Een echte Blue Monday

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

bron

Gisteren was het Blue Monday, iets waar ik normaal totaal geen last van heb. Echter was gisteren een heel ander verhaal. Zoals jullie al hadden gelezen had ik een super lange dag, bijna zonder enige tussenuren. Hierdoor begon de dag toen mijn wekker ging al met tegenzin maar deze werd naarmate de dag vorderde nog groter.

Ik liet namelijk alles deze dag uit mijn handen vallen en vergat van alles. Het ergste vond ik nog wel dat ik mijn telefoon uit mijn handen liet vallen. Normaal valt hij op de achterkant (hoesje) en nu viel hij op het scherm. Je raad het al: een barst. Oh ik kon wel huilen. Ik ben namelijk altijd erg zuinig met mijn telefoontjes. Gelukkig was de barst aan de zijkant en kon ik alles nog doen. Dacht ik.

Ik kan mijn veegscherm aan de bovenkant niet meer openen en jammer genoeg voorlopig ook niet op Instagram. Het pijltje om een foto te uploaden zit précies op de barst (je kan het ook knap noemen).. Aangezien ik een micro sim heb en alleen oude smartphones hier heb liggen met een normale simkaart heb ik een nieuwe aangevraagd. Ik hoop dus over 2 dagen weer normaal alles te kunnen gebruiken.

Ik was blij toen ik even op de bank kon ploffen na deze dag en een heerlijke warme douche kon nemen. Nee, deze dagen moet je niet te vaak hebben: 06:30 van huis vertrekken en 20:30 pas weer binnen stappen… Maar daarin tegen heb ik ook alweer een nieuwe kans op mijn pad gekregen (ook weer intern) Ik hoop er deze week meer van te horen. Het is echt waar: Waar 1 deur dichtgaat….

Hoe was jullie Blue Monday?

About the Author

35 Comments

Morgaine

Ik was mij er niet van bewust dat het blue monday was, en had een geweldig dag, de zon scheen, ik zat vol energie en heb lekker mijn huisje opgeruimd en schoon gemaakt, het was heerlijk, om pas heel laat in de middag wat blogs te zien en te lezen dat het blue monday was, echt hoor, het weten van tevoren werkt op de psyche, men zegt het, het wordt in het groot verkondigd dus zijn we even depri of alles gaat mis!

als dit nu weer gebeurt, weet je wat ik dan doe? Nu is het klaar! Roepen, vanaf hier gaat alles wat ik doe en aanpak goed!

En dat roep ik hardop, kan mij niet schelen dat anderen het horen, maar dat werkt wel 😀 Wie weet voor jou ook, hahaha

X

Reply
Merel

Oh bah wat rot dat je telefoon is gevallen! Mijne valt ook echt altijd meteen kapot… Zo heb ik hem al 3x laten maken. Helaas.

Reply
Daenelia

Die lange dagen, dat is toch echt echt te lang. Echt. Ik duim dat je nieuwe kans je ook wat gunstigere uren geeft, en dat je die kans dan wel in je schoot geworpen krijgt.
Het is ook knap van dat barstje. En even niet kunnen instagrammen, dat geeft je misschien ook weer een beetje rust? Ik ben zo superpositief altijd: zonnetje achter regenwolk!
Nee, ik had dus geen last van blue monday. Maar, ik heb ook geen voornemens.

Reply
SAS

Nou moet ik zeggen was dit een uitzondering, normaal zijn mijn dagen van 7:00 tot 18:00/18:30. Ook lang, maar deze dag was extra lang door een avond en vergadering erbij. Ik hoop zeker dat mijn werkdagen een andere indeling gaan krijgen in de toekomst, ben ik hard voor bezig. En even geen IG geeft inderdaad ook wel een stukje rust. Ik mis het meer omdat ik deze altijd gebruik voor het maken van mijn foto overzichtjes..

Reply
Madeleine

Ahhhh, wat naar wat je telefoon. Leuk dat er wat nieuws op je pad is gekomen intern op je werk 😉

Reply
Renske

Poeh, niet leuk zo’n dag. Eentje die je snel moet vergeten, hihi. Ik ben héél benieuwd naar de nieuwe kans! Je hebt gelijk: waar één deur dichtgaat, gaat een ander open. 🙂

Reply
Els

Echt balen van je scherm! Ik ben ook erg zuinig dus ik kan je frustratie voorstellen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe kans!

