Lijstje van vijf

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven.

.

Blog layout & inspiratie

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Jaja, nog steeds ben ik super blij met de nieuwe layout die ik aanschafte net voor onze vakantie (met de hulp van lieve Northflix, nog heul heul erg bedankt!) Doordat ik vakantie had raakte ik echt in een blog flow. Zoveel mogelijk ideeΓ«n voor blogjes heb ik opgeschreven. De aankomende weken kan ik deze lekker op mijn gemak gaan uitwerken. Tevens kwam eindelijk het nieuwe project in mijn hoofd. Onderaan deze blogpost lees je er meer over!

.

Vakantie Centerparcs

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wij hadden een heerlijke vakantie in Centerparcs Klik hier voor de foto’s. We hebben heerlijk gegeten, gezwommen, gelezen, genoten van het water en vooral genoten van elkaar. Wel zijn we iets eerder vertrokken dan gepland, dit omdat we beide erg last hadden van ons rug. De bedden waren echt keihard waardoor we totaal niet lekker hebben geslapen. Verder kocht ik nog een leuke mok en maakte ik heel wat mooie natuur foto’s.

.

Vast contract is getekend!!!

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Je leest het goed: hij is eindelijk getekend! Hij viel (uiteraard) in de bus toen we op vakantie waren. Toen ik dus thuis kwam kon ik hem eindelijk tekenen. Ik ben er zo blij en dankbaar voor. Emotioneel was ik zeker toen ik de handtekening had neergezet & de brief retour op de post had gedaan. Eindelijk is de kogel door de kerk en kan ik gaan genieten! Lees hier over mijn reis naar mijn vaste contract.

De kaart en het gietijzeren theepotje (die ik al heel lang wilde hebben) heb ik voor mijn contract van mijn ouders gekregen. Dankjulliewel!

.

Nieuw projectje vanaf morgen!

.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

PamPamPam! *trommelt* Echt zoooooo benieuwd wat jullie van mijn nieuwe projectje vinden! Morgen komt het introductie artikel online. Ik wilde al eerder een vervolg doen op #PlukhetGeluk en zo werd #InspirerendGeluk geboren. Om 0.30 ’s nachts. In Centerparcs haha. Het is een beetje dezelfde opzet als mijn oude projectje en ben super benieuwd naar jullie invullingen! Ik heb al een aantal aanmeldingen, zo leuk. Neem dus een kijkje op de algemene pagina van #InspirerendGeluk voor meer informatie en stuur me een emailtje voor de overige details. (iliveformydreams@live.nl)

.

Deze leuke filmpjes

.

Slimme kat πŸ˜‰

Hij denkt: WTF ik blijf lekker zitten haha

Ik BLIJF dit echt hilarisch vinden. Echt mijn humor :’)

Ik.ga.echt.stuk.van.dit.filmpje. Huilen van het lachen<3Het laatste weekend van onze vakantie is aangebroken en wij gaan nog even genieten van de laatste dagen. Zoals je hierboven ziet was hij zeker wel geslaagd en kijk ik er met heel erg veel plezier op terug.

33 reacties op “Lijstje van vijf

 1. gefeliciteerd met je vast contract, Saskia! Blij voor je!
  Ik kijk er eigenlijk naar uit dat je ooit ’s een layout maakt met een kleurtje als achtergrond… πŸ™‚

  Fijn weekend!

 2. Proficiat! Super leuk ook dat jullie zo van die vakantie hebben kunnen genieten. Zo eventjes naar Centerparcs is perfect om de batterijen weer helemaal op te laden.

 3. Wat een geweldig filmpjes, die laatste! hihi ^^ Erg benieuwd naar je invulling van je nieuwste project, ik ben al aan het denken hoe ik het ga aanpakken.

 4. Ah gefeliciteerd nogmaals met je vaste contract, echt heel fijn! Ik ben benieuwd naar je projectje πŸ™‚

 5. Wauw! Nog van harte gefeliciteerd met je vaste contract! Dat is tegenwoordig echt een uitzondering als iemand dat krijgt. En wat een leuk idee van je nieuwe project!

 6. Gefeliciteerd met je vaste contract. Zo fijn! (en dat theepotje ook trouwens!). Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe Inspired geluk artikel morgen.

 7. Zoveel fijns. πŸ™‚ Nogmaals gefeliciteerd met je vaste contract!
  Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe projectje. πŸ™‚

 8. hahahaha die kraai! Geweldig! En ik ben heel erg benieuwd naar je introductie van inspirerend geluk, heb er al naar gekeken en het is maar goed dat ik nog niet begonnen ben πŸ˜‰

  X

 9. Hele mooie foto’s. Gefeliciteerd met je vaste contract! πŸ™‚ Ik ben benieuwd naar je nieuwe project.

 10. Geniet van je laatste weekend van je vakantie. Ik blijf je foto’s van Center Parcs onwijs leuk vinden, ik hou van bungalowparken. Ik ben benieuwd naar je nieuwe projectje. Fijne vrijdag

 11. Dat theepotje! Die wil ik ook al vet lang hebben, sinds we vorig jaar op de Canarische Eilanden thee krijgen op het terras in zo’n kannetje. Zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *