TGIF: Week8/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__Things I love

» Nog kleine aanpassingen doorvoeren aan mijn site » onze nieuwe aankoop: een splinter nieuwe auto! » vogeltjes die ons balkon bezoeken om even wat te eten » #PlukhetGeluk waar jullie druk mee bezig zijn (ik ben bezig met afsluitingsposten, zo tof om te doen!) » lieve emailtjes die ik kreeg van bloggers over PlukhetGeluk, dankjewel! » enthousiaste kinderen over mijn activiteit » lezen » m’n vrije tijd in deze drukke week » leuke informatie cursus hebben gekregen @ work » leuke cadeaus van de kids & collega’s hebben gekregen » toch een goed gevoel over houden aan een best wel pittig gesprek »

Things I did

Werken, cursussen en gesprekken. (Verder treed ik niet in details, aangezien ik mijn werk gescheiden wil houden van mijn blog) Verder bereide ik mijn verjaardagsviering voor voor op mijn werk. Ik heb de kinderen een klein cadeautje gegeven en ben zelf ook flink verwend door de kinderen & collega’s. Ik heb het gisteren al gevierd (ik ben 1 Maart jarig), aangezien het volgende week Voorjaarsvakantie is op mijn werk en niet alle kinderen er dan zijn.

Things I bought

Eigenlijk kochten WIJ het. Een spik splinter nieuwe auto! Vorige weekend zijn we bij de dealer geweest om te tekenen (nadat we een dagje proefritjes hebben gereden) en zijn binnenkort de trotse eigenaren van een Renault Capture.

En als mensen vragen aan mij welke auto we hebben. Dan zeg ik gewoon die van die ene reclame met die vis

 photo oucar_zps5dcf7a4f.png
Dit is em, tof he?!

Things that made this week awesome

Things I blog

Ik schreef een blogje over het kopen of verdienen van volgers. Erg interessant om jullie meningen hierover te lezen. Ook een geheel vernieuwde Thoughts Lately aangezien ik het wel weer tijd vond voor een wat persoonlijke update. Mijn overzichtje van de 5 eerste films die ik heb gezien 2015 stond ook online. Heel wat leuke films stonden erbij.

Dit weekend online: Ik deed de afgelopen weken veel dingen voor de eerste keer & maakte hier een leuk lijstje van. Ook eindelijk: de winactie voor de #PlukhetGeluk deelnemers! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Iedereen die een post online heeft gehad ervan kan mee doen.

Ik kreeg ook nog een lief bedankje van Miranda
Saskia, mag ik je bedanken voor het bedenken van dit super leuke project. Ik heb mijn best gedaan om er elke week weer een uitgebreid artikel van te maken en het heeft mij vaak doen nadenken. En dat was het doel van het project natuurlijk ook, bedankt!

Ook vele anderen bedankte me over het leuke projectje in hun aller laatste opdracht van #PlukhetGeluk. Super lief van jullie en jullie erg bedankt voor de deelname en het enthousiasme.

 photo give-away_zpsa88f9c7d.jpg

Ook won ik dit super toffe pakket van ZoSammieenzo. Echt super blij en kan niet wachten tot ik hem binnen heb<3 Bedankt voor deze leuke winactie (en het feit dat ik hem heb gewonnen) Ik zat echt met mijn fingers crossed om hem te winnen en las uiteindelijk gewoon mijn naam. Nu kan ik eindelijk ook eens die Tony’s chocolade proberen & ben erg benieuwd naar de sokken.

Things to do this Friday / weekend

Dit weekend ga ik alvast mijn verjaardag vieren deels met mijn familie. Ook is het de verjaardag van m’n lieve vriendinnetje Julie, hieperdepiep HOERA.

Ik ga genieten van m’n weekend. Volgende week is het Voorjaarsvakantie, dus geheel andere werkdagen/uren voor mij. Daarna gelukkig heerlijk onze verjaardag vieren & een weekje vrij. Awesomeness<3

PS: Sinds Woensdag weet ik dat ik in mijn weekje vrij 2 cursusdagen heb, dat is wel even een kleine tegenvaller.

39 reacties op “TGIF: Week8/2015

 1. Wat leuk dat je in de prijzen bent gevallen. Die Autumn thee is echt superlekker, daar heb ik meteen een voorraadje van ingeslagen vermits het een seizoensgebonden thee is en ik hem binnenkort waarschijnlijk plots nergens meer kan vinden.

 2. Wauw gave auto!! En gefeliciteerd met het winnen van zo’n gave pakket van zosammie!
  Neem wat dingen uit het pakket mee naar de cursusdagen, kom je er misschien wat lekkerder door 😉

 3. Een prachtige week achter de rug dus voor jullie, gaaf dat jullie een nieuwe auto hebben mogen en kunnen kopen 😀 Kunnen jullie er voorlopig weer wat km’rs van maken 😉

  En natuurlijk van harte gefeliciteerd! Vier elke dag en voor jou persoonlijk, een heel gelukkig nieuwjaar 😉

 4. Leuk, zo’n overzichtje! Fijn altijd hoe jij echt al die kleine dingetjes en fijne gebeurtenissen weet te onthouden en te waarderen (:

 5. Leuke tgif! Mooi pakketje heb je gewonnen zeg.. Ik moet nog een aantal opdrachten doen van plukhetgeluk!! Maar ze staan ingepland hoor als concept wel maar toch…

 6. Wat leuk dat je zoveel positieve reacties krijgt op #plukhetgeluk. Helemaal terecht ook! Ik vond het ook erg leuk om aan mee te doen.
  Wat een gave sokken heb je gekocht, like!
  En een fijn weekend voor de boeg, dus alvast heel veel plezier!

 7. Wat een fijne post 🙂
  Lekker, een nieuwe auto! Love that new car smell!
  En gefeliciteerd met je prijs!
  Uiteraard wens ik je ook een fijn weekend 🙂

 8. Aah wat een mooie auto! Wij hebben ook een Renault, heerlijke auto’s! Wat een leuk pakketje heb je gewonnen! 🙂

 9. Wauw, gave auto! Daar gaan jullie vast heel veel plezier aan beleven! 🙂
  Geniet van je laatste weekje voor je vakantie! Wel jammer dat je 2 dagen op cursus moet dan… Fijn weekend!

 10. wat een prachtige auto…
  nu toch eens op de reclame letten…

  Heel veel plezier met Sammie’s leuke pakket

  fijn weekend
  xoxo

 11. Ik vind dit altijd zo’n heerlijk artikel, als ik jou tgif niet heb gelezen dan is het gewoon geen weekend 😉 . Ik heb volgende week vakantie van school, maar ik heb er 2 😀 (waarvan ik de eerste week gewoon 5 dagen werk, maar goed is nog altijd beter dan 7 😛 )

 12. Mooie auto hoor! Ik zag de reclames al voorbij komen, ziet er erg blits uit! Jammer joh dat je in je weekje vrij 2 cursusdagen hebt. Is er geen mogelijkheid om je weekje vrij te verplaatsen dan?

 13. Leuke filmpjes en wat een stijlvolle auto! Stoer ook wel gewoon een spiksplinternieuwe auto kopen, ik wens jullie veel plezierige ritjes 😉

 14. Wat leuk, een nieuwe auto! Super tof! En die winactie die je hebt gewonnen is leuk zeg, schattige dingen 🙂 Fijn weekend voor jou, ik mag werken joepie! (not)

 15. Wat een mooie auto! Echt heel chique! En wat fijn dat je gewonnen hebt, proficiat! 🙂 Ziet er een heel leuk pakket uit! Alvast een fijn weekend! X

 16. Wat een beauty van een auto!!! Heel mooi en strak!
  Alvast heel veel plezier met het vieren van je verjaardag 😀

 17. Wat een leuke dingen heb je allemaal meegemaakt zeg: wauw, echt heel gaaf! En die auto is echt prachtig zeg, begrijp dat je er helemaal happy mee bent hihi 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *