photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Nog kleine aanpassingen doorvoeren aan mijn site » onze nieuwe aankoop: een splinter nieuwe auto! » vogeltjes die ons balkon bezoeken om even wat te eten » #PlukhetGeluk waar jullie druk mee bezig zijn (ik ben bezig met afsluitingsposten, zo tof om te doen!) » lieve emailtjes die ik kreeg van bloggers over PlukhetGeluk, dankjewel! » enthousiaste kinderen over mijn activiteit » lezen » m’n vrije tijd in deze drukke week » leuke informatie cursus hebben gekregen @ work » leuke cadeaus van de kids & collega’s hebben gekregen » toch een goed gevoel over houden aan een best wel pittig gesprek »

Things I did

Werken, cursussen en gesprekken. (Verder treed ik niet in details, aangezien ik mijn werk gescheiden wil houden van mijn blog) Verder bereide ik mijn verjaardagsviering voor voor op mijn werk. Ik heb de kinderen een klein cadeautje gegeven en ben zelf ook flink verwend door de kinderen & collega’s. Ik heb het gisteren al gevierd (ik ben 1 Maart jarig), aangezien het volgende week Voorjaarsvakantie is op mijn werk en niet alle kinderen er dan zijn.

Things I bought

Eigenlijk kochten WIJ het. Een spik splinter nieuwe auto! Vorige weekend zijn we bij de dealer geweest om te tekenen (nadat we een dagje proefritjes hebben gereden) en zijn binnenkort de trotse eigenaren van een Renault Capture.

En als mensen vragen aan mij welke auto we hebben. Dan zeg ik gewoon die van die ene reclame met die vis

 photo oucar_zps5dcf7a4f.png
Dit is em, tof he?!

Things that made this week awesome

Things I blog

Ik schreef een blogje over het kopen of verdienen van volgers. Erg interessant om jullie meningen hierover te lezen. Ook een geheel vernieuwde Thoughts Lately aangezien ik het wel weer tijd vond voor een wat persoonlijke update. Mijn overzichtje van de 5 eerste films die ik heb gezien 2015 stond ook online. Heel wat leuke films stonden erbij.

Dit weekend online: Ik deed de afgelopen weken veel dingen voor de eerste keer & maakte hier een leuk lijstje van. Ook eindelijk: de winactie voor de #PlukhetGeluk deelnemers! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Iedereen die een post online heeft gehad ervan kan mee doen.

Ik kreeg ook nog een lief bedankje van Miranda
Saskia, mag ik je bedanken voor het bedenken van dit super leuke project. Ik heb mijn best gedaan om er elke week weer een uitgebreid artikel van te maken en het heeft mij vaak doen nadenken. En dat was het doel van het project natuurlijk ook, bedankt!

Ook vele anderen bedankte me over het leuke projectje in hun aller laatste opdracht van #PlukhetGeluk. Super lief van jullie en jullie erg bedankt voor de deelname en het enthousiasme.

 photo give-away_zpsa88f9c7d.jpg

Ook won ik dit super toffe pakket van ZoSammieenzo. Echt super blij en kan niet wachten tot ik hem binnen heb<3 Bedankt voor deze leuke winactie (en het feit dat ik hem heb gewonnen) Ik zat echt met mijn fingers crossed om hem te winnen en las uiteindelijk gewoon mijn naam. Nu kan ik eindelijk ook eens die Tony’s chocolade proberen & ben erg benieuwd naar de sokken.

Things to do this Friday / weekend

Dit weekend ga ik alvast mijn verjaardag vieren deels met mijn familie. Ook is het de verjaardag van m’n lieve vriendinnetje Julie, hieperdepiep HOERA.

Ik ga genieten van m’n weekend. Volgende week is het Voorjaarsvakantie, dus geheel andere werkdagen/uren voor mij. Daarna gelukkig heerlijk onze verjaardag vieren & een weekje vrij. Awesomeness<3

PS: Sinds Woensdag weet ik dat ik in mijn weekje vrij 2 cursusdagen heb, dat is wel even een kleine tegenvaller.

0
39 reacties

39 thoughts on “TGIF: Week8/2015

 1. Billy schreef:

  gefeliciteerd met jullie nieuwe wagen, en met je verjaardag, Saskia!

 2. annouska schreef:

  Wat een tof pakketje wat je won! En ik ben zo benieuwd naar jullie auto!

 3. Zwartraafje schreef:

  Wat leuk dat je in de prijzen bent gevallen. Die Autumn thee is echt superlekker, daar heb ik meteen een voorraadje van ingeslagen vermits het een seizoensgebonden thee is en ik hem binnenkort waarschijnlijk plots nergens meer kan vinden.

 4. Wauw gave auto!! En gefeliciteerd met het winnen van zo’n gave pakket van zosammie!
  Neem wat dingen uit het pakket mee naar de cursusdagen, kom je er misschien wat lekkerder door 😉

  1. SAS schreef:

   Dat vind ik nou eens een hele goede tip, dankjewel!

 5. Morgaine schreef:

  Een prachtige week achter de rug dus voor jullie, gaaf dat jullie een nieuwe auto hebben mogen en kunnen kopen 😀 Kunnen jullie er voorlopig weer wat km’rs van maken 😉

  En natuurlijk van harte gefeliciteerd! Vier elke dag en voor jou persoonlijk, een heel gelukkig nieuwjaar 😉

 6. Vivian schreef:

  Leuk, zo’n overzichtje! Fijn altijd hoe jij echt al die kleine dingetjes en fijne gebeurtenissen weet te onthouden en te waarderen (:

 7. Serena schreef:

  Hahaha, heb dubbel gelegen om dat trouwfilmpje…

 8. angelique schreef:

  Heerlijk overzicht weer! En die minions! echt zo lief

 9. Allemaal leuke dingen! Fijn weekend. 🙂

 10. Nicole schreef:

  Leuke tgif! Mooi pakketje heb je gewonnen zeg.. Ik moet nog een aantal opdrachten doen van plukhetgeluk!! Maar ze staan ingepland hoor als concept wel maar toch…

 11. Claudia schreef:

  De reclame kende ik niet, maar wat een mooie auto! Hopelijk heb je er veel plezier van 🙂

 12. Sammie schreef:

  Gave auto! Klinkt als een goede week 🙂 je pakketje is onderweg ben benieuwd wat je van de Tony’s vind 🙂

 13. Mieke schreef:

  Wat leuk dat je zoveel positieve reacties krijgt op #plukhetgeluk. Helemaal terecht ook! Ik vond het ook erg leuk om aan mee te doen.
  Wat een gave sokken heb je gekocht, like!
  En een fijn weekend voor de boeg, dus alvast heel veel plezier!

 14. Northflix schreef:

  Wat een fijne post 🙂
  Lekker, een nieuwe auto! Love that new car smell!
  En gefeliciteerd met je prijs!
  Uiteraard wens ik je ook een fijn weekend 🙂

 15. Wat een leuke week heb je achter de rug! 🙂 Proficiat met jullie nieuwe aanwinst, ik vindt het een prachtige auto 🙂

 16. Bente schreef:

  Aah wat een mooie auto! Wij hebben ook een Renault, heerlijke auto’s! Wat een leuk pakketje heb je gewonnen! 🙂

 17. Xaviera schreef:

  Wat een mooie auto! Lief dat je mailtjes hebt gehad over PlukhetGeluk. 🙂 Hahaha al die Minion filmpjes achter elkaar, geweldig!

 18. Linda schreef:

  Wauw, gave auto! Daar gaan jullie vast heel veel plezier aan beleven! 🙂
  Geniet van je laatste weekje voor je vakantie! Wel jammer dat je 2 dagen op cursus moet dan… Fijn weekend!

 19. jackie schreef:

  wat een prachtige auto…
  nu toch eens op de reclame letten…

  Heel veel plezier met Sammie’s leuke pakket

  fijn weekend
  xoxo

 20. Marion schreef:

  Waahahahaha die Minions! Ik lig alweer krom bij de eerste 10 seconden. Heerlijk! Wauw… die auto!

 21. Jenn schreef:

  Heerlijk om te lezen, mooie auto! Fijn weekend!

 22. Lies schreef:

  Ik vind dit altijd zo’n heerlijk artikel, als ik jou tgif niet heb gelezen dan is het gewoon geen weekend 😉 . Ik heb volgende week vakantie van school, maar ik heb er 2 😀 (waarvan ik de eerste week gewoon 5 dagen werk, maar goed is nog altijd beter dan 7 😛 )

 23. Vlijtig Liesje schreef:

  Dat is nog eens een bijzondere aankoop, die auto. Dat doe je niet iedere week. Hij ziet er mooi uit!

 24. Madelon schreef:

  Oehh stoere auto! En de minions zijn zo leuk, ik kan niet wachten tot de nieuwe film (: Fijn weekend!

 25. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke positieve post weer! Die auto is echt zo mooi!

 26. Wanda schreef:

  Mooie auto hoor! Ik zag de reclames al voorbij komen, ziet er erg blits uit! Jammer joh dat je in je weekje vrij 2 cursusdagen hebt. Is er geen mogelijkheid om je weekje vrij te verplaatsen dan?

 27. Nicetobeout schreef:

  Leuke filmpjes en wat een stijlvolle auto! Stoer ook wel gewoon een spiksplinternieuwe auto kopen, ik wens jullie veel plezierige ritjes 😉

 28. Nesrin schreef:

  Gefeliciteerd met de mooie blitse aankoop! Leuke tgif post weer.

 29. Veerlez schreef:

  Heerlijk weer <3 je hebt ook zoveel positiviteit gebracht met het Pluk het Geluk project, ik ga het missen!
  Prettig weekend!

 30. Sylvia schreef:

  MINIOOONS!! 😀 En wauw, wat een fijn pakket! 🙂

 31. Nina Simplynspecial schreef:

  Wat leuk, een nieuwe auto! Super tof! En die winactie die je hebt gewonnen is leuk zeg, schattige dingen 🙂 Fijn weekend voor jou, ik mag werken joepie! (not)

 32. Anneleen schreef:

  Wat een mooie auto! Echt heel chique! En wat fijn dat je gewonnen hebt, proficiat! 🙂 Ziet er een heel leuk pakket uit! Alvast een fijn weekend! X

 33. Eline schreef:

  Wat een beauty van een auto!!! Heel mooi en strak!
  Alvast heel veel plezier met het vieren van je verjaardag 😀

 34. Simone schreef:

  Haha, filmpjes van de minions blijven leuk 😀
  Geniet van je weekend!!

 35. Tamarah schreef:

  Oeh, mooie auto!

 36. Deisy schreef:

  Wat een leuke dingen heb je allemaal meegemaakt zeg: wauw, echt heel gaaf! En die auto is echt prachtig zeg, begrijp dat je er helemaal happy mee bent hihi 🙂 X

 37. Nicky schreef:

  Wat een mooie auto! Geniet ervan, en rij veilig! Ik wens je een fijn weekend toe!

 38. Amy schreef:

  Wat een mooie auto, gaaf hoor! 🙂 Begrijp wel dat je er happy mee bent, enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *