Blog,  Liefde voor..

Beleef een geluksmomentje met Ilovetea

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door ilovetea

 photo 2015-04-02 10.23.02 1_zpsgylyp1ff.jpg
(bron)

Ik ontdekte laatst een webshop. Een webshop vol met biologische en verse thee. Welke theeleut wil dit nou niet? Een super leuk vormgegeven site waar ik als theeleut uren op kan zoeken naar verschillende losse theetjes. Zeker nu ik een nieuwe waterkoker heb.

Hanneke en Samantha, de eigenaars hebben er zeker iets moois van gemaakt. Zo heb je er personaliteas: thee die je zelf kunt samenstellen. Kies een thee, voeg smaken toe die je lekker vind en je kunt op de knop bestellen drukken! Ik kreeg een doos opgestuurd met een proefpakketje. Toen ik de doos opende werd ik gelijk enthousiast! Wat een leuk uitziende inhoud. Er zaten 5 pakketjes met thee in (met een super leuk strikje eromheen) en een flyer/visitekaartje (geheel in huisstijl) en een hand geschreven briefje. Je kon zien dat er echt aandacht was besteed aan dit pakketje, iets wat ik zeker belangrijk vind.

Hier kan je alle leuke proefpakketjes vinden. Ik kreeg er eentje die nu nog niet verkrijgbaar was: Proef de zomer. Nu wel verkrijgbaar sinds 20 April. Hierin zitten 5 theetjes met de volgende smaken:
» Bosvruchten
» Sinaasappelschil
» Zwarte thee
» Groene thee
» Rozenbloesem

Alle pakketjes die hierin zaten vond ik erg lekker. Ze waren vol van smaak en je proeft echt dat het verse thee is. Het leuke is dat hier veel verschillende smaken inzitten, zodat je kan kijken van welke je nog meer wilt bestellen. Zo kan je telkens genieten van een nieuwe smaak. Bij alle smaakjes was de thee erg licht maar vol van smaak. Mijn echte favoriet was toch wel de bosvruchten en zelfs de groene thee! Normaal is de laatste niet echt een thee die ik vaak drink maar nu zeker een nieuwe favoriet.

 photo 2015-04-03 05.14.27 2_zps7rjb23u5.jpg

Zoals je leest ben ik erg tevreden met deze fijne losse thee. Ik ga zeker nog eens wat bestellen in hun webshop.
Beleef nu jouw ultieme geluksmomentje met ilovetea en stel zelf je thee samen.

2

34 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *