Salon tafel inspiratie

 photo kzhcfklxhkjb_zps80ac809f.png

Een salon tafel, iets wat het middelpunt van onze woonkamer versierd. Tot nu toe hebben we een bruine gehad (bij het oude interieur) met een glazen spiegel. NOOIT MEER zeg ik je. Wat een drama vind ik een glazen plaat. Alles zie je erop. Toen we ons interieur van kleur veranderen, veranderde de tafel dus mee. We kochten 90% van de inboedel bij IKEA en zo dus ook onze tafel. Een typische IKEA tafel in het wit. En ik ben echt fan he, van de spullen van IKEA, maar we lieten er iets hard op vallen en nu zit er dus een put in de tafel. Waar ik nu dus mijn mooie nieuwe onderzetter overheen schuif. Want anders kan ik er niet tegen..

Tijd dus voor een nieuwe salontafel. Mijn god, wat een keuze hebben ze zeg! Qua design, kleur en grootte. Dat werd dus flink neuzen op een aantal sites, opzoek naar de leukste en gezelligste salontafel. Hieronder heb ik een selectie van de 5 leukste die we tegen kwamen:

 photo salontafel1 14999_zpsdnr6qv3v.png
Source / €149,99

 photo salontafel2  26900_zps13h4b3lo.png
Source / €269,00

 photo salontafel3 24999_zpsyynygg3p.png
Source / €249,99

 photo salontafel5  9999_zps8suwuudg.png
Source / €99,99

 photo salontafel4 14999_zpssfbntyn3.png
Source / €149,99

ALLE BOVENSTAANDE TAFELS KOMEN VAN OTTO.NL

Allemaal vind ik ze wat hebben en allen zijn ze anders. Ik vond de kist wel wat hebben maar staat eigenlijk niet in ons interieur (en een andere kleur hebben ze niet). Nummer 1&2 zijn wat aan de lage kant, aangezien we ook altijd aan die tafel eten. Ik denk dus dat ik van de week de laatste ga bestellen alleen geheel in het wit.

Edit: de onderste tafel is besteld & met +- 4 weken staat hij hier in huis

About the Author

24 Comments

Nicky

Ik vind de eerste het leuks. Wij hebben nu een glazen tafel. Ook niet mijn keuze. Vriendje is ooit gestruikeld en precies op de punt gevallen. Man, wat een bloedbad was dat! Maar hij heeft het overleefd. De tafel ook trouwens dus die staat er ook nog 🙁

Reply
Puck

Ik moet ook nog een nieuwe hebben, maar vind het ontzettend moeilijk. Met 2 kleine kinderen wil ik geen scherpe randen, liefst ook geen scherpe hoeken. Dan kom je dus al snel bij rond uit. Maar hij moet wel stabiel zijn. En het liefst wit met betonlook… Een lange zoektocht dus.
Owja, en ik bestel niet graag online, want vind het altijd weer anders uitpakken als het lijkt… Ben dus nog wel even bezig.

Reply
Els

De onderste tafel is ook zeker het mooist 🙂 . Veel plezier ermee! Wij hebben ook nog echt veel voor het interieur nodig. Zal echt nooit aan Otto gedacht hebben. Zal eens kijken, al twijfel ik nog wel heel erg qua kwaliteit.

Reply
Miss Sentinelli

Aaaah een glazen salontafel, ja hier nog een die er een hekel aan heeft. Echt alles zie je er inderdaad op! Verschrikkelijk haha! De eerste en de laatste vind ik wel erg mooi trouwens!

Reply
Anne-Sterre

Ik vind die ‘houten kist’ wel echt wat hebben, alleen dan in een iets lichter kleurtje..

Reply
Simovic-Vuceljic Natasa

Leuke post! Ik vind de lagere versies enorm mooi maar vond ze niet bij ons in Montenegro .. Dus heb ik dezelfde hoogte als die dat jij hebt besteld, en jawel hoor: een glasplaat in het midden en dan nog nota bene in het zwart! Miserie om dat schoon te houden en je ziet er ALLES op. Ik vind de eerste salontafel enorm mooi 🙂 Liefs! x

Reply
Michelle

Oooh ik vind die tweede, met het glas, en die kist eronder heel gaaf! Zo verschillend, maar ik ben dol op beide stijlen.

Reply
Lilian

Wij hebben helemaal geen salontafel en ik mis hem ook helemaal niet. Ik vind ze vaak zo in de weg staan!

De kist vind ik wel weer heel leuk, maar die zou ik liever naast de bank zetten dan voor de bank ivm ruimte 🙂

Reply
Kim

Leuke inspiratie! Ik vind de tafel die jij gekozen hebt ook het mooist, maar ook de eerste is erg leuk.

Reply
Ysanne

Leuke inspiratie! Ik vind die kist heel tof, maar het moet inderdaad bij je interieur staan 🙂

Reply
debby

Wat een prachtige salontafels zeg. Ik vind ze stuk voor stuk mooi. Ik heb er destijds zo lang over gedaan om een mooie te vinden voor hierin huis. Ik vind het eigenlijk wat te groot en als ik deze hier zie word ik hebberig.

Reply
Angèlique

Glas is inderdaad een hele klus met schoonmaken, je blijft bezig! Maar ik vind het wel heel mooi. Ik vind nummer 4 echt super gaaf!

Reply
Morgaine

Whaaaaaahahahahaha die glazen salontafel, kan ook een eettafel of beide zijn, ik heb altijd tegen mensen gezegd als ze erover nadachten nog, doe het NIET… je krijgt er spijt van!!!!

Vooral als er nog geen kinderen zijn en deze wel een optie zijn voor later… dan zeg ik dat ook, hoe de mens dan kan denken… ‘ach als ik later kids heb dan voed ik ze wel op zodat….’ Right? 😉

De kist, jaaaaaaaaa nog zo eentje.. bedenk, je hebt er van alles opstaan, al is het je thee, je boek etc, en je wilt iets uit die kist pakken…. dus kist is leuk, maar dan los en altijd leeg zodat je hem altijd open kunt doen 😉 trust me!

X

Reply
SAS

Ook een reden waarom ik niet voor de kist heb gekozen. Plus het feit dat de kleur dus niet in ons interieur past.

Reply
Morgaine

Zo’n kist is natuurlijk ook in jullie kleur te vinden als je echt wilt. 😉 Mensen zien vaak gewoon iets, denken.. ja gaaf! maar vergeten het gebruik ervan hoe dat uit gaat pakken, hahaha

SAS

Ik heb me echt blauw gezocht maar kon er geen 1 vinden. Er was er eentje in nét niet de kleur maar wel een mooiere, echter een beeeeeeetje (erg) te duur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *