#PlukhetGeluk Project – Winactie! [gesloten]

Een soort afsluiting van #PlukhetGeluk Project. (Nog niet helemaal? Nee. Meer erover te lezen onderaan deze post) Wat heb ik dit met super veel plezier gedaan en genoten van jullie super toffe en enthousiaste reacties hierop. Om het helemaal af te maken deze super leuke winactie voor de deelnemers van het project. Omdat jullie een beetje geluk wel verdienen!

Waarom was project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Wat kun je winnen

Een fotohoesje van je eigen gekozen foto, voor je telefoon!


Foto op hoesje: Zelf gemaakt in Londen

LET OP! De telefoons waar het hoesje voor geschikt is:
iPhone 3G / 3Gs, iPhone 4/4s, HTC Desire / Nexus One, Blackberry Bold, Blackberry Curve, Samsung Galaxy S/S+, Samsung Galaxy S2/S2+, Samsung Galaxy S3, iPhone 5/5S, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S4+S3 mini, iPhone 5C en Blackberry Z10
Mocht je deze telefoon niet hebben mag je uiteraard iemand anders er blij mee maken die wél 1 van deze telefoons heeft

Het maken van het hoesje is heel simpel. Ik stuur een kaartje op met een kraslaag. Deze cijfers moet je invoeren op de site die op het kaartje staat en je foto uploaden maar. Het is een erg goede foto kwaliteit aangezien ik zelf 2 keer een hoesje hier heb gemaakt voor mijn Samsung SII en SIII.

Wat moet je doen

 • Je MOET mee hebben gedaan aan het #PlukhetGeluk project (of dit nou 1 post is of de gehele reeks)
 • Volg me op Bloglovin’ en like dit bericht
 • Vertel me welke geluks foto je zou kiezen voor achter op het hoesje en waarom
 • Laat in de reactie een geldig email adres achter voor contact
 • En voor extra kans tweet het volgende bericht (via mijn Twitter): ‘Ik doe mee met de winactie op http://www.iliveformydreams.com van @Sassie__ Doe je ook mee? #PlukhetGeluk’

  ♥ ♥ ♥ ♥

  Laat in je reactie achter welke stappen je allemaal hebt gedaan. Je kan mee doen tot 1 Maart (Mijn verjaardag, dubbel feest dus!) Op 2 Maart maak ik de winnaar bekend. De winnaar/winnares krijgt van mij een emailtje in zijn/haar inbox.

  Is dit het laatste van #PlukhetGeluk? Nee dat zeker niet. De aankomende weken komen nog 3 posten online, geïnspireerd en gemaakt door een aantal van de deelnemers. #PlukhetGeluk zal zeker op mijn blog nog vaker voorbij komen!

  Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
  Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

  27 reacties op “#PlukhetGeluk Project – Winactie! [gesloten]

  1. Wat een prachtige winactie zeg Saskia. Ik laat alleen deze aan mij voorbij gaan, omdat ik vorige keer heb gewonnen. Wil graag iedereen de gelegenheid te geven om dat gevoel ook te kunnen ervaren 🙂 Je project is in ieder geval prachtig. X

  2. Leuk leuk Sas, ik maak graag kans op deze mooie prijs! Ik vind vast een toffe foto tussen mijn reisfoto’s, gaaf om deze als hoesje dan voortaan altijd bij me te hebben!

  3. Echt super leuke winactie! En nogmaals echt een top project was dit 🙂 . Ik doe dan ook zeker mee met de winactie! Ik volgde je al via Bloglovin en heb het artikel geliked. Als ik win, dan wacht ik nog even met bestellen van het hoesje want ik zou dan een van mijn trouwfoto’s erop zetten, in Mei trouwen we hihi.

  4. Vind het echt super tof dat je dit project bent begonnen en heel creatief. Ben blij dat ik er aan mee heb gedaan.

   Ook al heb ik geen van bovenstaande telefoons, wil ik toch graag mee doen met de win actie. Het hoesje is dan voor iemand anders uiteraard. Persoonlijk zou ik er een foto van mijn hond op het hoesje zetten. Want die is zo leuk.

  5. Wat super zeg, je eigen hoesje ontwerpen…. Ik heb er wel eens van gehoord, het lijkt me echt enig!! 😉
   Ik doe ook heel graag mee voor mijn samsuns s4 mini.
   Groetjes ilsiee

  6. Wat een ontzettend leuke winactie, zeg! Als ik niet onlangs een duur hoesje voor mijn telefoon had gekocht, zou ik zeker meedoen, maar ik gun het iemand anders momenteel meer!!

   Heel veel succes voor iedereen die meedoet! 😀

  7. Ondanks dat het hoesje niet geschikt is voor mijn mobiel, wil ik toch meedoen. Wellicht kan ik mijn vriend er wel gelukkig mee maken of mijn beste vriendin. Ikzelf zou er een foto van mij en Kevin opzetten. We hebben niet veel foto’s van ons samen en de foto’s die we hebben van ons samen zijn vaak genomen om momenten dat ik me echt gelukkig voelde.
   Ik heb alles gedaan. Inclusief de tweet. 🙂

  8. Wat super leuk zeg, ik heb met heel veel plezier mee gedaan aan de opdrachten en vind het dan ook jammer dat het is afgelopen. Een foto die ik erop zou doen zal van mij en mijn vriend worden omdat hij mij toch in de meeste gevallen het meest gelukkig weet te maken!

   Ik heb getwitter en geliked zoals je vroeg en nu ga ik duimen tot de uitslag!

   Bedankt nogmaals voor dit mooie project <3

  9. Hey Sas! Wat een geweldige winactie! Ik doe dan ook heel graag mee! 🙂 Ik vond het heel leuk om mee te doen met je projectje, heb er echt van genoten en vond het leuk om hier tijd in te steken en over na te denken! Ik denk dat ik een foto zou nemen van mijn tweede ingevulde opdracht, in dat artikeltje heb ik allerlei foto’s verzameld van op reis 🙂 lijkt me erg leuk om zo’n mooie foto op een hoesje te hebben! Ik vlog je via bloglovin en like dit bericht

  10. Heel erg leuk om hem zo af te sluiten! Ik heb niemand in mijn omgeving met een van deze telefoons 😛 Dus ik laat hem aan mij voorbij gaan. Ik heb met heel veel plezier meegedaan!

  11. Wat lief dat je een winactie houdt voor alle deelnemers! Ik sla hem even over, ik heb net een nieuw hoesje waar ik heel blij mee ben. 🙂 Veel succes aan iedereen die meedoet!

  12. Ik doe mee! Want ik heb net een nieuwe iphone en geen hoesje..
   En die heb ik ECHT NODIG! Haha..
   Welke foto ik zou kiezen? Ik denk toch eentje van mijn dochtertje.. Zij zorgt altijd voor een lach op mijn gezicht!! <3

  13. Nice, ik doe niet mee, ik ben verknocht aan mijn game boy hoesje 🙂 Ik heb heel veel verschillende hoesjes maar hou er niet van om te wisselen haha!

  14. Wat een leuke afsluiter! Ik heb natuurlijk meegedaan maar dat weet je 😉 ik zou voor een foto van mn twee mannen gaan

  15. Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Krijg binnenkort een nieuwe telefoon dus een hoesje kan ik dan goed gebruiken. Ik zou een foto kiezen van de cake smash van onze zoon. Gewoon omdat hij mij mega gelukkig maakt iedere dag weer.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *