Review: Een blik vol geluk #PlukhetGeluk

 photo 2015-01-160706291_zps81d03eec.jpg

Dit uber schattige blikje van hierboven zag ik staan bij de HEMA. Na weg gelopen te zijn uit de winkel, die middag toch nog even terug gegaan en dit blikje gekocht. Toch wel een super fijne aanschaf en al helemaal als leuke invulling op mijn projectje #PlukHetGeluk. Happiness in een blik kan ik niet laten liggen. Vele van jullie waren hier benieuwd naar na de foto die ik poste op Instagram, dus vandaag een review over dit blikje.

Het is een blikje met 50 stevige, glimmende kaarten met elk een leuke quote erop. Ik heb er een aantal uitgehaald en op de foto hieronder gezet voor een idee. Het is een super positieve manier om dingen te zien en er staan erg mooie happiness quotes op. Niet alleen staat erop ‘Geluk is..’ maar ook vele andere kaartjes zoals bijvoorbeeld Don’t worry, be happy – Wacht niet op een goede dag maak er 1 – Liefde is op weg zijn naar jezelf en je te vinden in elkaar. Mooi toch

 photo blikjevolgeluk_zpseda1d545.jpg

Het is een super schattige blikje, ook om cadeau te doen of om de kaartjes leuk op te sturen bij de post! Dit laatste wil ik over een tijdje ook gaan doen. Gewoon, omdat er niet genoeg positiviteit de wereld in gestuurd kan worden! In plaats van #PlukhetGeluk dus #PakhetGeluk -uit een doosje.

Dit blikje vol geluk is te koop bij de HEMA voor maar 6 euro. Ook super leuk om cadeau te doen.

46 reacties op “Review: Een blik vol geluk #PlukhetGeluk

 1. Wat ontzettend leuk! Ik zag dat de HEMA meerdere soorten van dit soort blikken heeft! Leuk cadeautje om te geven voor een klein prijsje! Ook leuk om zelf te maken trouwens πŸ™‚ .

 2. Ik heb het blik ook gekocht. Tof om elke dag een nieuwe spreuk te lezen, als je wakker wordt ofzo. Positieve start van de dag!

 3. Het is altijd een leuk klein cadeautje voor iemand om je heen die het kan gebruiken, ik ga misschien morgen eens even kijken, ken wel iemand die zoiets kan gebruiken nu, dank voor deze tip.

  EΓ©n note, ben het niet zo eens met kaartje over de regen, dat het een geluk is dat je op tijd binnen bent…. regen reinigt ook, al is het wel zo dat het afhangt waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat. Ik persoonlijk hou wel van een pittige bui, zolang ik daarna maar direct op weg naar huis ben om mijzelf daar dan van droge kleding te voorzien. πŸ˜‰

 4. Haha #pakhetgeluk! Die is leuk. πŸ˜‰

  Ik vind het echt een supperkoddig doosje, ik denk dat ik vandeweek zelf ook eens bij de HEMA binnenloop, want het is ook echt niet duur! Leuk dat je ’t hier ook nog verder gedeeld hebt!!

 5. Oo wat leuk! Mijn moeder zei laatst nog dat ze zoiets wilde maar die wist niet waar ze het kon kopen zonder dat het gelijk mega zweverige teksten zijn, dus deze ga ik een keer voor haar kopen πŸ™‚

 6. Wat een leuk blikje! Dat is nog eens een leuk idee voor een zomaar cadeautje of voor iemand die het wel even kan gebruiken

 7. Wat een leuk doosje! Het past inderdaad bij je project πŸ™‚ Zouden ze dit ook in de HEMA in Belgie hebben? Want ik zou het graag ook willen hebben πŸ™‚ Elke ochtend wanneer je opstaat trek je een kaartje en je dag begint al meteen positief πŸ™‚ Greets! x

 8. Toevallig heb ik het blikje ook deze week gekocht! Ik kon hem ook niet laten liggen. Erg leuk! De kaartjes zijn wel heel glad en glimmend, dat vond ik jammer (maar dat is wel een mieperig puntje πŸ™‚ )

 9. Had er bij iemand anders ook al is over gelezen maar heb hem zelf nog niet zien staan bij de Hema. Wel erg leuk en inderdaad lijkt me erg leuk om cadeau te doen πŸ™‚ Kaartje opsturen is ook wel een goed idee van je!

 10. Wat een leuk doosje! Echt zo’n positieve insteek! Ligt ook heel erg in de lijn van de helpende gedachten om door een minder goede dag te komen!

 11. Wat een leuk doosje! Ik hoop dat ze het in BelgiΓ« ook verkopen. πŸ™‚ Het is altijd leuk om met iets positiefs je dag te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *