Beleef een geluksmomentje met Ilovetea

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door ilovetea

 photo 2015-04-02 10.23.02 1_zpsgylyp1ff.jpg
(bron)

Ik ontdekte laatst een webshop. Een webshop vol met biologische en verse thee. Welke theeleut wil dit nou niet? Een super leuk vormgegeven site waar ik als theeleut uren op kan zoeken naar verschillende losse theetjes. Zeker nu ik een nieuwe waterkoker heb.

Hanneke en Samantha, de eigenaars hebben er zeker iets moois van gemaakt. Zo heb je er personaliteas: thee die je zelf kunt samenstellen. Kies een thee, voeg smaken toe die je lekker vind en je kunt op de knop bestellen drukken! Ik kreeg een doos opgestuurd met een proefpakketje. Toen ik de doos opende werd ik gelijk enthousiast! Wat een leuk uitziende inhoud. Er zaten 5 pakketjes met thee in (met een super leuk strikje eromheen) en een flyer/visitekaartje (geheel in huisstijl) en een hand geschreven briefje. Je kon zien dat er echt aandacht was besteed aan dit pakketje, iets wat ik zeker belangrijk vind.

Hier kan je alle leuke proefpakketjes vinden. Ik kreeg er eentje die nu nog niet verkrijgbaar was: Proef de zomer. Nu wel verkrijgbaar sinds 20 April. Hierin zitten 5 theetjes met de volgende smaken:
» Bosvruchten
» Sinaasappelschil
» Zwarte thee
» Groene thee
» Rozenbloesem

Alle pakketjes die hierin zaten vond ik erg lekker. Ze waren vol van smaak en je proeft echt dat het verse thee is. Het leuke is dat hier veel verschillende smaken inzitten, zodat je kan kijken van welke je nog meer wilt bestellen. Zo kan je telkens genieten van een nieuwe smaak. Bij alle smaakjes was de thee erg licht maar vol van smaak. Mijn echte favoriet was toch wel de bosvruchten en zelfs de groene thee! Normaal is de laatste niet echt een thee die ik vaak drink maar nu zeker een nieuwe favoriet.

 photo 2015-04-03 05.14.27 2_zps7rjb23u5.jpg

Zoals je leest ben ik erg tevreden met deze fijne losse thee. Ik ga zeker nog eens wat bestellen in hun webshop.
Beleef nu jouw ultieme geluksmomentje met ilovetea en stel zelf je thee samen.

34 reacties op “Beleef een geluksmomentje met Ilovetea

 1. Dat ziet er goed uit zeg! Moet ook maar wat vaker ‘losse’ thee gaan gebruiken hihi. Wat een grappige thee-ei trouwens!

 2. Oeh dit klinkt als een fijne site. Ik ben zelf ook aan het overstappen naar verse thee. Maar geen verse zwarte thee met smaakje; echt pure smaken.

 3. verse thee is zo lekker, ik koop en drink dat echt te weinig…
  Rozenbloesem, daar ben ik echt heel nieuwsgierig naar…

 4. Wat een leuke webshop, klinkt heel goed! En I luv tea, dus deze ga ik zeker eens van dichterbij bekijken 🙂

 5. Ik ga toch liever naar de thee winkel en koffie winkel om daar te kunnen zien, ruiken en soms zelfs proeven. Pas als ik het gezien en geroken heb, gekocht heb en geproefd zou ik online bestellen eventueel, maar dan nog, alleen als het niet anders zou kunnen.

  Ik weet het, ik te ouderwets ingesteld, hahaha

 6. Ik drink de laatste tijd weer wat meer thee, omdat het ook beter is dan koffie en frisdrank..
  Dus wel leuk om inderdaad wat nieuwe smaken te proberen!

 7. Ik kende de webshop helemaal nog niet! Dit pakketje ziet er heel mooi uit 🙂 Ik ga ook maar eens een kijkje nemen op de website. Geniet van je thee. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *