Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Eerste indruk

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Lifestyle
Previous Story
Next Story

73 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Morgaine
  15/01/2016 at 10:47

  Poeh hey, Sas, een eerste indruk van jou, wat ik verwacht als ik je zou ontmoeten, dan maar op die manier.

  Ik denk dat je erg lief bent, leuk, met humor en ook toch nog wel wat terug houdend, kat uit de boom kijkend, je kunt veel vertellen, maar toch laat je niet alles zien, bij lange na niet. 😉 Je bent best wel een denker denk ik, je kunt je druk maken om de kleinste dingen, tegelijk wil je het loslaten maar dat lukt niet altijd. De uitlaatklep is dan ook je blog, absoluut!

  Je werkt hard, je gaat je dromen en wensen achterna en doet daar veel voor, soms teveel, je kent je zwaktes, en vergeet daarbij soms je kracht juist. Welke je dan weer wel toont hier vaak, maar of je dat zelf door hebt?

  X

  • Reply
   SAS
   15/01/2016 at 20:37

   Ik ben er helemaal stil van. <3
   Maar dat had je al op Instagram gezien/gelezen.

 • Reply
  Marcella
  14/01/2016 at 22:01

  Volgens mij ben jij een leuke gezellige meid. Je kunt met je lachen, maar ook zeker serieuze gesprekken voeren. Tijdens een middag in de Theefabriek vlakbij Groningen zal ik me prima vermaken met jou. Lekker kletsen over onze katjes!

  • Reply
   SAS
   15/01/2016 at 20:32

   Wat een super lieve comment. Wij zouden het veel over thee en katten hebben 😉 Lijkt me gezellig met je te babbelen!
   Ik vind je een inspirerend persoon, met al je mooie reizen en schrijfstijl. Je blogjes, ook al kom ik zelf bijna nergens (qua reizen) blijven me aanspreken door de persoonlijkheid die je erin stopt.

 • Reply
  Veerlez
  12/01/2016 at 10:36

  Ik volg je denk ik te lang om echt nog de eerste indruk te beschrijven, maar ik ben best wel onder de indruk van je! 😉 In mijn ogen ben je een warm, enthousiast en lief persoon. Vrienden kunnen altijd bij je terecht, jij staat altijd voor iedereen klaar. Ik denk me zo in dat je een geweldig luisterend oor bent en voor iedereen klaar zit met een kop thee. Je weet wat je wilt en doet daar ook enorm je best voor. 🙂

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 11:00

   Oh wauw, nee joh. Onder de indruk… Tsjees. Dat hoeft echt niet hoor haha! Bedankt voor alle lieve complimenten, zit te blozen tot achte m’n oren.
   Je lijkt me een super gezellig persoon die zeker voor iedereen klaar staat. Ik vind je enthousiasme over IJsland zo fantastisch om te zien en lezen. Je komt op me over als een betrouwbaar persoon en iemand die elk avontuur wil aangaan.

 • Reply
  Billy
  12/01/2016 at 05:57

  aangezien ik je al een hele tijd volg, kan ik niet meer onbevooroordeeld schrijven over een eerste indruk, Saskia.
  Maar je lijkt mij een hele lieve, nette, boekenverslindende theeleut… 😉

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 11:31

   Ik vind het altijd mooi hoe je zo kan genieten van de natuur en alle dagelijks dingen. Ik denk dat je een heel tevreden persoon bent die kracht en gezelligheid kan halen uit de kleine (en grote) dingen.

 • Reply
  Michelle
  11/01/2016 at 20:04

  Altijd leuk om over dit soort vragen eens na te denken. Zelf sta ik niet meer echt stil bij een eerste indruk van iemand, want dat gevoel herken je al snel. Soms weet je na 5 minuten al of iemand je ligt of niet.
  Jij komt op mij over als een hele sociale, gezellige, warme en spontane meid. Iemand die erg behulpzaam is, maar daardoor haarzelf wel eens vergeet. Maar opgeven zal je niet zo snel doen denk ik. Ben wel benieuwd naar je eerste indruk van mij.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:39

   Dankjewel voor je lieve woorden!
   Ik denk dat je een echte huismus bent en met de simpele dingen al heel erg blij kunt zijn. Een hele mooie eigenschap! Ik vind het mooi dat je zo kan genieten van je hobby’s en passies. Je bent creatief en volgens mij sta je echt voor iedereen klaar.

 • Reply
  Evelyne
  10/01/2016 at 23:46

  Ik blijf niet altijd bij m’n eerste indruk omdat ‘k ‘t in ‘t verleden al vaak eens heb mis gehad. Maar ik weet wel nog wat ‘k dacht toen jij voor de eerste keer op m’n blog kwam reageren. ‘t Was zeer kort na m’n 1ste reactie hier & toen dacht ‘k, wauw hoe lief. Toen ‘k even later je projectje #InspirerendGeluk zag wou ‘k direct meedoen & je gaf mij meer & meer de indruk dat je het meende. Want.. dit moet ‘k er echt wel even bijvertellen om geen foute indruk te geven.. ik ben een onzeker persoon & ben er altijd van overtuigd dat mensen mij niet moeten. Dus ik was zéér blij toen jij langskwam 😉 Mijn indruk toen was, een lieve meid 🙂

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:24

   Wat vervelend om te lezen Evelyne! Ik hoop zeker dat je wat zekerder in je schoenen gaat staan. Iedereen is uniek en belangrijk, op zijn/haar eigen manier!
   Ik ben blij je via je blog te hebben leren kennen en voelde me vereerd dat je als 1 van de eerste aan mijn #InspirerendGeluk projectje mee deed.
   Je komt op me over als een eerlijk en rechtdoorzee persoon, hoewel je soms volgens mij niet weet hoe je dit precies moet verwoorden.

 • Reply
  Sheila
  10/01/2016 at 22:49

  Natuurlijk kan iedereen deze vraag beantwoorden. Iedereen heeft namelijk EEN eerste indruk. En daar gaat het niet om of het klopt met de waarheid of die persoon in kwestie ook zo is. Dat is een tweede (of derde, twaalfde of dertigste keer, bij wijze van) voor. Je hoeft iemand niet persoonlijk te kennen. Je krijgt ook een eerste indruk van een schrijver, de kassa medewerkster van de Appie, de buschauffeur. Ik kan me wel voorstellen dat het graven is voor mensen die je blog langer volgen.

  Ik volgde je vroeger (toen ik zelf mijn eerste blog had) al. Maar daar zit jaren van afwezigheid tussen (van mijn kant). Dus die eerste indruk weet ik echt niet meer. Voor nu geldt: iemand die trouw is gebleven aan zichzelf. En daar doel ik op dat je gewoon lekker blogt over wat je wil en niet wat de ‘nieuwe’ richtlijnen zijn op blogwereld. Heel fijn vind ik dat!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:23

   Helemaal mee eens, de bovenste alinea. Mooi verwoord!
   Dat vind ik dan ook altijd van je artikelen: mooi verwoord. Oprecht eerlijk en ik vind je echt een inspiratie met als je reizen en dicht bij jezelf blijven. Blij dat ik je weer kan volgen online!

 • Reply
  Jessica
  10/01/2016 at 21:14

  Lastige vraag, althans dat vind ik altijd. Zolang lees ik nog niet mee, wel al weer een kleine tijd. Je schrijft leuk, geniet van het leven. Je bent behulpzaam, gek op kinderen en familie is belangrijk voor je.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:21

   Je lijkt me iemand die zijn dromen volgt, ook al vind je dit pad af en toe nog eng. Je artikelen zijn erg leuk te lezen en je hebt een vlotte schrijfstijl.

 • Reply
  Saskia
  10/01/2016 at 20:38

  Om eerlijk te zijn weet ik niet meer wat ik precies dacht toen ik je blog voor het eerst las. Maar het zal vast wel positief zijn, want ik leea je blog nog steeds elke keer met veel plezier.

  Je komt nu bij mij over als iemand die lief is en altijd klaar staat voor mensen. Daarnaast lijk je iemand die met weinig al snel tevreden is (als in: in de kleine dingen het geluk kunnen vinden).

  Liefs

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:20

   Lief, dankjewel!
   Ik vind het mooi te zien dat je je passies met veel liefde uitdraagt. Je lijkt me een warm persoon die zowel in gezelschap fijn vind als soms even tijd voor jezelf.

 • Reply
  Marleen
  10/01/2016 at 20:02

  Ik merk dat mijn eerste indruk ook altijd bepalend is voor iets/iemand. Heel vaak veranderd die indruk, wat eigenlijk niet echt goed is. Iemand beoordelen op uiterlijk/op 1 ding is niet goed..

 • Reply
  Diana
  10/01/2016 at 18:51

  Ik heb je 2x(toch?) live mogen ontmoeten. En ik vond je toen een gezellige gekke meid! Enorm gelachen. Eerste keer bij je thuis. Toen nog rode muur, inmiddels herken ik je huisje haast niet meer terug haha.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:19

   Het was inderdaad 2x haha. Héél wat jaren geleden haha 😉
   Ik vond het erg gezellig je toen te zien. Je komt op me over als een rustig meid die voor iedereen klaar staat.

 • Reply
  Angèlique
  10/01/2016 at 18:15

  Wat een leuk idee voor een blogje! Ik kom hier al zo lang over de blog vloer dat mijn eerste indruk misschien wel een beetje is bijgedraait. Ik denk dat je een persoon bent dat graag behulpzaam is en een groot verantwoordelijksgevoel heeft. Misschien het daardoor soms wel lastig vind om bepaalde dingen van je af te zetten maar ten alle tijden positief probeert te blijven. Een sociaal persoon dat een gezellig praatje niet uit de weg gaat, maar zich daarnaast ook prima zelf kan vermaken en geniet van de tijd die je voor jezelf hebt.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:18

   Oh dat heb je dat mooi verwoord. Het is zeker waar dat ik het daardoor soms erg lastig vind. Een goede om eens te relatieveren.
   Je komt op mij over als een heel ondernemend persoon die nieuwe durft te proberen. Hoewel je het volgens mij wel eng vind doe je het toch maar! Stapje voor stapje ontdek je meer en meer hoe je als persoon bent en vind het mooi op je blog deze weg te volgen!

 • Reply
  Inge
  10/01/2016 at 18:14

  Mijn eerste indruk van jou weet ik niet meer precies. Maar de indruk die ik nu van jou heb, is dat je een ontzettend lief en warm persoon bent. Je staat voor alles en iedereen klaar (maar probeer jezelf niet voorbij te lopen!) en bent ook oprecht geïnteresseerd. Je bent ook een doorzetter, want als ik de weg zie die jij bewandeld hebt dan doe ik daar mijn virtuele petje voor af. Last but not least: volgens mij ben je iemand die lekker haar eigen gang/weg gaat en dat vind ik erg stoer!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:16

   Wat een mooie woorden. Ik word er een beetje verlegen van haha.
   Je lijkt me een erg optimistisch persoon en avontuurlijk. ‘Zomaar’ even richting een ander land…
   En een echte dierenvriend.. Mango is je alles (wat ik me helemaal kan voorstellen, de lieverd). Je lijkt me oprecht een persoon waar je goed mee kan praten en die een luisterend oor kan bieden (zonder te oordelen).

 • Reply
  Anneleen
  10/01/2016 at 17:40

  Ik vind dit echt een heel leuk blogje en fijn om even over na te denken 🙂

  Ik ken je al eventjes, maar mijn eerste indruk van je is:
  – Positief ingesteld.
  – Lief en behulpzaam.
  – Zorgzaam naar andere mensen toe.
  – Een hart voor kinderen.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:14

   Dankjewel voor je lieve complimenten!
   Ik heb zulk leuk online contact met je, altijd word ik blij van ale je comments en berichtjes!
   Je lijkt me een super aardig meid die ook wel een huismus is. Genieten van de kleine dingen en proberen alles te halen uit het leven wat erin zit!

 • Reply
  Elisa van Propvol
  10/01/2016 at 17:17

  Deze vraag is eigenlijk niet te beantwoorden omdat wij bloggers toch nooit alles online zetten. Daardoor heb je niet het volledige beeld. Zonder het volledige beeld kan ik ook eigenlijk geen indruk over jouw persoon vermelden. Enkel kan ik dit wel over de teksten op de site.

  Dan kom je heerlijk huismussig, rustig en met de tijd mee over. Iemand die geniet van alles wat inimini is.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:03

   Dankjewel! Ik denk dat ik redelijk alles online zet maar ik snap zeker wat je bedoeld 😉
   Je komt op mij over als een fijn persoon die heel rustig kan genieten van alles. Ik vind het altijd tof te lezen over de groene dingen (en foto’s) op je blog, juist omdat ik er zelf niet zoveel mee heb!

 • Reply
  Noelle
  10/01/2016 at 17:09

  Wow, wat moeilijk! Ik lees je blog al een aantal jaar (reageer niet altijd…) maar vind het toch moeilijk, vooral omdat ik weet dat woorden van iemand online heel anders kunnen overkomen. Maar toch vormt iedereen wel een beeld. Mijn eerste indruk van jou weet ik echt niet meer. Maar mijn indruk nu: volgens mij ben jij een heel rustig en iemand die graag alleen is… Iemand die af en toe wel graag met vriendinnen afspreekt maar ook niet te vaak. Pfoe… Kom ik in de buurt? 😛

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:02

   Je komt wel wat in de buurt. Soms lekker alleen, soms onder de mensen.
   We volgen elkaar inderdaad al heel wat jaren en ben blij dat je weer bent gaan bloggen!
   Ik denk altijd bij jou aan de liefde voor de BSB die we delen en dat je naar Duitsland ben gegaan met je lieve Jan! Volgens mij ben je best zorgzaam en hou je van het ontdekken van nieuwe dingen, landen en mensen.

 • Reply
  Madeleine
  10/01/2016 at 16:38

  Rustig, simpel, houdt van eenvoud, leergierig, geduldig en praktisch. Je hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn ohja en je houdt van overzicht 😉

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 10:00

   Dankjewel voor je lieve woorden!
   Ik denk dat je een allemansvriend bent, in de meest positieve zin van het woord. Je komt op mijn over als een heel lief persoon die zeker voor andere klaar staat (zoveel dat je misschien soms jezelf wel eens vergeet)

 • Reply
  Cindy
  10/01/2016 at 15:46

  Eerste indruk: Lief. Ik weet niet waarom, maar volgens mij ben je vooral een heel erg lief en zorgzaam persoon. Ook een heel leuk persoon, daarom ben ik je blog ook gaan volgen. Ik heb het idee dat we een beetje hetzelfde types zijn, vraag me niet waarop ik dat baseer, want ik kan er ook helemaal naast zitten haha.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:59

   Ik denk ook dat we veel gemeen hebben haha. Super leuk om dit dus terug te horen!
   Je komt op mij over als een bedachtzaam type die van alles in zich opneemt. Ik denk dat je een lay back persoon bent maar ook wel eens een stresskippetje kan worden in sommige situaties. Ik vind het fijn dat je een blog hebt waarin je niet alleen maar over het moederschap blogt maar dat je heel divers bent!

 • Reply
  Regina
  10/01/2016 at 14:23

  Eerste indruk: bezige bij, huiselijk, scherp, lezer, positief.

  Kort maar krachtig, haha.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:58

   Dat is ook precies wat ik van je vind: to the point. Geen doekjes overal om winden gewoon zo is het en niet anders. Ik vind je een krachtige vrouw die toch maar even alles wat ze op haar bordje krijgt aankan en er toch een positieve draai aan blijft geven.

 • Reply
  Zwartraafje
  10/01/2016 at 14:13

  Oei, dat is een moeilijk. Een blogpost is een moment-opname en dan nog één die je kan verbeteren tot hij volleidg naar je zin is. Ik volg je blog echter al een tijdje en op basis daarvan heb ik de indruk dat je iemand bent die kan genieten van kleine dingen, iemand voor wie vrienden en familie belangrijk zijn, iemand die ervan houdt om het thuis gezellig te maken én geen tropische vakantiebestemming nodig heeft om van een vakantie te kunnen genieten. Dus … lief, gezellig, sociaal, loyaal en eerlijk.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:57

   Dankjewel voor je lieve woorden!
   Ik volg je ook al een tijdje en kom met veel plezier op je blog!
   Je komt over als een rustig iemand die graag creatief bezig is en daarbij ook zichzelf kan verliezen in een boek of project. Ik vind het super tof dat je ook Nora Roberts leest, ik ken niemand in blog land of real life die ook deze boeken leuk vind.

 • Reply
  Nesrin
  10/01/2016 at 14:02

  Poeh…volgens mij is dit langer dan 1,5 jaar geleden. Gezien het feit dat ik hier nog steeds ben denk ik dat de eerste indruk pretty good was 😉

  Ik vind het wel een leuke vraag naar je lezers toe. Misschien plaats ik ook zo een post en dan zal ik je uiteraard noemen en linken.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:56

   Dankjewel en leuk dat je de post ook wil doen! Ik ben erg benieuwd.
   Ik vind je een energieke vrouw met een hele eigen persoonlijkheid. Je bent open, eerlijk en wind nergens doekjes om. Ik vind dat een kracht en oprecht super leuk om te zien en lezen!

 • Reply
  Puck
  10/01/2016 at 13:04

  Eerste indruk is lastig, maar ik denk dat het zoiets is als; zachtaardig, vriendelijk, positief en rustig.
  Maar het is wel een beetje lastig, want als je iemand leert kennen via bloggen is dat toch altijd een beetje “bewerkt”. Je ziet nooit heel spontane berichten, en iemand verspreekt zich niet. Alle teksten zijn (over het algemeen) goed overdacht en gescreend voordat ze online gaan. Het echte spontane verdwijnt daardoor.
  Zo ben ik best een kluns die af en toe echt stomme dingen zegt, maar dat zal je online minder snel merken, want ik denk altijd even na voordat ik op enter of verzenden klik…

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:55

   Dankjewel voor je lieve complimenten. Kan me voorstellen dat de artikelen ‘bewerkt’ worden maar in het dagelijks leven ben ik ook zo. Bedachtzaam. Ik bedenk eerst hoe ik dingen wil zeggen en hoe het bij een ander over komt, wat dat betreft niet veel anders dan bij mijn artikelen.

 • Reply
  Anita
  10/01/2016 at 12:58

  Poeh mijn eerste indruk. Ik denk het was dat je ontzettend geïnteresseerd bent in een ander, ook waar je een reactie achter laat. Want als er een nieuwe blogger in blogland is ben jij vaak één van de eerste die bij een ander reageert. Zo ook bij mij. Verder vind ik dat je zorgzaam bent, jezelf wil blijven uitdagen en goed weet waar je naartoe wil met je leven.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:54

   Dankjewel, ik probeer ook altijd bij iedereen wat (inhoudelijk) achter te laten, hoewel dit soms best lastig en tijdrovend is. Maar daar is bloggen zo leuk voor!
   Ik vind je een open persoonlijkheid en lees je blogjes altijd met heel veel plezier. Je staat met beide benen op de grond en bezig om je innerlijke rust te krijgen. Wat ik zo lees altijd uit je blog posten ben je positief ingesteld, zonder dat het overdreven is.

 • Reply
  annouska
  10/01/2016 at 12:55

  Poeh eigenlijk is dit een lastige vraag met een antwoord die nog lastiger wordt. Althans het beantwoorden.
  Ik volg jou net zoals vele andere al jaren en ik vind je een hele fijne en rustige blogger. Ik ben via via op jouw blog gekomen en nooit meer weggegaan. Wat mijn eerste indruk was weet ik dus ook niet meer precies, wel dat jou interesses voor thee, boeken, series en films mij trokken want die staan ook centraal in mijn leven. Ook het feit dat je net zo gek bent op poezen heeft mij overgehaald om te blijven. Mijn eerste indruk was dus positief door de dingen die wij gemeen hebben, maar exacte indruk kan ik je helaas niet meer vertellen. Tenzij iemand mij een tijdmachine geeft 😉

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:53

   Dankjewel!
   Precies de reden dat ik jou volg: we hebben denk ik dezelfde interesses. Ook erg tof te lezen dat je hetzelfde werkveld als mij hebt. Ik denk dat je een rustig persoon bent die alles goed in zich op kan nemen en niets mist. Ook kom je op je artikelen erg open en eerlijk over.

 • Reply
  Madrina
  10/01/2016 at 12:11

  Ik volg je al jaren, maar ik weet niet meer wie wie ontdekt heeft: jij mij of ik jou. Mijn eerste indruk weet ik wel nog: iemand die zelfzeker is, en weet wat ze wil. Een doorzetter ook, met een stevig willetje. Ik vond het ook indrukwekkend dat jij, de Saskia, mij volgde. En eigenlijk ben ik nog altijd onder de indruk dat je mij blijft volgen. Het was ook meteen duidelijk dat je positief in het leven staat zonder klef te zijn. Sommige mensen zijn te enthousiast in het delen van hun positiviteit, jij komt authentiek over. En daarnaast denk ik dat je erg lief bent.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:51

   Oh wauw. Tjeetje. Ik zie mezelf helemaal niet als ‘de Saskia’ haha en kom al jaren met erg veel plezier op je blog! Bedankt ook voor al je lieve complimenten!

   Ik denk dat je heel veel waarde hecht aan vrienden/familie/meter zijn en dat je echt een gezelligheidspersoon ben. Iemand die betrouwbaar is en niet snel zou oordelen over een ander.

   • Reply
    Madrina
    15/01/2016 at 23:34

    En dank je wel terug 🙂
    Niet oordelen over iemand, dat vind ik leuk dat je dat zegt. Dat is namelijk iets wat ik echt niet wil doen.

 • Reply
  Esther - simpelleven.nl
  10/01/2016 at 12:07

  Rustig, stabiel, lief, gevoelig, eerlijk, authentiek, integer, positief, dankbaar, bewust… Dat zijn een beetje de woorden die mij meteen te binnen schieten. 😀 . Wel grappig, want ik volg je namelijk nog niet zo heel lang, maar ik heb toch het gevoel je een beetje te kennen, of een soort klik te hebben. Gek eigenlijk!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:50

   Ja maf eigenlijk he, een gevoel die je heel kort kan hebben met bloggers. Dat vind ik dan ook zo mooi aan de blogwereld! Bedankt voor je lieve complimenten. Ik zie jou als een heel eerlijk en open persoon. Je komt oprecht op mij over, iemand die zijn dromen en doelen goed voor open heeft.

 • Reply
  Jennifer
  10/01/2016 at 11:37

  Lastige vraag! Je komt bij mij over als een heel eerlijk persoon die aan alles een positieve draai geeft. Verder dat je iemand bent die graag zijn eigen weg gaat en niets aantrekt van alle hypes.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:49

   Ik moet bij jou altijd gelijk aan konijnen denken haha. En iemand die zo positief mogelijk in het leve probeert te staan, hoewel je het niet altijd even makkelijk vind. Ik denk dat je iemand bent die dicht bij zichzelf blijft en dat vind ik mooi!

   • Reply
    Jennifer
    12/01/2016 at 10:29

    aah dankjewel, en het klopt inderdaad ook nog 😀

    • Reply
     SAS
     12/01/2016 at 10:41

     Ha, wat leuk om te horen!

 • Reply
  Linda
  10/01/2016 at 11:34

  Dat is inderdaad best een lastige vraag! Ook als je het aan iemand vraagt die je wel in het echt kent, want als je iemand al langer kent is die eerste indruk lastiger terug te halen.
  Ik volg jouw blog echt al een eeuwigheid voor mijn gevoel, in ieder geval al een aantal jaren. Ik weet niet precies of het mijn eerste indruk is, maar ik zie jou als een heel positief ingesteld iemand, je probeert van alles iets positiefs te maken en daarnaast geniet je heel erg van kleine dingen zoals thee, een boek, een serie, je katten en je man (de laatste twee zijn natuurlijk wel grote dingen ^^). Een doorzetter, een sterke vrouw!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:48

   Dankjewel!

   De vrolijkheid straalt altijd van je foto’s en blogjes af. Dit vind ik altijd zo leuk om te zien. Volgens mij ben je een manusje van alles en onderneem je graag dingen alleen of met je partner.

 • Reply
  Amy
  10/01/2016 at 11:00

  Jee, wat een prachtige maar moeilijke vraag. Want de eerste indruk die weet ik niet zo goed meer, maar ik kan je wel vertellen wat mijn indruk nu is. Ik zie een positief ingestelde dame, die weinig op heeft met materialisme en tevreden en gelukkig wordt van kleine dingen in het leven. Je lijkt me eerlijk en heel zorgzaam naar je familie en vrienden toe. Daarnaast ben je niet angstig om je mening te geven en ben je een enorme doorzetter, zeker op bijvoorbeeld het gebied van je werk.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:47

   Dankjewel lieve Amy!
   Je maakt op mij een rustige en kalme indruk. Je bent volgens mij iemand die veel dingen overdenkt en soms moeite heeft met dingen loslaten. Ook deels omdat je sommige dingen belangrijk vind. Ik denk dat we best veel gemeen hebben en dat ik daarom zo’n fijn gevoel heb bij jou en je blog!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  10/01/2016 at 10:32

  Volgens mij was jij een van de eerste bloggers die een reactie achterliet op mijn (vorige) blog en waar ik andersom een reactie achterliet. Dat kwam omdat je mij heel erg aardig leek en je kwam over als iemand die geïnteresseerd is in anderen.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:46

   Dankjewel!
   Ik vind je echt een heel energiek en positief persoon. De positieve insteek die je altijd geeft aan je blogjes vind ik echt een pre. En volgens mij ben je ook echt een vechter/doorzetter.

 • Reply
  Jantine
  10/01/2016 at 10:20

  Ik vind die eerste indruk ook lastig na je alweer een tijdje te volgen 😉 maar ik ga een poging wagen met wat ik nu door je blog heen zie.
  – Iemand die veel nadenkt, en overal een positieve draai aan probeert te geven;
  – iemand die graag heeft dat het met de mensen om haar heen goed gaat, en die daar ook echt haar best voor doet;
  – sowieso iemand die geïnteresseerd is in anderen;
  – en iemand die graag haar eigen weg gaat en op een goede manier eigenwijs kan zijn, maar die zich ondertussen nog steeds wel wat antrekt van wat anderen vinden.

  Eigenlijk ben ik enorm nieuwsgierig of mijn beeld van jou een beetje klopt natuurlijk 🙂

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:45

   Dankjewel voor je lieve complimenten. Ik bloos er een beetje van haha.
   Volgens mij ben je zelf ook wel nieuwsgierig, zorgzaam en creatief in heel veel verschillende opzichten.

 • Reply
  Anne
  10/01/2016 at 10:13

  Oeh, even denken! Ik had het idee dat je heel vrolijk en positief in het leven staat, maar dat kwam voornamelijk door de titel van je blog (iliveformydreams) en het ziet er hier ook best vrolijk uit.
  Ik heb ook altijd het idee gehad dat je wist wat je deed, zegmaar ‘ervaren’ was in het bloggen, en helemaal achter je posts stond. En volgens mij ben je ook geïnteresseerd in anderen, vanwege de ‘introduceer jezelf’-pagina, maar ook schemert dat door in je berichten en reacties. Dat je oprecht geïntereseerd bent.

  Dat is alles wat ik nu even kan bedenken, super leuk Sas!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:43

   Wat lief!
   Je lijkt me een energieke meid en aan je schrijfstijl had ik je eigenlijk ouder geschat dan dat je bent. Zeker een compliment! Volgens mij ben je iemand die positief in het leven staat.

 • Reply
  Simone
  10/01/2016 at 09:53

  Ik ken je natuurlijk al wel, ook in real life. Maar toch ga ik even meedoen. Het is toch leuk om zoiets te lezen.
  Je komt voor mij over als iemand die geheel haar eigen weggaat, zorgzaam is (vooral voor anderen) en altijd open staat voor een goed (WhatsApp -) gesprek.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:42

   Ja was ook echt super leuk elkaar te ontmoeten! Leuk om je altijd blog vriendin te hebben.
   Ik vind je een rustige maar erg lieve meid die zeker veel interesse heeft in anderen. Ik vind je een doorzetter dat je ondanks alles heerlijke positief blijft en je droom achter na bent gegaan met je eigen bedrijfje.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  10/01/2016 at 09:24

  Wat een mooie vraag. Ik kom al een tijdje op je blog, dus ik moet even goed nadenken bij mezelf wat de eerste, echte indruk ook alweer was. Maar wat ik me kan herinneren was dat vooral je diversiteit in artikelen; en dat je altijd zo eerlijk was. Ik las je artikelen altijd graag omdat ik wist dat je eerlijk zou schrijven. Daarnaast kwam je ook altijd heel positief en gezellig over in je reacties op mijn blog, en in je artikelen hier! Dus qua eerste indruk; ik zou zeggen: een vrolijke, positieve meid die eerlijk vertelt waar het om gaat.

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:40

   Ik vind je DIY artikelen altijd zo inspirerend en creatief gemaakt. Je lijkt me een gezellig meid die heel graag bezig is met nieuwe dingen.

 • Reply
  Renske
  10/01/2016 at 09:11

  Poeh, de állereerste indruk weet ik niet meer. Maar de indruk die ik op dit moment van jou heb, na het lezen van vele artikelen, is dat je een doorzetter bent. Iemand met een sterke persoonlijkheid, die niet te beroerd is om haar eigen mening te laten horen. En vooral iemand die heel veel passie voor haar werk heeft, daar hard voor knokt en er voldoening uithaalt. Eigenlijk zie ik jou vooral als een positief ingesteld persoon. 🙂 Ook al is het niet altijd makkelijk (geweest), je krabbelt er wel weer bovenop door jouw instelling.

  En volgens mij is dit nu een heel onsamenhangend verhaal, haha! Ik ben benieuwd naar jouw eerste indruk van mij. 🙂 Erg leuk (én stoer) dat je een artikel als deze plaatst!

  • Reply
   SAS
   12/01/2016 at 09:39

   Lieve woorden, zoals als eerste comment. Dankjewel 🙂

   Jij komt over als een hele sympathieke, rustige meid die erg creatief is.
   Ik vond het mailcontact ook heel eerlijk en spontaan overkomen

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png