Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: De reis richting mijn vaste contract…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

2
Geluksmomentjes, Lifestyle
Previous Story
Next Story

53 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Tamarah
  28/09/2015 at 22:37

  Wat ontzettend fijn dat je een vast contract hebt gekregen! Het kan echt even lucht geven om te weten dat je ergens binnen bent want die onzekerheid is niet prettig. Ik werk nu al 3 jaar bij dezelfde werkgever maar helaas heb ik tot op heden nog geen vast contract. Gelukkig heb ik wel een huis kunnen kopen zonder dat ik een vast contract had dus dat was wel heel erg fijn. Ik heb zelf ook als personeelsmedewerker gewerkt en daarin zag ik ook maar al te vaak dat een vast contract beΓ«indigd werd en dus ook niet alles zegt al is het gevoelsmatig natuurlijk wel ontzettend fijn!

 • Reply
  Saskia
  21/09/2015 at 16:45

  Poeh, kan me voorstellen dat je daar ontzettend blij mee bent! Ik heb zelf ook keihard moeten knokken voor mijn contract voor onbepaalde tijd, maar dat is me na ongeveer 5 jaar ook gelukt. Het geeft toch een stukje zekerheid en erkenning. Mijn vriend heeft gelukkig ook een vast contract dus we mogen niet klagen.

 • Reply
  Nicky
  15/09/2015 at 23:20

  Fijn is dat! Zeker als het om je droombaan gaat. Niet alleen omdat het meer zekerheid geeft maar ook omdat je dan weet dat ze blij met je zijn. Ik heb inderdaad een vast contract, ben deze maand alweer vijf jaar in dienst en ik heb het prima naar mijn zin. Maar zoals je weet, moet ik nogal ver reizen voor mijn werk. Ik ben vaak van 7.15 uur tot 18.15 uur van huis. Dat zou tot april volgend jaar zijn. Nu overweegt mijn baas het huurcontract te verlengen zodat ik altijd zoveel zou moeten reizen. Ik heb al aangegeven dat ik in dat geval iets anders ga zoeken. Dan maar geen vast contract!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  14/09/2015 at 21:19

  Gefeliciteerd Saskia! Ik ben echt zo ontzettend blij voor je!! Ik heb je verhaal natuurlijk helemaal mee gekregen om je blog en je verdient het echt om een vaste baan te hebben bij een werkgever waar je je op je plek voelt.
  Ik heb in principe geen vast contract, maar mondeling is er wel de afspraak dat ik na mijn opleiding bij mijn huidige werkgever kan blijven (mits we daar beide nog steeds een goed gevoel over hebben natuurlijk) en ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt!

 • Reply
  Chinouk
  13/09/2015 at 11:12

  ahh, wat ontzettend fijn voor je! Gefeliciteerd! Ik heb nu bijna een jaar een vast contract, maar ik zou graag wat meer uurtjes willen maken. Ik hoop in de toekomst. Maar wat een fijn gevoel he, die zekerheid!

 • Reply
  Wendy
  12/09/2015 at 21:06

  Ik ben nog steeds super blij voor je. πŸ™‚ Na zoveel tegenvallers had je dit echt dik en dik verdiend! Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt, maar jij had het nog een stukje erger. Ik heb de mazzel gahad dat ik nooit werkloos thuis ben komen te zitten. Dat ik, voor mijn ene contract officieel voorbij was, ik al terecht kon bij een ander. (Lang leven meelevende en meedenkende ouders binnen de kinderopvang, want anders was dat misschien allemaal niet zo snel gegaan) Ook ik heb een vast contract sinds begin vorige maand. Een heel klein contract, maar wel met de mondelingen afspraak/belofte dat ze dit heel erg graag wilt gaan uitbreiden. En daarbij werk ik over het algemeen sowieso 3 volle dagen.
  En weet je wat we zeker niet moeten vergeten? Dat ze ons in deze tijd een vast contract geven, zegt toch zeker ook héél veel over onze kwaliteiten als pedagogisch medewerkster. πŸ˜‰ Zoals mijn baas het zou zeggen: we zijn PM’ers met een gouden ster!

  • Reply
   SAS
   12/09/2015 at 21:19

   Super lieve reactie lieve Wendy! Ik ben er ook echt super super trots op en heb vaak gehoord dat ik hem ook echt dik heb verdiend. Dat is zeker ook iets fijns om te horen. Gelukkig, in die 7 jaar dat ik iedere keer eruit vloog heb ik ook nooit werkeloos thuis gezeten. Wel zat er soms een maandje of een aantal weekjes overstap tussen, maar had meestal snel weer een andere baan waardoor ik (gelukkig) mijn aangevraagde uitkering weer kon stopzetten. Zo lag ik bij de vorige werkgever er in September 1013 uit en kon in Oktober 2013 al terecht bij mijn huidige baan. Super fijn! En ohhh.. ik vind het zo fijn te horen dat ze een mondelingen afspraak aan je hebben gegeven voor uitbreiding. Echt super en blij dat jij nou ook wat zekerheid hebt<3

   Zo zie je maar weer, een klein contract of niet… Uitbreiden naar de uren die je wilt komt meestal wel uit met een hap geduld haha. Ik ging ook van 14 naar nu uiteindelijk 26. Uiteindelijk komt het goed πŸ˜‰

 • Reply
  Marcella
  11/09/2015 at 22:28

  Ik weet zeker wat je hebt doorgemaakt, wat onwijs goed dat je een vast contract hebt gekregen. Zo verdiend lieve Sas! X

 • Reply
  Rosanne
  11/09/2015 at 17:26

  Wat fijn dat je nu een vast contract hebt! Die zekerheid krijgen niet veel mensen in deze tijd..

 • Reply
  Diana
  11/09/2015 at 12:42

  Ohja, dat stukje over nachtdiensten en weekenddiensten kon ik nog wel herinneren van jou. Je had echt niet naar je zin.

  En wat ben ik blij dat je nu eindelijk zekerheid hebt, een vast contract! Yes, gefeliciteerd!

 • Reply
  denise
  10/09/2015 at 20:02

  Wat super!

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  10/09/2015 at 19:33

  Jeej! Wat geweldig! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Jeapiebel
  10/09/2015 at 15:26

  Wat een super leuk verhaal. Van harte gefeliciteerd! Ik was even bang dat je de baan weer kwijt zal raken πŸ˜‰ Echt fijn zeg dat je vast contract krijgt van je droombaan. Geniet ervan!!!

 • Reply
  Sheila
  10/09/2015 at 13:29

  Jeeeeeeeeeeeeeejjj!!! Wat geweldig nieuws!! Ik ben super blij voor je. Ik moet onbepaalde tijd krijgen oer 1 december. En dat moet deze maand bekend worden gemaakt, terwijl ik in Amerika zit. Samen met 8 andere collega’s zit ik in hetzelfde schuitje. Heel spannend allemaal. Dus hopelijk kan ik het ook zo van de daken schreeuwen. Het is je gegund meid.

  • Reply
   SAS
   11/09/2015 at 08:45

   Oh wat spannend zeg. Ik ga voor je mee duimen op goed nieuws!

 • Reply
  Sofie Katelijne
  10/09/2015 at 13:17

  Wat leuk! Superveel succes!

 • Reply
  Ismay
  10/09/2015 at 12:43

  Wat is dit ontzettend fijn om te lezen zeg! Daarmee bedoel ik natuurlijk dat je nu een vast contract heb gekregen! Al het voorafgaande is natuurlijk wat minder. Ik kan me trouwens wel heel goed in jouw situatie inbeelden. Ik ben sinds februari afgestudeerd en nog steeds op zoek naar een ban. Ik solliciteer me suf maar op de één of andere manier kom ik nergens binnen. En dat gaat zo ontzettend tegenstaan. Ik wil aan mijn toekomst werken, ik wil op mezelf gaan wonen en gewoon financiele zekerheid. Maar hoe kan ik hieraan beginnen als ik niet eens een baan kan vinden?! Daarom was ik zo ontzettend blij om te lezen dat er toch nog mensen zijn die uiteindelijk na hardwerken toch nog een vast contract krijgen. Het geeft mij een beetje hoop. Dankjewel daarvoor <3

  • Reply
   SAS
   11/09/2015 at 08:45

   Dankjewel voor je super leuke en lieve reactie! Het is inderdaad erg moeilijk, maar zo zie je maar weer: mogelijkheden zijn er sowieso. Ik ben dan ook super, super blij dat ik kan blijven en eindelijk na jaren goede stabiliteit heb. Je eigen werkplekje komt vast ook nog wel, daar ben ik van overtuigd!

 • Reply
  onderdeblauweregen
  10/09/2015 at 12:41

  Leuk om te lezen hoe je zover bent gekomen. Heerlijk een vast contract op de werkplek waar je je hart hebt liggen, mooier kan niet!! πŸ˜€

 • Reply
  Kimberly
  10/09/2015 at 12:22

  Wat vervelend hoe het allemaal is gelopen! Fijn dat je nu vast contract hebt, gefeliciteerd!

 • Reply
  Sax and the Pretty
  10/09/2015 at 10:17

  Super toch! Gefeliciteerd. Zelf heb ik geen vast contract, dat zal ook nooit gaan, want ik ben een muzikant. Ik heb wel vaste ensembles waar ik speel, dus dat zou je dan misschien zodanig kunnen beschouwen. Geniet ervan! x

 • Reply
  Sandra
  10/09/2015 at 09:44

  Wat top dat je een vast contract hebt!! Vooral na die tegenslagen. Doorzetten loont. Ben blij voor je!

 • Reply
  Mariska
  09/09/2015 at 23:35

  Ah wat leuk zeg, heel erg fijn! Ben blij voor je! πŸ™‚

 • Reply
  Nicky
  09/09/2015 at 22:08

  Wat ben ik ontzettend blij voor je, je het het meer dan verdiend! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Morgaine
  09/09/2015 at 20:39

  Ik ben nog steeds zo ontzettend blij voor jou, eindelijk zekerheid, en het is gewoon eigenlijk te gek voor woorden dat het tegenwoordig zo gaat, al was het in mijn tijd ook niet altijd netjes hoe men ermee om ging, maar goed, het wordt te makkelijk gemaakt om telkens maar mensen eruit te kieperen.

  You got it! Het meeste heb ik wel meegekregen ook later al natuurlijk, omdat ik tussen de regels door heb gelezen zo hier en daar, nu het hele verhaal en wow, je hebt een hoop moeten doorstaan. En nu is de last weg en kun jij samen met jouw man verder πŸ˜€ Vastigheid onder de voeten zo heerlijk is dat!

  En heb ik een vast contract? Gek genoeg kan zelfs ik JA zeggen, al na drie maanden overigens, in oktober zit ik daar ook alweer een jaar, eind oktober zo ongeveer, de tijd vliegt zo snel, en ja voor wie het niet weet, ook in vrijwilligerswerk ga je op sollicitatie gesprek, kan het zijn dat je niet aangenomen wordt en zo wel, dat je een periode op proef komt, ook al wordt je niet betaald om dan dus een vast contract te krijgen welke dezelfde inhoud kent als van een betaalde baan eventueel…

  X

 • Reply
  Naomi
  09/09/2015 at 19:56

  Gefeliciteerd meis!! Wat is dat fijn zeg!!! Vooral in deze tijd. Je verdiend het en geniet er maar lekker van! <3

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  09/09/2015 at 19:42

  Oh super meis. Nogmaals gefelciteerd. Wat moet dat een opluchting zijn. Zeker in deze tijd. Mag je trots op zijn. Ik heb op moment geen vast contract, maar weet ook niet of ik hier wel zou willen blijven werken.

 • Reply
  Anne-Sterre
  09/09/2015 at 17:55

  Wat een verhaal, dat is inderdaad niet zonder slag of stoot gegaan. Des te fijner dat je nu eindelijk een vast contract hebt! Ik vind het goed om te horen dat er zoveel rekening wordt gehouden met jou, in de zin van dat je graag iets van tevoren hoort. Zo hoort het eigenlijk ook.

  • Reply
   SAS
   10/09/2015 at 09:31

   Ik ben sowieso erg blij met mijn werkgever aangezien er op wel meer fronten rekening gehouden wordt met je. Erg prettig en zo voel je je ook meer gewaardeerd.

 • Reply
  Sabine
  09/09/2015 at 17:37

  Geweldig! Gefeliciteerd! Hier in Colombia is een vast contract net zo onwaarschijnlijk als in NL πŸ™‚ Sterker nog, ik moet elke maand opnieuw mijn contract tekenen, heel irritant. Ik weet wel dat ik tot eind het jaar mag blijven, maar toch elke maand tekenen. En aan het eind van het jaar gaan we zien wat het wordt voor volgend jaar πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   10/09/2015 at 09:30

   Oh wat irritant zeg, dat je elke maand opnieuw moet tekenen. Wat is hier de reden van? Wel fijn dat je weet dat je mag blijven tot het einde van het jaar.

 • Reply
  Anneleen
  09/09/2015 at 16:30

  Nogmaals een dikke proficiat, lieve Sas! Het is je zo gegund! Ik ben nu ook volop in de fase van het solliciteren en ik begrijp je helemaal, op een bepaalde manier is het best wel uitputtend en geraak je het beu… Al vrees ik dat ik nog regelmatig zal moeten gaan solliciteren. Maar fijn dan zo’n positief verhaal van jou te lezen! πŸ™‚

 • Reply
  Janneke
  09/09/2015 at 14:58

  Gefeliciteerd! Super fijn dat je nu vast werk hebt… Dat geeft toch een heel veilig en fijn gevoel, lijkt me. Helemaal natuurlijk aangezien je je werk zΓ³ leuk vind. Super tof!!

 • Reply
  Michelle
  09/09/2015 at 14:13

  Echt super dat je nu een vast contract hebt! Kan me voorstellen dat je hier zoooo blij mee bent, gefeliciteerd!! =)

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  09/09/2015 at 13:10

  Echt super Sas! En ik vind het zo gaaf hoe de passie er af spat als jij over je werk vertelt

 • Reply
  Ines
  09/09/2015 at 12:39

  Wat super! Ik ben echt megablij voor je πŸ™‚ Het was het harde werk waard! πŸ˜‰

 • Reply
  Chantal
  09/09/2015 at 12:14

  Ik ben helaas al jaren 100% afgekeurd…

 • Reply
  Linda
  09/09/2015 at 11:40

  Ik heb het inderdaad op de voet gevolgd zo ongeveer en dus is het zΓ³ mooi om te zien hoe blij en gelukkig je nu bent dat je eindelijk een vast contract hebt! En dat het ook nog je droombaan is, fantastisch! Je hebt het echt verdiend πŸ™‚
  Mijn man heeft afgelopen week zijn eerste vaste contract getekend dus ik kan me helemaal voorstellen hoe het is. Hij had alleen verteld dat hij voor de komende twee weken weer op het rooster stond (ze hadden niets gezegd over verlenging en we twijfelden best wel daarover), dus toen was ik al blij want dat zou – denk ik – betekenen: verlenging! Maar niets was nog zeker voor mij omdat ik dacht misschien hebben ze er niet aan gedacht. Je gaat van alles denken. Komt mijn man thuis, had hij het contract al gekregen! πŸ˜€ Hij wilde me verrassen! Nou, dat is gelukt, ik moest heel hard huilen van blijdschap haha!

 • Reply
  Jenn
  09/09/2015 at 11:27

  Ontzettend mooi om te lezen, het is je zo gegund! Sommige dingen zijn erg herkenbaar.

 • Reply
  Inge
  09/09/2015 at 10:53

  Wat een ontzettend fijn nieuws, lieve Sas! Wat ben ik blij voor je! Ik ondervind nu aan den lijve hoe moeilijk solliciteren is, dus ik ben nog niet voorzien van een vast contract. Maar in deze tijden is het ontzettend moeilijk om die te krijgen. Gefeliciteerd en geniet er lekker van! Je hebt het verdiend πŸ™‚

 • Reply
  Annelies
  09/09/2015 at 09:53

  Oh wat fijn, wat een rust moet dat geven. Gefeliciteerd! Geniet er van, vooral na die tijd met wat minder leuke periodes.

 • Reply
  Kim
  09/09/2015 at 09:46

  Wat super fijn voor je! πŸ™‚

 • Reply
  Cindy
  09/09/2015 at 09:34

  Gefeliciteerd! Heel fijn toch wel een beetje om een vast contract te hebben. Ik heb er één, na een half jaar werken al gekregen. Maar mijn vriend had er één, maar dat werd ontbonden wegens bezuinigingen etc. Geniet er lekker van!

 • Reply
  Bente
  09/09/2015 at 09:12

  Echt super! Zo fijn dat je nu gewoon 100% zeker daar kan blijven en niet meer verder hoef te solliciteren en dat soort ongein. Ben heel blij voor je! πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  09/09/2015 at 09:09

  Het is je gegund meid! Ik ben heel blij voor je dat je – ondanks alle tegenslagen – nu eindelijk je plek hebt gevonden.

 • Reply
  Renske
  09/09/2015 at 09:06

  Wat super dat je een vast contract hebt gekregen! Ik kan me voorstellen dat je daar enorm blij mee bent, vooral als je er zo op je plek zit. Ik ben op dit moment met mijn masterstage bezig, dus voor mij nog geen vast contract, haha. Wel heb ik twee bijbaantjes, waarvan eentje op dit moment ook onzeker is. Aangezien de (jeugd)zorg naar de gemeentes is overgebracht, is het de vraag of ik in januari nog verder kan gaan. We hopen er spoedig uitslag over te krijgen, want ik wil niets liever!

  • Reply
   SAS
   10/09/2015 at 09:16

   Oh dat wordt dus spannend. Ik ga voor je duimen dat je daar verder kan gaan.

 • Reply
  Veerlez
  09/09/2015 at 08:50

  Ik weet persoonlijk hoe rot de strijd kan zijn tot je een vastcontract krijgt, ik wacht er al anderhalf jaar op, het zou rond zijn en toen toch weer niet. Slopend. Ik lees je blijheid dan ook met tranen in mijn ogen. Ik ben zo blij voor je! Het is je zo gegund! πŸ™‚

  • Reply
   SAS
   10/09/2015 at 09:15

   Dankjewel voor je lieve reactie<3

 • Reply
  Nesrin
  09/09/2015 at 08:44

  Gefeliciteerd wat fijn dat het na een lange tijd met minder leuke periodes helemaal goed is nu.

  Geniet er lekker van want je hebt het verdiend!

 • Reply
  Tamarah
  09/09/2015 at 08:41

  Ah super! Heel fijn dat je nu een vast contract hebt.

 • Reply
  Nicole
  09/09/2015 at 08:16

  Super fijn meis!
  Hier nog nooit een vast contract gehad, mijn man ook niet. Nog steeds wordt hij aan t lijntje gehouden en zoals t eruit ziet moet hij straks een half jaar thuis en dan mag hij daar weer beginnen.. Lekker handig, niet dus!

  • Reply
   SAS
   10/09/2015 at 09:15

   Oh wat balen zeg. Tis ook echt een rottijd met banen…

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png