Reply
Inge

He bah wat ongelofelijk naar zo’n dag! Wat balen van je telefoon, het lijkt mij zo vreselijk (ik ben ook zo zuinig dus ik kan mij de paniek wel voorstellen). Heeft mijn mantra nog geholpen? Heee wat goed zeg, die nieuwe kans! Super! 😀

Reply
Nina Simplynspecial

Ik had niet echt last van Blue Monday, voelde me niet anders dan anders. Niet helemaal fit, maar verder prima. Wat super balen van je telefoon 🙁 Sucks! Kan me voorstellen dat je daarvan baalt… Ben benieuwd naar de interne vacature, zou mooi zijn als dit lukt.

Reply
Anneleen

Wat een vervelende dag! Lastig van je telefoon! Hopelijk ging vandaag vele beter 🙂

Reply
Linda

Hè wat vervelend, en dat net op zo’n dag! Dan komt ook echt alles tegelijk hè!
Ik had eigenlijk een hele leuke dag, ik was de halve dag vrij samen met mijn man dus dat was fijn, en ik heb twee uurtjes lesgegeven aan vmbo brugklassen – voor het eerst – en dat was spannend maar ook heel erg leuk 🙂

Reply
Madelon

Ah nee wat vervelend zeg! Op mijn blue monday ging ook van alles mis. Waarschijnlijk omdat ik er heel sceptisch over deed, nam de blue monday wraak of zoiets dergelijks

Reply
Sofie

Ai, balen!!! Gelukkig is deze dag weer voorbij 🙂 Mijn Blue Monday viel goed mee, ik was pas bij thuiskomst dat het Blue Monday was 😉

Reply
Saskia

Wejo, dat is een heftig begin van je werkweek. Ik hoop dat de rest van de week wat mee valt en vergeet vooral niet om rust voor jezelf te nemen. Wat betreft die telefoon: kak zeg! Kan je er geen nieuw scherm in laten zetten?

Reply
SAS

Ja dat kan wel maar kost een hoop centen 🙁 Ik heb nu dus een nieuwe simkaart laten opsturen en gebruik mijn oude telefoon. Augustus dit jaar mag ik een nieuwe uitzoeken, tot die tijd dus even uithouden met de oude.

Reply
Bente

Ah nee wat balen van je telefoon zeg! Maar wel weer heel fijn dat er misschien wat anders intern op je pad is gekomen! Ik ga voor je duimen 🙂

Reply
jackie

ik en maandag(ochtend) is zo’n slechte combi
en echt, gisteren had ik totaal nergens last van, was er zelf gewoon verbaas over, hahah

Vreselijk balen van je telefoon, daar zou ik ook compleet van uit mijn doen zijn

Reply
Cindy

Oh dat is zo shit van je telefoon. En dan nog zo’n lange dag. Mijn Blue Monday was een normale maandag. Ik ben altijd blij met mijn vrije dinsdag, dat is het enige fijne aan de maandag: dat ik de dag erop vrij ben haha.

Reply
Tamarah

Oef, dat is minder! Hoop dat het de rest van de week beter gaat. Ben benieuwd welke nieuwe deur is open gegaan… 🙂

Reply
Puck

En de dag is alweer voorbij, dat is waarschijnlijk ook een opluchting!
Misschien kan je met andere programma’s nog wel op instagram, door de foto’s in te plannen ofzo?

Reply
Darina

Super dat er weer iets nieuws op je pad is gekomen! Spannend! Mijn dag gister was ook niet geweldig. Chaotisch, liet van alles vallen en niets ging zoals het zou moeten gaan. Maar gelukkig is het alweer dinsdag 🙂

Reply
Sarah

Ik heb last van een blue gevoel, maar dan alle dagen van de week (behalve het weekend en woensdag). Ik sleep me naar mijn werk en moet al halsbrekende toeren uithalen om uit mijn bed te geraken. De rest van de dag betert dat gevoel niet, tenzij ik thuis ben. Gelukkig is dat bij mij alleen een gevoel en heeft mijn materiaal daar geen last van.

Reply
Jenn

Vervelend zo’n dag. Wel een kunst om precies daar een barst te krijgen… Ik ga weer duimen voor je nieuwe interne kans!

Reply
Angèlique

Jeetje zeg, ik denk dat ik het inderdaad maar knap ga noemen. Precies daar een barst! Kan me voorstellen dat je blij was dat je op de bank kon ploffen. En wat fijn dat er een nieuwe kans is! Mijn blue Monday was druk, helaas nog niks gehoord van mijn sollicitatie ook!

Reply
Amy

He wat vervelend, zulke dagen moet je inderdaad niet te vaak hebben. Enne.. Fijn, dat er mogelijk alweer een nieuwe kans op je pad komt! Zie je, uiteindelijk komt het gewoon weer goed 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *