Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 13x Typisch Sas

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Lifestyle
Previous Story
Next Story

48 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  15/10/2015 at 11:59

  Altijd leuk om te lezen, zulke weetjes.

 • Reply
  Vivian
  30/09/2015 at 20:05

  Superleuk lijstje! Dat van posts overslaan die je niks vindt herken ik wel hoor, ik lees ook lang niet altijd en de Read-button is snel te vinden.

 • Reply
  Mrs. T.
  27/09/2015 at 20:14

  Echt: zilvervisjes? Haha, die kleine frutbeestjes. Wat vervelend zeg.

  Leuk lijstje en leuke antwoorden trouwens.

 • Reply
  Wendy
  23/09/2015 at 19:40

  Aaaah zilvervisjes..ze zijn zo creapy en zo snel! ieeee.. haha leuk blogje ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Michelle
  23/09/2015 at 19:31

  Altijd leuk dit soort lijstjes, dan leer je de blogger of blogster achter de blog net iets beter kennen. De meeste puntjes wist al wel van je, behalve de glitternagellak en zuinigheid dan ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Nicky
  23/09/2015 at 16:50

  Leuke weetjes! Videos op andere blogs bekijk ik ook zelden. Vaak zit ik in de woonkamer, en dan vind ik het gewoon niet leuk om mijn oortjes in te moeten steken om naar een Nederlandse vlogger te moeten luisteren. Dan skip ik liever. Missen doe ik niet echt iets..
  Waarom je op je duim wรฉl glitternagellak doet en op de andere vingers niet? Misschien omdat je onbewust heel vaak je duim ziet? Ik heb dat toch.. Ofwel zijn mijn handen zo raar, maar ik denk dat ik van alle vingers mijn duimen het vaakst zie.. Dan mag die best wat glitteren. ๐Ÿ˜‰

  • Reply
   SAS
   25/09/2015 at 12:32

   Als ik al mijn nagels zou lakken gaat het er met mijn werk binnen een dag af, bij m’n duimen blijft het zitten dus doe ik of glitter nagellak op mijn duimen of helemaal niks haha.

 • Reply
  saskia
  23/09/2015 at 13:36

  Haha dat hele snapchat gebeuren vind ik ook niets aan. Leuk om dit zo te lezen.

 • Reply
  Chantal
  23/09/2015 at 11:35

  Leuke feitjes! Snapchat snap ik ook niet echt. Instagram is meer mijn ding ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Sofie Katelijne
  22/09/2015 at 18:08

  Leuk om te lezen! Ik wou vooral dat ikzelf wat zuiniger was..

 • Reply
  Inge
  22/09/2015 at 13:08

  En op het moment dat ik dit lees, zit ik ook met een verbrande tong, hatelijk ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  22/09/2015 at 11:04

  Ik vind vlogs en blogs over eten ook altijd saai! Blij dat ik niet de enige ben.

 • Reply
  Nesrin
  22/09/2015 at 10:04

  Je noemt precies de gerechten op waar ik ook nooit het geduld voor heb, het blijft allemaal zo lang warm.
  Leuk artikel, feitjes zijn altijd leuk om te lezen.

 • Reply
  Daenelia
  22/09/2015 at 10:03

  Eurgh, zilvervisjes, of ‘zilverviesjes’ zoals het er bij mij altijd uitkomt. Ooit eens eentje bij iemand in de keuken zien lopen over de borden, vlak voordat we gingen eten. … Ja. Ik had toen ook niet zo’n honger meer. Maar kakkerlakken vind ik nog veel enger.
  Maar … ik lees het liefst juist wel in bed. Alleen ben ik tegenwoordig al goed moe als ik naar bed ga, en dan val ik dus in slaap bij de eerste zin.

 • Reply
  Marcella
  21/09/2015 at 21:30

  Leuke weetjes. Ik moest wel lachen om je duimnagels met glitters, wat geinig ?

 • Reply
  Miriam
  21/09/2015 at 21:30

  Zilvervisjes idd…Blegh! Leuk om te lezen verder =D

 • Reply
  Anne-Sterre
  21/09/2015 at 21:22

  Best wat herkenbare puntjes. De hype rond snapchat begrijp ik ook totaal niet en ik zal er ook nooit aan beginnen. Zilvervisjes vind ik ook vreselijk, als je er eenmaal eentje in huis hebt gehad, lijken ze ineens overal te zitten. Pfft. Ik ben ook redelijk zuinig en vind het moeilijk om grote bedragen neer te tellen, omdat ik altijd een stemmetje in mij achterhoofd heb dat zegt dat ik het beter kan besteden..

 • Reply
  Wanda
  21/09/2015 at 20:27

  Toevallig afgelopen weekend eens gegoogled op dat snapchatgedoe, maar denk dat het meer iets is voor de jeugd dan voor mij, dus ik pas hier ook even. Enne, nooit lezen in bed? Dat had ik juist bij jou wel verwacht! Ik lees elke avond voor het slapen gaan even een kwartiertje tot half uurtje in bed, heerlijk om zo nog even te ontspannen…

  • Reply
   SAS
   23/09/2015 at 09:33

   Tsja ik heb het geprobeerd, maar dat kwartiertje/half uurtje wordt al gauw een uur…anderhalf uur..

 • Reply
  Regina
  21/09/2015 at 19:30

  Dat snapchat krijg ik wel van mijn kinderen mee. Heb ook echt het idee dat het meer voor jongeren is, dus ik laat het lekker links liggen. Leuke weetjes!

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  21/09/2015 at 18:46

  Haha toevallig heb ik net geblogd over dat nagellak gedoe. Bij jou is het na 1 dag chaos, bij mij al tijdens het lakken ๐Ÿ˜‰
  Gelukkig bijt ik de nagels van mijn handen, anders was dat nog meer gedoe geweest ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Inge
  21/09/2015 at 17:21

  Hihihi ja een aantal dingen kende ik inmiddels al wel van je. Grappig, ik herken mij in sommige punten ook. Ik ben ook geen meisje-meisje, ik heb echt een hekel aan winkelen.

 • Reply
  Godelieve
  21/09/2015 at 17:19

  Altijd leuk om te lezen dit soort lijstjes.
  Ik lees altijd in bed en heb daarvoor al menig uurtje slaap ingeleverd ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Diana
  21/09/2015 at 14:54

  Valt nog mee dat je je thee niet verwarmd met je tong of gehemelte ๐Ÿ˜‰ haha.

  • Reply
   SAS
   23/09/2015 at 09:30

   Dat soms ook ja :’)

 • Reply
  Morgaine
  21/09/2015 at 13:34

  Snapchat? hahahaha nee, moet ik weer gaan googelen! maar als jij het al niet snapt, zal ik er nog minder van snappen ben ik bang ๐Ÿ˜‰

  Zilvervisjes, ja goed, ik zal van de week even een blog schrijven daarover hoe je ze weg krijgt en houdt, heb toevallig ook mijn beneden buuv hiermee geholpen en ik vroeg van de week na een maandje of 2 hoe het ging, meteen goed nadat ze mijn raad direct heeft opgevolgd.. iets wat ik al jaren doe, sterker nog, eigenlijk staat het stuk er al, maar nog niet over de zilvervisjes… ik denk dat ik dat eerst maar even ga doen gezien velen het niet weten en het is zoooooooooo simpel! ๐Ÿ˜€ Om ze weg te krijgen en te behouden ๐Ÿ˜‰

  Oke, banners en reclame, zelf gebruik ik add block in chrome en realiseerde mij van de week pas, dat ik op een gratis blog zit natuurlijk maar zelf zie ik NUL KOMMA NIKS, ook niet op andere blogs die gratis zijn, zie jij dat wel? Het was ook in DWDD van de week, je kunt een add blocker in je browser zetten, sterker nog in de instellingen van chrome volgens mij, staat die al klaar, maar je moet hem wel aanzetten, ik gebruik het al jaren! En zo ook als je youtube filmpjes gaat kijken, nulkommaniks aan reclames die je eerst ziet, ik zie altijd direct het filmpje wat ik wil zien of luisteren.

  Google even op De wereld draait door dus DWDD add blockers…. Voor meer info als je daar behoefte aan hebt, dan ben je ervan af.

  Feitjes over mij, hahaha toevallig heb ik deze zondag met dezelfde award neer gezet dus uhm ๐Ÿ˜‰ Je hebt nog wat in te halen ๐Ÿ˜›

  X

 • Reply
  Angelique
  21/09/2015 at 13:21

  Leuk om te lezen! Dat veranderen van layout heb ik inderdaad gemerkt haha, maar ik vind ze altijd erg mooi. En altijd je tong verbranden, wat komt dat bekend voor. Ik heb ook echt geen geduld, heb zelfs een keer mijn slokdarm verbrand. Geen aanrader! Dat deed echt veel zeer.

 • Reply
  Elisa van Propvol
  21/09/2015 at 13:19

  Oh wat leuk om te lezen zeg!

 • Reply
  sammie
  21/09/2015 at 13:09

  Oh ja zilvervisjes, zo vies! Ik vind ze ook vreselijk. Als ik er 1 thuis zie probeer ik m zo snel mogelijk te pletten. Heb snapchat ook lang links laten liggen maar ben inmiddels een klein beetje verslaafd, vind het zo leuk ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Margo
  21/09/2015 at 12:41

  Wat leuk om dit te lezen – en vind het ook wel grappig dat we bijna geen overeenkomsten hebben, dat komt niet vaak voor *ik ben zo standaard ohmygod ๐Ÿ˜‰ ) Ik verbrand echter wel altijd m’n tong! Thee, tosti’s, pasta, bitterballen.. you name it en ik verbrand me.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  21/09/2015 at 12:36

  Alleen je duimen lakken? Wat grappig joh ๐Ÿ™‚ Shampooflesjes neem ik in hotels ook wel graag mee. Waarom? Gewoon, voor de leuk denk ik hihi.

 • Reply
  Sandra
  21/09/2015 at 12:19

  Zilvervisjes. Smerige beesten! Ik snap dat je er panisch van wordt. :’)

 • Reply
  Puck
  21/09/2015 at 12:17

  Wel leuk om te zien dat ik niet de enige ben die vloggers niet volgt. Daar moet je voor gaan zitten, en dan luisteren en kijken. Daar heb ik het geduld dus echt niet voor, en ik vind het ook niet interessant. Make-up en reviews lees ik over het algemeen ook veel minder. En die banners… Die vreselijke banners! Vooral bij foodies zie je die regelmatig, met mega-reclames enzo. Dan voelt voor mij dan toch niet meer als een persoonlijke blog.

 • Reply
  Ysanne
  21/09/2015 at 12:02

  Aaah ja dat verbanden van je tong, zo herkenbaar. Gebeurt mij ook echt al-tijd.

 • Reply
  Madeleine
  21/09/2015 at 11:54

  Wat een leuk lijstje ๐Ÿ™‚

 • Reply
  jeapiebel
  21/09/2015 at 11:38

  Je schrijft het leuk. Wat een gezellig artikel om te lezen en meer over jou te komen weten. Ik ben ook geen meisje meisje ๐Ÿ˜‰ al winkel ik graag. Ik koop graag kleding. Ik spaar ook liever dan aan een duur make-up uitgeven. ik vind het zo zonde van geld. Er is zoveel keus make-up dat minder duur is. Mensen vinden je mooi of niet mooi met je make-up. Niemand vroeg wat voor merk make-up je draagt. Helaas maatschappij zit vaak vast aan een exclusieve merk.

 • Reply
  zwartraafje
  21/09/2015 at 11:27

  Ik vind het altijd leuk om door zo’n persoonlijke feiten iemand wat beter te leren kennen. Het is natuurlijk nog leuker wanneer je jezelf in sommige van die feiten kan herkennen. Zo ben ik geen fan van vlogs, heb ik geen snapchat en ga ik heel bewust met geld om.

 • Reply
  Simone
  21/09/2015 at 11:27

  Leuk om te lezen, hoewel ik het meeste al wel van je weet. Op een paar dingen na lijken we best wel op elkaar als ik het zo lees ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Jenn
  21/09/2015 at 10:43

  Leuk om te lezen! Ik doe ook niet aan snapchat en met vlogs heb ik helemaal niks.

 • Reply
  Annelies
  21/09/2015 at 10:36

  Wat grappig om te lezen! Ik wist eigenlijk geen enkel feitje over jou behalve dat je nog weleens van lay out wil veranderen. Dat vermoeden had ik al ๐Ÿ˜‰ Ik volg je natuurlijk ook nog niet zo heel lang. Leuk om je zo ene beetje beter te ‘leren kennen’.

 • Reply
  Sanne
  21/09/2015 at 09:19

  Ik vind deze feitjes zo leuk en sommige dingen zijn zo herkenbaar. Ik heb geen snapchat, dus ik kan het niet aan jouw uitleggen.

 • Reply
  Naomi
  21/09/2015 at 08:43

  Leuke feitjes! Wat hebben we eigenlijk ook veel gemeen. Kan mij in heel veel dingetjes vinden.

  Dat laatste heb ik nu heel erg. Ik zit te dubben om een dure uitgave te kopen voor mijzelf en twijfel echt zo! Geld uitgeven aan mijzelf ben ik nooit zo van, alleen als het echt de noodzakelijkheden betreft.

  En wat grappig van je duimen! Met mijn werk mag ik geen nagellak dragen. Best jammer aangezien ik zoveel potjes hier heb staan.

 • Reply
  Marlissa
  21/09/2015 at 08:33

  Leuk! De snapchat hype snap ik ook niet…

 • Reply
  Amy
  21/09/2015 at 08:13

  Haha, wat jij met je duimen hebt, heb ik heel lang gehad met mijn pink. Zag ik een leuk kleurtje nagellak dat ik wilde proberen, deed ik die alleen op mijn pink. En je blog layout.. Jep.. Ik moest even lachen ๐Ÿ˜‰ Deze is wel mooi in ieder geval!

  • Reply
   SAS
   23/09/2015 at 09:12

   Ik hoop dat hij het lang gaat volhouden ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  debby
  21/09/2015 at 08:11

  Erg leuk om te lezen zeg. Tong verbranden check ook hier, snapchat ik heb een account en daar is alles mee gezegd. Ik snap het gewoon niet

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png