Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven.

.

Blog layout & inspiratie

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jaja, nog steeds ben ik super blij met de nieuwe layout die ik aanschafte net voor onze vakantie (met de hulp van lieve Northflix, nog heul heul erg bedankt!) Doordat ik vakantie had raakte ik echt in een blog flow. Zoveel mogelijk ideeΓ«n voor blogjes heb ik opgeschreven. De aankomende weken kan ik deze lekker op mijn gemak gaan uitwerken. Tevens kwam eindelijk het nieuwe project in mijn hoofd. Onderaan deze blogpost lees je er meer over!

.

Vakantie Centerparcs

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wij hadden een heerlijke vakantie in Centerparcs Klik hier voor de foto’s. We hebben heerlijk gegeten, gezwommen, gelezen, genoten van het water en vooral genoten van elkaar. Wel zijn we iets eerder vertrokken dan gepland, dit omdat we beide erg last hadden van ons rug. De bedden waren echt keihard waardoor we totaal niet lekker hebben geslapen. Verder kocht ik nog een leuke mok en maakte ik heel wat mooie natuur foto’s.

.

Vast contract is getekend!!!

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Je leest het goed: hij is eindelijk getekend! Hij viel (uiteraard) in de bus toen we op vakantie waren. Toen ik dus thuis kwam kon ik hem eindelijk tekenen. Ik ben er zo blij en dankbaar voor. Emotioneel was ik zeker toen ik de handtekening had neergezet & de brief retour op de post had gedaan. Eindelijk is de kogel door de kerk en kan ik gaan genieten! Lees hier over mijn reis naar mijn vaste contract.

De kaart en het gietijzeren theepotje (die ik al heel lang wilde hebben) heb ik voor mijn contract van mijn ouders gekregen. Dankjulliewel!

.

Nieuw projectje vanaf morgen!

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

PamPamPam! *trommelt* Echt zoooooo benieuwd wat jullie van mijn nieuwe projectje vinden! Morgen komt het introductie artikel online. Ik wilde al eerder een vervolg doen op #PlukhetGeluk en zo werd #InspirerendGeluk geboren. Om 0.30 ‘s nachts. In Centerparcs haha. Het is een beetje dezelfde opzet als mijn oude projectje en ben super benieuwd naar jullie invullingen! Ik heb al een aantal aanmeldingen, zo leuk. Neem dus een kijkje op de algemene pagina van #InspirerendGeluk voor meer informatie en stuur me een emailtje voor de overige details. (iliveformydreams@live.nl)

.

Deze leuke filmpjes

.


Slimme kat πŸ˜‰


Hij denkt: WTF ik blijf lekker zitten haha


Ik BLIJF dit echt hilarisch vinden. Echt mijn humor :’)


Ik.ga.echt.stuk.van.dit.filmpje. Huilen van het lachen<3Het laatste weekend van onze vakantie is aangebroken en wij gaan nog even genieten van de laatste dagen. Zoals je hierboven ziet was hij zeker wel geslaagd en kijk ik er met heel erg veel plezier op terug.

2
33 reacties

33 thoughts on “Lijstje van vijf

 1. Vivian schreef:

  Van harte met je contract, heerlijke fijne dingen!

 2. Nicky schreef:

  Da’s een mooi lijstje!

 3. Yayitstoday schreef:

  Gefeliciteerd! En een leuk artikel!

 4. Romy Morgan schreef:

  Gefeliciteerd, en ik vind je layout prachtig!

 5. Billy schreef:

  gefeliciteerd met je vast contract, Saskia! Blij voor je!
  Ik kijk er eigenlijk naar uit dat je ooit ‘s een layout maakt met een kleurtje als achtergrond… πŸ™‚

  Fijn weekend!

 6. Wanda schreef:

  Gefeliciteerd met je vaste contract! Blijft bijzonder om daar een handtekening onder te zetten he?

  1. SAS schreef:

   Dat zeker, was een super goed gevoel<3

 7. Puck schreef:

  Ik mag over 2 weekjes ook naar centerparcs… Heb er nu helemaal zin in doordat jij zo enthousiast bent geworden!

  1. SAS schreef:

   Alvast heel erg veel plezier gewenst!

 8. Anneleen schreef:

  Allemaal heel fijne dingen! Om oprecht blij van te worden! πŸ™‚

 9. Lilit schreef:

  gefeliciteerd, leuk artiekel en filmpjes cute

 10. Annabel schreef:

  Dat filmpje van die kat is zo ongelofelijk schattig! En gefeliciteerd met je vaste contract!
  X Annabel

 11. zwartraafje schreef:

  Proficiat! Super leuk ook dat jullie zo van die vakantie hebben kunnen genieten. Zo eventjes naar Centerparcs is perfect om de batterijen weer helemaal op te laden.

 12. maroussia schreef:

  Mooi lijstje. Gefeliciteerd met je vaste contract! x

 13. Jenn schreef:

  Fijne lijst weer! Dierenfilmpjes zijn altijd leuk!

 14. Anne-Sterre schreef:

  Dierenfilmpjes zijn altijd zo leuk! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe projectje.

 15. Whaha dat laatste filmpje! Vooral die eerste vogel… Nighttime… Daytimeeee!!!

 16. Kimberly schreef:

  Leuk, een vakantie in centerparcs! Daar wil ik ook nog wel eens heen!

 17. Evelyne schreef:

  Gefeliciteerd met je vast contract!!! Geniet nog van je laatste weekend van je vakantie! πŸ™‚

 18. Astrid schreef:

  Hey Sas,

  Yeahh! Gefeliciteerd met je vast contract πŸ™‚ ! Echt super!
  En wat een leuk project heb je weer opgezet zeg!

  Liefs!

 19. Janneke schreef:

  Wat een gezellig blogje! Ga nu ff rustig je dieren videos kijken, haha! Ben er gek op!

 20. Michelle schreef:

  Wat een geweldig filmpjes, die laatste! hihi ^^ Erg benieuwd naar je invulling van je nieuwste project, ik ben al aan het denken hoe ik het ga aanpakken.

 21. Jeapiebel schreef:

  Net als Annelies, ben ik ook benieuwd naar je Inspiratie geluk. πŸ˜‰

 22. Ysanne schreef:

  Ah gefeliciteerd nogmaals met je vaste contract, echt heel fijn! Ik ben benieuwd naar je projectje πŸ™‚

 23. Mirjam schreef:

  Wauw! Nog van harte gefeliciteerd met je vaste contract! Dat is tegenwoordig echt een uitzondering als iemand dat krijgt. En wat een leuk idee van je nieuwe project!

 24. Nesrin schreef:

  Leuk lijstje en een weer een mooi project. Geniet lekker van jullie laatste dagen.

 25. Annelies schreef:

  Gefeliciteerd met je vaste contract. Zo fijn! (en dat theepotje ook trouwens!). Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe Inspired geluk artikel morgen.

 26. Kim schreef:

  Zoveel fijns. πŸ™‚ Nogmaals gefeliciteerd met je vaste contract!
  Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe projectje. πŸ™‚

 27. Morgaine schreef:

  hahahaha die kraai! Geweldig! En ik ben heel erg benieuwd naar je introductie van inspirerend geluk, heb er al naar gekeken en het is maar goed dat ik nog niet begonnen ben πŸ˜‰

  X

 28. Suzanne schreef:

  Gefeliciteerd met je contract! Fijn is dat he. En die filmpjes zijn hilarisch πŸ˜€

 29. Madeleine schreef:

  Hele mooie foto’s. Gefeliciteerd met je vaste contract! πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar je nieuwe project.

 30. Cindy schreef:

  Geniet van je laatste weekend van je vakantie. Ik blijf je foto’s van Center Parcs onwijs leuk vinden, ik hou van bungalowparken. Ik ben benieuwd naar je nieuwe projectje. Fijne vrijdag

 31. Tamarah schreef:

  Dat theepotje! Die wil ik ook al vet lang hebben, sinds we vorig jaar op de Canarische Eilanden thee krijgen op het terras in zo’n kannetje. Zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *