Huishoudelijke mededelingen #7

Even een extra post met wat huishoudelijke mededelingen. Gewoon, om jullie op de hoogte te stellen van de veranderingen en aanpassingen op mijn blog.

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Lettertypes
Zoals jullie zien ben ik weer bezig geweest met andere lettertypes. Zo is de titel veranderd (ben erg erg blij mee) en het algemene lettertype. Ik kreeg inspiratie door het lettertype van De Groene Meisjes en heb daarvan dus ook het lettertype overgenomen.

Huishoudelijke mededeling #2: Bedankt voor de feedback!
Voor het invullen van deze poll. Er is uitgekomen dat jullie persoonlijke artikelen + persoonlijk mรฉt foto’s het leukste vinden. Nou was een verandering op mijn blog toch al dat ik wat persoonlijkere en inhoudelijke artikelen wil gaan schrijven. Komt dus mooi uit. Op de 3de plaats was geluksmomentjes jullie favoriet. Zeker iets wat ik ga blijven doen aangezien dit bij mij en mijn blog past.

Huishoudelijke mededeling #3: #PlukhetGeluk & andere pagina’s
Deze pagina heb ik nu ondergebracht bij de ‘Ik schrijf’ pagina. Hier kan je al mijn posten en posten van bloggers die hebben meegedaan vinden. Neem een kijkje!. ook mijn About me en FAQ zijn aangepast en ben er erg blij mee.

Huishoudelijke mededeling #4: Druk op het hartje
Onderaan elke post staat nu een hartje. Dit is handig voor jullie maar ook voor mij! Mochten jullie geen tijd hebben of een lezer zijn die nooit reageert kan je dus wel het hartje aanklikken. Handig, snel en voor mij leuk om te zien dat de post wรฉl gelezen wordt. Zo weet ik ook gelijk welke artikelen jullie het liefste lezen. Probeer hem gelijk hieronder uit ๐Ÿ˜‰

Edit: Er zijn vele vragen gekomen over hoe ik dit hartje heb gedaan. Dit is een plugin genaamd
I Recommend This
(ik gebruik WordPress)

Er is dus niet zo bijster veel veranderd maar leek me toch leuk dit even onder de aandacht te brengen.

42 reacties op “Huishoudelijke mededelingen #7

  1. ik vind het lettertype toch niet zo makkelijk om te lezen hoor, Saskia. Het zou best wat vetter mogen zijn.
    Of ligt dat nu aan mijn (oudere) ogen?

    ๐Ÿ™‚

  2. leuk dat hartje! alleen aanklikken bij je allerleukste blogs of altijd als we gelezen hebben? hoeveel keer je blog gelezen is, kun je ook bij je stats zien, dus ik vermoed het eerste… lettertype leest fijn.

    1. Is als je een blogpost ‘leuk’ vind kan je het een hartje geven. Zo weet ik welke artikelen jullie trekt, zonder gelijk een comment achter te moeten laten.

  3. Ik ben BlondT Sas ๐Ÿ˜‰ hahahaha lay outs let ik nooit zo op, wel op wat er geschreven wordt, veel meer belangrijk, het is prettig lezen in elk geval en dat hartje doet het um! ๐Ÿ˜€

  4. Lettertypes zijn er zoveel, het moet maar net de juiste zijn bij het gevoel dat je wilt uitstralen, ik merk dat met ontwerpen van mijn posters en wenskaarten

  5. Wat leuk dat hartje! Ik vind het ook soms lastig als er niet veel reacties zijn, dan weet ik niet goed of veel mensen het artikel gelezen hebben en leuk vonden…

  6. Dat hartje is leuk! Ik ben ook wel benieuwd of het een plugin is hihi! Wat fijn dat je zoveel feedback hebt ontvangen, daar kun je wat mee ๐Ÿ™‚ Ik zal die poll nog wel invullen!

  7. Oh dat hartje vind ik leuk en super handig ๐Ÿ™‚ Ik gebruik eigenlijk altijd de like-knop om te laten weten, hey ik heb het gelezen ๐Ÿ™‚ Welke plugin is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *