Tea Time: Green tea Cranberry & Earl Grey

Al meerder keren stond ik ermee in mijn handen. ‘Nee Sas je hebt genoeg thee, eerst opmaken.’ Niet geluisterd en toch (voor die prijs) lekker meegenomen. Ze hebben sowieso erg toffe spulletjes bij de Hema. Dit is een heerlijke budget thee die zeker elke theeleut moet hebben geprobeerd.

 photo IMG_20150515_215153_zpsd8yeznno.jpg
De groene thee met cranberry en zwarte thee – Mok: Primark

Groene thee met Cranberry & Zwarte thee

Aller eerst wat een super leuke verpakking, zo per 2 met een leuk kleurtje. De doosjes zijn ook erg handig en hebben glas aan de bovenkant. Zo kan je precies zien wat erin zit en hoeveel. Beide thee’s zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en er zijn geen geuren smaakstoffen aan toegevoegd.

De ingrediënten van de groene thee met cranberry: groene thee, cranberry aroma, cranberry (3,5%), korenbloem
De ingrediënten van de gearomatiseerde zwarte thee: zwarte thee, citroenschilletjes, bergamot aroma (1,75%), korenbloem
Informatie gehaald van het doosje en de website

Wat vond ik van de thee?

Ik vond beide erg lekker smaken. Het heeft vergeleken bij andere losse thee een hele grove structuur. Iets wat juist wel fijn is en de smaak vol maakt. Het heeft vooral een natuurlijke smaak en is zeker lekker door honing eraan toe te voegen.

Zelf kopen?

De groene thee met cranberry en zwarte thee zijn te koop bij de HEMA voor € 2.50.
Toen ik ze kocht waren ze in de aanbieding: 1 euro per verpakking, koopje toch?

Binnenkort meer thee gerelateerde blogjes, aangezien ik nog een nieuwe theeplank en andere thee accessoires heb aangeschaft.

About the Author

22 Comments

Nicky

Een koopje inderdaad. En het ziet er inderdaad leuk uit, die verpakking. Daar zijn ze goed in bij de Hema.

Reply
Esmeralda

Ik ben ook een enorme thee-leut en koop ook iedere keer nieuwe thee maar kom toch eigenlijk altijd terug bij 1 soort… Mango thee van Pickwick is echt mijn favo! <3

Reply
Kim

Oeh 1 euro is zeker een koopje! Mijn vriend wil de laatste tijd alleen nog maar losse thee’s kopen. Vindt hij lekkerder!

Reply
SAS

Haha dat ben ik inderdaad vergeten te zeggen maar iedereen denkt het waarschijnlijk wel 😀

Reply
Michelle

Wat een leuke verpakking inderdaad! En zeker niet onbelangrijk: ik zie de goede logo’s, yes 🙂 . Ik zou deze tóch overslaan omdat ik niet zo snel voor cranberry zou gaan en vind de combi ergens toch een beetje vreemd. Maar toch: dit smaakt naar meer!

Reply
Bente

Dat is zeker een koopje! Ben dol op losse thee dus dit is zeker een aanrader 🙂

Reply
Inge

Ik vind de verpakking zo onwijs leuk! Ik houd jammer genoeg niet van alle theesmaken dus ik zou deze moeten uitproberen om te kijken of ze bevallen 🙂

Reply
Ysanne

Ah deze heb ik ook een paar keer in mijn handen gehad, maar dacht dat ze niet lekker zouden kunnen zijn voor die prijs haha. Ziet er goed uit!

Reply
sammie

Ik drink nooit losse thee dus zal het niet zo snel voor mezelf kopen maar het ziet er wel erg leuk uit! Leuk om cadeau te geven 🙂

Reply
Kim

Wat lekker! Vooral die green tea cranberry lijkt mij heerlijk.
Bedankt voor de tip, want ik heb deze thee nog nooit gezien bij de HEMA!
Geniet lekker van de thee, maar dat zal wel lukken. 🙂
Liefs

Reply
Morgaine

hahaha, ja, nee, ja, nee.. volgens mij heb ik ze vanuit de verte gezien bij de Hema toen ik er even was… Maar dat feitje… eerst al die andere thee opmaken Morgaine, hahaha

De enige thee die ik nu nog zoek, is de lavendelthee, nu had elke supermarkt deze wel van pickwick gewoon, is die overal verdwenen hier, grrrrrrrrrr En ik weet 1 ander adresje, en dat is in de Kalverstraat, ga je ook niiet ff heen om alleen lavendelthee te halen, hahaha

X

Reply
SAS

Super vervelend als je een thee niet kan vinden. Ik ben nu ook al jaren opzoek naar een thee die ik niet meer kan vinden, en hij was zo lekker.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *