Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Zeg het met bloemen (en kaartjes) Omdat mensen verrassen super leuk is!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Kaartwereld.nl

NOTE: In dit artikel geen eigen foto’s meer, i.v.m. een error met mijn photobucket programma.

Ik ben nog misschien een beetje van de oude stempel: maar mensen via de post verrassen vind ik nog steeds super leuk! Niks digitale kaartjes op appjes, gewoon een ouderwets leuk uitgezocht postkaartje. Bij Kaartwereld kan een kaartje digitaal uitgezocht worden maar gaat gewoon mee met de postbode als echt kaartje. Hoe leuk is dat!

Voor een verjaardag, een beterschapkaart of gewoon zomaar. Hoe leuk is het om mensen oprecht in het zonnetje te zetten? Bij een kaart kan je tegenwoordig zelfs een leuk cadeautje mee sturen, iets wat ik me zeker geen 2 keer liet zeggen. Ik koos voor 2 bosjes bloemen maar je kan ook chocola, ballonnen, sleutelhangers en knuffeltjes mee sturen.

Ik besloot mijn ouders & schoonouders eens te verrassen. Ze doen ontzettend veel voor ons en een leuk bedankje is dan zeker op z’n plaats. Mijn schoonmoeder was ook nog eens ziek wat een perfecte gelegenheid was om eens even een fijn kaartje te sturen.

 photo bloemenschoonmoeder_zpstps6tmju.jpg


Ik koos voor 2 leuke kaartjes: 1 beterschapskaart en 1 bedank kaartje. Daarbij koos ik voor ieder een mooie bos bloemen die in een grote doos werd bezorgd. Ik kreeg erg leuke telefoontjes toen hij eenmaal was aangekomen. Ze vonden het super lief en waren oprecht verbaast. Mijn ouders en schoonouders hadden tegen elkaar gezegd: ‘Heb jij wat besteld? Nee ik ook niet’ Een super toffe en vooral geslaagde verrassing dus.

 photo gfghfvhjgv_zpswm58ovta.jpg
(bron)

Pluspunten van de bestelling

 • Snelle bezorging, voor 19.00 besteld morgen in huis
 • Heel makkelijk te bestellen, kaartje kiezen > invullen en cadeau toevoegen. Klaar
 • Erg breed assortiment aan kaarten & cadeaus
 • Minpunten van de bestelling

 • Ik zou het persoonlijk leuker vinden als de dozen waarin de bloemen worden gestuurd er wat gezelliger uit zien
 • Meer plus dan minpunten dus.
  Wil je dus iemand verrassen en een aantal wenskaarten sturen? Met of zonder cadeau erbij, iemand verrassen is Γ‘ltijd goed.

  0
  Blog, Geluksmomentjes
  Previous Story
  Next Story

  31 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  09/04/2015 at 20:32

  Ik heb altijd kaarten in huis dus ik verstuur altijd zelf kaarten. Maar in geval van nood is het superhandig natuurlijk!

 • Reply
  Inge
  08/04/2015 at 23:08

  Echte kaartjes vind ik ook nog altijd leuker dan dat digitale gedoe… En die bloemen, echt leuk zeg, zelfs de doos vind ik iets hebben, je verwacht totaal niet dat er bloemen inzitten (op het eerste zicht toch…), tof!

 • Reply
  annouska
  08/04/2015 at 22:43

  Ja ik heb hier vaker naar gekeken, maar ik vind het nog best duur eigenlijk.

 • Reply
  Ann
  08/04/2015 at 10:45

  Ik wist niet dat bij kaartwereld ook bloemen kon versturen. Ik doe dit meestal bij fleurop dan komt gewoon een bloemenverkoper in de buurt de boeket leveren dit vind ik een fijner idee dan hoe de kaartwereld het bezorgd, pakketberzorger zal maar een zwaar pakket op de doos zetten.. bloemen plat!?

 • Reply
  sammie
  07/04/2015 at 20:48

  Ik vind echte post ook veel leuker als de digitale versie, stuur nog regelmatig een echt kaart op.

 • Reply
  Jenn
  07/04/2015 at 13:40

  Wat een leuke verrassing!

 • Reply
  Jorien
  07/04/2015 at 00:15

  Wat een ontzettend leuk initatief zeg! Echt een verrassing als je zo iets krijgt.

 • Reply
  Isabel Cristina
  07/04/2015 at 00:10

  Wat leuk dat je je ouders en schoonouders hebt verrast met een kaartje en een prachtige bos bloemen! Ik stuur wel vaker kaartjes maar heb er nog nooit bloemen bij gedaan. Dit ga ik zeker onthouden, mensen verrassen is altijd leuk!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  06/04/2015 at 22:36

  Wat een leuke dienst seg! En ik ben ook meer voor de oldfashion postkaartje aan huis πŸ™‚ Liefs! x

 • Reply
  Kim
  06/04/2015 at 22:02

  Ahh super leuk! Ik zou super blij verrast zijn als ik zo een pakketje zou krijgen πŸ™‚

 • Reply
  Billy
  06/04/2015 at 21:55

  lijkt me inderdaad een mooie manier om ‘s iemand te bedanken!
  Ik moet mss ‘s onderzoeken of zoiets ook in BelgiΓ« bestaat… πŸ˜‰

 • Reply
  Shiralee
  06/04/2015 at 21:43

  Wat leuk zeg! Iedere keer bedenk ik mij het eens te doen maar blijk het toch steeds maar te vergeten. Leuk dat het een geslaagde verassing was.

 • Reply
  Laura
  06/04/2015 at 21:36

  Dat het tegenwoordig allemaal kan, bijzonder. Ook ik vind het nog steeds leuk om kaartjes enzovoort te versturen en dat probeer ik dit jaar ook mee te doen, vooral met verjaardagen!

 • Reply
  Donna Luisa
  06/04/2015 at 21:29

  Wat lief! Een bloemetje is altijd leuk om te krijgen πŸ™‚

 • Reply
  Sophie
  06/04/2015 at 19:58

  Zo prachtig! Wij hebben ook vele pakketjes mogen ontvangen na overlijden van mijn vader!

 • Reply
  Wanda
  06/04/2015 at 18:51

  Bloemen versturen per doos? Nog nooit van gehoord! Als ik al bloemen laat bezorgen dan bel ik de plaatselijke bloemenwinkel om ze te laten bezorgen…

 • Reply
  Zwartraafje
  06/04/2015 at 16:58

  Op dit vlak ben ik zelf ook wat ouderwets ingesteld. Zo stuur ik zelf niet enkel kerstkaartjes, maar ook bij een hele hoop andere gelegenheden: verjaardagen, geboortes, huwelijken, jubileums, beterschapskaartjes, gelukswensen, … De leukste kaarten blijven voor mij echter nog steeds diegene die plots volledig onverwacht in je brievenbus op je wachten. Zo kreeg ik vorige week een paaskaartje toegestuurd door een vriendin en daar ben ik super blij mee.

 • Reply
  PatriciaKleijn
  06/04/2015 at 16:21

  Ik vind het erg leuk dat dit soort dingen gewoon steeds vaker kunnen besteld worden De doos had inderdaad wel iets leuker gekunt πŸ˜‰

 • Reply
  Amy
  06/04/2015 at 12:45

  Wat een leuk idee om eens te doen, zeker als je bijvoorbeeld op afstand woont. Anders zou ik sneller zelf naar de winkel gaan..

 • Reply
  Morgaine
  06/04/2015 at 12:38

  Dat is zeker lief, en ontzettend leuk. Maar dan ben ik nog meer ouderwets denk ik, gezien als ik zoiets doe, het al fijner vind om zelf te gaan shoppen voor een kaart in een winkel. Ook met de bloemen, om dan via een echte bloemenwinkel uit te zoeken en woont men ver weg? Deze via hen te laten versturen.

  Dat zijn uitjes voor mij, en een heleboel meer voorpret ook… hahaha

  X

 • Reply
  Michelle
  06/04/2015 at 11:43

  Wat een lief gebaar! Verrassend dat je ook bloemen zo makkelijk kan versturen he, zou wel erg bang zijn dat de doos niet recht wordt gehouden, maar zo te zien is dit niet gebeurd =)

 • Reply
  Anneleen
  06/04/2015 at 11:29

  Wat een mooie bos bloemen! Echt heel leuk!

 • Reply
  Loesje Zaakjes
  06/04/2015 at 11:25

  Wat leuk! Bloemen in een doos lijkt me sowieso een vreemd idee, maar blijkbaar lukt het wel πŸ™‚

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  06/04/2015 at 11:17

  wat leuk! en handig als je een keer niet zoveel tijd hebt, maar toch iets wilt doen. ik vind die doos met die foto’s ook eigenlijk best leuk

 • Reply
  Xaviera
  06/04/2015 at 11:10

  Wat leuk dat je hiermee je ouders en schoonouders hebt verrast! πŸ™‚ Fijn dat het zo snel geleverd wordt.

 • Reply
  Veerlez
  06/04/2015 at 10:49

  Bloemen zijn inderdaad heerlijk, wellicht moet ik binnenkort ook maar weer eens een leuk bosje kado doen aan mijn moeder!

 • Reply
  Simone
  06/04/2015 at 10:40

  Erg leuk! En als jij van de oude stempel bent, dan ik zeker. Ik doe zo graag aan postcrossing en ik heb nog een penvriendin. Echte post krijgen is nog altijd het leukste als je het mij vraagt!

 • Reply
  Dina
  06/04/2015 at 09:58

  Woeeh wat een leuk idee! πŸ˜€

 • Reply
  hester hollebeek
  06/04/2015 at 09:52

  Het was een hele leuke verrassing.

  • Reply
   SAS
   06/04/2015 at 10:11

   πŸ˜€

 • Reply
  Chantal
  06/04/2015 at 08:55

  Ik stuur regelmatig via Greetz een kaart met daarbij bloemen (of chocolaatjes, of een ballon of een knuffelbeertje). Ik ben doel op mensen hiermee verrassen

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png