Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Het gaat goed, toch?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Lifestyle
Previous Story
Next Story

53 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Vivian
  01/02/2016 at 13:48

  Wat rot dat het allemaal nogal tegenzat! Hopelijk gaat het nu alleen nog maar vooruit 🙂

 • Reply
  Marcella
  25/01/2016 at 18:06

  Wat naar joh, alle stress. Echt vervelend om het jaar zo pittig te starten. Hopelijk vind je intussen weer wat rust en ruimte terug. Take care lady!

 • Reply
  Sabine
  24/01/2016 at 19:32

  Vervelend meid, zo een begin… en je zegt het zelf al heel mooi: kies voor jezelf want wie doet dat anders?

 • Reply
  Mariska
  24/01/2016 at 15:03

  Vervelend dat het toch niet helemaal lekker ging.. rust nemen en tijd voor jezelf hebben.. en dan écht voor jezelf.. dat is echt heel erg belangrijk! Zet hem op! ♥

 • Reply
  Sofie Katelijne
  20/01/2016 at 19:02

  Rust maar lekker, het is inderdaad superbelangrijk om je grenzen te stellen en naar je lichaam te luisteren!

 • Reply
  Mieke
  20/01/2016 at 11:05

  Jammer dat het niets is geworden met die vacature. En goed dat je voor jezelf kiest en rust neemt. Want inderdaad, als je niet voor jezelf kiest, wie doet het dan?

 • Reply
  Renske
  20/01/2016 at 09:02

  Wat vervelend dat alle stress en emoties eruit kwamen de laatste weken van 2015. Ik herken dat wel. Tijdens een stressvolle periode ben ik heel alert, maar zodra het afgelopen is, zakt mijn lichaam ineen en ben ik even helemaal niets waard. Toch fijn om te lezen dat je wel hebt genoten én dat je echt voor jezelf kiest en een aantal vrije dagen op hebt genomen.

 • Reply
  Cindy
  19/01/2016 at 16:36

  Denk jij een beetje aan jezelf? Misschien die vrije dagen iets eerder opnemen? Mijn start was niet zo best: ik werd ziek in de eerste werkweek. Mijn eerste werkdag van het jaar was pas op 10 januari haha. Maar er is ergens iets veranderd, waardoor ik een beetje een fuck it houding heb aangekregen: ik denk meer aan mijzelf en aan ons ongeboren kindje en neem meer rust, de rust die ik nodig heb. Zo heb ik een etentje van het werk laten schieten voor mijn zwangerschapsyoga, omdat ik dat belangrijker vind dan het etentje. Als iemand me daardoor saai vindt, dat is jammer dan. (oeh, dat klinkt wel heel erg fuck it haha)

 • Reply
  Jolet
  19/01/2016 at 10:29

  Sommige dingen hebben tijd nodig, zo ook het vinden van een baan. Uiteindelijk zul je iets doen wat je echt leuk vindt!

 • Reply
  Yvette
  19/01/2016 at 08:30

  Wat jammer dat je het niet bent geworden 🙁 Al die spanning is ook echt niet fijn inderdaad, maar ik vind het mooi dat je positief blijft! Daar kan ik en veel anderen in dit kikkerlandje nog wat van leren 🙂

 • Reply
  Morgaine
  19/01/2016 at 00:43

  Veel mensen vergeten dat ook, dat na een drukke periode of veel stress, gaan ze op vakantie en dan valt die in het water omdat ze dan ziek worden of wat dan ook, mijn moeder heeft dat ook heel vaak, ze is meestal zeker 2 dagen even niet lekker, koorts, hoog ook, om dan weer helemaal terug te komen en klaar is het… dat is de korte versie.

  Jij moet echt meer tijd voor jezelf nemen inderdaad, even thuis en dan niet, alles uit en iedereen op afstand houden, jezelf echt opladen, zo nodig! Want er gaan nog meer stress tijden aankomen, stel je nu voor dat je ineens je huis verkocht hebt zometeen? 😉 En ja, dat is dan goed nieuws, maar ik wil dat jij je nu al voorbereid, in je hoofd, lijstjes maakt voor mijn part, hoe dat dan aan te pakken, en hoe het kan gaan verlopen allemaal.

  X

  • Reply
   SAS
   19/01/2016 at 10:35

   Het verhuizen-huis kopen boekje ligt al klaar om in te vullen met alles 😉

 • Reply
  Annouska
  18/01/2016 at 23:12

  He verdorie, jammer dat je het niet geworden bent. Na die vakantie had dat een mooie nieuwe start van het jaar kunnen zijn. Maar wat je zegt ergens anders gaan vast weer deuren open. Ik hoop dat je een beetje rust kan vinden met je werk en alle heftige perikelen die afgelopen week waren.

  Mijn nieuwe werkweken begonnen ook weer heel erg hectisch en na ander halve maand ben ik daarvan wel een beetje gesloopt. Gelukkig heb ik prive mijn rust wel in kunnen bouwen en geniet ik daar ontzettend van.

 • Reply
  Nicole
  18/01/2016 at 22:13

  Wat naar allemaal zeg.. Geen fijne start.
  Hier een fijne start maar ook weer niet.. Op 5 januari kreeg ik een keelontsteking en heb er nog steeds last van. Daardoor heb ik ook 3 weken weer niet geslapen want die ontsteking belemmerde mijn apneu apparaat. Heel naar allemaal. Goed dat je tijd voor jezelf inplant en ook echt alleen voor jezelf. Soms neem je gewoon teveel hooi op je vork..

  • Reply
   SAS
   19/01/2016 at 10:34

   Gaat het nu wel weer beter met je keelontsteking?

 • Reply
  Wendy
  18/01/2016 at 22:01

  Ik kan me best voorstellen dat je je dan even helemaal niet fijn voelt. Maar goed dat je er wat mee doet. Ik zie toch heel vaak dat mensen maar een beetje doormodderen en daar bereik je ook helemaal niks mee. Of nou ja, in ieder geval het tegenovergestelde van wat je zou willen.

 • Reply
  Jeanine
  18/01/2016 at 21:40

  Dat zijn ook heel veel dingen die stress opleveren inderdaad. Zou ik ook spanning alom hebben. Hopelijk nu een rustigere tweede helft van januari. Liefs

 • Reply
  Els
  18/01/2016 at 21:09

  Ik hoop ook voor jou dat de komende tijd wat rustiger is 🙂 . Wel fijn van je vastcontract al blijf het huis natuurlijk spannend. X

 • Reply
  Annelies
  18/01/2016 at 20:57

  Dat klinkt inderdaad niet zo fijn. Het gevoel dat je lichaam niet zo stressbestendig is als je zou willen komt me heel bekend voor. Ik wil ook altijd meer dan mijn lichaam aankan en op het moment zelf lijkt het ook wel altijd te lukken, tot ik tot rust kom en alle stress er in één keer weer uitkomt.

 • Reply
  Madrina
  18/01/2016 at 20:41

  Jammer dat je het niet geworden bent, maar zoals je zelf zegt: er komt wel iets anders op je pad. Volhouden, positief denken en goed ontspannen!

 • Reply
  Madeleine
  18/01/2016 at 20:38

  Wat jammer dat je het niet bent geworden op je werk. Wat kan de vakantie, feestdagen en ontregeld ritme allemaal niet met je doen he? Begin nu pas ook weer in mijn ritme te raken. Lieve Sas, rustig aan en luister naar jezelf!

 • Reply
  Angèlique
  18/01/2016 at 19:43

  Stress kan echt heel erg vervelend zijn! Wat jammer ook dat je het niet geworden bent, maar inderdaad er gaat heus wel weer een deur open. Goed van die dagen die je voor jezelf neemt, Let goed op jezelf!

 • Reply
  Lieke
  18/01/2016 at 18:50

  Gelukkig heeft het jaar nog een hoop weken waarin het beter kan gaan. :-*
  Wel op jezelf letten he?!
  Goed dat je even een paar dagen me-time inpland.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  18/01/2016 at 18:43

  Over mijn start heb je al gelezen, haha. Echt heel erg jammer dat je de interne vacature niet hebt gekregen meid!

