Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Life lately.. Hoe gaat het met me?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Lifestyle
Previous Story
Next Story

39 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  15/10/2015 at 20:33

  Ohhh, beterschap voor jullie allebei!

 • Reply
  Linda
  08/10/2015 at 18:33

  Jouw teksten/artikelen zijn best vaak diepzinnig. Niemand staat écht stil hoe het écht moet iemand gaat. Net als jouw project #InspirerendGeluk. Alleen maar positiviteit! Hou je wel jezelf in de gaten dat je op tijd je rust neemt én goed uit ziekt 🙂
  Hoe is de operatie van Yara gegaan?

  • Reply
   SAS
   10/10/2015 at 08:40

   Bedankt voor je lieve compliment! Doet me goed 🙂 Met Yara is alles goed gegaan, er komt nog een update over online van de week.

 • Reply
  debby
  07/10/2015 at 07:05

  Ik ga voor jullie duimen dat het huis snel verkocht gaat worden. Ik zag gister op Ig dat Yara inmiddels al geopereerd is en dat het goed gegaan was toch?

  • Reply
   SAS
   09/10/2015 at 12:06

   Het is inderdaad (gelukkig) goed gegaan. Ze heeft er inmiddels bijna geen last meer van. Een gehele update laat ik volgende week online komen. Thanks for asking.

 • Reply
  Regina
  06/10/2015 at 22:00

  Goed dat je vandaag een dagje thuis bent gebleven. Je hebt er niets aan wanneer je jezelf voorbij holt. Maar verder een leuke update om te lezen!

 • Reply
  Mieke
  06/10/2015 at 21:13

  Goed dat je vandaag naar je lichaam hebt geluisterd! Doen wat goed voelt. En inderdaad erg belangrijk om je rust te pakken en op tijd op te laden.
  Spannend hoor, dat jullie huis te koop staat. Ik hoop dat jullie snel kijkers en een mooi bod krijgen!

 • Reply
  zwartraafje
  06/10/2015 at 16:44

  Hopelijk voel je je snel weer beter. Ik hoop ook dat de verkoop vlot verloopt en dat jullie vervolgens je droomhuis vinden.

 • Reply
  Nesrin
  06/10/2015 at 15:20

  Beterschap! Ik vind het knap dat je vorige week al een stapje terug deed en lekker me-time hebt ingelast.

  Succes de komende weken.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  06/10/2015 at 12:54

  Heel verstandig dat je goed naar je lichaam luistert! In die zin is het vaak heel wijs!

 • Reply
  Jenn
  06/10/2015 at 11:08

  Spannend allemaal! En sterkte met Yara, natuurlijk duim ik mee voor jullie!

 • Reply
  Anna
  06/10/2015 at 09:20

  Inderdaad het antwoord wat je het vaakst hoort, ‘goed’. ‘Druk’ ook ja, maar dan met de indruk dat het niet erg is (terwijl het eigenlijk misschien vaak betekent dat iemand het té druk is? Waar dan niet altijd naar wordt doorgevraagd, tja). Grappig dat je stagiaires aan het begeleiden bent; ik ben momenteel zelf stagiair 🙂 . Omgedraaide wereld, ha!

  • Reply
   SAS
   06/10/2015 at 20:41

   Haha grappig ik begeleid al 7 jaar stagiaires 😉 Zeker een hele andere wereld dus. Succes met je stage.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  05/10/2015 at 22:15

  Heel erg goed van je dat je de laatste tijd even aan jezelf gedacht hebt en rust hebt genomen. Echt super om te lezen dat je zo blij wordt van je werk. Ik hoop dat je snel weer opgeknapt bent!

 • Reply
  Morgaine
  05/10/2015 at 21:33

  Het is ook heel veel wat je allemaal hebt meegemaakt, gedaan en gemaakt hebt in zeer korte tijd, ergens moet dat een weerslag krijgen en dat is nu, niet maar 1 dagje Sas, maar luisteren naar je lichaam nu 😉

  Er komen hele mooie dingen aan en ook data gaat weer enige spanningen ook al zijn ze nog zo leuk, brengen, dus laad je goed op en neem je tijd!

  X

 • Reply
  Sanne
  05/10/2015 at 18:19

  Dat worden drukke maanden met het huis verkopen, eentje kopen en alles inpakken. 🙂
  Oei dat is raar van je katten, hopelijk komt alles goed met yara.
  Ik duim alvast dat het niet zo ernstig is.

 • Reply
  Vivian
  05/10/2015 at 18:06

  Fijn dat het goed met je gaat, maar let inderdaad goed op jezelf. In zo’n drukke periode is het begrijpelijk dat je soms even pas op de plaats moet maken.

 • Reply
  Simone
  05/10/2015 at 17:07

  Denk maar goed aan jezelf lieve Sas! Beterschap!

 • Reply
  saskia
  05/10/2015 at 16:20

  Lijkt me zo spannend om het huis te koop te zetten. Hopelijk krijgen jullie snel kijkers. Heel goed dat je pas op de plaats kan nemen door zelf even je rust te pakken.

 • Reply
  Charlotte
  05/10/2015 at 14:55

  Ik hoop dat jullie huis snel verkocht wordt! Succes daarmee 🙂

 • Reply
  Noortje
  05/10/2015 at 14:36

  Na lange tijd weer eens op je blog geweest. Ik was benieuwd hoe het met je was. Lijkt me ook heel spannend om je huis te koop te hebben. Je hebt er inderdaad niet zelf de controle over. Ik heb nog nooit een huis te koop gehad. Ik hoop ook niet dat we het snel te koop moeten zetten. Als we het zouden doen zou het zijn dat we kleiner moeten gaan wonen omdat de tuin etc. te groot wordt

 • Reply
  Olga
  05/10/2015 at 13:26

  Wat doe jij eigenlijk met al die knutselwerken die je van de kinderen krijgt? Bewaar je die ook allemaal of plak je ze ergens in?

  • Reply
   SAS
   05/10/2015 at 19:10

   Ik heb een map waar ik alles in stop, leuk dat je het vraagt. Vind het leuk de tekeningen en knutsels te bewaren, kinderen doen toch hun best erop voor me.

 • Reply
  My cup of latte
  05/10/2015 at 12:43

  Logisch…na een vakantie moet je altijd weer even in het werkritme komen plus je stresslevel is al hoog door de zaken rondom jullie huis. Ik herken dat ook. Bij mij speelt de seizoensverandering ook een grote rol..dan komt de vermoeidheid weer de kop opsteken. Goed dat je dan je rust pakt, bewust quality-time pakt. Dat probeer ik ook zoveel mogelijk, hoewel de ene week gewoon drukker is door afspraken dan de andere. Geniet van je vrije tijd, geniet van de energie die je in je werk steekt en blijf positief denken rondom jullie huis. Er hoeft er maar 1 tussen te zitten die jullie huis wil verkopen om de mooie toekomstplannen in werking te zetten!

  • Reply
   SAS
   05/10/2015 at 19:09

   Dankjewel voor je lieve reactie. Ik probeer zeker goed mijn rust te pakken en het huis wat meer op de achtergrond te laten. Het is nu maar afwachten op een koper, meer kunnen we niet doen.

   • Reply
    My cup of latte
    09/10/2015 at 23:09

    Goed bezig! En dat herken ik wel..meer kun je idd niet (behalve af en toe even wegzijmelen bij een huis naar je dromen 😉 )

 • Reply
  Wanda
  05/10/2015 at 12:35

  Spannende tijden hoor! Ik heb het zelf nog niet eerder meegemaakt, wel een huis gekocht maar dat werd toen gebouwd, ook spannend, maar weer op een heel andere manier. Mooi dat het werk je zo goed bevalt en dat je weer nieuwe taken erbij hebt gekregen! En ja, goed naar je eigen lichaam luisteren en de signalen tijdig onderscherppen… heel erg lastig maar o zo belangrijk!

 • Reply
  Saskia
  05/10/2015 at 12:15

  Vooral luisteren naar je lijf wannee dat roept om ontspanning en rust. Een tip die ik je van harte mee wil nemen.
  Ik ben mezelf vorig jaar hard tegengekomen. En hoewel het moeilijk blijft, probeer ik tegenwoordig de signalen niet te negeren.

  • Reply
   SAS
   05/10/2015 at 19:08

   Ik ben mezelf ook al eens tegen gekomen en wil dat zeker niet nog een keer. Thanks voor je lieve advies<3

 • Reply
  Ysanne
  05/10/2015 at 12:13

  Lijkt me heel raar om te moeten wachten op kopers, hopelijk gaat het een beetje snel! Fijn dat je werk nog steeds zo bevalt 🙂

 • Reply
  Marion
  05/10/2015 at 12:02

  Spannend tegenwoordig als je huis in de verkoop staat. Ik weet niet precies hoe het gaat, want ik heb een huurhuis, maar ik hoop dat jullie snel een mooi bod zullen krijgen. Wat naar dat het bultje bij Yara weer terug is. Bah, dat is zo naar bij dieren. Sterkte, hopen dat het met een operatie weer in orde komt, hoe eng dat ook is.

 • Reply
  Saskia
  05/10/2015 at 11:52

  Beterschap! Probeer naar je lichaam te luisteren.. dat is makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Leuk om steeds te lezen dat je veel plezier hebt in je werk.

 • Reply
  Inge
  05/10/2015 at 11:18

  Het is ook niet niks wat je nu allemaal noemt, logisch dat dat energie van je vergt. Gewoon lekker je rust nemen als dat nodig is. Sterke vraag inderdaad ‘Hoe gaat het nu écht met je?’. Met mij gaat het redelijk. Solliciteren slurpt veel energie, waar tot nu toe nog steeds niets is uitgekomen. Begin dan toch een beetje aan mijzelf te twijfelen; ligt het soms aan mij? Verder gaat het qua gezondheid weer beter, vrijwel geen last meer van mijn rug!

  • Reply
   SAS
   05/10/2015 at 19:05

   Heel erg veel succes met het solliciteren! Die mooie baan komt wel.

 • Reply
  jeapiebel
  05/10/2015 at 11:05

  Hoe gaat het nu écht met je? Dat vind ik altijd de mooiste vraag die niet zo vaak wordt gesteld.
  Het is mooi om af en toe erbij stil te staan om deze vraag aan jezelf te doen. Ik kan wel voorstellen dat je druk bezig bent in je gedachten over alles en nog wat, je huis, werk, nieuwe taak en dyscalculie . Bij elkaar klinkt het ook nogal wat.
  Maar het is ook leuk verhaal dat je na een uurtje werken al 3 tekeningen hebt dat is zo lief en doet je zeker goed. Verder sterkte met je poes. Klinkt beetje raar, mijn laatste zin…hahaha.

 • Reply
  Godelieve
  05/10/2015 at 11:04

  Je huis verkopen is ook spannend en er komt zoveel bij kijken en op je af. Ik kan me voorstellen dat je dan zo nu en dan even rust nodig hebt Sas 🙂

  Hoe het echt met mij gaat?
  Daar moet ik zo maar eens een blogpost over schrijven, maar daar zit ik momenteel een beetje tegen aan te hikken. Ik wordt sinds vrijdag bedolven onder de emails en kan het momenteel niet meer bijbenen en het maakt me ook behoorlijk in de war.

 • Reply
  Puck
  05/10/2015 at 09:51

  Met mij gaat het z’n gangetje. Nog steeds aan het vechten om me weer wat beter te gaan voelen en dat gaat met ups en downs, maar het gaat al wel iets beter als voorheen… Wat leuk dat je het vraagt!

 • Reply
  Michelle
  05/10/2015 at 09:16

  Een drukke en spannende tijd dus, hopelijk krijgen jullie snel een paar enthousiaste kijkers en loopt het uit tot een snelle verkoop.

 • Reply
  Bente
  05/10/2015 at 08:54

  Super spannend en leuk dat jullie huis te koop staat! Heel been succes de komende tijd, hopelijk krijgen jullie snel een mooi bod!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png