Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Een echte Blue Monday

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

bron

Gisteren was het Blue Monday, iets waar ik normaal totaal geen last van heb. Echter was gisteren een heel ander verhaal. Zoals jullie al hadden gelezen had ik een super lange dag, bijna zonder enige tussenuren. Hierdoor begon de dag toen mijn wekker ging al met tegenzin maar deze werd naarmate de dag vorderde nog groter.

Ik liet namelijk alles deze dag uit mijn handen vallen en vergat van alles. Het ergste vond ik nog wel dat ik mijn telefoon uit mijn handen liet vallen. Normaal valt hij op de achterkant (hoesje) en nu viel hij op het scherm. Je raad het al: een barst. Oh ik kon wel huilen. Ik ben namelijk altijd erg zuinig met mijn telefoontjes. Gelukkig was de barst aan de zijkant en kon ik alles nog doen. Dacht ik.

Ik kan mijn veegscherm aan de bovenkant niet meer openen en jammer genoeg voorlopig ook niet op Instagram. Het pijltje om een foto te uploaden zit précies op de barst (je kan het ook knap noemen).. Aangezien ik een micro sim heb en alleen oude smartphones hier heb liggen met een normale simkaart heb ik een nieuwe aangevraagd. Ik hoop dus over 2 dagen weer normaal alles te kunnen gebruiken.

Ik was blij toen ik even op de bank kon ploffen na deze dag en een heerlijke warme douche kon nemen. Nee, deze dagen moet je niet te vaak hebben: 06:30 van huis vertrekken en 20:30 pas weer binnen stappen… Maar daarin tegen heb ik ook alweer een nieuwe kans op mijn pad gekregen (ook weer intern) Ik hoop er deze week meer van te horen. Het is echt waar: Waar 1 deur dichtgaat….

Hoe was jullie Blue Monday?

1
Lifestyle
Previous Story
Next Story

35 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  25/01/2016 at 18:08

  Ah, balen van je toestel! Van die dagen dat alles mis gaat herken ik wel hoor. Vervelend! Ik duim voor goed nieuws!!

 • Reply
  Morgaine
  21/01/2016 at 09:35

  Ik was mij er niet van bewust dat het blue monday was, en had een geweldig dag, de zon scheen, ik zat vol energie en heb lekker mijn huisje opgeruimd en schoon gemaakt, het was heerlijk, om pas heel laat in de middag wat blogs te zien en te lezen dat het blue monday was, echt hoor, het weten van tevoren werkt op de psyche, men zegt het, het wordt in het groot verkondigd dus zijn we even depri of alles gaat mis!

  als dit nu weer gebeurt, weet je wat ik dan doe? Nu is het klaar! Roepen, vanaf hier gaat alles wat ik doe en aanpak goed!

  En dat roep ik hardop, kan mij niet schelen dat anderen het horen, maar dat werkt wel 😀 Wie weet voor jou ook, hahaha

  X

 • Reply
  Billy
  20/01/2016 at 19:41

  duidelijk wél een Blue Monday voor jou, Saskia
  De mijne viel wel mee…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  20/01/2016 at 14:16

  Frustrerend zulke lange dagen! En dan ook nog een kapotte telefoon. 🙁

 • Reply
  Mieke
  20/01/2016 at 11:07

  Oh man, wat een pechdag. Zul je net zien, dan komt alles tegelijk.
  Spannend van de nieuwe interne kans..!

 • Reply
  Madeleine
  20/01/2016 at 10:51

  Ahhhh, wat naar wat je telefoon. Leuk dat er wat nieuws op je pad is gekomen intern op je werk 😉

 • Reply
  Merel
  20/01/2016 at 10:39

  Oh bah wat rot dat je telefoon is gevallen! Mijne valt ook echt altijd meteen kapot… Zo heb ik hem al 3x laten maken. Helaas.

 • Reply
  Daenelia
  20/01/2016 at 10:26

  Die lange dagen, dat is toch echt echt te lang. Echt. Ik duim dat je nieuwe kans je ook wat gunstigere uren geeft, en dat je die kans dan wel in je schoot geworpen krijgt.
  Het is ook knap van dat barstje. En even niet kunnen instagrammen, dat geeft je misschien ook weer een beetje rust? Ik ben zo superpositief altijd: zonnetje achter regenwolk!
  Nee, ik had dus geen last van blue monday. Maar, ik heb ook geen voornemens.

  • Reply
   SAS
   20/01/2016 at 10:33

   Nou moet ik zeggen was dit een uitzondering, normaal zijn mijn dagen van 7:00 tot 18:00/18:30. Ook lang, maar deze dag was extra lang door een avond en vergadering erbij. Ik hoop zeker dat mijn werkdagen een andere indeling gaan krijgen in de toekomst, ben ik hard voor bezig. En even geen IG geeft inderdaad ook wel een stukje rust. Ik mis het meer omdat ik deze altijd gebruik voor het maken van mijn foto overzichtjes..

 • Reply
  Renske
  20/01/2016 at 09:04

  Poeh, niet leuk zo’n dag. Eentje die je snel moet vergeten, hihi. Ik ben héél benieuwd naar de nieuwe kans! Je hebt gelijk: waar één deur dichtgaat, gaat een ander open. 🙂

 • Reply
  Lisette Pool
  20/01/2016 at 08:53

  Aah men balen zo’n dag! Gelukkig heb je ze niet al te vaak!

 • Reply
  Els
  20/01/2016 at 06:24

  Echt balen van je scherm! Ik ben ook erg zuinig dus ik kan je frustratie voorstellen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe kans!

 • Reply
  Annagreet
  19/01/2016 at 20:15

  He balen! Ik heb hetzelfde gehad met mijn telefoon.

  Wel heel veel succes met je nieuwe kans 🙂

 • Reply
  Inge
  19/01/2016 at 19:54

  He bah wat ongelofelijk naar zo’n dag! Wat balen van je telefoon, het lijkt mij zo vreselijk (ik ben ook zo zuinig dus ik kan mij de paniek wel voorstellen). Heeft mijn mantra nog geholpen? Heee wat goed zeg, die nieuwe kans! Super! 😀

 • Reply
  Mariska
  19/01/2016 at 19:16

  O jee, wat een lange dag. Soms zit een dag je gewoon niet mee. Gelukkig is er elke dag weer een nieuwe 🙂

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  19/01/2016 at 19:13

  Ik had niet echt last van Blue Monday, voelde me niet anders dan anders. Niet helemaal fit, maar verder prima. Wat super balen van je telefoon 🙁 Sucks! Kan me voorstellen dat je daarvan baalt… Ben benieuwd naar de interne vacature, zou mooi zijn als dit lukt.

 • Reply
  Anneleen
  19/01/2016 at 19:01

  Wat een vervelende dag! Lastig van je telefoon! Hopelijk ging vandaag vele beter 🙂

 • Reply
  Linda
  19/01/2016 at 18:59

  Hè wat vervelend, en dat net op zo’n dag! Dan komt ook echt alles tegelijk hè!
  Ik had eigenlijk een hele leuke dag, ik was de halve dag vrij samen met mijn man dus dat was fijn, en ik heb twee uurtjes lesgegeven aan vmbo brugklassen – voor het eerst – en dat was spannend maar ook heel erg leuk 🙂

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  19/01/2016 at 17:49

  Geen Blue Monday, maar mijne dinsdag na Blue Monday was ***

 • Reply
  Madelon
  19/01/2016 at 16:33

  Ah nee wat vervelend zeg! Op mijn blue monday ging ook van alles mis. Waarschijnlijk omdat ik er heel sceptisch over deed, nam de blue monday wraak of zoiets dergelijks

 • Reply
  Sofie
  19/01/2016 at 16:23

  Ai, balen!!! Gelukkig is deze dag weer voorbij 🙂 Mijn Blue Monday viel goed mee, ik was pas bij thuiskomst dat het Blue Monday was 😉

 • Reply
  Saskia
  19/01/2016 at 15:56

  Wejo, dat is een heftig begin van je werkweek. Ik hoop dat de rest van de week wat mee valt en vergeet vooral niet om rust voor jezelf te nemen. Wat betreft die telefoon: kak zeg! Kan je er geen nieuw scherm in laten zetten?