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  18/01/2016 at 18:22

  Ik had precies hetzelfde als wat jij had. Zo druk dat alles energie vrat, ook de leuke dingen. Afgelopen zomer heb ik besloten een dag minder te gaan werken. Van mijn werkgever kreeg ik alle begrip. Het is zo’n verschil… Veel meer balans tussen werk en privé. Goed dat jij ook wat dagen voor jezelf gaat plannen. Hoop dat je gauw weer meer rust gaat ervaren…

 • Reply
  Darina
  18/01/2016 at 17:36

  Wat vervelend allemaal maar goed dat je echt ‘me-time’ inpland! Dat is zo belangrijk!

 • Reply
  Paul
  18/01/2016 at 16:50

  Ik heb dat ook hoor, tijdens vakanties, dat ik mezelf toch tegenkom. Te hard gewerkt, te gestresst en dan tijdens rust komt dat er uit. Vandaag was ik een dagje vrij en ben ik echt uit de mail gebleven. Moeilijk, maar wel veel rustiger. Dus dat moet ik toch maar eens vaker gaan volhouden.

 • Reply
  Wanda
  18/01/2016 at 15:23

  Vervelend joh als je lichaam je zo sterk reageert op bepaalde prikkels. Mijn jaar begon ook niet echt denderend door de 3 ijsdagen waardoor ik al 3 vakantiedagen kwijt ben, tel daar wat gezeur op mijn werk bij op, dus nee… echt lekker loopt het dan nog niet maar goed, privé gaat het gelukkig allemaal goed, dus daar haal ik de nodige energie uit om deze tijd weer door te kunnen komen…

 • Reply
  PatriciaKleijn
  18/01/2016 at 14:42

  balen dat je een klap hebt gekregen, maar je erkent het zelf en dat is volgens mij al een goede stap… neem je tijd en het komt vast allemaal goed, wat je zelf zegt waar 1 deur dicht gaat of blijft gaat een ander voor je open!! ik hoop dat jullie huisje snel verkocht wordt

 • Reply
  Annagreet Miedema
  18/01/2016 at 13:43

  Hopelijk gaat het snel weer beter. Jammer dat je de baan niet gekregen hebt en rot dat ze je zo lang in spanning hebben laten zitten. Maar hoop voor je dat die nieuwe deuren snel open gaan!

 • Reply
  Anne
  18/01/2016 at 13:22

  Wat een gedoe allemaal. Je zegt het zelf al, maar probeer gewoon lekker de rust te nemen. Er komen wel weer andere (misschien wel veel leukere) dingen op je pad. Laat deze dingen vooral niet te veel beïnvloeden hoe jij je voelt, want andere dingen zijn van veel groter belang.

 • Reply
  Jantine
  18/01/2016 at 13:20

  Ik hoop ook dat je snel weer wat balans krijgt!
  Hier mag dat trouwens ook wel een beetje terug komen. Manlief zit sinds 1 januari boventallig thuis, en doet via zijn werk een opleiding. Dat betekent dat hij meestal de hele dag thuis is, en drie keer de hele week weg is omdat er dan lessen zijn. En uitgerekend in die weken heb ik ‘s avonds vergaderingen en zo. Komt nog mijn verjaardag van vorige week bij … Maar goed, nog even en het gaat zich ook hier weer recht trekken 🙂

 • Reply
  Evelyne
  18/01/2016 at 12:54

  Ik begrijp dat stress wat doet met een mens. Soms kan ‘t mij ook allemaal al eens teveel worden (zoals vandaag). Toch heeft ieder z’n eigen manier om er mee om te gaan. En jij gaat er volgens mij wel goed mee om, dus goed zo. Denk aan jezelf (zou ‘k ook meer moeten doen)

 • Reply
  Saar
  18/01/2016 at 12:44

  Nou, lieve Sas, ik hoop dat je je balans een beetje terug krijgt, want als alles er zo in een keer uit komt, dat moet niet fijn zijn! Een beetje meer naar je lichaam luisteren is een goed idee. Dan merk je gewoon veel sneller op dat er spanning aanwezig is en kan je iets doen om het kwijt te raken… Succes met je nieuwe way of life ook in de praktijk om te zetten!

 • Reply
  Bianca Schrijft
  18/01/2016 at 12:15

  Hier is januari eigenlijk wel een beetje zoals alle maanden de laatste tijd zijn gegaan. Nu probeer ik wel meer en meer tijd voor mezelf te pakken en dat gaat goet. De fitchallenge heb ik even uitgesteld, want dat gaat hem privé even nog niet worden.

 • Reply
  Anneleen
  18/01/2016 at 11:57

  Hopelijk vind je snel terug wat rust 🙂 zorg goed voor jezelf, in zo’n drukke periode!

 • Reply
  Bente
  18/01/2016 at 11:22

  Volgens mij is voor velen herkenbaar dat mensen maar door gaan en door gaan totdat ze eens vakantie hebben en dan alle stress ‘er uit’ komt. Zo is mijn vader bijvoorbeeld bijna altijd ziek op het moment als hij eens een paar dagen vrij heeft 😉 .

  Mijn eerste weken zijn echt mega mega druk. Een beetje te druk. Lange werkdagen en dan ook nog zo’n 2 keer per week in de avond een call met klanten in Amerika. Elke week hoop ik dit te kunnen ontlopen maar ook deze week ziet er weer uit alsof hij erg druk gaat worden….. In mijn weekenden voor ik dan ook vrij weinig uit. Niet ideaal dus 🙁

 • Reply
  jackie
  18/01/2016 at 11:18

  Jammer dat je het niet geworden bent, maar zoals je zelf zegt er gaan ook weer deuren open..
  De rest herken ik wel, druk met werk, al 3 jaar stress om huis (kan/mag ik wel of niet blijven) rechtszaken, mijn eigen vrije tijd is maar beperkt en me heilig..
  Maar ik merk zodra ik langer dan een weekend ‘rust’ heb het er dan pas ook uit komt..
  Dus voor nu blijf ik liever nog even bezig 😉

 • Reply
  Simone
  18/01/2016 at 11:09

  Wat een hectische start van het jaar. Hopelijk komt snel de rust weer een beetje terug!
  Mijn jaar is rustig begonnen, de drukte komt nu pas een beetje. Maar gelukkig heb ik wel grip op de drukte en ben ik nu blij daarmee. Het was me soms even ietsje te rustig.

 • Reply
  Esther - simpelleven.nl
  18/01/2016 at 10:38

  Klinkt inderdaad een beetje druk/stressig, goed dat je nu je rust pakt! Heel belangrijk! Mijn eerste weken van het nieuwe jaar waren ook wat druk, maar vanaf vandaag heb ik wat meer rust en soms is een dagje rust al genoeg om weer lekker op te laden!

 • Reply
  Lies
  18/01/2016 at 10:23

  Ik ben mijzelf daarin ook al een aantal keer tegengekomen. Niet door middel van stress, maar door middel van teveel hooi op mijn vork te nemen waardoor ik geen minuut rust had en dus overwerkt raakte. Wel goed dat je gelijk even een paar dagen voor jezelf gaat nemen, dat is af en toe echt goed voor je ben ik achter 🙂

 • Reply
  Puck
  18/01/2016 at 10:19

  Goed dat je voor jezelf kiest. Er is er maar 1 die jou echt gelukkig kan maken en dat ben je zelf. Gelukkig ben je daar hard mee bezig!

 • Reply
  daenelia
  18/01/2016 at 10:14

  Jammer van de baan, maar je zegt het zelf: dan heb je weer andere kansen. En je hebt er van geleerd, wat je weer mee kan nemen bij een volgende kans! Zelfs dat je ervoor gegaan bent, kan meespelen bij de volgende keer.
  Ga je lekker verheugen op de leuke dingen die je eindelijk voor jezelf kunt doen als je die vrije dagen hebt. En als dat is: de hele dag op de bank hangen met thee en een serie of boek, is dat ook fantastisch (en ben ik alvast jaloers op je!).
  Hier waren de eerste weken zo prut, dat ik meteen 2016 wilde cancelen. Maar ja, herstarten kan niet, dus we gaan maar door. En het valt ook wel weer mee. Alles is relatief.

 • Reply
  My cup of Latte
  18/01/2016 at 09:54

  Pfoeh ik dacht dat ik er vroeg uit moet, maar jij bent de koningin daarin! Dat an sich lijkt me al vermoeiend.. 😉 Opzich is het wel goed dat die spanning eruit komt. En ja helaas, meer mensen hebben dat dat het tijdens de vakantie eruit komt. Ik heb heel bewust gekozen voor een kleiner contract met 24uur, maar maak ook regelmatig meer uren. En onregelmatig wat zn voors en tegens heb. Ik heb lang weekend omdat ik pas op maandagavond begin met werken, dus dat is dan wel weer relaxed.
  Meis, blijf goed naar je lichaam luisteren en sta eens stil met wat alles met je doet. Gewoon door te luisteren of een body mindfulloefening te doen. Succes!!

  • Reply
   SAS
   19/01/2016 at 09:56

   Goed dat je hier bewust voor hebt gekozen. Haha, het vroeg opstaan ben ik wel gewend. Doe het 4 dagen per week al 3 jaar lang 😉

 • Reply
  Anna
  18/01/2016 at 09:41

  Jeetje, wat gaat de wekker vroeg! Wel erg fijn dat je nu wat vaker rust gaat nemen, heerlijk om jezelf wat vaker vrij te kunnen. Heftige start van het jaar!

 • Reply
  Michelle
  18/01/2016 at 09:35

  Jammer dat de vacature naar iemand anders is gegaan, maar zoals je zelf al aangeeft komt er vast wel weer iets anders op je pad. Vervelend dat januari niet de beste start voor je had, maar wel fijn dat je nu extra lief bent voor je lichaam.

 • Reply
  Nesrin
  18/01/2016 at 09:27

  Jammer dat je het niet bent geworden maar wat goed dat je meteen de knop omdraait en het positieve erin ziet. Spanning is zo slecht voor het lichaam en ik vind het knap dat je nu goed naar jezelf en luistert.

 • Reply
  Joyce
  18/01/2016 at 09:23

  Goed van je om wat vrije dagen te plannen en die dan ook echt vrij te houden. Daar heb ik zelf wat moeite mee. Jammer van die functie en dat jij het niet bent geworden, maar er komt inderdaad vast eens iets anders op je pad wat misschien nog wel beter bij je past.

 • Reply
  Amy
  18/01/2016 at 08:53

  Vervelend meis, dat je die spanning zo hebt ervaren. Terwijl bijv. je vaste contract toch een hele mooie mijlpaal is. Neem vooral veel rust voor jezelf, dat kan enorm goed doen!

 • Reply
  Kelly
  18/01/2016 at 08:44

  Wat een boel spanning zeg! Wat jammer dat je het niet bent geworden voor de interne vacature. Probeer je rust te herpakken en alles voor jezelf even goed op een rijtje te zetten. Luisteren naar je lichaam kan soms zo lastig zijn

 • Reply
  Melle
  18/01/2016 at 08:21

  Jeetje, dat is best wel heftig allemaal. Gelukkig merk je het op en maak je plannen om meer tijd te nemen voor jezelf. Echt heel knap en goed! Met deze instelling wordt de rest van het jaar geweldig 🙂

 • Reply
  jeapiebel
  18/01/2016 at 08:11

  Jammer dat je het niet bent geworden. Terwijl je twee weken in spanning hebt gezeten en wachten. Goed dat je een vrije dag voor jezelf neemt. En dat is de beste manier om te doen, luisteren naar je lichaam denk ik.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png