Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week8/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Nog kleine aanpassingen doorvoeren aan mijn site » onze nieuwe aankoop: een splinter nieuwe auto! » vogeltjes die ons balkon bezoeken om even wat te eten » #PlukhetGeluk waar jullie druk mee bezig zijn (ik ben bezig met afsluitingsposten, zo tof om te doen!) » lieve emailtjes die ik kreeg van bloggers over PlukhetGeluk, dankjewel! » enthousiaste kinderen over mijn activiteit » lezen » m’n vrije tijd in deze drukke week » leuke informatie cursus hebben gekregen @ work » leuke cadeaus van de kids & collega’s hebben gekregen » toch een goed gevoel over houden aan een best wel pittig gesprek »

Things I did

Werken, cursussen en gesprekken. (Verder treed ik niet in details, aangezien ik mijn werk gescheiden wil houden van mijn blog) Verder bereide ik mijn verjaardagsviering voor voor op mijn werk. Ik heb de kinderen een klein cadeautje gegeven en ben zelf ook flink verwend door de kinderen & collega’s. Ik heb het gisteren al gevierd (ik ben 1 Maart jarig), aangezien het volgende week Voorjaarsvakantie is op mijn werk en niet alle kinderen er dan zijn.

Things I bought

Eigenlijk kochten WIJ het. Een spik splinter nieuwe auto! Vorige weekend zijn we bij de dealer geweest om te tekenen (nadat we een dagje proefritjes hebben gereden) en zijn binnenkort de trotse eigenaren van een Renault Capture.

En als mensen vragen aan mij welke auto we hebben. Dan zeg ik gewoon die van die ene reclame met die vis

 photo oucar_zps5dcf7a4f.png
Dit is em, tof he?!

Things that made this week awesome

Things I blog

Ik schreef een blogje over het kopen of verdienen van volgers. Erg interessant om jullie meningen hierover te lezen. Ook een geheel vernieuwde Thoughts Lately aangezien ik het wel weer tijd vond voor een wat persoonlijke update. Mijn overzichtje van de 5 eerste films die ik heb gezien 2015 stond ook online. Heel wat leuke films stonden erbij.

Dit weekend online: Ik deed de afgelopen weken veel dingen voor de eerste keer & maakte hier een leuk lijstje van. Ook eindelijk: de winactie voor de #PlukhetGeluk deelnemers! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Iedereen die een post online heeft gehad ervan kan mee doen.

Ik kreeg ook nog een lief bedankje van Miranda
Saskia, mag ik je bedanken voor het bedenken van dit super leuke project. Ik heb mijn best gedaan om er elke week weer een uitgebreid artikel van te maken en het heeft mij vaak doen nadenken. En dat was het doel van het project natuurlijk ook, bedankt!

Ook vele anderen bedankte me over het leuke projectje in hun aller laatste opdracht van #PlukhetGeluk. Super lief van jullie en jullie erg bedankt voor de deelname en het enthousiasme.

 photo give-away_zpsa88f9c7d.jpg

Ook won ik dit super toffe pakket van ZoSammieenzo. Echt super blij en kan niet wachten tot ik hem binnen heb<3 Bedankt voor deze leuke winactie (en het feit dat ik hem heb gewonnen) Ik zat echt met mijn fingers crossed om hem te winnen en las uiteindelijk gewoon mijn naam. Nu kan ik eindelijk ook eens die Tony’s chocolade proberen & ben erg benieuwd naar de sokken.

Things to do this Friday / weekend

Dit weekend ga ik alvast mijn verjaardag vieren deels met mijn familie. Ook is het de verjaardag van m’n lieve vriendinnetje Julie, hieperdepiep HOERA.

Ik ga genieten van m’n weekend. Volgende week is het Voorjaarsvakantie, dus geheel andere werkdagen/uren voor mij. Daarna gelukkig heerlijk onze verjaardag vieren & een weekje vrij. Awesomeness<3

PS: Sinds Woensdag weet ik dat ik in mijn weekje vrij 2 cursusdagen heb, dat is wel even een kleine tegenvaller.

0

39 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *