Kerstvakantie plannen

*doet een dansje* Eindelijk is het dan daar: de kerstvakantie! Dit jaar heb ik ruim 2 weken(!) vrij, samen met M. Genieten gaat dat dus worden! Even bijkomen van alle stress het afgelopen jaar. Het is een erg mooi maar vooral slopend jaar geweest. Even de batterij opladen dus. En dingen die ik zeker wil gaan doen….

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 • Leuke uitjes
  Er staan zeker wat leuke uitstapjes op de planning! Dagjes weg, shoppen met vriendinnen of gewoon even gezellig ergens eten.
 • Thee, boeken en series
  Ja, ja & JA! Ik ga heerlijk genieten van de opgenomen series, met thee. Ook wil ik proberen 2 of meer boeken uit te gaan lezen deze vakantie. Even lekker wat meer offline met de neus in de boeken. Ook wil ik al tijden beginnen met The Following op Netflix, ook deze vakantie maar eens doen!
 • Tutten
  Ik hou er eigenlijk niet van maar wil mezelf even lekker pamperen. Nageltjes doen, optutten, lange fijne douches nemen..
 • Kerst en oud&nieuw vieren
  Jeej ik heb zin in kerst! kerstavond vieren M. en ik samen en eerste kerstdag ga ik gezellig bij mijn schoonouders eten. Verder heerlijk samen<3

 • Het huis van onder tot boven opruimen
  Met het oog op we-gaan-toch-echt-ooit-verhuizen wil ik alles eens even lekker goed opruimen, schoonmaken en vooral wegdoen. Kledingkasten opruimen en zelfs misschien de schuur (die al jaren gedaan moet worden)
 • Werken aan mijn blog
  De laatste tijd heb ik heel wat toffe ideeΓ«n maar eigenlijk geen zin en tijd gehad deze uit te werken. Deze vakantie wil ik zeker gebruik maken van mijn inspiratieflow.
 • Naar de kapper gaan
  Ik moet nodig met mijn lange lokken naar de kapper. Mijn haar gaat steeds meer in de knoop zitten dus ik het, hoewel ik een hekel heb aan de kapper echt noodzakelijk.
 • Rust
  Veel mijn rust pakken. Een balans vinden tussen dingen doen, voor mezelf kiezen en rust punten creΓ«ren. Ik hoop dit na mijn vakantie door te kunnen voeren. Dus ik ben deze weken wat minder actief te vinden online.
 • Hebben jullie nog plannen voor de kerstvakantie of moeten jullie gewoon werken?

  48 reacties op “Kerstvakantie plannen

  1. Oei! Volgens mij is twee weken te kort! Ik heb door één snipperdag op te nemen vijf dagen vrij. En ik doe lekker helemaal niks!

  2. Oh heerlijk, kerstvakantie. Ik ook ben ook twee weken vrij. Heerlijk om even lekker bij te tanken.
   Ik wens je een hele fijne kerstvakantie!

  3. Wat een leuk lijstje!
   Ik heb veel concerten, verjaardag (ook mijn eigen!), feestjes, gezellig kerstmis vieren, maar helaas moet ik ook nog wat dingen voor school doen.

   Geniet van je vakantie Sas, en alvast een gelukkig nieuwjaar!

  4. Ik ga ook niet graag naar de kapper. Voor sommige mensen is het een ontspanning, maar ik beleef er dus geen plezier aan. Doorgaans laat ik mijn haar één à tweemaal per jaar knippen en de laatste keren kwam de dochter van onze buren dat aan huis doen.

  5. Geniet van je vakantie! En wat fijn om eindelijk eens bij een andere blogger te lezen “Ik heb een hekel aan de kapper”. Ik dacht dat ik de enige was!

  6. Heerlijke plannen! Ik wil deze vakantie ook gewoon lekker doen waar ik zin in heb: veel bloggen, lezen, schrijven… allemaal fijne dingen.

  7. Ik heb vanaf oud en nieuw vijf dagen achter elkaar vrij, dus een soort minivakantie, maar heb maar 2 extra dagen vrij genomen! eigenlijk best jammer dat ik geen 7 heb genomen, maar met 5 daagjes ben ik echt al heel erg blij!

  8. Ik ben volop aan het werk, zelfs op kerstavond en oudjaarsavond nog. Mijn vriend gelukkig ook. Dus de kerstdagen staan in het teken van veel slapen en zo min mogelijk doen. De vakantie die moet tot januari wachten.

  9. Wat een fijne vooruitzichten! Even heerlijk de tijd voor jezelf! Sinds ik niet meer studeer of werk heb ik niet meer echt dat vakantie besef. De vakantie periodes zijn hier altijd verschillend, omdat manlief nog wel eens doorwerkt in vakanties en dan een paar weken later vrij neemt. Maar vanaf woensdag heeft hij ook 9 dagen ongeveer vrij. Daar kijk ik ook wel naar uit, gewoon gezellig saampjes. Geniet van je vakantie lieve Sas!

