6 Inspirational Quotes That You Should Live By Every Day

Er zijn van die zinnen, uitdrukkingen en quotes die mensen zeggen die me bij blijven. Van celebs maar ook van mensen om me heen. Ik vind het altijd inspirerend om deze te horen en put hier ook heel veel kracht uit. Vandaag een blogje over 5 quotes van celebs die we eigenlijk elke dag tegen onszelf zouden moeten herhalen. Omdat dit levenslessen zijn waar we zeker bij stil zouden moeten staan.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

“Be kind to one another. Bye, bye.” ― Ellen DeGeneres

De zin waar Ellen haar show mee afsluit. Aardig zijn voor elkaar. Niet omdat je er iets voor terug wilt, niet omdat een ander dit ook voor jou doet maar gewoon aardig zijn. Voor elk mede mens wat je tegen komt. Ik vind dit een hele mooie en zeker eentje die ik dagelijks toepas. Help iemand die hulp nodig heeft, geef diegene een compliment. Niet omdat het moet, niet omdat jij je er goed bij voelt. Maar omdat je voor iemand anders even aardig wilt zijn.

“Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough” ― Oprah Winfrey

Dankbaar zijn. Iets waar ik dagelijks mee bezig ben. 1 mooie gedachte in de ochtend maakt je hele dag een stuk fijner. Want er zijn zoveel dingen, groot en klein om dankbaar voor te zijn (hé, dat rijmt haha).

“Be yourself; everyone else is already taken.” ― Oscar Wilde

Wees altijd jezelf in welke situatie je ook komt. Je moet zelf blij zijn met jezelf, wat maakt het uit wat anderen ervan denken?

“Stop complaining and start living.” ― Habeeb Akande

Het regent, oh bah ik moet weer werken, he getsie… Komt het je bekend voor? Stop met klagen. Probeer 1 dag/week niet te klagen en het leven ziet er al een stuk zonniger uit.

“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.” ― Thomas A. Edison

Ook zo’n mooie, blijf proberen. Een mooie aanvulling over mijn artikel omgaan met teleurstellingen, achter elke wolk komt de zon weer tevoorschijn. Lukte het niet op de ene manier, dan toch op een andere manier.

“One small positive thought in the morning can change your whole entire day” – Unknown

Heeft geen uitleg nodig denk ik zo. Positiviteit werkt aanstekelijk, en het maakt je dag een stuk vrolijker.

“I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.” ― Marilyn Monroe

Wauw, dat was mijn gedachten toen ik deze uitspraak van Marilyn voorbij zag komen. Dit is eigenlijk wel mijn levensmotto: alles gebeurd met een reden zodat uiteindelijk de puzzelstukjes nog beter vallen dan je had gehoopt.

Welke quote inspireert jou dagelijks?

bron quotes

39 reacties op “6 Inspirational Quotes That You Should Live By Every Day

 1. Prachtige quotes! En allemaal even waar!
  De quote die mij de laatste tijd helpt is: Today may not be good, but there is good in every day.

 2. Ik ben gek op quotes, ik heb een word bestand van 40 pagina’s met quotes (daar moet ik misschien niet mee te koop lopen). Leave nothing for death is een favoriet.

 3. Hele mooie quotes heb je bij elkaar gezet! Als iedereen dit in zijn achterhoud zou houden zou de wereld er heel anders uitzien…

 4. Ik hou van mooie quotes! Ik print ze regelmatig uit en plak ze op t whiteboard wat in de wc hangt ^^

 5. Helemaal verkeerde comment …sorry …Al vind ik ze allemaal mooi . Toch zijn deze twee al lang mijn favoriete quotes:
  Be yourself; everyone else is already taken en “I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.” Mooi hoor trouwens!

 6. Life of the party’ dit is zeker super cadeau! Ik ben ook fan van Benefits. HD Concealer from NYX en de Infallible 24h-matte foundation ben ik ook het meest nieuwsgierig naar. Aangezien de hype dat ik gehoord heb. Leuke items heb je hier allemaal. Geniet ervan!

 7. iemand zei ooit tegen mij every cloud have a silver lining
  die vond ik zo mooi en passend bij mij, deze ben ik nooit vergeten..

  Ik hou van quotes, en de inspiratie die ik eruithaal of van krijg

 8. Mooie quotes heb je gevonden! Wel eens goed om bij stil te staan. Zelf heb ik niet echt een favoriete quote eigenlijk!

