagen en klagen in de auto in de file, tot ik dat doorhad en mezelf hebt verplicht van 10 dingen op te sommen waar ik toen wel al dankbaar voor kon zijn vandaag.

 • Reply
  Nicky
  02/02/2016 at 14:18

  Dat zijn stuk voor stuk sterke quotes. De laatste springt er voor mij toch meer uit.

 • Reply
  Joyce rdt
  02/02/2016 at 14:03

  Oh ik hou van quotes!
  Die laatste is ook mijn favo, Marilyn heeft een aantal een hele mooie 🙂 !

  Liefs.x

 • Reply
  Mariska
  02/02/2016 at 13:13

  Wijze sterke quotes, je hebt een goed rijtje gekozen!

 • Reply
  Mona - Vandaagismooi.nl
  02/02/2016 at 12:46

  Man man man wat een sterke quotes! Zeker zeer inspirerend!

 • Reply
  Simone
  02/02/2016 at 11:59

  Wat een mooi artikel met prachtige quotes. Sommige kende ik niet, maar zet mij zeker aan het denken!

 • Reply
  My cup of Latte
  02/02/2016 at 10:40

  Jaa heerlijk is dat van die quotes (of muzieknr’s) die dan zo goed bij het moment of gevoel passen! Ik herken dat wel! Eerste waar ik aan denk is: carpe diem! 🙂 Gewoon leven bij de dag waarop alle quotes toepasbaar zijn 😉

 • Reply
  Rosanne
  02/02/2016 at 10:37

  Wat een prachtige quotes! Goed om de dag mee te beginnen 🙂
  Ik vind ‘alles wat je aandacht geeft groeit’ een hele mooie en hij is ook echt waar.

 • Reply
  Linda
  02/02/2016 at 10:24

  Mooie quotes, ook die ik in de reacties lees!
  Mijn favoriete quote is sowieso ‘life is not waiting for the storm to pass, it’s learning to dance in the rain!’ 🙂 Oh, en Oscar Wilde vind ik ook fijn, van hem is ook de quote ‘To live is the most rarest thing in the world. Most people exist, that’s all.’

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  02/02/2016 at 09:55

  Oh héérlijk, quotes – voor eens stukje de reden waarom ik ook zo van flow kan genieten.

  Voor mij is: “Imagination is more important than knowledge” van Einstein een héél belangrijke aangezien ik dagelijk in de klas probeer om kinderen hun creativiteit aan te wakkeren…

  “Do more of what makes you happy” hangt hier tegen de muur – voor mij een opkikker als ik gewoon geen zin heb in het huishouden en wil haken 😉
  Soms mag je gewoon even iets doen voor jezelf.

 • Reply
  Jenn
  02/02/2016 at 09:51

  Mooie quotes! De meeste kende ik al, maar ze blijven mooi en inspirerend.

 • Reply
  Daenelia
  02/02/2016 at 09:51

  Be excellent to each other. – Bill & Ted.
  Act, and you will have dinner; Think, and you will BE dinner. – Klingon spreekwoord.
  Dat zijn wel mijn motto’s 🙂 Ach, er zijn zoveel leuke uitspraken, maar deze heb ik vandaag wel even nodig.

 • Reply
  Veerlez
  02/02/2016 at 09:04

  Wat een heerlijke quotes, ik geniet vooral van die van Oscar Wilde, maar al die andere zijn ook geweldig!

 • Reply
  Rowan
  02/02/2016 at 08:53

  Wat een mooie quotes! Ik vind ze allemaal even mooi en inspirerend. Ik vind deze quote heel leuk: “throw around kindness like confetti”. En deze quote is ook favoriet: “You must be the change you wish to see in the world”. Van Ghandi natuurlijk. Echt prachtig. Zo kan ik nog wel even doorgaan hoor, want ik ben quote verslaafd. Haha. Ik vind dit dan ook een heel leuk artikel!!

 • Reply
  Charelle
  02/02/2016 at 08:36

  Oh wat een fijne quotes om de dag mee te beginnen! Vooral Oscar Wilde vind ik altijd erg inspirerend.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png