  • Reply
   SAS
   20/01/2016 at 08:52

   Ja dat kan wel maar kost een hoop centen 🙁 Ik heb nu dus een nieuwe simkaart laten opsturen en gebruik mijn oude telefoon. Augustus dit jaar mag ik een nieuwe uitzoeken, tot die tijd dus even uithouden met de oude.

 • Reply
  Bente
  19/01/2016 at 14:40

  Ah nee wat balen van je telefoon zeg! Maar wel weer heel fijn dat er misschien wat anders intern op je pad is gekomen! Ik ga voor je duimen 🙂

 • Reply
  jackie
  19/01/2016 at 13:59

  ik en maandag(ochtend) is zo’n slechte combi
  en echt, gisteren had ik totaal nergens last van, was er zelf gewoon verbaas over, hahah

  Vreselijk balen van je telefoon, daar zou ik ook compleet van uit mijn doen zijn

 • Reply
  Cindy
  19/01/2016 at 13:04

  Oh dat is zo shit van je telefoon. En dan nog zo’n lange dag. Mijn Blue Monday was een normale maandag. Ik ben altijd blij met mijn vrije dinsdag, dat is het enige fijne aan de maandag: dat ik de dag erop vrij ben haha.

 • Reply
  Tamarah
  19/01/2016 at 12:23

  Oef, dat is minder! Hoop dat het de rest van de week beter gaat. Ben benieuwd welke nieuwe deur is open gegaan… 🙂

 • Reply
  Puck
  19/01/2016 at 12:14

  En de dag is alweer voorbij, dat is waarschijnlijk ook een opluchting!
  Misschien kan je met andere programma’s nog wel op instagram, door de foto’s in te plannen ofzo?

 • Reply
  Darina
  19/01/2016 at 12:08

  Super dat er weer iets nieuws op je pad is gekomen! Spannend! Mijn dag gister was ook niet geweldig. Chaotisch, liet van alles vallen en niets ging zoals het zou moeten gaan. Maar gelukkig is het alweer dinsdag 🙂

 • Reply
  Amy
  19/01/2016 at 12:07

  He wat vervelend, zulke dagen moet je inderdaad niet te vaak hebben. Enne.. Fijn, dat er mogelijk alweer een nieuwe kans op je pad komt! Zie je, uiteindelijk komt het gewoon weer goed 🙂

 • Reply
  Sarah
  19/01/2016 at 12:03

  Ik heb last van een blue gevoel, maar dan alle dagen van de week (behalve het weekend en woensdag). Ik sleep me naar mijn werk en moet al halsbrekende toeren uithalen om uit mijn bed te geraken. De rest van de dag betert dat gevoel niet, tenzij ik thuis ben. Gelukkig is dat bij mij alleen een gevoel en heeft mijn materiaal daar geen last van.

 • Reply
  Jenn
  19/01/2016 at 11:57

  Vervelend zo’n dag. Wel een kunst om precies daar een barst te krijgen… Ik ga weer duimen voor je nieuwe interne kans!

 • Reply
  Karlien
  19/01/2016 at 11:14

  Aaahg vreselijk als je telefoon niet meer doet wat je wilt dat ie doet. Hopelijk heb je vandaag een betere dag 🙂

 • Reply
  Angèlique
  19/01/2016 at 11:08

  Jeetje zeg, ik denk dat ik het inderdaad maar knap ga noemen. Precies daar een barst! Kan me voorstellen dat je blij was dat je op de bank kon ploffen. En wat fijn dat er een nieuwe kans is! Mijn blue Monday was druk, helaas nog niks gehoord van mijn sollicitatie ook!

  • Reply
   SAS
   20/01/2016 at 08:38

   Weet je inmiddels meer over je sollicitatie?

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png