Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!#PlukhetGeluk Project – Winactie! [gesloten]

Een soort afsluiting van #PlukhetGeluk Project. (Nog niet helemaal? Nee. Meer erover te lezen onderaan deze post) Wat heb ik dit met super veel plezier gedaan en genoten van jullie super toffe en enthousiaste reacties hierop. Om het helemaal af te maken deze super leuke winactie voor de deelnemers van het project. Omdat jullie een beetje geluk wel verdienen!

Waarom was project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Wat kun je winnen

Een fotohoesje van je eigen gekozen foto, voor je telefoon!

 photo IMG_20170527_125029_909_zps0nehawif.jpg
Foto op hoesje: Zelf gemaakt in Londen

LET OP! De telefoons waar het hoesje voor geschikt is:
iPhone 3G / 3Gs, iPhone 4/4s, HTC Desire / Nexus One, Blackberry Bold, Blackberry Curve, Samsung Galaxy S/S+, Samsung Galaxy S2/S2+, Samsung Galaxy S3, iPhone 5/5S, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S4+S3 mini, iPhone 5C en Blackberry Z10
Mocht je deze telefoon niet hebben mag je uiteraard iemand anders er blij mee maken die wél 1 van deze telefoons heeft

Het maken van het hoesje is heel simpel. Ik stuur een kaartje op met een kraslaag. Deze cijfers moet je invoeren op de site die op het kaartje staat en je foto uploaden maar. Het is een erg goede foto kwaliteit aangezien ik zelf 2 keer een hoesje hier heb gemaakt voor mijn Samsung SII en SIII.

Wat moet je doen

 • Je MOET mee hebben gedaan aan het #PlukhetGeluk project (of dit nou 1 post is of de gehele reeks)
 • Volg me op Bloglovin’ en like dit bericht
 • Vertel me welke geluks foto je zou kiezen voor achter op het hoesje en waarom
 • Laat in de reactie een geldig email adres achter voor contact
 • En voor extra kans tweet het volgende bericht (via mijn Twitter): ‘Ik doe mee met de winactie op https://www.iliveformydreams.com van @Sassie__ Doe je ook mee? #PlukhetGeluk’

  ♥ ♥ ♥ ♥

  Laat in je reactie achter welke stappen je allemaal hebt gedaan. Je kan mee doen tot 1 Maart (Mijn verjaardag, dubbel feest dus!) Op 2 Maart maak ik de winnaar bekend. De winnaar/winnares krijgt van mij een emailtje in zijn/haar inbox.

  Is dit het laatste van #PlukhetGeluk? Nee dat zeker niet. De aankomende weken komen nog 3 posten online, geïnspireerd en gemaakt door een aantal van de deelnemers. #PlukhetGeluk zal zeker op mijn blog nog vaker voorbij komen!

  Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
  Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

  0
  Challenges
  Previous Story
  Next Story

  27 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Deisy
  24/02/2015 at 17:12

  Wat een prachtige winactie zeg Saskia. Ik laat alleen deze aan mij voorbij gaan, omdat ik vorige keer heb gewonnen. Wil graag iedereen de gelegenheid te geven om dat gevoel ook te kunnen ervaren 🙂 Je project is in ieder geval prachtig. X

 • Reply
  Marcella
  24/02/2015 at 14:28

  Leuk leuk Sas, ik maak graag kans op deze mooie prijs! Ik vind vast een toffe foto tussen mijn reisfoto’s, gaaf om deze als hoesje dan voortaan altijd bij me te hebben!

 • Reply
  Sandra
  23/02/2015 at 19:21

  Leuke winactie! Zelf heb ik geen van de types smartphone dus laat ik de winactie over aan iemand anders 😀 !

 • Reply
  Miss Sentinelli
  23/02/2015 at 14:42

  Echt super leuke winactie! En nogmaals echt een top project was dit 🙂 . Ik doe dan ook zeker mee met de winactie! Ik volgde je al via Bloglovin en heb het artikel geliked. Als ik win, dan wacht ik nog even met bestellen van het hoesje want ik zou dan een van mijn trouwfoto’s erop zetten, in Mei trouwen we hihi.

 • Reply
  Saskia
  23/02/2015 at 12:41

  Vind het echt super tof dat je dit project bent begonnen en heel creatief. Ben blij dat ik er aan mee heb gedaan.

  Ook al heb ik geen van bovenstaande telefoons, wil ik toch graag mee doen met de win actie. Het hoesje is dan voor iemand anders uiteraard. Persoonlijk zou ik er een foto van mijn hond op het hoesje zetten. Want die is zo leuk.

 • Reply
  Ilsiee prins
  23/02/2015 at 10:47

  Wat super zeg, je eigen hoesje ontwerpen…. Ik heb er wel eens van gehoord, het lijkt me echt enig!! 😉
  Ik doe ook heel graag mee voor mijn samsuns s4 mini.
  Groetjes ilsiee

 • Reply
  Marieke
  23/02/2015 at 09:43

  Wat een ontzettend leuke winactie, zeg! Als ik niet onlangs een duur hoesje voor mijn telefoon had gekocht, zou ik zeker meedoen, maar ik gun het iemand anders momenteel meer!!

  Heel veel succes voor iedereen die meedoet! 😀

 • Reply
  Michaela
  23/02/2015 at 07:01

  Wat een leuke winactie! Veel succes iedereen 🙂

 • Reply
  Wendy
  22/02/2015 at 22:26

  Ondanks dat het hoesje niet geschikt is voor mijn mobiel, wil ik toch meedoen. Wellicht kan ik mijn vriend er wel gelukkig mee maken of mijn beste vriendin. Ikzelf zou er een foto van mij en Kevin opzetten. We hebben niet veel foto’s van ons samen en de foto’s die we hebben van ons samen zijn vaak genomen om momenten dat ik me echt gelukkig voelde.
  Ik heb alles gedaan. Inclusief de tweet. 🙂

 • Reply
  Marleen
  22/02/2015 at 22:17

  Ziet er leuk uit, maar ik sla de winactie over helaas. Succes voor iedereen die meedoet 🙂 xxx

 • Reply
  PatriciaKleijn
  22/02/2015 at 21:40

  Wat super leuk zeg, ik heb met heel veel plezier mee gedaan aan de opdrachten en vind het dan ook jammer dat het is afgelopen. Een foto die ik erop zou doen zal van mij en mijn vriend worden omdat hij mij toch in de meeste gevallen het meest gelukkig weet te maken!

  Ik heb getwitter en geliked zoals je vroeg en nu ga ik duimen tot de uitslag!

  Bedankt nogmaals voor dit mooie project <3

 • Reply
  onderdeblauweregen
  22/02/2015 at 19:54

  Leuke winactie, ben benieuwd wie het gaat winnen 🙂

 • Reply
  Anneleen
  22/02/2015 at 15:26

  Hey Sas! Wat een geweldige winactie! Ik doe dan ook heel graag mee! 🙂 Ik vond het heel leuk om mee te doen met je projectje, heb er echt van genoten en vond het leuk om hier tijd in te steken en over na te denken! Ik denk dat ik een foto zou nemen van mijn tweede ingevulde opdracht, in dat artikeltje heb ik allerlei foto’s verzameld van op reis 🙂 lijkt me erg leuk om zo’n mooie foto op een hoesje te hebben! Ik vlog je via bloglovin en like dit bericht

 • Reply
  Lies
  22/02/2015 at 15:14

  Heel erg leuk om hem zo af te sluiten! Ik heb niemand in mijn omgeving met een van deze telefoons 😛 Dus ik laat hem aan mij voorbij gaan. Ik heb met heel veel plezier meegedaan!

 • Reply
  Anita
  22/02/2015 at 15:14

  Leuke afsluiter, helaas heb ik geen van bovenstaande telefoons dus gun iemand anders de prijs.

 • Reply
  Diana
  22/02/2015 at 13:42

  Wat een leuke winactie! Ik zou kiezen voor een haakwerk waar ik super trots op bent!

 • Reply
  Xaviera
  22/02/2015 at 12:19

  Wat lief dat je een winactie houdt voor alle deelnemers! Ik sla hem even over, ik heb net een nieuw hoesje waar ik heel blij mee ben. 🙂 Veel succes aan iedereen die meedoet!

 • Reply
  Isabel Cristina
  22/02/2015 at 11:44

  Wat leuk om het project zo af te sluiten, veel succes deelnemers!

 • Reply
  Celeste
  22/02/2015 at 11:36

  Wat leuk dat je het project op deze manier afsluit. Ik wens de winnaar er alvast veel plezier mee! 😉

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  22/02/2015 at 11:16

  Heel erg leuk dat je het project afsluit met een winactie. Mijn telefoon staat er alleen niet tussen, dus doe ik niet mee. Hebben alle andere mensen die het verdienen een iets grotere kans. 🙂

 • Reply
  Nesrin
  22/02/2015 at 10:15

  Leuk dat je dit met een winactie afsluit! Wat mooi dat het project door gaat.

 • Reply
  Nicole
  22/02/2015 at 10:05

  Ik doe mee! Want ik heb net een nieuwe iphone en geen hoesje..
  En die heb ik ECHT NODIG! Haha..
  Welke foto ik zou kiezen? Ik denk toch eentje van mijn dochtertje.. Zij zorgt altijd voor een lach op mijn gezicht!! <3

 • Reply
  Simone
  22/02/2015 at 10:04

  Wat super leuk zeg! 🙂 Ik ga nog even verder met het project, loop een beetje achter…

 • Reply
  Veerlez
  22/02/2015 at 09:57

  Nice, ik doe niet mee, ik ben verknocht aan mijn game boy hoesje 🙂 Ik heb heel veel verschillende hoesjes maar hou er niet van om te wisselen haha!

 • Reply
  Nicky
  22/02/2015 at 09:32

  Wat een mooie afsluiter! Ik ga passen, denk ik. Succes aan diegene die toch meedoen!

 • Reply
  angelique
  22/02/2015 at 09:03

  Wat een leuke afsluiter! Ik heb natuurlijk meegedaan maar dat weet je 😉 ik zou voor een foto van mn twee mannen gaan

 • Reply
  Patricia Schmitz-Heres
  22/02/2015 at 08:32

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee. Krijg binnenkort een nieuwe telefoon dus een hoesje kan ik dan goed gebruiken. Ik zou een foto kiezen van de cake smash van onze zoon. Gewoon omdat hij mij mega gelukkig maakt iedere dag weer.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png