TGIF stopt!

 photo 86f57e7b4b5ae78a763766f69d0de3b9_zpsqedbakva.jpg

TGIF stopt! ‘Thank God It’s Friday’ was een wekelijks online komende samenvatting met tekst, foto’s en filmpjes van de afgelopen week. Echter vond ik de laatste tijd dat de posten heel veel leken op elkaar. Hierdoor heb ik deze rubriek laten vervallen en samengevoegd met Geluksmomentjes.

Ik wil jullie bedanken voor alle leuke reacties die jullie hierop hebben achtergelaten en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de aangepaste rubriek. Deze komt a.s. Zondag online en is echter géén vervanging die wekelijks online komt.

Alvast een fijn weekend!

PS: Hebben jullie mijn blog enquête al ingevuld? Niet? Ik waardeer het heel erg als je een paar minuutjes hiervoor zou willen nemen. Na dit weekend ga ik de antwoorden verwerken in een samenvattingsblogje.

>>> Klik hier om de enquête in te vullen < << (38 > inmiddels 45(!) lieve bloggers gingen je al voor)

26 reacties op “TGIF stopt!

  1. Als je maar wel blij blijft met de vrijdag…
    (Leuke plaatjes heb je weer op je blog… schitterend gewoon) ..

  2. Slim dat je dit even aangeeft, ik ben benieuwd naar hoe je het gaat vervangen/aanpassen. Verandering is soms wel fijn en ook nodig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *