Protected: Even nogmaals een update..

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Lifestyle
Enter your password to view comments.
Previous Story
Next Story

16 Comments

 • Reply
  Lief meisje
  20/04/2015 at 10:40

  Wat een fijn nieuws allemaal. Nu kun je weer een beetje meer gaan plannen en naar de toekomst kijken.

 • Reply
  annouska
  08/04/2015 at 10:47

  Wat fijn van je contract, eindelijk zekerheid en duidelijk. Hiermee kan je inderdaad door.

  En wat meer ontspanning, vele zeggen een relaxt dagje thuis. Maar ik zeg; plan een middag / ochtend of avond in dat je juist even de deur uit gaat. En dan hoeven het geen grote plannen te zijn, maar naar een vriendin voor een serie avondje, een wandeling in het bos of op het strand, naar de bibliotheek, rondje op de markt. Maak er een gewoonte van om 1 keer echt de deur uit te zijn voor een ontspannen activiteit. Thuis zitten is heerlijk, maar de wereld bied genoeg om tot rust te komen en je bent nog in beweging ook en dat is altijd goed voor positieve energie.

  • Reply
   SAS
   09/04/2015 at 20:07

   Dankjewel voor deze mooie insteek & tip!<3

 • Reply
  Xaviera
  07/04/2015 at 21:17

  Wat goed om te lezen allemaal en wat fijn dat die zware last van je schouders is afgevallen! Ik ben erg blij voor je dat je het vaste contract hebt gekregen en dat het zoveel rust geeft meis. Mooi ook dat die twee nieuwe collega’s zo goed zijn om mee te werken! X

 • Reply
  Wanda
  07/04/2015 at 20:34

  Fijn te lezen dat het allemaal lekker loopt! En ja, ontspanning… meestal zoek ik het dan in iets als Fontana of Sanadome, geen saunagebeuren maar wel van die heerlijke thermaalbaden…

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  07/04/2015 at 18:33

  Wat fijn om te lezen :) Hopelijk komt het nu allemaal in een rustiger vaarwater voor jou! Tips om te ontspannen moet je denk ik niet aan mij vragen hihi, ik kan dat ook niet goed… Misschien 1 dag/avond in de week lekker niks doen? Lekker in je pyjama op de bank, kopje thee en verder niks :)

 • Reply
  Ann
  07/04/2015 at 17:10

  Wat fijn dat het goed gaat! Super!

  Lekker ontspannend en daarna lekker wat gezichtsverzorging dingetjes enzo doen? Maskertje, nagels lakken, dat soort dingen?

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  07/04/2015 at 15:33

  Wat fijn om te horen dat alles nu op zijn plaats is gekomen. Met je vast contract is er een zware last van je afgevallen en je kan nu ook met een gerust hart gaan werken, zonder kopzorgen. Probeer je te focussen op al dit positief nieuws, schrijf desnoods op het einde van elke dag op waar je dankbaar voor bent in het leven. En wanneer je even een dipje hebt, kijk je gewoon naar dit lijstje en besef je dat het leven veel meer positieve dan negatieve kanten heeft :) Liefs! x

 • Reply
  Angelique
  07/04/2015 at 13:59

  Wat fijn dat alles nu weer een beetje op de rails komt! Kan me voorstellen dat het een zware last is geweest.

 • Reply
  Diana
  07/04/2015 at 09:42

  Wat een heerlijk logje, zeker om blij te zijn!

 • Reply
  Simone
  07/04/2015 at 09:39

  Wat fijn dat er nu wat meer rust voor je is. Misschien kun je eens gaan zwemmen of naar een spa/thermen. Bij mij werkt dat altijd heel goed. En soms me gewoon bezig houden met mijn hobby’s.
  Het komt goed, Sas!

  • Reply
   SAS
   07/04/2015 at 20:20

   Zwemmen is voor mij TOTAAL niet ontspannend. misschien zwem ik op de verkeerde tijden maar er zijn ontzettend veel oudjes die gewoon ‘hangen’ waar jij wilt zwemmen.. Of mensen die kriskras overal doorheen zwemmen, om over het baby zwemmen maar te zwijgen :x Ik was blij dat ik het bad uit was haha. Spa is ook niets voor mij, was wel fijn een keertje met een bon maar ik hou niet zo van sauna’s. Wel bedankt voor het meedenken, lief<3

 • Reply
  Bente
  07/04/2015 at 09:17

  Zo fijn voor je! Misschien eens een idee om een professionele massage te nemen? En dan voor een ontspanningsmassage gaan. Heerlijk (en die heb je ook wel verdient! :) )

  • Reply
   SAS
   07/04/2015 at 20:18

   Misschien wel een idee, hoewel ik massages aan de ene kant nooit zo fijn vind. Ik ga het idee is onderzoeken.

 • Reply
  Saskia
  07/04/2015 at 09:08

  Omdat ik een scheve rug heb en stress verzamel in mijn rug ga ik 1keer per maand naar de kraker (chiropractor). En wat is dat heerlijk zeg! Daarna kan ik lichamelijk helemaal ontspannen, ik ben dan zo moe van alle stress en spanning die los komt dat ik ook weinig anders kan dan zitten/liggen. Misschien een idee voor jou?

  • Reply
   SAS
   07/04/2015 at 20:17

   Dankjewel voor de fijne tip. Ik ga het eens onderzoeken.

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *