Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Waar ben jij als uniek persoon nu super goed in?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Challenges, Lifestyle
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lieke
  19/11/2015 at 18:47

  Wat een lastige vraag!
  Het is precies wat he schrijft: iedereen weet wel een negatief punt te noemen maar positief is moeilijk.

  Ik ben super goed in het luisteren naar en er zijn voor anderen. Al ligt hierin ook mijn valkuil, want soms geef ik niet aan dat mijn eigen emmertje te vol zit en ik even aan mezelf moet denken ipv aan de ander..

 • Reply
  Michelle
  18/11/2015 at 16:52

  oh wat lastig toch! In je vragenlijst vond ik deze ook zo lastig om te beantwoorden. Ik denk dat ik goed ben in het zorgzaam zijn naar mens en dier, ik ben creatief en ik ben geduldig.

 • Reply
  Wendy
  18/11/2015 at 00:38

  Ik ben heel erg geduldig/ kan mijn geduld goed bewaren.
  En ik blijf rustig op momenten dat het even hectisch of druk is.
  Allebei wel voornamelijk in werksituaties. In mijn privé leven gaat dat soms iets minder goed. 😉

  • Reply
   SAS
   18/11/2015 at 09:53

   je slaat de spijker op zijn kop. Geduld en rust is niet mijn sterkste punt in mijn persoonlijke leven. Op werk ligt dit inderdaad anders 😉

 • Reply
  Vivian
  17/11/2015 at 21:08

  Mooie vraag! Ik denk dat ik vooral SUPERgoed ben in schrijven, of het nou fictie is of artikelen voor mijn blog. Misschien ook omdat ik daar het meeste plezier in heb!

 • Reply
  Saskia
  17/11/2015 at 18:46

  Jeetje, met deze vraag heb je me wel echt even aan het denken gezet! Als ik dan toch iets ‘moet’ noemen: ik ben super goed in het scheppen van orde in de chaos, dus structuur aanbrengen en organiseren.

 • Reply
  Sabine
  17/11/2015 at 15:16

  Mooi dit! Echt moeilijk ook hoor. Ik denk dat ik supergoed ben in plannen en overzicht houden, organiseren, dat soort dingen. Ooit wil ik daar ook echt iets mee doen, maar hoe weet ik nog niet.

 • Reply
  Anneleen
  17/11/2015 at 13:55

  Goed artikel Sas! Ik ben goed in… geduldig zijn. Vooral nu ik werk merk ik dat ik veel geduld heb met de kindjes en dat is best een mooie eigenschap van me!

 • Reply
  zwartraafje
  17/11/2015 at 11:26

  Euhm … in piekeren en lijstjes maken. Eigenlijk ben ik eerder iemand die verschillende dingen kan maar niet in één ding uitblinkt. Ik doe handwerk, knutsel, probeer regelmatig nieuwe recepten uit, … Doorgaans ben ik best wel gelukkig met de eindresultaten maar ze zijn zeker niet beter of knapper als die van iemand anders.

 • Reply
  debby
  17/11/2015 at 07:31

  Toevallig ben ik momenteel bezig met een soort gelijke blog namelijk over zelfrespect. Daar hoort het benoemen van je eigen pluspunten en waar je goed in bent ook bij. Ik ben zelf goed in andere mensen helpen en koken.

 • Reply
  Miriam
  16/11/2015 at 21:46

  In being myself. Niemand is zoals ik, dus ik ben er het beste in =D

 • Reply
  Els
  16/11/2015 at 18:50

  Een mooie uitdaging. Ik vind het ook moeilijk om dat van mijzelf te benoemen. Ik ben wel goed in plannen, het zou me niet snel gebeuren dat iets niet op tijd af is door mijn eigen schuld.

 • Reply
  Madelon
  16/11/2015 at 16:14

  Oooh ja dat soort vragen hou ik absoluut niet van. Ik denk dat leren misschien iets saais is om te zeggen en ook niet altijd volledig waar. Ik ben wel goed in een luisterend oor zijn voor mens en altijd proberen te helpen bij problemen. Of tenminste, dat probeer ik.

 • Reply
  Renske
  16/11/2015 at 15:43

  Wauw, mooie vraag. En precies wat je zegt: als je de vraag had omgedraagd (‘waar ben je super slecht in?’) dan was er een reeks antwoorden gekomen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik ook bescheiden ben in het complimenteren van mezelf. (Bij een ander gaat het veel beter, dus die variant, ‘waar is een ander super goed in?’, kan ook makkelijk beantwoorden, haha.) En toch zie ik mijzelf als een vechter, ook al gaat het op dit moment fysiek gezien even wat minder, ik probeer mezelf niet uit het veld te laten slaan. Als ik ergens voor ga, ga ik er ook 100% voor! 🙂 En daarnaast ben ik goed in het bieden van een luisterend oor en er voor een ander zijn. Volgens mijn vriend ben ik soms té goed in dat laatste, oeps.

 • Reply
  Bente
  16/11/2015 at 14:42

  Gek is dat inderdaad, dat mensen wel heel goed zijn in kritisch zijn op zichzelf terwijl jezelf complimenteren dan weer een stuk moeilijker gaat.

  Er zijn wel een aantal dingen waar ik super goed in ben: mijn werk, koken, dingen loslaten, niks doen 😉

  • Reply
   SAS
   17/11/2015 at 10:58

   Oh dat loslaten.. Kan je me dat leren? 😉

 • Reply
  Daenelia
  16/11/2015 at 12:58

  Ik ben supergoed met honden en katten. En mogelijk met alle dieren. Ik was ook supergoed met onze tamme muizen, bijvoorbeeld. En mijn konijn was gek op me. En de geiten op de kinderboerderij kwamen altijd op mij af, ook als ik geen brood had. Ik heb zelfs een duif aangetrokken (okay, dat was misschien mijn bak friet, waar hij met zijn vieze duivenpoten in belande). Vreemde katten komen op straat ook op mij af. Zelfs als ik de hond bij me heb.
  Dus ja, daar ben ik wel supergoed in. Met dieren omgaan.

 • Reply
  Simone
  16/11/2015 at 12:30

  Poeh, écht super goed? Ik zou het eigenlijk niet zo snel weten. Misschien super goed werk en mijn fibromyalgie combineren?

 • Reply
  Jantine
  16/11/2015 at 11:36

  Creatief zijn, en voor gezelligheid zorgen.
  Oh, en koekjes bakken! Op de een of andere manier zijn mijn zelfgebakken koekjes tegenwoordig beroemd hier in de buurt 😉

 • Reply
  Madeleine
  16/11/2015 at 11:20

  Oh dat ik vind ik echt een moeilijke vraag….. Creatief zijn en positief zijn ook al voelt t voor mij niet altijd zo. Ik hoor vaak dat ik positiviteit uitstraal.

 • Reply
  Marushi
  16/11/2015 at 11:01

  Waar ben ik super goed in hmm….tekenen? Er voor andere mensen zijn?

 • Reply
  Inge
  16/11/2015 at 10:50

  Hehe je hebt mijn antwoord gequote. Zegt al genoeg toch? Nee ik heb er nog even over na gedacht: ik geef nooit op. Ik ben een doorzetter.

 • Reply
  Morgaine
  16/11/2015 at 10:29

  Schrijven, schilderen, kletsen, niets doen, koken, huishouden, series kijken, sporten, fietsen, zwemmen, ontspannen, slapen.

  zoiets? 😉

  X

 • Reply
  Anna
  16/11/2015 at 10:05

  Mooi. Ik vind het zelf ook best lastig om te benadrukken waar ik goed in ben. En vind dat ook een beetje ongemakkelijk of zo. Maar je hebt gelijk, waarom toch eigenlijk? Ik geloof er echt wel in dat iedereen ergens super goed in is – over mijn vrienden/familie/etc. kan ik namelijk heel gemakkelijk iets bedenken.

 • Reply
  Godelieve
  16/11/2015 at 09:58

  Waar ik goed in ben?
  In veel doen voor weinig geld 😉

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png