Printables, ze hangen!

Een tijdje terug heb je ze vast al op mijn Instagram gezien, nieuwe printables. Ik moest alleen nog een geschikt plankje vinden en deze is afgelopen weekend opgehangen. Lekker combineren en decoreren dus. Zoals je ziet is het nu alweer veranderd en dat is juist het leuke ervan. Ik heb erg veel leuke printables en decoratie waardoor ik veel kan veranderen en combineren.

 photo 2015-08-09 03.02.40 1_zpsz1zjl0pc.jpg

Ik ben erg blij met dit super handige plankje. Het is een smal langwerpig plankje in de kleur wit of zwart. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Door dit plankje hoef je maar 2 gaten in de muren te boren en kan je toch veranderen zonder veel gaten in muren. Ideaal voor mij, aangezien ik nog wel eens wil veranderen. Super fijn om dus naar te kijken, aangezien ik er recht tegen aan kijk tijdens het bloggen.

 photo 2015-08-10 08.16.31 1_zpsue26umf1.jpg

Hoewel de plankjes voor foto’s bedoeld zijn kun je er natuurlijk zelf van alles mee doen. Voor in de keuken met al je kruiden potjes, in een kamer met al je nagellak, knutselspullen of als plankje in de badkamer. Als we ooit verhuizen wil ik zeker een lange variant hiervan boven de bank hangen, zodat ik daar alle mooie printables en foto’s op kan zetten.

Het plankje heb ik bij de Gamma vandaan, maar zijn ook bij Xenos en de IKEA verkrijgbaar. De printables komen o.a. van Lonneke & Indiefixx.
De andere spullen die op de foto staan zijn o.a. van Xenos, Action en het plantje heb ik van mijn ouders gekregen.

Hebben jullie ook zo’n handig foto plankje met printables of andere decoraties?

35 reacties op “Printables, ze hangen!

  1. Ik heb ook zoiets hangen op slaapkamer van oudste. Alleen liggen daar nog voornamelijk billenpoetsers op… Hopelijk snel iets leuks!

  2. Leuk, joh! Ik heb steeds minder frutsels in huis. In mijn eigen huis staan wat dierbare dingen in de boekenkast. En hier, bij Vriendje (waar ik dus eigenlijk woon) hebben we een glazen tafeltje met spulletjes van hem er op. Dat vind ik een heel mooi hoekje!

  3. Gisteren was ik bij een vriendin op bezoek en die had er drie boven elkaar. Een heel mooi plekje voor een collage van leuke herinneringen in de vorm van foto’s

  4. Hey Sas,

    Wat een super leuk plankje met printables :). Mooi gecombineerd!
    Wij hebben zelf sinds kort ook een kastje achtig met twee planken waarin we verschillende decoratie spulletjes in hebben geplaatst. Bij de IKEA vandaan gehaald :), ik vind dat altijd toch wel wat gezelliger in huis :).

    Liefs!

  5. Wat leuk staat dat zo op zo’n plankje! Zo kun je ze steeds anders neerzetten zonder schade, ik vind het heel leuk bedacht!
    Leuk om naar te kijken tijdens het bloggen en goed voor de inspiratie lijkt me.
    Ik ga eens kijken wat ik aan het uitzicht vanaf mijn pc kan doen ๐Ÿ˜‰

  6. Ik wil ook graag nog een plankje aan de muur, maar volgens mij is het een betonnen muur en we hebben niet zo’n boormachine. Helaas :’) Ziet er leuk uit!

  7. Oh, leuk die tip, want ik was eigenlijk naar iets gelijkaardigs op zoek om de foto’s van mijn overleden familieleden op te kunnen plaatsen. Dit lijkt me wel ideaal. Toch maar eens een bezoekje brengen aan Gamma of Action!

  8. Voordat ik samenwoonde had ik 3 van zulke plankjes. En ik moet bekennen dat ik ze wel mis als ik dat zo zie ๐Ÿ™ Het staat echt super leuk en je kan zo lekker vaak veranderen. Ja, ik wil ze terug. Vandaag maar even vriend lief aankijken hihi.

  9. Wat een leuk idee! Je kan dan na verloop van tijd de printables vervangen of andere decoratie toevoegen, zo kan je blijven veranderen :). Ik wil zelf ook nog graag wat plankjes in de woonkamer en ik denk dat ik daar ook een paar soortgelijke lijstjes wil neerzetten.

  10. Dat ziet er gezellig uit! Leuk ook dat je heel makkelijk kan wisselen inderdaad ๐Ÿ™‚
    Ik heb zo’n zwarte versie van de Ikea opgehangen in het museum waar ik werk, daar liggen momenteel boeken op met daarin de platen waarvan het origineel erboven hangt – weer eens wat anders dan dat alles maar hangt en standaard ligt. Erg leuk ๐Ÿ™‚

  11. Ziet er super leuk uit! Wij hebben niet zo’n plankje. Maar zeg nooit nooit voor het nieuwe huis natuurlijk ๐Ÿ™‚

  12. Het staat ontzettend leuk zo, op dit moment heb ik niet veel foto’s staan, ik heb juist alle lijstjes weer eens weggehaald op een paar na, om de foto’s eens te wisselen en je kunt er zoveel mee doen met lijstjes. Er kan ook zelf getekende materialen in gedaan worden of geschilderd natuuurlijk, ja dat heb ik ook weleens gedaan, een mini schilderij gemaakt en ingelijst in een 10×15 lijstje. ๐Ÿ˜‰

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *