Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week6/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Deze weetjes die ik tegen kwam en ik nog niet allemaal wist over FRIENDS » verlof aanvragen voor de trouwerij van m’n beste vriendinnetje » fotoboek maken van al onze fijne vakanties (inmiddels binnen en erg blij mee) » genieten van de oude foto’s met een glimlach op m’n gezicht » het lieve plaatje bovenaan » bezig zijn met dingen te regelen, ssssst » begonnen in een nieuw leesboek » verder kijken met The Killing, S2 is af! » gezellig kletsen op de Whatsapp » goed nieuws horen, werkgerelateerd » voorbereidingen treffen voor mijn verjaardag » als jullie mooie #plukhetgeluk invullingen » bezig met een artikel die binnenkort online komt op een blog, stay tuned » ik kreeg heel tof een email, van mezelf precies een jaar geleden via FutureMe, had ik zeker even nodig! En ik vind Jennifer Lawrence zo’n tof mens »

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things I did

Ik val lekker in herhaling elke week, maar ik heb weer een weekje gewerkt. Lekker geknutseld met de kinderen, en heel wat extra taken gedaan. Ik begon heerlijk in een nieuw boek (Stille wateren) en was bezig met nieuwe inspiratie voor mijn blog. & ‘s Avonds na een lange werkdag (na een fijne douche), met thee op de bank ploffen en even niksen. Wat was dat heerlijk zeg! Tevens keek ik S2 van The Killing eindelijk af, wat een toffe serie is dat!

 photo thingsidid_zps8bb2d361.jpg

En god, die sneeuw. Blij was ik er niet mee aangezien ik dagelijks met de auto weg moet.. Gelukkig viel het nog wel mee maar ik hou m’n hart vast voor komende week(weken).

Things I bought

 photo 2015-02-050617101_zps99274d65.jpg

Things that made this week awesome

Wauw, erg mooi om dit te zien

Haha ik vind ze nog steeds AWESOME

Deze kreeg ik van Sabine op FB gestuurd.. Mr Depp<3

Things I blog

Ik plaatste een (foto)blogje over mijn grote liefde voor eekhoorntjes, awww. Ik vind ze nog steeds zo tof en geniet van de genomen foto’s. En ik schreef over het hebben van vaste rubrieken/categorieën op je blog. Ik was erg benieuwd hoe jullie hiermee omgaan en vond jullie antwoorden erg leuk en inspirerend om te lezen. Iedereen doet het op zijn eigen manier! Daarnaast een review over het super leuke blikje vol geluk van de HEMA. Ook leuk om als cadeau te doen.

 photo IMG_20150204_102852_zpsec78e655.jpg

#PlukhetGeluk de grootste glimlach komt dit weekend online. Een blogje vol grappige filmpjes waarbij ik tranen over mijn wangen heb van het lachen. Een aantal zullen jullie wel al kennen maar ik wilde dit zeker met jullie delen.

Tevens staan er alweer heel wat posten (ruim 70!!) van jullie online van #PlukhetGeluk en deze zijn te zien op mijn Bloglovin’ feed. Ook kan je stemmen op een poll onderaan de vorige post: wat jullie graag willen als afsluiting van #PlukhetGeluk. Ik ben erg benieuwd, dus breng je stem uit en denk mee! Ik ga er zeker mee aan de slag.

Things to do this Friday / weekend

Vandaag een ochtendje werken. Daarnaast nog even wat dingen doen voor mijn blog & emailtjes (die al een tijdje in de wacht staan) beantwoorden. Zoals je leest ga ik me dus zeker niet vervelen.

0

40 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *