(online) geshopt,  Liefde voor..

Review: Een blik vol geluk #PlukhetGeluk

 photo 2015-01-160706291_zps81d03eec.jpg

Dit uber schattige blikje van hierboven zag ik staan bij de HEMA. Na weg gelopen te zijn uit de winkel, die middag toch nog even terug gegaan en dit blikje gekocht. Toch wel een super fijne aanschaf en al helemaal als leuke invulling op mijn projectje #PlukHetGeluk. Happiness in een blik kan ik niet laten liggen. Vele van jullie waren hier benieuwd naar na de foto die ik poste op Instagram, dus vandaag een review over dit blikje.

Het is een blikje met 50 stevige, glimmende kaarten met elk een leuke quote erop. Ik heb er een aantal uitgehaald en op de foto hieronder gezet voor een idee. Het is een super positieve manier om dingen te zien en er staan erg mooie happiness quotes op. Niet alleen staat erop ‘Geluk is..’ maar ook vele andere kaartjes zoals bijvoorbeeld Don’t worry, be happy – Wacht niet op een goede dag maak er 1 – Liefde is op weg zijn naar jezelf en je te vinden in elkaar. Mooi toch

 photo blikjevolgeluk_zpseda1d545.jpg

Het is een super schattige blikje, ook om cadeau te doen of om de kaartjes leuk op te sturen bij de post! Dit laatste wil ik over een tijdje ook gaan doen. Gewoon, omdat er niet genoeg positiviteit de wereld in gestuurd kan worden! In plaats van #PlukhetGeluk dus #PakhetGeluk -uit een doosje.

Dit blikje vol geluk is te koop bij de HEMA voor maar 6 euro. Ook super leuk om cadeau te doen.

0

46 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *