Lijstje van 5

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven Γ­s gewoon mooi. Enjoy the little things, one day you may realize that they were the big things!

En en en en.
Sinds vandaag heb ik VAKANTIE!

Sinterklaas viering

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard vierde we Sinterklaas, dit keer op 6 December. Dit doen we altijd gezellig met mijn ouders d.m.v. een lunch en cadeautjes voor elkaar. Het was erg gezellig en ik ben zeker verwend en super blij met alle toffe cadeaus.

Nieuwe kussens!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Tevens kwamen de 2 Xor Sierkussen in de print van de Engelse vlag binnen met daarbij nog het Bixie Sierkussen die volledig van katoen is. Ik ben erg blij met alle 3 de kussens. Ze zijn van erg fijne kwaliteit en maken de bank zeker een beetje af. Beide kussens zijn van het Spaanse merk LaForma en te bestellen bij Eyoba.

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Eyoba.nl

Huis update

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Er is weinig nieuws rondom ons huis. Wel hadden we afgelopen week weer kijkers! Blijft fijn te weten dat er interesse blijft in je huisje. We verwachten pas in het nieuwe jaar dat het weer een beetje gaat lopen. Nu dus even bijtanken en even niet bezig zijn met verkopen/kopen.

Nieuw logo

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Ik ben hier zo ontzettend blij mee! Kimberley van Stories&Forever heeft een heus logo voor mijn blog gemaakt! Het is echt helemaal Sas en dat terwijl ik haar geheel de vrije hand had gegeven. Ik vond de andere logo’s ook echt super mooi maar uiteindelijk heb ik voor deze gekozen. Nogmaals hartelijk dank! Ben je dus opzoek naar een nieuw logo? Ik raad Kimberley zeker aan.

Deze filmpjes

Ik wil ooit nog steeds eens die dansje onder de knie krijgen.


Haha wat een vreselijke openingszinnen


Hier kan ik dus om schaterlachen.


Super tof om te zien!

Tevens werd ik genoemd bij Kimberley van StoriesandForever en kreeg ik een mooi compliment van Vivian op Viviansvocabulaire, super leuk om te lezen!

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

PS: Even een mededeling van mijn kant. Vanaf 2016 wil ik deze post gaan aanpassen naar Life as Sas. Dit, omdat ik uitgebreidere foto overzichtjes wil plaatsen met meer tekst. Deze post wil ik voortaan op Zondagen online laten komen. Niet elke Zondag, het ligt er een beetje aan hoeveel ik te melden heb over de voorgaande week. Dit lijstje zal misschien nog wel eens de revue passeren maar wordt geen vast onderdeel meer op mijn blog.

28 reacties op “Lijstje van 5

  1. Wat fijn dat je weer nieuwe kijkers hebt. Ik duim zo voor jullie! Ik weet namelijk zo wat het is als je verder wilt en het lukt niet! Leuk dat jullie ook sinterklaas hebben gevierd met het gezin. Dat doen wij ook nog steeds!

  2. Wat een super leuke kussens, vooral die in Chevron print, helemaal mijn ding ook! En dat dansje van BSB ken ik na 19 jaar nog steeds van begin tot eind haha

  3. Heerlijk dat je vakantie hebt. Ik las bij Lieke dat het toch wel een pittig jaar voor je was. Geniet nu maar even flink dan. X

  4. Wat een fijne cadeaus had je gekregen en wat een leuke kussens! Heerlijk dat je nu lekker vakantie hebt. Manlief moet nog drie daagjes werken en dan heeft hij ook anderhalve week vrij. Toch een stuk gezelliger dan in je eentje thuis zijn. Geniet van je vakantie en alvast een fijn weekend πŸ˜‰

  5. Geniet van je vakantie en mag ik zeggen dat ik deze logo echt super gaaf vind? Ik hoop die een lange tijd te blijven zien, hahahaha πŸ˜›

    X

  6. Wat een leuk lijstje! Wat een prachtig logo heeft Kim voor je gemaakt! Geniet van je welverdiende vakantie meis πŸ™‚

  7. Je logo is echt mooi, inderdaad helemaal Sas wat mij betreft. Er is nu ook iemand bezig met een logo voor mij, jeej! Dat zwart witte kussen hebben wij ook, leukerd! Ik wens je alvast een fijn weekend toe. Liefs

  8. Je logo is echt geweldig Sas! En wat heeft de Sint je lekker verwend! Geniet nu maar lekker van je vakantie πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *