Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!True or False, de antwoorden

Een tijdje terug kwam het blogje True or False online: een vragenlijst waarbij jullie konden beantwoorden of iets waar of niet waar was. Ik had mijn best gedaan zoveel mogelijk vragen te stellen die niemand kón weten doordat ik dit nooit had verteld op mijn blog. Een hele opgave aangezien ik met mijn persoonlijk blog toch wel heel open ben. Sommige dingen had je kunnen weten als je me al een tijdje volgde of hebt gezocht op mijn blog. Sommige vragen waren onmogelijk om te weten, een mix van alles dus. Hieronder de antwoorden mét uitleg waarom wel of niet.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Shoot met vriendinnetje 2011


1. Ik heb een voetenbankje bij de laptop staan omdat ik zo klein ben
….Waar!
M. heeft voor mij op werk een houten voetenbankje gemaakt zodat ik recht kan zitten. Ik ben best wel klein, en mijn voeten kunnen de grond dus niet raken. Nu zit ik in een fijne positie als ik achter de laptop zit.

2. Van alle mokken die ik heb, heb ik toch een lievelingsmok
…..Waar!
Jup, van mijn intens grote mokken collectie heb ik toch wel een all time favorite. Hij is vaak te zien op mijn Instagram feed, de poezenmok. Deze mok heb ik jaren terug bij Simon & Levelt gekocht (en ben hem nooit meer tegen gekomen) en ben er nog steeds zo super blij mee. Het is een grote, stevige mok en de printjes erop zijn echt helemaal leuk!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

3. Ik ben stressbestendig
…..Niet Waar!
Ik heb het dus helemaal niet op stress. Hoewel ik wel altijd over kom (van horen zeggen) als een rustig en kalm persoon ben ik echt niet stressbestendig. Uiteraard is dit wel nodig in mijn werk en merk ik dat het daar net iets anders ligt. Zelf kan ik moeilijk tegen dingen die stress opleveren en dit resulteert dan tot slecht slapen en meer last krijgen van mijn PDS.

4. Mijn favoriete dier is een pandabeer
…..Niet Waar!
Ik heb eigenlijk 2 favoriete dieren en hoewel ik een pandabeer ontzettend cute vind, hoort hij er toch niet bij. Je had hier kat of otter kunnen antwoorden, dit zijn al sinds ik kind ben mijn favoriete dieren.

5. Ooit heb ik een piercing gehad
…..Waar!
De meeste weten dit niet van mij, aangezien dit echt al héél wat jaartjes terug is. Ik heb inderdaad een piercing gehad, in mijn neus wel te verstaan. De details zal ik je besparen van het zetten maar ik was er (uiteindelijk) erg blij mee. Na een jaar heb ik hem eruit gehaald. Hij was 11 van de 12 maanden dat ik hem in had ontstoken (mijn lichaam reageerde er blijkbaar erg slecht op) en hij was waarschijnlijk ook niet geheel goed gezet. Het in en uitkrijgen was een ramp! Jammer aangezien ik er super blij mee was en hem anders nu nog steeds had gehad.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

6. Ik heb altijd met kinderen gewerkt
…..Niet Waar! (& en een beetje Waar)
Deze vraag kan je op 2 manieren interpreteren. Beetje een strikvraag dus: ik werk al heel wat jaren in de kinderopvang, maar heb wel een switch gemaakt qua baan. Ik heb een half jaar bij een kraamzorg instelling gewerkt (kantoorwerk en intakes) Dit valt dus niét onder het werken met kinderen echter heeft dit wel te maken met baby’s. En dat zijn toch ook kinderen. Als je er lang over nadenkt zou deze vraag eerder Niet Waar zijn dan waar, hoewel ik als je Waar had ingevuld het ook wel een beetje goedkeur 😉

7. Mijn eerste kat heette Zwartje
…..Niet Waar!
Ha. Nog een instinker. Ze heette geen Zwartje maar Blacky. Ik schreef hier een artikel over Blacky en omschreef hier wat zij voor me betekende als enig kind zijnde.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

8. Nog nooit heb ik iets gebroken (qua botten)
…..Waar!
Klopt! Ik heb nooit iets gebroken en hoop dit zeker zo te houden.

9. Mijn eerste ‘crush’ was Nicky Byrne van Westlife
…..Niet Waar!
Nicky van Westlife is nog steeds mijn crush. Maar niet de eerste. De eerste was uiteraard…. Een Backstreet Boy! Ik was sinds kinds af aan al mega fan van de BSB en met name was ik helemaal weg van Howie. Juist 1 van de ‘minder’ populaire van de groep, maar ik vond hem helemaal geweldig. Foto 1: Howie – Foto 2: Nicky

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

10. Ik heb een moedervlek op mijn onderbuik
…..Waar!
Geen foto dit keer erbij 😉 Maar ik heb inderdaad een grote moedervlek aan de onderkant van mijn buik.

Ik had gezegd bij het andere blogje een pakketje op te willen sturen naar degene die de antwoorden goed had. Echter, heeft niemand álle antwoorden goed maar heeft Anneleen maar 1 antwoord fout! Vraag nummer 7. Stuur me dus even een emailtje met je contact gegevens dan krijg je een leuk pakketje van me. Super leuk te zien dat ze zoveel wist/heeft goed gegokt aangezien we heel erg leuk contact altijd hebben op Instagram.

En, hoeveel wist jij er?

1
Lifestyle, Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

30 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  22/11/2015 at 15:03

  Ik geloof niet dat ik er veel goed had! Wel heel leuk om te lezen.

 • Reply
  Esra
  12/11/2015 at 21:48

  Leuk blogje! Ik heb het eerste blogje gemist (doordat ik op vakantie was?) maar in ieder geval leuk om te lezen dit 🙂

 • Reply
  Michelle
  10/11/2015 at 11:23

  Ik had er toch aardig wat goed! Grappig, ik had nooit een piercing bij je gezocht, jammer dat ie zoveel ging ontsteken.

 • Reply
  Nathalie
  09/11/2015 at 18:23

  Wat super leuk dit!! om zo iemand beter te leren kennen
  Liefs Nathalie

 • Reply
  Angèlique
  09/11/2015 at 11:32

  Die foto met Blacky Is zo lief! Wat jammer trouwens van je piercing, maar het Is inderdaad niks als het telkens ontstoken Is.

 • Reply
  Mieke
  08/11/2015 at 21:43

  Leuk om nu de juiste antwoorden te lezen!

 • Reply
  Jenn
  08/11/2015 at 21:35

  Leuk om de juiste antwoorden te lezen! Ik vond Brian altijd de leukste BSB.

 • Reply
  Els
  08/11/2015 at 21:24

  Haha, wat leuk om te lezen. Ik snap je crush op Nicky wel 🙂 .

 • Reply
  Godelieve
  08/11/2015 at 21:16

  Wat een leuk idee om op deze manier vragen te stellen en te laten beantwoorden door de lezers. Dit wil ik graag onthouden voor later als ik groot ben 😉

 • Reply
  Shanti
  08/11/2015 at 20:48

  Wat een super leuk idee 🙂 Heb het andere blogje helaas gemist, dus te laat om mijn voorspellingen te doen maar wilde toch even kwijt dat ik het een heel leuk en origineel idee vind!

 • Reply
  Vivian
  08/11/2015 at 19:45

  Leuk om de antwoorden te lezen Sas! Die foto’s uit de oude doos zijn er ook zo leuk bij =D

 • Reply
  Anne-Sterre
  08/11/2015 at 19:04

  Ik heb het niet eens heel slecht gedaan, leuk om de verhalen erachter ook te lezen.

 • Reply
  Deisy
  08/11/2015 at 17:35

  Wat ontzettend leuk bedacht toch meis. Ik had het wel voorbij zien komen, maar niet meegedaan omdat ik niet alle antwoorden zeker wist 🙁 Ik ken je dus nog niet zo goed als ik zou willen haha, dus vaker op je blog komen betekent dit 😉

 • Reply
  Anneleen
  08/11/2015 at 17:06

  Oh superleuk en lief dit! 🙂 Dankjewel lieve Sas! Ik kijk al uit naar het pakketje, ik ga je zodadelijk een mailtje sturen! Ik wist helemaal niet dat je in een kraamzorg instelling hebt gewerkt, lijkt me erg interessant. En ik vind ons contact via instagram ook altijd erg gezellig! 🙂

  • Reply
   SAS
   10/11/2015 at 10:53

   Ben erg benieuwd wat je ervan gaat vinden! Hij is vandaag op de bus gegaan.

 • Reply
  Miriam
  08/11/2015 at 15:09

  Wat leuk om te lezen zeg! Leuk gedaan ook zo, prettig lezen 😀

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  08/11/2015 at 14:14

  Super leuk! Ik heb het even helemaal gemist. Wel knap dat Anneleen maar één fout had.

 • Reply
  Sanne
  08/11/2015 at 13:30

  Je layout is veranderd? Het ziet er leuk uit. 🙂 De meeste dingen wist ik nog niet over jouw. Ik ben nu wel nieuwsgierig geworden naar hoeveel ik er fout had? Ik ben ook niet echt stress bestendig hihi. 🙂

 • Reply
  Annelies
  08/11/2015 at 10:59

  Wat leuk! Ik heb je eerste blogberichtje hierover gemist zie ik. Jammer, want het is echt heel leuk om te lezen en het leek me ook wel heel erg leuk om mee te doen. Mag ik hem een keer over nemen?

  • Reply
   SAS
   10/11/2015 at 10:46

   Leuk, uiteraard mag dat! En ik doe dan gelijk mee 😉

 • Reply
  Jennifer
  08/11/2015 at 10:56

  Leuk om te lezen! Ik had er best voor goed en nu voel ik me stiekem best wel een stalker hahaha x’D

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  08/11/2015 at 10:42

  Ik ben weer een soort van boven water… Ik had je vragenlijstje gemist, maar wel leuk om alle antwoorden te lezen!

 • Reply
  Diana
  08/11/2015 at 10:07

  Sommige vragen heb ik kunnen zoeken op je site. Zo dacht ik dat je eekhoorn als favoriete dier. Ik had er 2/3 fout. Is net hoe je vraag 6 bekijkt 😉

  • Reply
   SAS
   10/11/2015 at 10:45

   Is ook zeker favoriet, echter poes en otter eerst.

 • Reply
  Simone
  08/11/2015 at 09:49

  Volgens mij had ik er meer fout dan ik dacht. Ik was best wel zeker van mijn antwoorden. Oepsie!

  • Reply
   SAS
   10/11/2015 at 10:43

   Zo zie je maar weer 😉

 • Reply
  Saskia
  08/11/2015 at 09:27

  Wat leuk om de antwoorden te lezen! Ik heb niet meegedaan maar ik ben nu toch weer wat meer over je te weten gekomen.

 • Reply
  Sher
  08/11/2015 at 09:17

  Ah wat jammer dat je je neuspiercing eruit moest halen! Overweeg je niet om het nog een keer te proberen bij een andere piercer? Ik heb dit zelf meegemaakt met een traguspiercing, die was ook verkeerd gezet. Nu heb ik hem door een andere piercer laten zetten en zit hij prima!

  • Reply
   SAS
   10/11/2015 at 10:43

   No way dat ik het nog een keer ga doen haha. Mijn pijngrens is daar veel te hoog voor..

 • Reply
  Morgaine
  08/11/2015 at 08:50

  Jee Sas, hoeveel had ik er fout, geen idee, dan zou ik terug moeten kijken, hahahaha Maakt ook niet uit, knap van Anneleen met maar 1 fout en zo had ik het ook opgelost. Ik volg je nog niet zo lang natuurlijk en je blogt al 6 jaar en inderdaad knap dan, dat deze vragen nog niet aan bod zijn gekomen, wat ik wel weet, is dat ik het voetenbankje goed had, want die heb ik ook, om dezelfde reden. Waarom ik jou ook ‘klein’ in heb geschat weet ik niet, was een intuïtie dingetje, hahaha

  X

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png