 9. Mooie quotes. Vele zijn zo simpel, maar men vergeet het toch steeds weer om gewoon ‘kind to one another’ te zijn. De quote die mij het meeste inspireert, dagelijks, is “Life is not about finding yourself. It is about creating yourself.” Ik ben echt een self-made woman en sta altijd in mijn voor eigen verantwoordelijkheid. Elke actie heeft een reactie en daar ben ik me heel erg van bewust!

 10. Wat een fijne quotes! Ik houd echt van mooie quotes, nummers, gezegdes en spreuken. Eerder schreef ik ze altijd in een mooi schrift op, maar tegenwoordig deel ik ze op Instagram. Enjoy the little things heb ik mijn motto zo’n beetje van gemaakt.

 11. Ik heb niet echt één enkele quote die mij dagelijks inspireert, dat verandert nog weleens van tijd tot tijd. Maar ik moet zeggen dat ik het met die qoute van Oprah wel heel erg eens ben.

 12. Heel leuk artikel! Vooral omdat je je eigen inbreng erbij hebt. Dat zie ik zelf niet zo vaak bij quotes. Er zitten een stel tussen die mij erg aanspreken!
  Liefs

 13. Hele mooie quotes! Zo fijn positief en belangrijk om bij stil te staan. Vooral het klagen zijn wij als Nederlands goed in. Ik hoorde vandaag ook toevallig een meisje in de trein het volgende zeggen: “Laat je niet naar beneden halen door wat je niet hebt, maar wees dankbaar voor wat je wél hebt.” Dat vond ik ook een hele mooie!

 14. Wat een mooie quotes staan er tussen. Vooral die 10.000 manieren dat iets niet lukt: er zijn nog meer manieren waarop iets wel lukt!

 15. Wat een mooie quotes, heerlijk al die positiviteit! 🙂 in die laatste geloof ik dan weer helemaal niet…maar dat is omdat ik misschien hier te realistisch over nadenk

 16. Dankbaarheid, zo belangrijk!
  Vanmorgen nog zat ik te zagen en klagen in de auto in de file, tot ik dat doorhad en mezelf hebt verplicht van 10 dingen op te sommen waar ik toen wel al dankbaar voor kon zijn vandaag.

 17. Jaa heerlijk is dat van die quotes (of muzieknr’s) die dan zo goed bij het moment of gevoel passen! Ik herken dat wel! Eerste waar ik aan denk is: carpe diem! 🙂 Gewoon leven bij de dag waarop alle quotes toepasbaar zijn 😉

 18. Wat een prachtige quotes! Goed om de dag mee te beginnen 🙂
  Ik vind ‘alles wat je aandacht geeft groeit’ een hele mooie en hij is ook echt waar.

 19. Mooie quotes, ook die ik in de reacties lees!
  Mijn favoriete quote is sowieso ‘life is not waiting for the storm to pass, it’s learning to dance in the rain!’ 🙂 Oh, en Oscar Wilde vind ik ook fijn, van hem is ook de quote ‘To live is the most rarest thing in the world. Most people exist, that’s all.’

 20. Oh héérlijk, quotes – voor eens stukje de reden waarom ik ook zo van flow kan genieten.

  Voor mij is: “Imagination is more important than knowledge” van Einstein een héél belangrijke aangezien ik dagelijk in de klas probeer om kinderen hun creativiteit aan te wakkeren…

  “Do more of what makes you happy” hangt hier tegen de muur – voor mij een opkikker als ik gewoon geen zin heb in het huishouden en wil haken 😉
  Soms mag je gewoon even iets doen voor jezelf.

 21. Be excellent to each other. – Bill & Ted.
  Act, and you will have dinner; Think, and you will BE dinner. – Klingon spreekwoord.
  Dat zijn wel mijn motto’s 🙂 Ach, er zijn zoveel leuke uitspraken, maar deze heb ik vandaag wel even nodig.

 22. Wat een mooie quotes! Ik vind ze allemaal even mooi en inspirerend. Ik vind deze quote heel leuk: “throw around kindness like confetti”. En deze quote is ook favoriet: “You must be the change you wish to see in the world”. Van Ghandi natuurlijk. Echt prachtig. Zo kan ik nog wel even doorgaan hoor, want ik ben quote verslaafd. Haha. Ik vind dit dan ook een heel leuk artikel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *