Huishoudelijke mededelingen #7

Even een extra post met wat huishoudelijke mededelingen. Gewoon, om jullie op de hoogte te stellen van de veranderingen en aanpassingen op mijn blog.

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Lettertypes
Zoals jullie zien ben ik weer bezig geweest met andere lettertypes. Zo is de titel veranderd (ben erg erg blij mee) en het algemene lettertype. Ik kreeg inspiratie door het lettertype van De Groene Meisjes en heb daarvan dus ook het lettertype overgenomen.

Huishoudelijke mededeling #2: Bedankt voor de feedback!
Voor het invullen van deze poll. Er is uitgekomen dat jullie persoonlijke artikelen + persoonlijk mΓ©t foto’s het leukste vinden. Nou was een verandering op mijn blog toch al dat ik wat persoonlijkere en inhoudelijke artikelen wil gaan schrijven. Komt dus mooi uit. Op de 3de plaats was geluksmomentjes jullie favoriet. Zeker iets wat ik ga blijven doen aangezien dit bij mij en mijn blog past.

Huishoudelijke mededeling #3: #PlukhetGeluk & andere pagina’s
Deze pagina heb ik nu ondergebracht bij de ‘Ik schrijf’ pagina. Hier kan je al mijn posten en posten van bloggers die hebben meegedaan vinden. Neem een kijkje!. ook mijn About me en FAQ zijn aangepast en ben er erg blij mee.

Huishoudelijke mededeling #4: Druk op het hartje
Onderaan elke post staat nu een hartje. Dit is handig voor jullie maar ook voor mij! Mochten jullie geen tijd hebben of een lezer zijn die nooit reageert kan je dus wel het hartje aanklikken. Handig, snel en voor mij leuk om te zien dat de post wΓ©l gelezen wordt. Zo weet ik ook gelijk welke artikelen jullie het liefste lezen. Probeer hem gelijk hieronder uit πŸ˜‰

Edit: Er zijn vele vragen gekomen over hoe ik dit hartje heb gedaan. Dit is een plugin genaamd
I Recommend This
(ik gebruik WordPress)

Er is dus niet zo bijster veel veranderd maar leek me toch leuk dit even onder de aandacht te brengen.

About the Author

42 Comments

Jenn

Leuk dat hartje! Het lettertype vind ik denk ik persoonlijk iets prettiger lezen als het iets groter of minder dun zou zijn.

Reply
Northflix

Ah! Bedankt voor de “hartje” tip!
Misschien ook maar eens toepassen.

Reply
Billy

ik vind het lettertype toch niet zo makkelijk om te lezen hoor, Saskia. Het zou best wat vetter mogen zijn.
Of ligt dat nu aan mijn (oudere) ogen?

πŸ™‚

Reply
Lisa

Dat hartje is leukkk! Hoe heb je dat gedaan of hou je je tricks liever geheim πŸ˜‰

Reply
sammie

Wat handig dat hartje onderaan! Moet weer even wennen aan het lettertype maar het ziet er weer goed uit!

Reply
Tessa | 52druppels.nl

leuk dat hartje! alleen aanklikken bij je allerleukste blogs of altijd als we gelezen hebben? hoeveel keer je blog gelezen is, kun je ook bij je stats zien, dus ik vermoed het eerste… lettertype leest fijn.

Reply
SAS

Is als je een blogpost ‘leuk’ vind kan je het een hartje geven. Zo weet ik welke artikelen jullie trekt, zonder gelijk een comment achter te moeten laten.

Reply
Barbara

Hier ook iemand die heel benieuwd is hoe je dat hartje hebt toegevoegd. Erg leuk!

Reply
Ysanne

Jaa, wat een leuk nieuwe lettertype heb je uitgekozen! Meteen het hartje uit geprobeerd haha πŸ™‚

Reply
Morgaine

Ik ben BlondT Sas πŸ˜‰ hahahaha lay outs let ik nooit zo op, wel op wat er geschreven wordt, veel meer belangrijk, het is prettig lezen in elk geval en dat hartje doet het um! πŸ˜€

Reply
Chantal

Lettertypes zijn er zoveel, het moet maar net de juiste zijn bij het gevoel dat je wilt uitstralen, ik merk dat met ontwerpen van mijn posters en wenskaarten

Reply
Simone

Het zijn allemaal leuke veranderingen! Dat hartje is wel super handig, zeg. πŸ™‚

Reply
Kim | Kimsbloglife

Wat leuk dat hartje! Ik vind het ook soms lastig als er niet veel reacties zijn, dan weet ik niet goed of veel mensen het artikel gelezen hebben en leuk vonden…

Reply
Nicetobeout

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit lettertype niet pretig vind lezen. Het is te licht.

Reply
Deborah

Ziet er netjes en overzichtelijk uit..
Daar hou ik wel van.
Alleen het lettertype is hier ook wat aan de dunne en lichte kant inderdaad.

Reply
Nina Simplynspecial

Dat hartje is leuk! Ik ben ook wel benieuwd of het een plugin is hihi! Wat fijn dat je zoveel feedback hebt ontvangen, daar kun je wat mee πŸ™‚ Ik zal die poll nog wel invullen!

Reply
Madeleine

Oh dat hartje vind ik leuk en super handig πŸ™‚ Ik gebruik eigenlijk altijd de like-knop om te laten weten, hey ik heb het gelezen πŸ™‚ Welke plugin is dat?

Reply
Nicky

Dat hartje is wel handig! Maar ik vermoed dat jij WordPress gebruikt, en het daar een plugin is? πŸ™‚

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *