Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Op de thee

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hallo. Weer eens even een klets artikeltje op mijn blog. Omdat ik het fijn vind de vertellen wat er zoal in mijn leven afspeelt. En ook omdat ik me afvraag hoe het met jullie gaat. Lekker een rommelige update van mijn kant. Gewoon omdat het super fijn is even bij te kletsen met een kopje thee en dit toch een persoonlijk blog blijft. Ga er dus vooral even bij zitten met een koekje en wat te drinken…

Vrije dagen…
Door drukte op werk heb ik de laatste weken niet echt vrije tijd gehad. Tussen alle cursussen, begeleiding geven, vergaderingen en gesprekken door, heb ik geprobeerd mijn rust te pakken. Echter, heeft het niet echt gewerkt. Mijn lichaam moet even rebooten. Het is op. Goede timing om dus eens even wat verlofdagen in te plannen, lekker achter elkaar. Zodat ik toch even ergens kan bijtanken. Begin en eind December (kerstvakantie) ben ik dus lekker vrij. Daarnaast nog wat extra Vrijdagen vrij genomen. Zoals je begrijpt kijk ik dus zeker wel uit naar de maand December!

Expres geen stukje over…
Parijs. Niet dat ik het niet erg vind was er is gebeurd, integendeel. Maar ik mijd alle blogjes die erover gaan en klik weg als ik iets voorbij zie komen op Facebook of andere social media. Ik merk dat iedereen er een mening over ‘moet’ hebben. En dit ook op internet wil zetten. Ik hou mijn woorden voor me en ik kijk niet voor niets geen nieuws meer. De wereld wordt gewoon steeds een beetje gekker…

Ons huis…
Hier heb ik, helaas geen nieuws over. geen nieuwe reacties, geen nieuwe kijkers.. Geen zicht op een nieuw huis eigenlijk. Ik verwacht (en hoop eigenlijk) dat in het begin van het nieuwe jaar het een beetje gaat lopen. Het weer zit dan wat meer mee en hoop dat mensen dan verhuiskriebels krijgen. Tevens kijk ik maar niet meer op Funda en krijg alleen meldingen van huizen die ik een hartje heb gegeven. Al die mooie huizen die we nu toch niet kunnen kopen… Iets met blij zijn met een dode mus…

Blogging…
Ik heb zeker heel wat inspiratie voor artikelen en sta te trappelen deze artikelen te schrijven. Echter, waar haal ik de tijd vandaan?! Na mijn werk liggen mijn prioriteiten anders, dus aankomend weekend ga ik weer heerlijk aan de slag voor mijn blog.

Lees flow…
Sinds ik besloot om in November 3 boeken te lezen zit ik weer in de leesflow. Heerlijk om’s avonds wat boeken te lezen. 2 van de 3 boeken zijn al uit en maak deze week een beginnetje aan het 3de boek wat ik wilde uitlezen. Echter, heb ik pasgeleden de trilogie van Nora Roberts compleet gekregen, en wil ik proberen deze ook deze maand uit te lezen. Heerlijk om even weg te zijn van alle beslommeringen en met een kop thee een boek in te duiken.

En hoe gaat het met jou?

2
Lifestyle
Previous Story
Next Story

35 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Rihik
  01/12/2015 at 16:42

  Wij hebben ook ons droomhuis aan onze neus voorbij zien gaan, maar uiteindelijk is het huis waar we nu wonen wel prachtig ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Ann
  25/11/2015 at 14:34

  Wij verwachten het ook niet meer dat wij dit jaar ons huis verkopen laat staan kijkers! Die hebben denk ik nu met aankomende feestdagen geen zin in verhuizen/klussen terwijl ik juist sta te popelen om te verhuizen en te gaan klussen, haha.

 • Reply
  Nicky
  23/11/2015 at 22:54

  Toevallig zit ik nu met een mok thee (Turkish Apple) onder een dekentje. Ik vind het koud en ik word een tikkie nerveus van alle ellende in de wereld. En oh ja, op mijn werk is het ook heel druk. Maar verder gaat het goed, hoor! ๐Ÿ™‚ Jammer dat het met de huizenjacht nog niet zo wil vlotten. Maar je zult zien dat jullie droomhuis straks het wachten waard was!

 • Reply
  Florentine
  23/11/2015 at 19:22

  Wat een fijn artikel..! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Deborah
  21/11/2015 at 14:53

  Expres geen stukje overโ€ฆ Ik deel je mening compleet ๐Ÿ™‚
  Heerlijk he als je weer in zo’n leesflow zit. Ik had het ook weer even te pakken.
  Nu heb ik tot twee maal achter elkaar heel saaie en niet pakkende boeken op mijn reader. De eerste heb ik weg gedaan. De tweede heb ik mij verplicht om door te lezen. Maar ook hier kom ik er niet echt doorheen. Ik denk dat ik deze ook maar weg ga leggen en een ander boek ga proberen.

  Dat van je blog herken ik wel. Ik heb ook heel wat onuitgewerkte ideetjes hier liggen> Maar soms ontbreekt het mij aan tijd haha.

 • Reply
  Miriam
  20/11/2015 at 22:18

  Leuk om zo even met je ‘bij te kletsen’ hihi. Idd, bloggen is super tof, maar vergt ook veel tijd. Al word ik wel steeds creatiever met het vinden an tijd hihi. Blogse en fijn weekend!

 • Reply
  Esra
  20/11/2015 at 22:11

  Lekker. Ik kijk ook uit naar vakantie, maar dat duurt voor mij nog iets langer…

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  20/11/2015 at 19:14

  Leuk zo’n bijklets blogje!! Heerlijk dat je wat vrije dagen in het vooruitzicht hebt. Lekker van genieten en de tijd nemen om uit te rusten. Wel balen dat het niet echt lekker loopt met jullie huis. Hopelijk komt daar snel verandering in.

 • Reply
  Amy
  20/11/2015 at 17:23

  Jammer dat het niet echt wil vlotten met het appartement.. Heeft wellicht te maken met het feit dat iedereen aan het einde van het jaar even zijn prioriteiten anders heeft. Hopelijk brengt het begin van het nieuwe jaar jullie meer geluk en is het dan snel verkocht!

 • Reply
  zwartraafje
  20/11/2015 at 15:17

  Ik heb hetzelfde blog-probleem als jij … een massa inspiratie maar niet meteen de tijd om ze allemaal uit te werken. Al weet ik nu dus al wel wat er de komende weken (zelfs tot het einde van het jaar) op de blog kan verschijnen. Ik heb er ook bewust voor gekozen om het niet over die trieste gebeurtenissen te hebben. Het betekent niet dat ik er niet mee bezig ben, meer zelfs ik krijg het niet uit mijn gedachten, maar ik voel me niet geroepen om die gedachten neer te pennen in een blogpost.

 • Reply
  annouska
  20/11/2015 at 11:05

  Onze makelaar zei destijds, eind november en heel december en de zomervakantie zijn de slechtste maanden voor een makelaar. Iedereen is dan met hele andere dingen bezig dan met het kopen van een huis. Straks komt dat wel weer, dan is er weer een open huizendag waar je aan mee kan doen en je huis goed in de picture kan zetten.

  Goed dat je even rust pakt wanneer dat nodig is, ik hoop dat je weer een beetje kan opladen.

 • Reply
  Saskia
  20/11/2015 at 06:37

  Goed idee om een doel te stellen om een paar boeken per maand te lezen! ๐Ÿ™‚ Ik lees ook veel minder dan ik eigenlijk zou willen.

 • Reply
  Anneleen
  19/11/2015 at 21:23

  Fijn om even wat bij te lezen over jouw leventje! Ik heb ook juist opnieuw een babbelmomentje geschreven, kan soms zo’n deugd doen om van je af te schrijven vind ik ๐Ÿ™‚ groot gelijk dat je even je rust neemt, Sas! Wanneer je nog vrije dagen hebt staan en hier de kans toe hebt, moet je dit zeker doen! Zelfzorg is namelijk ook belangrijk hรฉ. Ik ben ziekjes maar voor derest gaat het redelijk goed met me. Morgen verjaart Jim dus dat wordt leuk, heb zelfs het idee dat ik er harder naar uit kijk dan hemzelf ๐Ÿ˜‰ fijn weekend alvast!

 • Reply
  Els
  19/11/2015 at 19:54

  Wat fijn dat je de komende tijd lekker veel vrij bent. Wil ik ook ๐Ÿ™‚ . Vervelend dat het huisje van jullie niet verkocht wordt. Ik ken het gevoel heel goed. Mijn vriend’s zijn appartement stond 2,5 jaar in de verkoop. Ik bleef wel op Funda kijken, ik vond dat fijn om me heel bewust te zijn van het prijsverschil per wijk en wat je waar voor een bepaald bedrag kunt kopen.

  • Reply
   SAS
   21/11/2015 at 09:56

   Het is ook niet zo dat ik Funda mijd hoor ๐Ÿ˜‰ Ik krijg telkens een melding van nieuwe huizen & huizen die veranderen van status/prijs. Dit vind ik genoeg, aangezien dagelijks op Funda zitten alleen maar teleurstelling met zich meebrengt.

 • Reply
  Billy
  19/11/2015 at 19:25

  ik denk ook dat het wat laat op het jaar wordt om nog geรฏnteresseerden te vinden voor je huis.
  Maar met een beetje geduld wordt je begin volgend jaar misschien beloond… ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Jeanine
  19/11/2015 at 19:08

  Die teleurstelling ken ik nog wel van het huizen jagen … We hebben ons droomhuis aan onze neus voorbij zien gaan, maar uiteindelijk is het huis waar we nu wonen wel praktischer.

 • Reply
  Regina
  19/11/2015 at 17:22

  Nee, ik schrijf ook niet over de gebeurtenissen in Parijs, maar wanneer ik er ergens een stukje over zie verschijnen, lees ik het wel. Maar misschien is het geen slecht idee om gewoon je kop in het zand te steken.
  Fijn dat je weer in een leesflow zit. Ik ben het alweer een tijdje kwijt. Alleen luisterboeken gaat nog wel maar dat gaat zรณ langzaam.

 • Reply
  My cup of latte
  19/11/2015 at 16:24

  Pak maar lekker je rust, dat heb je wel verdiend! Fijn om die weken vakantie in het vooruitzicht te hebben ๐Ÿ™‚
  Hier hetzelfde met het huis, maar ik verwachtte al weken niets meer dit jaar. Mensen zitten er niet op te wachten met de feestdagen te verhuizen. Wel kijk ik elke dag even op Funda of er nieuwe huizen zijn. Gewoon om bij te blijven. & ondertussen wachten we af of er nieuwbouwhuizen over blijven na de loting, of we het financieel kunnen dragen om een nieuwbouwhuis op de kop te tikken en of we ons eigen huis optijd kunnen verkopen.

  • Reply
   SAS
   21/11/2015 at 09:48

   Zelf krijg ik een emailtje als er nieuwe huizen verschijnen: die bekijk ik en geef ik een hartje. Zo zijn we toch up-to-date van de nieuwe huizen maar ben ik niet meer dagelijks op Funda aan het neuzen. Dat zorgt toch alleen maar voor teleurstelling, wat niet nodig is. Deze maanden verwachten wij ook niets meer en hoop dat het in 2016 een beetje gaat lopen. Dat afwachten en nog meer afwachten is niets voor mij… Ik hoop dat jullie huisje ook snel verkocht wordt!

 • Reply
  Vivian
  19/11/2015 at 16:01

  Leuke update! Ik snap je wel wat Parijs betreft, ik heb niets specifieks geschreven en vind het zelf ook niet fijn om dat soort dingen te lezen. Ik duim voor je wat jullie huisje betreft!

 • Reply
  Tessa | Daily Inception
  19/11/2015 at 15:35

  Jammer, dat het huisje niet bezocht wordt.. Vaak is november en december een beetje een dieptepunt voor de huizenmarkt! Hopelijk meer succes in het nieuwe jaar ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Sabine
  19/11/2015 at 14:23

  Fijn te lezen. Ik heb ook niets geschreven over Parijs hoor…

 • Reply
  Tamarah
  19/11/2015 at 13:29

  Ik hoop dat jullie in het nieuwe jaar snel kijkers hebben! En dan natuurlijk zelf ook kunnen kijken naar een ander huisje…

 • Reply
  Daenelia
  19/11/2015 at 12:53

  Op mijn blogs ook niets over Parijs, or Beiroet, of dat massagraf, en ik reageer ook (bijna) niet op posts daarover. Maar dat is meer omdat ik internet niet de geschikte plaats vind om daar discussies over te houden. Maar, je snapt het, dat wil niet zeggen dat ik het nieuws niet volg. Maar dat is een keuze.
  Ik kijk ook uit naar December en een paar dagen vrij met mijn gozer, de pup en de katten. Dit jaar niet reizen met kerst! Yay! We zijn al bezig met het kerstdiner samen te stellen ๐Ÿ™‚ Fijn.

 • Reply
  Nicetobeout
  19/11/2015 at 12:28

  Ik kijk ook al een tijdje zo min mogelijk nieuws en wil al die beelden niet zien. Vind het verschrikkelijk, maar al die media die van alle kanten alle narigheid tot in bloederig detaill over mij heen gooit dat gaat mij te ver.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  19/11/2015 at 12:19

  Ik snap heel goed dat je op je blog niet over Parijs gaat schrijven.

 • Reply
  Michelle
  19/11/2015 at 12:11

  Ook hier probeer ik het hele Parijs gebeuren een beetje achter me te laten. Ik ben op de hoogte maar verder vind ik het goed zo. Natuurlijk is het heel erg wat er gebeurd is! Fijn vooruitzicht dat je een paar vrije dagen en weken op de planning heb staan, zeker in de December maand. Zo gezellig vind ik deze maand altijd. Je eigen huis, mรกรกr ook de straten zijn versierd met lichtjes, de kerstspullen mogen weer van zolder/ de berging komen en overal is al het lekkers weer te verkrijgen.

 • Reply
  Morgaine
  19/11/2015 at 11:37

  ook hier nul woorden over Parijs, terwijl ik het zeker wel volg, mondjesmaat, eventueel het blok van 6 uur even maar dan is het ook weer klaar, ik heb mijn eigen gevoel erbij en doe mijn eigen ding. Precies wat je zegt, ik richt mij op wat wel is.

  Zo even kletsen is ook fijn en als je wilt weten hoe het met mij gaat, dan staat dat nu op mijn blog te lezen in de happiness tag, ja een inleiding hoe het nu met mij gaat voor ik de tag beantwoord. ๐Ÿ˜‰

  X

 • Reply
  Sanne
  19/11/2015 at 11:33

  Ik lees ook graag de boeken van Nora Roberts. Met dit weer kan je beter wat lezen. Over Parijs, ik vind het heel erg wat er is gebeurde. Maar ik zou er ook niet overschrijven, net zoals jij. Je hebt er echt gelijk in. Vanaf morgen ga ik ook geen nieuws meer lezen en kijken. ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Tea
  19/11/2015 at 11:28

  Ik snap je standpunt over parijs heel goed, heb dat ook een beetje. Hopelijk kan je zo je rust pakken in December met je verlofdagen!

 • Reply
  Jenn
  19/11/2015 at 10:42

  Altijd leuk zo’n kletsblogje. Een beetje extra rust pakken is idd nooit verkeerd ๐Ÿ™‚

 • Reply
  tamara
  19/11/2015 at 10:11

  Fijn om naar de december maand uit te kijken. Hoop dat je jezelf weer kunt opladen. Hoop echt dat jullie snel het huis kwijt raken en jullie een nieuw stekkie kunnen kopen. Ik vind wat er gebeurt in de wereld ook echt niet leuk. Probeer deze negatieve prikkels te vermijden. Zit toch al zo beroerd in mijn vel.

 • Reply
  Simone
  19/11/2015 at 09:58

  Goed dat je je rust in december kunt gaan pakken! Dat zal je zeker goed doen. Met mij gaat het wel goed met ups en downs. Het verschilt enorm per dag en moet ook nog andere dingen doen zoals huishouden en werk, waardoor mijn blog weer stil ligt. Hopelijk krijg ik daar weer snel tijd voor!

 • Reply
  Anne-Sterre
  19/11/2015 at 09:54

  Even lekker je rust pakken is ook niet verkeerd. Ik lees ‘s avonds ook weer elke dag voor het slapen gaan, zo fijn om gedachten te kunnen verzetten.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png