  10. Yup, ik moet gewoon werken. Mijn gozer is vrij. En ik ben wel tussen kerst en oud en nieuw vrij πŸ™‚ Dus helemaal erg is het niet. Ik ga niks doen. NIKS! Nadat we kerstdiner hebben gemaakt, dan. Als we dan op het laatste moment beslissen dat we toch wel graag even weg willen, dan kan dat dus. Heerlijk. Spontaan iets beslissen πŸ™‚ Bijna een luxe.

  11. Geniet van je vakantie!
   Ik ben nog een goeie week in ziekteverlof door de ingreep die ‘k maandag onderging. ‘k Moet bekennen dat ‘k nu toch wel terug naar m’n werk verlang, maar helaas kan ‘k nog niet door de pijn.

    1. Ik kreeg 10 dagen, dus t.e.m 24 december. Daar 2de kerstdag in ’t weekend valt, mag je die opnemen wanneer je wil, dus had ‘k die op 28 december ingepland. ‘k Moet pas de 29ste terug gaan werken (voor 2 dagen, want dan is ’t alweer oudjaar πŸ˜‰ )

  12. Wat een lieve kat! Ik heb niet echt vakantie helaas, ben wel van plan om te gaan genieten van de feestdagen πŸ™‚
   ‘Vers’ geknipt haar vind ik altijd zo een fijn gevoel!

  13. Heerlijk zo lang vrij en al die leuke plannen! The Following is een steengoede serie vind ik, erg spannend! Denk dat het wel wat voor jou is.

  14. Heerlijk zeg zo’n 2 weken vakantie, even tijd voor jezelf, geniet ervan! Ik moet de ma en di nog werken en dan begint mijn vakantie. Ook lekker tijd voor mijzelf, kerst met familie en oud & nieuw in Londen waar ik super naar uit kijk natuurlijk πŸ˜‰

  15. Wat een leuke plannen heb je! Ik moet tussendoor nog wel wat werken maar ik wil ook zeker wel wat leuke dingen doen. Maar een concrete planning hebben we nog niet gemaakt. Geniet van je vakantie!

  16. Lekker hoor vakantie! Geniet ervan. Ik moet werken met de kerst. Maar na volgende week maandag ben ik 6 dagen vrij. Dus daar kijk ik naar uit.

  17. Geniet ervan! Ik heb geen verlof tussen Kerst & Nieuw, behalve Oudejaarsdag zelf (kwestie van voorbereidingen voor de 12 genodigden te kunnen treffen). Ik heb wel een weekje verlof vanaf 11 januari – dus nog iets om naar uit te kijken πŸ™‚

  18. Heerlijk hΓ©, ik heb ook echt onwijs uitgekeken naar de vakantie!
   Je hebt in ieder geval genoeg leuke dingen om de komende twee weken mee te vullen πŸ™‚

  19. Oh, lekker vooruitzicht joh! Zou ik ook dolgraag willen maar helaas… vrij nemen in deze tijd van het jaar zit er gewoon niet in, veel te druk op het werk. Geniet er lekker van meid!

  20. Wat een fijne plannen Sas! Even tijd nemen om lekker op te laden en dingen doen die je leuk vindt πŸ™‚ Ik heb geen vakantie, maar ga rond oud en nieuw wel even lekker naar zee. Zin in!

  21. Oh heerlijk dat je zo lang vrij hebt! Inderdaad eindelijk eens om tijd om op te laden en allemaal dingen te doen waar je het afgelopen jaar geen tijd voor had! En ’thee boeken en series’ is gewoon bliss! Hele fijne weken gewenst! Liefs, Charelle

  22. Dat ziet er heerlijk uit en dat verdien je ook! Zelf werk ik nog gewoon voor kerst, komende week, met oud en nieuw welke op donderdag valt, ben ik vrij, mijn collega’s zijn dat ook dus hebben zij mij op vrij gezet ook, ontzettend lief, er zijn dan ook heel weinig mensen aanwezig met vreemden… dus die ene dag, gunnen ze het mij ook, hahaha

   Verder weinig plannen, 2de kerstdag bij mijn ouder met de rest van de familie, verder niks…
   X

  23. Lekker dat je al vakantie hebt! Ik moet nog 3 dagen en dan kan ik ook gaan genieten van mijn vakantie πŸ™‚ Natuurlijk word er kerst en oud en nieuw gevierd en verder gaan we nog een paar dagen naar Den Haag toe πŸ™‚

  24. Wat lekker dat je zo lang vakantie hebt! Met al jouw plannen komt het wel goed. πŸ™‚ Hier ook vooral rust pakken, werken aan mijn blog en genieten van de leuke uitstapjes, Kerst en Oud & Nieuw. Geniet van jouw welverdiende vakantie! πŸ™‚

  25. Je hebt leuke twee weken voor de boeg! Geniet ervan! Op 2 dagen na moet ik werken, wat ik niet erg vind πŸ™‚

  26. Ik moet helaas gewoon werken, wat ik niet heel erg vind, maar had wel gewild dat het wat minder druk op het werk zou zijn momenteel. Het is echt heel lang geleden dat ik meer dan een weekend vrij had om zelf in te plannen. Er waren altijd trips, vakanties of trouwen ingepland. daarom heb ik in maart een week vrijgenomen met niks ingepland. Geniet ervan!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *