Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Succesvol in het leven

This content is password protected. To view it please enter your password below:

1
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

39 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  29/04/2015 at 01:21

  Best lastig om aan te geven wat succesvol voor jezelf betekent. Het klinkt zo opschepperig. Maar ik vind dat ik heel succesvol in mijn uppie mijn dochter heb grootgebracht. Ze heeft het als kind heel fijn gehad en ze is een sociale, vrolijke jongedame geworden. Dat is toch wel een succesje van ons samen. Dat hebben we samen toch maar mooi geflikt, ha!

 • Reply
  Vivian
  26/04/2015 at 14:27

  Sterk stuk! Die quotes slaan ook helemaal de spijker op de kop, vooral die eerste. Succes gaat voor mij denk ik vooral over bereikt hebben wat je wilt bereiken. Als je op een bepaald punt tegen jezelf zegt ”dit en dit is wat ik wil” en als je je op een ander punt realiseert dat je daar bent aangekomen, dan denk ik dat je je succes hebt gevonden.

 • Reply
  angelique
  25/04/2015 at 12:10

  Iets waar je niet dagelijks bij stil staat mooi geschreven

 • Reply
  Tamarah
  23/04/2015 at 19:28

  Heel mooi stukje! Ik zie mijzelf als succesvol als ik gelukkig en tevreden ben. En hoe ik dat bereik is heel verschillend. Op sommige dingen heb je invloed en op andere dingen niet! Het belangrijkste is dat ik geniet.

 • Reply
  Evelien
  23/04/2015 at 15:05

  Mooi geschreven. Op dit moment ben ik mezelf erg aan het ontwikkelen op persoonlijk gebied, omdat ik voor mijn gevoel daar nog niet ‘succesvol’ genoeg ben. Wanneer je tevreden bent met hoe je leven is dan ben je succesvol, denk ik.

 • Reply
  lieke
  22/04/2015 at 23:24

  Wauw mooi stukje..
  als ik naar mezelf kijk. Ik ben op het werk enorme aan het groeien waardoor mijn persoonlijkheid ook ontzettend groeit en ik andere kijk op dingen krijg. Ik denk dat dat mij op dit moment succesvol maakt

 • Reply
  Kim
  22/04/2015 at 22:34

  Wat een mooi artikel eigenlijk! Ik ben het er ook wel mee eens. Vooral liefde is erg belangrijk inderdaad!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  22/04/2015 at 22:11

  Mooi stukje wat je ook aan het denken zet! Ik heb daar volgens nog niet echt over nagedacht eerder. Ik ben best onzeker en perfectionistisch dus vind niet snel iets goed zeg maar. Best lastig.. Zal er eens over denken!

 • Reply
  Wanda
  22/04/2015 at 21:54

  Heel eerlijk, heb ik er nog nooit zo bij stil gestaan wanneer mijn leven succesvol zou zijn. Ik denk dat het vooral een combinatie van factoren is maar voor mij gaat het vooral om dat ik de dingen kan doen die ik leuk vind en dat ik mensen om me heen die ik om me heen wil hebben, of dat nu succesvol is, geen idee, het gaat om het gevoel, denk ik…

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  22/04/2015 at 20:15

  Heel mooi artikel dat je aan het denken zet 🙂 Mijn beeld van succesvol zijn is serieus verandert in de laatste 2 jaar. Voor ik getrouwd was en verhuisd naar het buitenland was succesvol zijn voor mij: mijn hogeschool afwerken, aan de slag gaan in de branche waar ik voor een diploma heb, een eigen appartement hebben, financiele stabiliteit bereiken en daarna pas trouwen en kindjes krijgen.
  Maar het leven heeft soms rare kruispunten en ik heb een complete draai gekregen in mijn leven, waardoor succesvol zijn voor mij een compleet andere betekenis heeft gekregen dan daarvoor. Als getrouwde vrouw met een eigen huisje is voor mij succesvol zijn: financiele stabiliteit opbouwen, ons huisje verder afwerken op ons tempo, werk vinden/eigen onderneming starten, mijn blog zoveel mogelijk onder de mensen brengen zodat deze misschien wel veranderingen brengt in de levens van enkelingen en onze kinderwens vervullen. Een serieuze draai als je het mij vraagt en het heeft me tijd gekost om hieraan toe te geven, te accepteren en te omarmen. Je kan niet alles in 1 keer bereiken, maar stapje per stapje geraak je meer succesvol en vooral: tevreden 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Florentine
  22/04/2015 at 18:00

  Wat een mooi artikel heb je geschreven ♥♥♥

 • Reply
  Lieke
  22/04/2015 at 17:42

  Jij mag zeker trots zijn op jezelf en hoe succesvol je in het leven staat.
  Doen wat je goed voelt, genieten van wat je doet en achter je keuzes staan.
  Ik denk dat je daarsuccesvol van wordt.

 • Reply
  Nicole
  22/04/2015 at 17:39

  Als ik denk aan het woord succesvol denk ik eigenlijk automatisch aan het streven naar een carriere. En daar dan succesvol in zijn. Maar ik heb dat streven nooit gehad…
  Moet dus zeggen dat ik het lastig vind om het ergens anders mee te associeren.

 • Reply
  Laura
  22/04/2015 at 17:25

  Heel fijn om dit eens te lezen! En trots zijn op jezelf hoort er natuurlijk bij!

 • Reply
  Lisa
  22/04/2015 at 16:16

  Ik ben het helemaal eens met jouw graadmeter voor scuues!

 • Reply
  Jenn
  22/04/2015 at 16:09

  Mooi geschreven. ik voel me eigenlijk wel succesvol. Ik heb nog lang niet alles bereikt wat ik wil bereiken, maar werk daar wel hard aan en over het algemeen genomen ben ik wel gelukkig met mijn leven. En dat vind ik het belangrijkst, ik hoef niet zo nodig een spannende carriere of een bodemloze-put-bankrekening.

 • Reply
  Nicky
  22/04/2015 at 15:51

  Mijn grootste succes in het leven zal zijn als ik mijn kinderen tot goede personen heb kunnen grootbrengen en alles daar om heen.
  Voor nu is dit stabiel leven, succes in de liefde en mijn eigen bedrijf op een hoger niveau brengen.

 • Reply
  Kim
  22/04/2015 at 15:13

  Voor mij staat succesvol zijn nu vooral voor het leven van een fijn leven. Een leven waarin je kunt doen wat je fijn vindt. Het leven van een leven wat voor mij vol te houden is, met genoeg fijne momentjes en rustpunten. Als dat lukt en ik daar een goed ritme in vind, dan ben ik succesvol.

 • Reply
  Mama van Jenthe (Kelly)
  22/04/2015 at 15:06

  Ik ben er helemaal met je mee eens dat dat op 1 staat!!

 • Reply
  Morgaine
  22/04/2015 at 14:20

  Poeh, je liet mij even zweten toen ik begon te lezen, al zie ik mijzelf zeker wel als succesvol op vele gebieden. Maar als je mij vraagt om dat te omschrijven dan kan er nog altijd een verbetering in komen, echter! Op het einde dacht ik ja!

  Iets waar je, of ik, schijnbaar toch nog niet 100% bij stil sta, is de weg die ik afgelegd heb in de laatste 15 jaren, van chronische pijnen elke dag, niet weten wat het is, naar diagnose in 2012, ja zolang dus gezocht… naar vandaag, waar ik elke dag beter ga, terug kijkend hoe ik bijna niet mee kon gaan shoppen, zoals je dat graag wilt met je tienerdochter en na een uurtje haar moet zeggen, sorry schat, ik kan niet meer, hijgend met je kruk naast je…

  De teleurstelling naar vorige week, samen shoppen zeer onverwacht en dan te merken dat ik HAAR HET CENTRUM DOORSLEEP en zij eigenlijk moe is van school en werk, hahahaha

  😉 En dan ook nog, dat ik daarvoor zelf ook gewerkt had, dus een hele dag gewoon ‘wakker en energiek’ ben geweest, waar ik jarenlang wel zeker 2 tot 4 uur extra overdag moest slapen of doezelen… en dan nog moe zijn.

  Dus ja, mijn gezondheid is een groot succes hoe ik het aan het overwinnen ben en te zien wat ik al overwonnen heb!

 • Reply
  Kimberley
  22/04/2015 at 14:17

  Je doet het super! Bij mij is succesvol zijn, blije kindjes hebben. Lekker cliché, maar dat mag ook wel eens 😉

 • Reply
  Rosa
  22/04/2015 at 14:01

  Mooi blogje Sas <3

 • Reply
  Nicky
  22/04/2015 at 13:19

  Ik voel me succesvol ja. Ik heb een mooie relatie, een fijne familie, ik heb werk dat ik graag doe, waar ik ook voor gewaardeerd wordt, en ik ben een mooi huis aan ‘t bouwen.

 • Reply
  Simone
  22/04/2015 at 13:08

  Wat een mooi artikel! Ik weet niet of ik al succesvol ben maar werk er wel hard voor.

 • Reply
  Chantal
  22/04/2015 at 12:10

  Ik denk dat succes niet algemeen te meten en kwantificeren is. Het ligt aan wat je als individu als succes ziet en ervaart. En zo moet je dus allemaal individueel op zoek naar jouw graad van succes. De mijne ben ik nog altijd aan het opbouwen en zoeken.

 • Reply
  Xaviera
  22/04/2015 at 11:38

  Succesvol zijn staat voor mij voor doen wat goed voelt, met mijn hart en ziel. Dat ik achter de dingen sta die ik doe en de juiste beslissingen maak voor mijzelf. 🙂

 • Reply
  Ysanne
  22/04/2015 at 10:54

  Wat een leuk en fijn artikeltje 🙂 En mooi juist, dat je je eigen karaktereigenschappen noemt. Dan ben je er in ieder geval bewust van!

 • Reply
  Jantine
  22/04/2015 at 10:44

  Succes voor mij: eigenlijk is dat vooral in balans zijn, tevreden kunnen zijn. Liefde en relaties zijn daarbij voor mij belangrijker dan bijvoorbeeld geld. Om een vergelijking te trekken: een 7, 8 jaar geleden had ik werk en woonde ik bij mijn ouders, geld genoeg om te kopen waar ik zin in had, maar ik hield niet genoeg van mezelf om ook goed van anderen te houden. Nu ben ik hardstikke arm, maar mijn relaties zijn zoveel beter in balans dat ik mezelf zoals ik nu ben al als meer succesvol zie.

  Maar ook: aan dromen kunnen werken zonder zorgen te hoeven hebben over de financiële gevolgen. Gelukkig kunnen zijn met wat ik kan en mag, en niet willen jagen naar wat niet gaat. Vroeger dacht ik succesvol te zijn als ik een goede baan van 40 uur in de week had, nu heb ik liever een baan van een paar uur waar ik gelukkig in ben, of een manier om me creatief te kunnen uiten, dan dat ik een ‘goede carriére op kan bouwen’.

 • Reply
  Linda
  22/04/2015 at 10:28

  Ik denk dat ik me aardig aan kan sluiten bij jouw antwoorden; in de zin van wat ik belangrijk vind. Financiële stabiliteit en zekerheid heb ik nog niet, dat is iets om de komende tijd aan te gaan werken, maar ik kom (mede dankzij mijn man, die een fulltime baan heeft) wel rond iedere maand, soms met hakken over de sloot maar hé, er zijn belangrijkere dingen in het leven: liefde, vriendschappen en het leven zelf; het genieten van kleine dingen en het loslaten van dingen die er niet/nauwelijks toe doen. Daar word ik steeds beter in en dat vind ik ook wel een succesje te noemen 🙂

 • Reply
  sammie
  22/04/2015 at 09:57

  Mooi stuk. Succes is inderdaad voor iedereen anders denk ik, voor mij is het financieel stabiel zijn, een andere baan vinden waar ik het wel naar mijn zin heb, Tommy gelukkig houden maar ook mij zelf in deze relatie, dat we het samen leuk hebben 🙂

 • Reply
  Marion
  22/04/2015 at 09:45

  Succes voor mij is vol achter elke beslissing staan die ik neem. Als ik dat doe, dan ben ik succesvol. Het maakt dat niet uit op welk gebied dat is.

 • Reply
  jackie
  22/04/2015 at 09:27

  dat is jammer dat je HET antwoord niet hebt…
  Wat is voor mij succes ?? dat is dat ik plezier heb in de dingen die ik doe, dat ik dingen kan doen die ik graag zou willen…

  • Reply
   SAS
   22/04/2015 at 09:37

   Ik heb zelf mijn antwoorden beneden gegeven in dit blogje. Bij deze doelen bestaat volgens mij niet 1 woord, maar ik weet wel goed wat ik graag wil bereiken in het leven. En dat is voor mij eigenlijk al het antwoord.

 • Reply
  4.Balou
  22/04/2015 at 09:13

  Je hebt mooi beschreven wat voor jou succes/geluk in je leven inhoudt. Men moet vaker stilstaan bij hetgeen wat ze hebben ipv wat ze willen hebben. Als mensen dat doen, dan zal iedereen een stuk gelukkiger zijn 🙂

  Link verwijderd

 • Reply
  Bente
  22/04/2015 at 08:53

  Het is inderdaad een combinatie van vele factoren, maar ik denk dat hoe ik succes meet veel op dat van jou lijkt. Maar in het kort: ik wil de vrijheid (dus tijd en geld) hebben om de dingen te doen waar ik van geniet: met lieve vrienden en familie (en Michael natuurlijk) wat leuks doen, genieten van mijn vrije tijd.

 • Reply
  Cindy
  22/04/2015 at 08:53

  Ik ben het heel erg met je eens, wat betreft het werk. Financiële stabiliteit is fijn, maar het is nog fijner als je plezier in je werk hebt. Ik ben blij dat jij dat wel hebt, ik heb dat niet. In de liefde heb ik wel succes, ik ben meer dan 6 jaar samen met de liefste en ik heb lieve vrienden om me heen. Toch voel ik me niet helemaal succesvol, omdat ik afscheid heb moeten nemen van oude vrienden en daar heb ik meer moeite mee dan dat ik dacht.

 • Reply
  Michelle
  22/04/2015 at 08:50

  Mooi artikel en mooie punten heb je opgenoemd. Ik zou mijzelf succesvol noemen als ik tevreden ben met wie ik ben en wat ik heb. Tevreden zijn en genieten van je leven, dan doe je het in mijn ogen goed. Of dat nu op het werkgebied is, in relaties en sociale contacten, met je hobby’s of al het andere.. als je er maar plezier in hebt.

 • Reply
  Nesrin
  22/04/2015 at 08:25

  Mooi topic! Ik denk dat succes voor mij lekker in mijn vel zitten en mijn dromen werken aan mijn dromen en hierin komen jouw genoemde punten in voor.

 • Reply
  Eline
  22/04/2015 at 08:11

  Heel mooi artikel! Ik denk dat succes inderdaad een combinatie is van verschillende factoren. Het heeft voor mij denk ik vooral te maken met vooruit komen en stabiel blijven. Dus vooruit komen op het gebied van werk en sport maar, stabiel blijven in mijn relaties.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png