Life as Sas #1

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hallo nieuwe rubriek in 2016! Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider jullie wil vertellen over mijn leventje. Foto’s, quotes, plaatjes, youtubefilmpjes.. Alles komt voorbij! Pfhoe. Deze week zit er eindelijk op, wat een week! Ik had het mega druk, had vaak natte voeten, hoorde eindelijk meer over de interne vacature en ik nam heel erg veel rust in het weekend. Kijken jullie mee naar mijn week?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Stiekem een foto van vorig weekend. Wij maakte onze eerste home-made pizza! Super leuk om samen te doen, echter was de bodem wel iets te dik geworden. Zeker voor een volgende keer dus wat dunner maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

God was was het vaak koud buiten. Ik ben een echte koukleum dus had het zovaak koud dat ik nóg meer thee ben gaan drinken. Heb ook zeker weer wat nieuwe smaken ontdekt! Ik heb veel met een lekkere warme trui, fijne pantoffels en mijn nieuwe fleece deken gezeten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik vond de herfst variant van Optimel al overheerlijk, maar deze doet er zeker niet voor onder. Het zijn hele fijne smaken en wil ook zeker de toetjes varianten gaan proberen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik gaf al aan: het was een super drukke en stressvolle week. Er waren allerlei extra dingen op werk waardoor ik een super volle werkweek had. Tevens hoorde we eindelijk, na veel spanning wie de interne vacature had gekregen. Helaas ben ik het niet geworden maar gelukkig zitten hier ook positieve punten aan. Uiteindelijk is het dus misschien maar beter zo. What happens, happens. Wel een eyeopener deze week om mijn werk anders in te delen en te proberen niet zoveel energie erin te steken.

Volgende week is het iets rustiger alleen de Maandag (lekker ook zo de eerste dag van de week) wordt echt poepiedruk. Ik ga dus echt werken van 07:00 tot 21:15, door vergaderingen en een personeelsavond erachter aan. Deze dag heb ik maar in totaal een uurtje pauze. Wish me luck voor morgen! Gelukkig kan ik a.s. Woensdag wel een korte dag maken dan normaal om even op te laden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik had niet zoveel tijd voor mijn blog helaas, door de drukke werkweek. Wel heb ik veel inspiratie die ik zeker wil gaan uitwerken volgende week. Ik ben nog steeds erg blij met de look en inhoud van mijn blog.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kocht een aantal nieuwe sokken, waaronder deze toffe met stippen. Noodzakelijk aangezien mijn schoenen de regenval niet aankonden. Gevolg: *sop sop sop* in mijn schoenen en ik moest nog de hele dag. De nieuwe sokken waren dus noodzakelijk maar daardoor niet minder leuk.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mijn te-lezen-lijstje is langer en langer aan het worden. Er zijn zoveel toffe thrillers de laatste tijd uitgekomen dat ik niet zou weten waar te beginnen. Echter heb ik ook nog zóveel boeken staan die ik wil lezen dat ik netjes geen boeken koop. Op Hebban.nl hou ik een lijstje bij met boeken die ik zeker nog wil lezen/aanschaffen. De afgelopen 2 weken heb ik minimaal gelezen, iets wat ik juist meer wilde doen. Goed puntje dus voor volgende week. Ik ga er tijd voor maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kocht heel wat leuke sieraden, waaronder deze ketting (met bijpassende oorbellen). Omdat alles meerdere kanten heeft, zowel positieve als negatieve. Always look on the bright side. Everything happens for a reason.

Deze filmpjes wilde ik ook nog graag met jullie delen:

Ik heb me zó vermaakt met dit filmpje van Channing. Hij gaat er helemaal voor als Elsa.

Oeh, ik hoorde van een vriendinnetje dat Nicky van Westlife mee gaat doen voor het songfestival Ierland! Dit is het nummer en ik kan nog steeds blij worden van deze muziek (en zijn verschijning 😉 )

Haha. Geniaal.

En hoe was jullie week?

50 reacties op “Life as Sas #1

 1. Echt jammer aan de ene kant dat jij het niet bent geworden, aan de andere kant, dan ligt er later vast iets anders op je weg, iets wat nog mooier is, zo zie ik het altijd, een soort hand van boven die je behoed omdat…. let maar eens op.

  De meeste foto’s had ik al voorbij zien komen, denk ik, vooral dat kettinkje is blijven hangen, prachtig! Simpel en toch bling, daar hou ik van.

  x

 2. zelfgemaakte pizza is zo lekker, wij doen het ook vaak op een pitta broodje…
  Mijn lezen lijstje word ook steeds langer, en voor het gemak ben ik nu in 3 boeken tegelijk bezig (gelukkig alle 3 wat meer informatieve boeken)

 3. Jammer dat jij het niet bent geworden voor de interne vacature. Soms is het inderdaad maar beter. Wat een mooie gedachte achter jouw nieuwe sieraden! Ik vond het al prachtig om te zien, maar na de tekst en uitleg toch weer een stukje meer, hihi.

 4. Leuk overzicht.En succes morgen. Soms heb ik ook wel eens van die lange werkdagen als we er ook nog een vergadering achteraan hebben. En die Optimel klinkt lekker zeg!

 5. Heel leuk deze wekelijkse terugblik. Zelf drink ik ook veel meer thee nu het kouder en natter is geworden. De nieuwe optimel heb ik echter nog niet gedronken. Eerder deze week moest ik ontzettend lachen met Channing als Beyoncé. Die van Frozen moet ik nog is bekijken.

 6. Wat een fijn nummer heb je gedeeld! Een liedje wat ik nu wat vaker ga luisteren 🙂
  Krijg spontaan zin in home made pizza,alleen zonder goede oven sla ik die maar over 😛

 7. Dat filmpje van Channing….. GE WEL DIG!
  Ik moest er zo om lachten.
  Leek het nu zo of is hij een beetje aangekomen? Het is misschien de juk die het hem doet 😉

  Ik duim voor maandag!

 8. Zelfgemaakte pizza moeten wij ook maar eens doen! Balen dat morgen weer meteen een druk dagje wordt.Maar dat ga je vast wel overleven 🙂 Ik heb het ook al de hele week koud en ik lijk het maar niet warm te krijgen. Brrrr! Ik vind dit trouwens een leuke nieuwe rubriek.

 9. zelfgemaakte pizza daar ben ik ook altijd dol op! En die drinkyoghurt van Optimel is zo fantastisch lekker! jammer dat ze hem alleen in de winter hebben!
  En wat is dat een leuke site zeg Hebban.nl Ik ben nu bezig met een profiel aan te maken

 10. Oeh zelfgemaakte pizza.. dat is lang geleden! En nou heb ik trek.. *pruil lipje*
  Héél véél succes morgen. Mijn mantra bij dat soort dagen: Het komt altijd tot een eind. 🙂

 11. Jammer dat je het niet bent geworden, maar wel knap dat je het zo positief opneemt! 🙂 klinkt inderdaad erg druk, zorg goed voor jezelf in zo’n drukke periode! Geniet nog maar lekker van je zondag, dan kan je er volgende week goed tegenaan!

 12. Eigengemaakte pizza is zo lekker! En vaak minder vet en gezonder ook nog. Ik kijk er alweer naar uit dat ik weer zelf pizza mag maken. Ik wens je alvast veel succes voor morgen! Wel fijn dat je woensdag dan wat minder uur hoeft te draaien, kan je inderdaad een beetje bijtanken. Mijn week was rottig. Als ik geen last van me rug had, dan wel van mijn gewrichten en spieren. Later in de week kreeg ik zoveel hoofdpijn dat ik mij afvroeg of het een lichte migraine was. Nee, ik hoop dat deze week een betere wordt..

  1. Ik hoop dat aankomende week een stuk fijner voor je wordt lieve Michelle! Kan me voorstellen dat al deze mankementen erg vervelend zijn. Knuffel!

 13. Leuk overzicht Sas!
  Wat een mooie ketting heb je voor jezelf gekocht! De betekenis erbij maakt hem nog mooier.
  En succes morgen met de lange dag. You can do it!

 14. Wat zag de pizza er lekker uit! Volgende keer wordt ‘ie nog beter, met de dunnere bodem 🙂 Jammer van de interne vacature, maar goed dat je het positief kunt benaderen.

 15. Ohhh, is de peer variant van Optimel er weer?! 😀 Ik moet nú naar de winkel! Of nou ja, over drie kwartier, nu zou ik voor een dichte deur staan…

 16. Oei dat word morgen een drukke dag. Probeer toch maar te denken aan een relax momentje. Dat kan helpen om de dag door te komen. Die pizza zag er lekker uit, het is lang geleden dat ik nog zelf een pizza heb gemaakt.

 17. Wat onwijs balen dat je het niet geworden bent maar inderdaad alles heeft een reden. Het is ook maar net hoe je het bekijkt! Het gedoe momenteel op mijn werk zal ook wel deuren open hopelijk, maar voor nu ben ik er niet zo positief over! Heel veel succes morgen, geniet van je relaxdagje vandaag 🙂

 18. Succes morgen met zo’n lange dag! Ik heb een hele spannende week op komst, namelijk de eindpresentatie van mijn onderzoek. Aaah haha. Trouwens die pizza ziet er heerlijk uit!

 19. Ik heb zó gelachen om Channing als Elsa hahaha! Maakt mijn hele dag goed. Jammer dat je niet de interne vacature hebt gekregen, maar zoals mijn tante altijd zegt. Het leven lijdt je waar je uiteindelijk terecht moet komen. Dus dat komt vast goed!

 20. Jammer dat het niks is geworden met die vacature. En wat een lange dag heb je morgen voor de boeg, heftig! Alvast heel veel succes.
  Mooie ketting heb je gekocht, mooi het idee ook erachter.
  Fijne zondag!

 21. Jammer dat je het niet geworden bent Sas, maar uiteindelijk geeft dat ook weer mogelijkheden om je energie anders in te delen. Wellicht komt er nog eens zo’n kans voorbij! Over die filmpjes: heb je dat filmpje gezien van Channing Tatum als Beyoncé? Hilarisch!

 22. Haha, ben ik niet de enige die het leuk vind dat Nicky mee doet 🙂 . Het is nog steeds een fijn beeld om nar te kijken 🙂 . Succes morgen!

 23. Jammer dat je het niet bent geworden voor de interne vacature! Maar het is wat je zegt, er komt vast wel weer wat anders (en wellicht beters!) op je pad! En daarnaast klinkt het alsof je nu ook al helemaal op je plek zit qua werk dus gewoon maar weer door toch? 🙂

 24. Ik zit nog helemaal te genieten op de bank, omdat ik zie dat er buiten een heel pak sneeuw ligt. Dus dat wordt wandelen zometeen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *