Zeg het met bloemen (en kaartjes) Omdat mensen verrassen super leuk is!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Kaartwereld.nl

NOTE: In dit artikel geen eigen foto’s meer, i.v.m. een error met mijn photobucket programma.

Ik ben nog misschien een beetje van de oude stempel: maar mensen via de post verrassen vind ik nog steeds super leuk! Niks digitale kaartjes op appjes, gewoon een ouderwets leuk uitgezocht postkaartje. Bij Kaartwereld kan een kaartje digitaal uitgezocht worden maar gaat gewoon mee met de postbode als echt kaartje. Hoe leuk is dat!

Voor een verjaardag, een beterschapkaart of gewoon zomaar. Hoe leuk is het om mensen oprecht in het zonnetje te zetten? Bij een kaart kan je tegenwoordig zelfs een leuk cadeautje mee sturen, iets wat ik me zeker geen 2 keer liet zeggen. Ik koos voor 2 bosjes bloemen maar je kan ook chocola, ballonnen, sleutelhangers en knuffeltjes mee sturen.

Ik besloot mijn ouders & schoonouders eens te verrassen. Ze doen ontzettend veel voor ons en een leuk bedankje is dan zeker op z’n plaats. Mijn schoonmoeder was ook nog eens ziek wat een perfecte gelegenheid was om eens even een fijn kaartje te sturen.

 photo bloemenschoonmoeder_zpstps6tmju.jpg


Ik koos voor 2 leuke kaartjes: 1 beterschapskaart en 1 bedank kaartje. Daarbij koos ik voor ieder een mooie bos bloemen die in een grote doos werd bezorgd. Ik kreeg erg leuke telefoontjes toen hij eenmaal was aangekomen. Ze vonden het super lief en waren oprecht verbaast. Mijn ouders en schoonouders hadden tegen elkaar gezegd: ‘Heb jij wat besteld? Nee ik ook niet’ Een super toffe en vooral geslaagde verrassing dus.

 photo gfghfvhjgv_zpswm58ovta.jpg
(bron)

Pluspunten van de bestelling

 • Snelle bezorging, voor 19.00 besteld morgen in huis
 • Heel makkelijk te bestellen, kaartje kiezen > invullen en cadeau toevoegen. Klaar
 • Erg breed assortiment aan kaarten & cadeaus
 • Minpunten van de bestelling

 • Ik zou het persoonlijk leuker vinden als de dozen waarin de bloemen worden gestuurd er wat gezelliger uit zien
 • Meer plus dan minpunten dus.
  Wil je dus iemand verrassen en een aantal wenskaarten sturen? Met of zonder cadeau erbij, iemand verrassen is Γ‘ltijd goed.

  31 reacties op “Zeg het met bloemen (en kaartjes) Omdat mensen verrassen super leuk is!

  1. Echte kaartjes vind ik ook nog altijd leuker dan dat digitale gedoe… En die bloemen, echt leuk zeg, zelfs de doos vind ik iets hebben, je verwacht totaal niet dat er bloemen inzitten (op het eerste zicht toch…), tof!

  2. Ik wist niet dat bij kaartwereld ook bloemen kon versturen. Ik doe dit meestal bij fleurop dan komt gewoon een bloemenverkoper in de buurt de boeket leveren dit vind ik een fijner idee dan hoe de kaartwereld het bezorgd, pakketberzorger zal maar een zwaar pakket op de doos zetten.. bloemen plat!?

  3. Wat leuk dat je je ouders en schoonouders hebt verrast met een kaartje en een prachtige bos bloemen! Ik stuur wel vaker kaartjes maar heb er nog nooit bloemen bij gedaan. Dit ga ik zeker onthouden, mensen verrassen is altijd leuk!

  4. lijkt me inderdaad een mooie manier om ’s iemand te bedanken!
   Ik moet mss ’s onderzoeken of zoiets ook in BelgiΓ« bestaat… πŸ˜‰

  5. Wat leuk zeg! Iedere keer bedenk ik mij het eens te doen maar blijk het toch steeds maar te vergeten. Leuk dat het een geslaagde verassing was.

  6. Dat het tegenwoordig allemaal kan, bijzonder. Ook ik vind het nog steeds leuk om kaartjes enzovoort te versturen en dat probeer ik dit jaar ook mee te doen, vooral met verjaardagen!

  7. Bloemen versturen per doos? Nog nooit van gehoord! Als ik al bloemen laat bezorgen dan bel ik de plaatselijke bloemenwinkel om ze te laten bezorgen…

  8. Op dit vlak ben ik zelf ook wat ouderwets ingesteld. Zo stuur ik zelf niet enkel kerstkaartjes, maar ook bij een hele hoop andere gelegenheden: verjaardagen, geboortes, huwelijken, jubileums, beterschapskaartjes, gelukswensen, … De leukste kaarten blijven voor mij echter nog steeds diegene die plots volledig onverwacht in je brievenbus op je wachten. Zo kreeg ik vorige week een paaskaartje toegestuurd door een vriendin en daar ben ik super blij mee.

  9. Wat een leuk idee om eens te doen, zeker als je bijvoorbeeld op afstand woont. Anders zou ik sneller zelf naar de winkel gaan..

  10. Dat is zeker lief, en ontzettend leuk. Maar dan ben ik nog meer ouderwets denk ik, gezien als ik zoiets doe, het al fijner vind om zelf te gaan shoppen voor een kaart in een winkel. Ook met de bloemen, om dan via een echte bloemenwinkel uit te zoeken en woont men ver weg? Deze via hen te laten versturen.

   Dat zijn uitjes voor mij, en een heleboel meer voorpret ook… hahaha

   X

  11. Wat een lief gebaar! Verrassend dat je ook bloemen zo makkelijk kan versturen he, zou wel erg bang zijn dat de doos niet recht wordt gehouden, maar zo te zien is dit niet gebeurd =)

  12. Erg leuk! En als jij van de oude stempel bent, dan ik zeker. Ik doe zo graag aan postcrossing en ik heb nog een penvriendin. Echte post krijgen is nog altijd het leukste als je het mij vraagt!

  13. Ik stuur regelmatig via Greetz een kaart met daarbij bloemen (of chocolaatjes, of een ballon of een knuffelbeertje). Ik ben doel op mensen hiermee verrassen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *