Introductie #InspirerendGeluk

Waarom dit vervolg project?
Een vervolg op mijn projectje #plukhetgeluk, een projectje om bewust stil te staan bij je eigen groene gras. Met #InspirerendGeluk gaat het over het stil staan van het gelukkige leven dat je leid of dat je wilt leven. ‘Live life the fullest’ is vast wel een uitspraak die jullie kennen.

EDIT: Denk eraan bij de hashtag de I en G van #InspirerendGeluk als hoofdletter te markeren, anders komt hij niet terecht bij de goede hashtag

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jeuj! Daar is het eindelijk hoor: het vervolg van mijn project #PlukhetGeluk. Ruim 47 bloggers deden mee aan dit project waarbij je stil staat hoe groen je eigen gras wel niet is. Wauw, ik ben er nog steeds super trots op en hoop dat net zoveel mensen enthousiast gaan worden over dit aansluitende project. #PlukhetGeluk liep in Januari en ik vond het eigenlijk wel tijd voor een vervolg. Maar de hoe en de wat, was de vraag. Ik heb er echt maanden over nagedacht tot ineens, de eerste avond van onze vakantie in Centerparcs het gehele idee tot leven kwam. Om 0.30 ‘s nachts, toen ik niet kon slapen. Uiteraard even alles in mijn mobiel gezet (om het niet te vergeten) en daarna alles een beetje uitgewerkt in mijn blogboekje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik heb heel lang nagedacht over de naam van het project en uiteindelijk is het #InspirerendGeluk geworden. Hoewel ik veel andere namen in mijn hoofd had was dit allemaal al bezet of de naam van een ander project. Dit is uniek, hetzelfde wat ik wil bereiken met dit project.

Wat is de opzet van dit project?

Wederom bestaat het project uit 5 onderdelen die doorlopen worden door middel van een blogje te maken over het bepaalde onderwerp. Met de invulling en datum dat je begint ben je geheel vrij. Hieronder benoem ik de onderdelen:

1: Passie
Wat is jou passie en waarom is dit het precies?
2. 10 woorden, 10 foto’s
Je krijgt van mij een lijst met woorden, daarbij ga je alleen een foto posten (zonder uitleg)
3. Veranderingen
Beschrijf al je positieve veranderingen die je hebben gemaakt tot de persoon die je nu bent
4. Doen, durf & waarheid
Een vragenlijst in 3 categorieΓ«n: doen, durf en waarheid
5: Omgekeerde bucketlist
Beschrijf wat je allemaal al ondernomen hebt en waar je trots op bent
Extra Dag 6: Een leuke winactie voor DEGENE DIE MEE DOEN met het project

Nogmaals je kan altijd aan dit project mee doen: het heeft geen begin of eind datum. Mocht je maar een deel willen doen is dit uiteraard ook goed. Ik vind het zelf fijn als je de hashtag #InspirerendGeluk gebruikt op social media, want zo kan ik je invulling (makkelijker) terug vinden.

EDIT: Denk eraan bij de hashtag de I en G van #InspirerendGeluk als hoofdletter te markeren, anders komt hij niet terecht bij de goede hashtag

Al mijn posten en invullingen erover kan je hier lezen. Mijn reeks loopt van 12 September tot 17 Oktober.
Mijn blogposten komen elke Zaterdag online.

Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #InspirerendGeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over de opdrachten dan kan je me een emailtje sturen met als onderwerp #InspirerendGeluk: iliveformydreams@live.nl

Ook heb ik weer een nieuwe pagina aangemaakt die ook bovenaan in de higlight boxen te zien is. Hier kan je alle informatie op vinden en hou ik een lijstje bij van mensen die mee doen. Eigenlijk een beetje dezelfde opzet als het vorige project dus!

En, ga jij (weer) mee doen?!
Laat me weten wanneer je begint

0

Misschien ook leuk om te lezen...

48 Comments

 1. Dit is echt super leuk om te doen, ik ga het straks nog eens lezen.
  Ik moet altijd alles een paar keer lezen om het goed te doen πŸ™‚
  Vooral die 10 foto’s lijkt mij zo leuk.

 2. Ik ga zeker mee doen, ik heb onlangs nog je vragenlijst van Pluk het geluk ingevuld. Al zal het voor mij, door omstandigheden, even duren voordat ik ga starten.. Maar ik ben benieuwd naar iedereen zijn/haar invulling.

 3. Oooh! Wat een heerlijk en mooi project heb je weer gemaakt zeg! Ik ben echt benieuwd naar iedereen zijn invulling. Ik ben op dit moment zelf een beetje druk dus doe op dit moment even niet mee, maar sluit zeker niet uit dat ik hem in de toekomst voorbij ga laten komen; wat ben je toch een inspirerend persoon <3

  1. Dank voor je lieve woorden Deisy! Ik zou het heel tof vinden als je op een later moment meedoet. Heb echt genoten van jou mooie en voor erg inspirerende invulling van #PlukhetGeluk ben dus super benieuwd wat je met deze opdrachten zou doen<3

 4. Hey Sas,

  Wat een super mooi project is dit weer πŸ™‚ . Ik wil ook zeker mee gaan doen, al zal het voor mij pas later dit jaar zijn in verband met andere drukke projecten die ik heb lopen.
  Ik vind het zeer top en echt inspirerend! Iedereen succes πŸ™‚ !

  Liefs!

  1. Leuk dat je later mee gaat doen! Mocht je meer informatie willen dan weet je me te vinden πŸ˜‰
   Ben ook erg benieuwd naar de andere projecten die je hebt lopen. Ook te zien op je blog?

 5. Ik vind het een ontzettend mooi project en kijk uit naar het vervolg en iedereen die lekker meedoet. Ik pas echter want ik ben er ontzettend slecht in, sad but true. Puntje om aan te werken.

  1. Dat is het mooie van dit project: je mag hem geheel zelf invullen. Ik doe het wekelijks maar je mag ook maar 1 deel eruit pikken. Ik heb dit project (net als #PlukhetGeluk) zo opgezet zodat iedereen mee kan doen πŸ™‚

 6. Wat leuk dat je weer zo’n projectje opzet! Ik ga zelf niet meedoen, maar ik ben benieuwd naar de invulling van jou en de rest.

 7. Het vorige project was al fijn!
  Dit project ziet er weer tof uit en heb al zin om te beginnen. Wanneer mijn eerste artikel online komt weet ik nog niet. Eerst mijn blog helemaal afmaken. πŸ™‚

 8. Ik vind het een heel goede idee. Ik begin pas met bloggen en daardoor zoek ik nog miijn draai in de blogwereld. Ik doe niet mee, maar ik lees wel graag je blog. πŸ™‚

 9. Hm, dit klinkt wel leuk.. ‘k Zie ‘t wel zitten om mee te doen, maar weet niet of me dat echt goed gaat lukken. ‘k Ga ‘t eens doornemen & ook eens je vorig projectje eens bestuderen. ‘k Weet ook niet of de tijd een rol speelt, want soms lukt ‘t mij niet om iets online te plaatsen, wegens andere verplichtingen.

  1. Mocht het niet geheel lukken, geen enkel probleem! Dat is het mooie aan dit project: geen start/eind datum en je invulling is hoe jij hem wilt. Wil je eens per maand een artikel erover laten verschijnen of pik je alleen de dingen eruit die je leuk lijken?! Alles kan met dit project πŸ™‚ Zelf doe ik het wekelijks maar je kan ook voor iets anders kiezen.

   1. Ondertussen heb ‘k beslist om mee te doen & staat de 1ste al online πŸ˜‰ De rest volgt, ‘k bekijk nog hoe ‘k ‘t zal aanpakken πŸ™‚ ‘k Hoor ‘t wel of ‘t ok is πŸ™‚

   2. Toch een vraagje. Hoe zit dat met puntje2? Geef jij elk afzonderlijk een woordenlijst of publiceer je die lijst later op je blog? Daar ben ‘k nog niet in mee πŸ˜›

 10. Leuk project! Weet nog niet 100% of ik mee ga doen… vind het altijd jammer als ik dit soort dingen start maar niet afmaak.. dus ik hou je nog wel even op de hoogte haha πŸ˜‰ !

  1. Dat is het mooie van dit project: het heeft geen start of eind datum. Zelf doe ik een post wekelijks, maar je kan ook alleen de dingen eruit pikken die je leuk vind om te doen, of het niet op volgorde doen. Ook de invulling is totaal naar eigen wens. Ik ben erg benieuwd of je mee gaat doen dus laat het me vooral weten πŸ™‚

 11. Wat een leuk en goed idee weer! Het lijkt mij goed om even stil te staan en te kijken naar de goede dingen in het leven: ik ga dus zeker mee doen! Wanneer en met welke frequentie weet ik nog niet, ik wil mezelf de tijd gunnen om echt even stil te staan bij ieder onderwerp.

 12. Oh dat is wel heel leuk! Ik denk dat ik wel mee ga doen! πŸ˜€
  Ik blog in september iedere dag heb ik besloten en ik zocht ook nog onderwerpen, dus dit project is mega-leuk! Dan begin ik gewoon nadat jouw eerste post volgende week online gekomen is!

  1. Leuk dat het projectje aansluit bij het zoeken van een onderwerp! Leuk dat je mee doet en ben erg benieuwd naar jou inspirerende invullingen.

 13. Afhankelijk van wanneer ik weer in het bezit ben van internet ga ik zeker weer mee doen! Maar dat is nog even afwachten πŸ™

 14. Leuk idee! Ik denk er nog even over na, maar misschien dat ik deze keer wel mee doe πŸ™‚ Ik kijk in ieder geval al uit naar je eigen invulling!

 15. Opnieuw een heel inspirerend en creatief project vind ik! Knap hoe je dit een tweede keer bedenk en ineen steekt! πŸ™‚ ik ben benieuwd naar jouw invulling en brainstorm nog volop over de mijne πŸ˜‰

 16. De aftrap is er dus kunnen we beginnen, hahahaha Ik doe dit keer mee, de vorige keer was het al bezig en was ik nog aan het stunten met wordpress, dus ja… Wanneer ik ga starten? Dat weet ik nog niet, wie weet wel vandaag, morgen of van de week? πŸ˜‰

  Ik ben benieuwd hoeveel mensen er mee gaan doen in the end dit keer. πŸ˜€

  X

  1. Je houd me in spanning. πŸ˜‰ Ik zie de blogjes vanzelf verschijnen, ben erg benieuwd naar je invulling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *