TGIF stopt!

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg

TGIF stopt! ‘Thank God It’s Friday’ was een wekelijks online komende samenvatting met tekst, foto’s en filmpjes van de afgelopen week. Echter vond ik de laatste tijd dat de posten heel veel leken op elkaar. Hierdoor heb ik deze rubriek laten vervallen en samengevoegd met Geluksmomentjes.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png

Ik wil jullie bedanken voor alle leuke reacties die jullie hierop hebben achtergelaten en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de aangepaste rubriek. Deze komt a.s. Zondag online en is echter géén vervanging die wekelijks online komt.

Alvast een fijn weekend!

PS: Hebben jullie mijn blog enquête al ingevuld? Niet? Ik waardeer het heel erg als je een paar minuutjes hiervoor zou willen nemen. Na dit weekend ga ik de antwoorden verwerken in een samenvattingsblogje.

>>> Klik hier om de enquête in te vullen < << (38 > inmiddels 45(!) lieve bloggers gingen je al voor)

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

26 Comments

Tamarah

Inmiddels heb ik je enquete uitslagen al gelezen en je geluksmomentjes bekeken! Erg leuk om te lezen! Goed alternatief op de TGIF.

Reply
Nina Simplynspecial

Ik heb de enquête ingevuld 😉 leuk dat je het gaat samenvoegen

Reply
Rianne

Als je maar wel blij blijft met de vrijdag…
(Leuke plaatjes heb je weer op je blog… schitterend gewoon) ..

Reply
Morgaine

Lijkt me een heel goed idee, altijd fijn als je iets kunt samen voegen en vernieuwen 😀 Ook al vond ik ze wel erg leuk elke vrijdag!

Reply
Linda

Slim dat je dit even aangeeft, ik ben benieuwd naar hoe je het gaat vervangen/aanpassen. Verandering is soms wel fijn en ook nodig 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.