De afgelopen weken voor het eerst..

Ik deed een aantal dingen de afgelopen weken voor het eerst.
Kijken jullie mee?

… Het eerste skaterondje van 2015 is een feit! Ik ben echt super trots vooral omdat ik echt geen zin had en last had van mijn PDS. Toch besloten door het fijne weertje om de stoute schoenen skates aan te trekken en een klein rondje te skaten. God, wat had ik dit gemist! Can’t wait to go again…

… Ik kocht mijn eerste betaalde layout. Deze layout, die je nu ook ‘live’ ziet. Na ruim 6 jaar bloggen durfde ik de stap te nemen, aangezien ik super verliefd werd op deze mooie, rustige, sfeervolle layout. Michelle was zo lief om me ermee te helpen *dankbaar*

… Ook kocht ik voor het eerst een betaalde app. Een fotobewerkings app waarmee je polaroids krijgt. Ik ben er nog hevig mee aan het uitproberen.

… Ik startte voor het eerst een blog project #PlukhetGeluk. Super tof dat er zoveel lieve bloggers zijn die meedoen en ik kan elke keer super vrolijk worden van jullie artikelen erover.

… Voor het eerst ben ik bezig een vrijgezellenfeest te regelen. Sssst. Meer details kan ik hier niet neerzetten.

… Ik organiseerde 2 winactie voor het eerst op mijn blog. Je kon een manatea & selfiestick winnen. Super leuk om te doen en kreeg veel positieve reacties. Ze staan ook gelijk in mijn top 10 van meeste reactie-blogjes. Uiteraard komt er (nieuwe) een winactie online (MORGEN!) voor de deelnemers voor PlukhetGeluk.

…We kochten voor het eerst een spik splinter nieuwe auto. Wauw, wat een tof ding (en wat een hoop centjes!) en over een aantal weken hebben we hem al binnen.

… vanuit mijn raam zag ik een grote, XXL zwerm vogels die allerlei capriolen uithaalden in de lucht. Erg mooi om te zien. Ik heb echt nog nooit zóveel vogels bij elkaar gezien.

En was er iets wat jij voor het eerst deed?

47 reacties op “De afgelopen weken voor het eerst..

 1. Dat zijn een hoop eerste keren! Zoveel vogels zijn altijd mooi om te zien maar ook een beetje akelig. Doet me altijd aan de film the Birds denken…
  Ik had voor het eerst een kookworkshop met collega’s. En stiekem viel het me op dat ik toch beter kan koken dan menig collega! 🙂

 2. heerlijk weer gaan skaten…
  Ik heb mijn rolschaatsen wel al de plank afgehaald, nu net nog aantrekken…

 3. Super dat je het skaten weer hebt opgepakt! Opnieuw beginnen is altijd weer even lastig… Deze week voor het eerst? Volgens mij niet…

 4. Mooi lijstje. Ik moet ook echt weer gaan skeeleren als het weer dat toe laat. Heb een paar mooie dagen voorbij laten gaan, zonder te gaan skeeleren. Zo zonde. En toen had ik besloten dat, als het mooi weer was, dit weekend echt te gaan skeeleren…. Is het gewoon alleen maar aan het regenen. Bah!
  Mijn meest bijzondere eerste keer deze maand was het bezoeken van mijn eerste bloggers event.

 5. Ik kan me niet meteen iets herinneren dat ik onlangs voor het eerste deed. Wel veel leuke dingen die ik nogmaals deed: afspreken en bijpraten met een vriendin, knutselen met andere vriendinnen, … Oh ja, er is wel iets ik hielp voor het eerst iemand met het maken van hun trouw-uitnodigingen. Namelijk mijn broertje en schoonzus.

  Zodra de Manatea is aangekomen zie je hem ongetwijfeld op de blog passeren hoor. Ik kreeg echter een mailtje van hen om me te laten weten dat de voorraad tijdelijk is uitgeput en dat hij dus wat later zou komen.

  1. Wat super tof dat je trouw-uitnodigingen hebt gemaakt zeg! Ben benieuwd hoe ze zijn geworden. Bij mij was hetzelfde het geval met de Manatea.. Ik hoor het graag wanneer je hem binnen hebt en of hij bevalt<3

 6. Nou dat is ook toevallig met die vogels. Deze week hier ook toen ik in de auto zat. Wat goed dat je aan het skeeleren bent! Geen spierpijn gehad?

  1. Helemaal niet zelfs, dus dat viel me echt alles mee. Nu alweer zin in de volgende rit<3
   Mooi he, hoe de natuur zich zo laat zien.

 7. Ik vind de template echt heel erg mooi! Ik ben zelf ook op zoek naar een mooie layout, maar wil er eigenlijk geen geld aan uitgeven. Ik denk dat ik me er aan ga wagen om zelf één te maken, het is tenslotte toch vakantie! Ik hoop dat het me ga lukken, maar ik denk het niet. Haha!

 8. Oh wat leuk dat je terug gaan skaten bent! Ik vind het knap dat je dit kan, ik kan daar mijn evenwicht echt niet op houden… Ik ben al benieuwd naar de winactie voor de #plukhetgeluk- deelnemers! 😀

 9. Ik deed vanmiddag voor het eerst een work-out van hipnthigh. Wil deze zeker door zetten.

  Ben benieuwd wat voor winactie je nu organiseert. Ik kom morgen terug.

 10. Lekker dat je weer aan het skaten bent! Ik moet het hardlopen maar weer gaan oppakken, al veel te lang niet meer gedaan!

 11. Er staat een foutje in denk ik. Je hebt het over een winactie voor de deelnemers van #PulhetGeluk. Oeps! 😉

  Wat fijn, al die mooie dingen die je voor het eerst deed! Fijn weekend!

 12. Tof lijstje! Wat gaaf dat jullie een nieuwe auto hebben gekocht, Renault geloof ik? Ik kan mij voorstellen dat je daar echt heel blij mee bent. Ook leuk dat je een vrijgezellenfeest aan het regelen bent, spannend!

 13. Wauw, dit is best wel een indrukwekkend lijstje. Zoveel gave nieuwe blogdingen! Oh en nogmaals: heel graag gedaan natuurlijk, het is supermooi geworden <3.
  Ik heb ook wel eens naar zo'n zwerm vogels staan staren. Zo bizar ziet dat eruit! Dat ze niet botsen he haha.

 14. Flink lijstje, met allemaal super leuke dingen!!! Mijn skates moet ik dit jaar ook maar weer eens uit de schuur halen, voor er straks een heel stofnest om heen genesteld is 😉 . Fietsen en skaten vind ik geweldig wanneer het weer wat mooier weer wordt. Gisteren voor het eerst in tijden avondje voor mezelf gehad, manlief was uit en dochter op bed. Heerlijk! Mag best vaker 😉 . Mijn moppie zat zojuist voor het eerst in een kapperstoel en ik heb me voor het eerst een boblijn aan laten meten hihi… Fijn weekend, meid!x

 15. Een mooie lijst met nieuwe dingen en wat fijn dat je weer lekker kon skaten! Wij kochten een paar dagen terug voor het eerst een andere auto, nu hadden we al eerder een auto gekocht maar dit was toch wel een hele andere prijsklasse 😉

 16. Wat een Superleuk positief artikel weer! Wat fijn dat je weer hebt kunnen skeeleren en dat er zoveel mensen meegedaan hebben aan je winacties! Ik ben vorige week voor het eerst naar een concert geweest, was echt ontzettend leuk!

 17. Wat een leuk lijstje en vooral veel leuke, positieve dingen. Ik kocht voor het eerst een eigen domein, dat vond ik nog best spannend eigenlijk. En ik blogde voor het eerst onder mijn eigen naam. Je lay-out is trouwens prachtig!

 18. Leuk al die dingen die je voor het eerst hebt gedaan! Mooi die grote zwerm vogels, dat is altijd gaaf om te zien! (Er staat trouwens bij het stukje over de winacties aan het einde PulhetGeluk i.p.v. PlukhetGeluk haha, kleine typo. 😉 )

 19. Wat veel dingen deed je voor het eerst eigenlijk! 🙂
  Ik ben voor het eerst ceremoniemeester bij een bruiloft (samen met iemand anders) en regel daarnaast ook (samen met dezelfde persoon) het vrijgezellenfeest, spannend maar oh zo leuk!

 20. Jeetje, nog nooit een app gekocht? Ik koop er volgens mij iedere week wel een, als het het digitale leven maar makkelijk maakt.
  Ik kwam gisteren voor het eerst in het centrum van Weert om samen met vriendinnen een hapje te gaan eten. Erg lekker!!!

 21. Wat goed zeg! Ik kocht gister voor het eerst groots in voor m’n zoons verjaardag. Heerlijk dat dit nu gewoon kan zonder je schuldig te voelen of ruzie te krijgen met je vriend (nu ex haha). Daarnaast ging ik gister voor het eerst sinds jaren met een klasgenootje de stad in. En werd ik de mama van de klas genoemd haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *