photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

bron

Gisteren was het Blue Monday, iets waar ik normaal totaal geen last van heb. Echter was gisteren een heel ander verhaal. Zoals jullie al hadden gelezen had ik een super lange dag, bijna zonder enige tussenuren. Hierdoor begon de dag toen mijn wekker ging al met tegenzin maar deze werd naarmate de dag vorderde nog groter.

Ik liet namelijk alles deze dag uit mijn handen vallen en vergat van alles. Het ergste vond ik nog wel dat ik mijn telefoon uit mijn handen liet vallen. Normaal valt hij op de achterkant (hoesje) en nu viel hij op het scherm. Je raad het al: een barst. Oh ik kon wel huilen. Ik ben namelijk altijd erg zuinig met mijn telefoontjes. Gelukkig was de barst aan de zijkant en kon ik alles nog doen. Dacht ik.

Ik kan mijn veegscherm aan de bovenkant niet meer openen en jammer genoeg voorlopig ook niet op Instagram. Het pijltje om een foto te uploaden zit prรฉcies op de barst (je kan het ook knap noemen).. Aangezien ik een micro sim heb en alleen oude smartphones hier heb liggen met een normale simkaart heb ik een nieuwe aangevraagd. Ik hoop dus over 2 dagen weer normaal alles te kunnen gebruiken.

Ik was blij toen ik even op de bank kon ploffen na deze dag en een heerlijke warme douche kon nemen. Nee, deze dagen moet je niet te vaak hebben: 06:30 van huis vertrekken en 20:30 pas weer binnen stappen… Maar daarin tegen heb ik ook alweer een nieuwe kans op mijn pad gekregen (ook weer intern) Ik hoop er deze week meer van te horen. Het is echt waar: Waar 1 deur dichtgaat….

Hoe was jullie Blue Monday?

1
35 reacties

35 thoughts on “Een echte Blue Monday

 1. Marcella schreef:

  Ah, balen van je toestel! Van die dagen dat alles mis gaat herken ik wel hoor. Vervelend! Ik duim voor goed nieuws!!

 2. Morgaine schreef:

  Ik was mij er niet van bewust dat het blue monday was, en had een geweldig dag, de zon scheen, ik zat vol energie en heb lekker mijn huisje opgeruimd en schoon gemaakt, het was heerlijk, om pas heel laat in de middag wat blogs te zien en te lezen dat het blue monday was, echt hoor, het weten van tevoren werkt op de psyche, men zegt het, het wordt in het groot verkondigd dus zijn we even depri of alles gaat mis!

  als dit nu weer gebeurt, weet je wat ik dan doe? Nu is het klaar! Roepen, vanaf hier gaat alles wat ik doe en aanpak goed!

  En dat roep ik hardop, kan mij niet schelen dat anderen het horen, maar dat werkt wel ๐Ÿ˜€ Wie weet voor jou ook, hahaha

  X

 3. Billy schreef:

  duidelijk wรฉl een Blue Monday voor jou, Saskia
  De mijne viel wel mee…

 4. Frustrerend zulke lange dagen! En dan ook nog een kapotte telefoon. ๐Ÿ™

 5. Mieke schreef:

  Oh man, wat een pechdag. Zul je net zien, dan komt alles tegelijk.
  Spannend van de nieuwe interne kans..!

 6. Merel schreef:

  Oh bah wat rot dat je telefoon is gevallen! Mijne valt ook echt altijd meteen kapot… Zo heb ik hem al 3x laten maken. Helaas.

 7. Daenelia schreef:

  Die lange dagen, dat is toch echt echt te lang. Echt. Ik duim dat je nieuwe kans je ook wat gunstigere uren geeft, en dat je die kans dan wel in je schoot geworpen krijgt.
  Het is ook knap van dat barstje. En even niet kunnen instagrammen, dat geeft je misschien ook weer een beetje rust? Ik ben zo superpositief altijd: zonnetje achter regenwolk!
  Nee, ik had dus geen last van blue monday. Maar, ik heb ook geen voornemens.

  1. SAS schreef:

   Nou moet ik zeggen was dit een uitzondering, normaal zijn mijn dagen van 7:00 tot 18:00/18:30. Ook lang, maar deze dag was extra lang door een avond en vergadering erbij. Ik hoop zeker dat mijn werkdagen een andere indeling gaan krijgen in de toekomst, ben ik hard voor bezig. En even geen IG geeft inderdaad ook wel een stukje rust. Ik mis het meer omdat ik deze altijd gebruik voor het maken van mijn foto overzichtjes..

 8. Madeleine schreef:

  Ahhhh, wat naar wat je telefoon. Leuk dat er wat nieuws op je pad is gekomen intern op je werk ๐Ÿ˜‰

 9. Renske schreef:

  Poeh, niet leuk zo’n dag. Eentje die je snel moet vergeten, hihi. Ik ben hรฉรฉl benieuwd naar de nieuwe kans! Je hebt gelijk: waar รฉรฉn deur dichtgaat, gaat een ander open. ๐Ÿ™‚

 10. Lisette Pool schreef:

  Aah men balen zo’n dag! Gelukkig heb je ze niet al te vaak!

 11. Els schreef:

  Echt balen van je scherm! Ik ben ook erg zuinig dus ik kan je frustratie voorstellen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe kans!

 12. Annagreet schreef:

  He balen! Ik heb hetzelfde gehad met mijn telefoon.

  Wel heel veel succes met je nieuwe kans ๐Ÿ™‚

 13. Inge schreef:

  He bah wat ongelofelijk naar zo’n dag! Wat balen van je telefoon, het lijkt mij zo vreselijk (ik ben ook zo zuinig dus ik kan mij de paniek wel voorstellen). Heeft mijn mantra nog geholpen? Heee wat goed zeg, die nieuwe kans! Super! ๐Ÿ˜€

 14. Mariska schreef:

  O jee, wat een lange dag. Soms zit een dag je gewoon niet mee. Gelukkig is er elke dag weer een nieuwe ๐Ÿ™‚

 15. Nina Simplynspecial schreef:

  Ik had niet echt last van Blue Monday, voelde me niet anders dan anders. Niet helemaal fit, maar verder prima. Wat super balen van je telefoon ๐Ÿ™ Sucks! Kan me voorstellen dat je daarvan baalt… Ben benieuwd naar de interne vacature, zou mooi zijn als dit lukt.

 16. Anneleen schreef:

  Wat een vervelende dag! Lastig van je telefoon! Hopelijk ging vandaag vele beter ๐Ÿ™‚

 17. Linda schreef:

  Hรจ wat vervelend, en dat net op zo’n dag! Dan komt ook echt alles tegelijk hรจ!
  Ik had eigenlijk een hele leuke dag, ik was de halve dag vrij samen met mijn man dus dat was fijn, en ik heb twee uurtjes lesgegeven aan vmbo brugklassen – voor het eerst – en dat was spannend maar ook heel erg leuk ๐Ÿ™‚

 18. Geen Blue Monday, maar mijne dinsdag na Blue Monday was ***

 19. Madelon schreef:

  Ah nee wat vervelend zeg! Op mijn blue monday ging ook van alles mis. Waarschijnlijk omdat ik er heel sceptisch over deed, nam de blue monday wraak of zoiets dergelijks

 20. Sofie schreef:

  Ai, balen!!! Gelukkig is deze dag weer voorbij ๐Ÿ™‚ Mijn Blue Monday viel goed mee, ik was pas bij thuiskomst dat het Blue Monday was ๐Ÿ˜‰

 21. Saskia schreef:

  Wejo, dat is een heftig begin van je werkweek. Ik hoop dat de rest van de week wat mee valt en vergeet vooral niet om rust voor jezelf te nemen. Wat betreft die telefoon: kak zeg! Kan je er geen nieuw scherm in laten zetten?

  1. SAS schreef:

   Ja dat kan wel maar kost een hoop centen ๐Ÿ™ Ik heb nu dus een nieuwe simkaart laten opsturen en gebruik mijn oude telefoon. Augustus dit jaar mag ik een nieuwe uitzoeken, tot die tijd dus even uithouden met de oude.

 22. Bente schreef:

  Ah nee wat balen van je telefoon zeg! Maar wel weer heel fijn dat er misschien wat anders intern op je pad is gekomen! Ik ga voor je duimen ๐Ÿ™‚

 23. jackie schreef:

  ik en maandag(ochtend) is zo’n slechte combi
  en echt, gisteren had ik totaal nergens last van, was er zelf gewoon verbaas over, hahah

  Vreselijk balen van je telefoon, daar zou ik ook compleet van uit mijn doen zijn

 24. Cindy schreef:

  Oh dat is zo shit van je telefoon. En dan nog zo’n lange dag. Mijn Blue Monday was een normale maandag. Ik ben altijd blij met mijn vrije dinsdag, dat is het enige fijne aan de maandag: dat ik de dag erop vrij ben haha.

 25. Tamarah schreef:

  Oef, dat is minder! Hoop dat het de rest van de week beter gaat. Ben benieuwd welke nieuwe deur is open gegaan… ๐Ÿ™‚

 26. Puck schreef:

  En de dag is alweer voorbij, dat is waarschijnlijk ook een opluchting!
  Misschien kan je met andere programma’s nog wel op instagram, door de foto’s in te plannen ofzo?

 27. Darina schreef:

  Super dat er weer iets nieuws op je pad is gekomen! Spannend! Mijn dag gister was ook niet geweldig. Chaotisch, liet van alles vallen en niets ging zoals het zou moeten gaan. Maar gelukkig is het alweer dinsdag ๐Ÿ™‚

 28. Sarah schreef:

  Ik heb last van een blue gevoel, maar dan alle dagen van de week (behalve het weekend en woensdag). Ik sleep me naar mijn werk en moet al halsbrekende toeren uithalen om uit mijn bed te geraken. De rest van de dag betert dat gevoel niet, tenzij ik thuis ben. Gelukkig is dat bij mij alleen een gevoel en heeft mijn materiaal daar geen last van.

 29. Jenn schreef:

  Vervelend zo’n dag. Wel een kunst om precies daar een barst te krijgen… Ik ga weer duimen voor je nieuwe interne kans!

 30. Karlien schreef:

  Aaahg vreselijk als je telefoon niet meer doet wat je wilt dat ie doet. Hopelijk heb je vandaag een betere dag ๐Ÿ™‚

 31. Angรจlique schreef:

  Jeetje zeg, ik denk dat ik het inderdaad maar knap ga noemen. Precies daar een barst! Kan me voorstellen dat je blij was dat je op de bank kon ploffen. En wat fijn dat er een nieuwe kans is! Mijn blue Monday was druk, helaas nog niks gehoord van mijn sollicitatie ook!

  1. SAS schreef:

   Weet je inmiddels meer over je sollicitatie?

 32. Amy schreef:

  He wat vervelend, zulke dagen moet je inderdaad niet te vaak hebben. Enne.. Fijn, dat er mogelijk alweer een nieuwe kans op je pad komt! Zie je, uiteindelijk komt het gewoon weer goed ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *