Dit was Mei. Hallo Juni!

 photo jhgjhgjhgbhj_zps9masydq0.jpg

Deze maand stond in het teken van…

Vrijgezellenfeestje van mijn bestie

 photo vrijgezellenfeestje_zpshzfp6hb5.jpg

Zoals jullie al een aantal keren heb gelezen & gezien was begin Mei het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendinnetje. Was een super leuke avond ondanks alles wat ervoor heeft afgespeeld en daar ging het ook om. Ze heeft een hele fijne avond gehad en ik heb me ook vermaakt.

Lezen, lezen en nog meer lezen

 photo boeken_zpsrbretlyn.jpg

Ik heb heel wat gelezen en toffe boeken aangeschaft deze maand. Ik las Ik ben de nacht & Passagier 23, beide top boeken hoewel de laatste van mijn favo schrijver toch wel een echt toppertje was (ik lees hem niet voor niks in 1 dag uit). Tevens heb ik nu Helweek om te lezen en wil deze zeker over een aantal weken ook daadwerkelijk gaan uitvoeren. Nu bezig in Terug naar Huis van Nora en daarna ga ik beginnen in Ik reis alleen. Heel wat fijn leesvoer dus de komende maand.

Het verbouwen in huis

 photo laminaat_zpsudlrnlbk.jpg

Wat een klus maar het resultaat mag er zijn! In ons gehele huis legde we nieuw laminaat. Nog steeds ben ik er super blij mee (en trots op M. dat hij dit allemaal kan) Tevens heb ik nu een heuse theemuur (inclusief mokkenkastje – waar zeker nog een blogje over online komt). Ook heeft M. nu lichtjes in zijn vitrine kast en hebben we een nieuwe schoenenkast in de gang. De andere was nog een verkeerde kleur, deze nieuwe staat erg chique bij de nieuwe vloer.

Foto’s van het bovenstaande kan je allemaal zien op Instagram

En nog meer…

 photo overig_zpsjufdq7k5.jpg

Ik had een fijne lunch met Leona ♥ ik kocht een nieuwe zonnebril ♥ ik knuffelde heel wat af met de poezen ♥ kreeg een super lieve mok van mijn ouders ♥ was veel bezig voor mijn blog: zowel artikelen als aanpassingen aan de layout ♥ kocht een nieuwe theegadget (theeblogje komt binnenkort online) ♥ kocht toffe nieuwe ‘home’ onderzetters ♥ won de winactie bij Lonneke ♥ stuurde een pakketje naar Kimberley ♥ vriendinnetje Sabine was jarig ♥ luisterde veel muziek van de BackstreetBoys ♥ vond een toffe meditatie app ♥ had cursus voor mijn werk ♥ vroeg mijn vakantie aan voor eind Augustus ♥ genoot van de vele vrije dagen ♥ deed een toffe activiteit op werk voor moederdag ♥ had een gezellige avond met Julie ♥ had vandaag een lunch voor de verjaardag van mijn ouders ♥ had een gezellig lunch-date met Wen ♥ nieuwe filters voor het bewerken van foto’s ♥

Hoe was jou maand Mei?

24 reacties op “Dit was Mei. Hallo Juni!

 1. Dat klinkt allemaal weer lekker! Mei was druk, geloof ik. En ik had het vaak koud. Ik ben blij dat het weer eindelijk beter is geworden!

 2. Leuk overzicht zo! Ik heb zowaar ook weer is boeken uitgelezen in mei. Jeej 😉 en ook wij hebben nieuw laminaat in huis, alleen boven, de slaap kamer en het halletje, eindelijk dat oude tapijt er uit! Kun je inderdaad heel blij van worden 🙂

 3. Wat een leuke foto’s! En ik blijf jullie nieuwe laminaat echt fantastisch vinden 🙂 Maand mei blijft voor mij een topmaand omdat ik al 2 weken opnieuw in Belgie ben en hier nog 2 maanden blijf 🙂 De komende periode kan dus al niet meer stuk voor mij! Liefs! x

 4. Leuk! Lekker veel gelezen en veel gezellige dingen. Fijne maand mei zo te zien en te lezen.
  Ik blik morgen terug op mijn maand mei.

 5. Je hebt een drukke maand achter de rug! Vind je nieuwe thee-mok erg schattig! Mijn maand mei was er een met veel veranderingen. Begin mei werkte ik nog bij de plus en 26 mei had ik ontslag genomen en op 27 mei kon ik beginnen bij m’n nieuwe werk. Al met al was m’n maand mei top!

 6. Jeutje zeg, is Mei alweer bijna voorbij! Dankzij jou heb ik het boek Passagier 23 gekocht en ik vind ‘em echt TOF. Nog niet uit, maar dat gaat zeker gebeuren. Lekkere leesmaand geworden dus hier. fijn weekend nog 😀

 7. Wat tof dat je zo kan genieten van je boeken! Heerlijk! Ik ben niet zo’n leesfanaat (al liggen er nu drie boeken op me te wachten!), maar ik kan me je passie wel heel goed voorstellen! Mooi!

 8. Heel fijn dat je weer zoveel gelezen hebt! Ik ben zo benieuwd naar jouw ervaring met de Helweek wanneer je dat gaat doen. 🙂 Leuk om zo alles weer te lezen en te zien van mei!

 9. Het laminaat is echt heel mooi! Staat meteen een stuk mooier nu! Snap dat je er blij mee bent. Die mok is echt schattig, lief gebaar van je ouders. Enne, mokken had je nog niet genoeg he hihi.

 10. haha ik volg nog een andere blogger die ook aan de HEL week heeft deelgenomen.
  Ik ben heel benieuwd hoe jij dat gaat vinden en hoe jij hier invulling aan gaat geven.
  Verder heb je een goede maand achter de rug zo te lezen 🙂

 11. Ik weet niet precies hoe je het doet, maar volgens mij help jij echt bij het feit dat ik weer meer lees nu. Thanks!
  Over Backstreet Boys gesproken… ik zette laatst de best of aan en vond het echt vreselijk haha. Ze hebben veel toffe nummer maar minstens drie keer zo veel zeikballads. Die kwamen nu dus allemaal achter elkaar, horror!

 12. Mijn maand was top gewoon, op een weekje beroerd zijn na, maar gelukkig dankzij begrip en liefde, heb ik dat ook doorstaan, hahaha Verder veel vrije dagen en geloof me, zelfs als je veel vrij bent, gaan die extra zondagen vaak vervelen, is alleen leuk als je veel werkt 😉 hahahaha

  Ik vind de poes in de mand zo leuk, die foto! Geweldig! hahaha en ik denk dat Picasso morgen ook weer even het podium van blog mag sieren bij mij 😉

 13. Mijn maand mei was top! Heb heerlijk genoten van alle extra dagen en allemaal leuke dingen gedaan 🙂 Doe maar meer van zulke maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *