photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Deze weetjes die ik tegen kwam en ik nog niet allemaal wist over FRIENDS » verlof aanvragen voor de trouwerij van m’n beste vriendinnetje » fotoboek maken van al onze fijne vakanties (inmiddels binnen en erg blij mee) » genieten van de oude foto’s met een glimlach op m’n gezicht » het lieve plaatje bovenaan » bezig zijn met dingen te regelen, ssssst » begonnen in een nieuw leesboek » verder kijken met The Killing, S2 is af! » gezellig kletsen op de Whatsapp » goed nieuws horen, werkgerelateerd » voorbereidingen treffen voor mijn verjaardag » als jullie mooie #plukhetgeluk invullingen » bezig met een artikel die binnenkort online komt op een blog, stay tuned » ik kreeg heel tof een email, van mezelf precies een jaar geleden via FutureMe, had ik zeker even nodig! En ik vind Jennifer Lawrence zo’n tof mens »

Things I did

Ik val lekker in herhaling elke week, maar ik heb weer een weekje gewerkt. Lekker geknutseld met de kinderen, en heel wat extra taken gedaan. Ik begon heerlijk in een nieuw boek (Stille wateren) en was bezig met nieuwe inspiratie voor mijn blog. & ‘s Avonds na een lange werkdag (na een fijne douche), met thee op de bank ploffen en even niksen. Wat was dat heerlijk zeg! Tevens keek ik S2 van The Killing eindelijk af, wat een toffe serie is dat!

 photo thingsidid_zps8bb2d361.jpg

En god, die sneeuw. Blij was ik er niet mee aangezien ik dagelijks met de auto weg moet.. Gelukkig viel het nog wel mee maar ik hou m’n hart vast voor komende week(weken).

Things I bought

 photo 2015-02-050617101_zps99274d65.jpg

Things that made this week awesome

Wauw, erg mooi om dit te zien

Haha ik vind ze nog steeds AWESOME

Deze kreeg ik van Sabine op FB gestuurd.. Mr Depp<3

Things I blog

Ik plaatste een (foto)blogje over mijn grote liefde voor eekhoorntjes, awww. Ik vind ze nog steeds zo tof en geniet van de genomen foto’s. En ik schreef over het hebben van vaste rubrieken/categorieën op je blog. Ik was erg benieuwd hoe jullie hiermee omgaan en vond jullie antwoorden erg leuk en inspirerend om te lezen. Iedereen doet het op zijn eigen manier! Daarnaast een review over het super leuke blikje vol geluk van de HEMA. Ook leuk om als cadeau te doen.

 photo IMG_20150204_102852_zpsec78e655.jpg

#PlukhetGeluk de grootste glimlach komt dit weekend online. Een blogje vol grappige filmpjes waarbij ik tranen over mijn wangen heb van het lachen. Een aantal zullen jullie wel al kennen maar ik wilde dit zeker met jullie delen.

Tevens staan er alweer heel wat posten (ruim 70!!) van jullie online van #PlukhetGeluk en deze zijn te zien op mijn Bloglovin’ feed. Ook kan je stemmen op een poll onderaan de vorige post: wat jullie graag willen als afsluiting van #PlukhetGeluk. Ik ben erg benieuwd, dus breng je stem uit en denk mee! Ik ga er zeker mee aan de slag.

Things to do this Friday / weekend

Vandaag een ochtendje werken. Daarnaast nog even wat dingen doen voor mijn blog & emailtjes (die al een tijdje in de wacht staan) beantwoorden. Zoals je leest ga ik me dus zeker niet vervelen.

0
40 reacties

40 thoughts on “TGIF: Week6/2015

 1. Inge schreef:

  Ik vind Jennifer ook zo tof, ze is ‘gewoon normaal’ haha. Oeh snoepies! 😀

 2. Zwartraafje schreef:

  Jennifer Lawrence, Minions en een grappig Ellen-filmpje mét Johnny Depp. Jij weet hoe je de mensen aan het lachen moet brengen.

 3. Simone schreef:

  Normaal ben ik nooit zo laat met het lezen van je blogjes, maar er kwam een hoop tussen. Hopelijk heb je een fijn weekend gehad! 😀

 4. Birte schreef:

  Ik ben ook grote fan van Jennifer Lawrence … en van Minions ;-). Geniet nog van je zondag!

 5. Michaela schreef:

  Wat een super fijn artikel! Dat filmpje van die tijgers was ik ook ergens tegen gekomen, ze kunnen echt hoog springen.

 6. Anneleen schreef:

  Heerlijk hé, zo met een theetje op de bank en even helemaal niets hoeven te doen… Geniet van je weekend!

 7. Lies schreef:

  Dat laatste filmpje, geweldig!

 8. Chahrazad schreef:

  Jennifer Lawrence is echt ge-weldig!!

 9. Paul schreef:

  Ik heb echt zo’n zin in de Minions film! En die film van de tijger is gaaf. Ik heb een behind the scenes tour gedaan in dierentuin Emmen. En daar probeerde een tijger ons door het hek aan te vallen, precies op het moment dat de zwakste van de groep (iemand in een rolstoel) vooraan stond. Het blijven toch gevaarlijke, indrukwekkende dieren.

 10. Michelle schreef:

  Ohhh dat ottertje! ♥ ♥ Ik wens je een heel fijn weekend!

 11. Rianne schreef:

  Fijn weekend en bedankt voor met name de laatste twee filmpjes. Ze zijn fantastisch..

 12. Serena schreef:

  Die weetjes over Friends zijn leuk!!!

 13. Marieke schreef:

  Haha, ik heb me echt een kriek gelachen om dat filmpje van Ellen… Gwyneth is ook hilarisch, dat gezicht wat ze trekt als ze toegeeft dat ze wel eens sex-smsjes verstuurt xD

  Ik hoop dat het een beetje meevalt met de sneeuw de komende weken, want hoewel ik het echt supermooi vind allemaal word ik er in de auto ook niet echt gelukkig van.

 14. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk artikeltje weer! Jennifer Lawrence is echt te grappig! Ben erg benieuwd naar je samenwerking!

 15. Nina Simplynspecial schreef:

  Eekhoorntjes zijn cool!! En ohh, die kikkersnoepjes hmm. Daar heb ik deze week ook al een hoop van naar binnen geduwd. Te lekker 🙂 Fijn weekend alvast. Ben benieuwd naar je volgede plukhetgeluk artikel!

 16. Jennifer Lawrence is echt een topper, zij is heerlijk zichzelf daar in dat wereldje.
  Leuke friday post weer, dit doe je altijd leuk.

 17. Mieke schreef:

  Fijn overzicht weer zo! En goed nieuws is altijd leuk.
  Fijn weekend!

 18. Wanda schreef:

  Krijg spontaan zin in snoep… lekker weekje weer! Geniet lekker van je weekend!

 19. Bente schreef:

  Zoals altijd weer een leuk overzicht van je week! En ook zoals altijd: fijn weekend 😉

 20. angelique schreef:

  Oh how I love Johnny Depp!!!

 21. maroussia schreef:

  Haha, Jennifer is zeker echt een leuk mens. Leuke filmpjes haha x

 22. Chantal schreef:

  Klinkt als een fijne week! Ik vrees ook voor de sneeuw, maar wie weet valt het mee 😉

 23. zomersproetje schreef:

  Die otter is super lief!! Je hebt jezelf goed verwend met die snoepjes en ik ben blij voor je dat je goed nieuws op je werk hebt gekregen. Have a fantastic weekend!x

 24. Xaviera schreef:

  Haha dat filmpje van Ellen met Johnny Depp is geweldig! <3 Minions zijn altijd goed! Leuke TGIF weer, fijn dat je na je werk lekker op de bank kon ploffen. 🙂 Jennifer Lawrence vind ik ook een heel tof mens, haar gevoel voor humor is super!

 25. Oeh leuk een leuk nieuwtje werkgerelateerd, hopelijk is het wat het lijkt?
  Gaaf filmpje van de katties die een klein stukje vlees toe geworpen krijgen :’-D

  1. SAS schreef:

   Het is geen vast contract hoor 😉 Dat is pas in Oktober dit jaar. Maar het gezeur op werk heeft wel een andere wending genomen..

   1. Oh jammer, ik dacht dat dat het was.
    Maar wel fijn dat er dan een positieve wending is, ik zal opnieuw duimen in oktober 😉

 26. Laura schreef:

  Ohhhh die kikker & kersen snoep is zo lekker!!

 27. Isabelle schreef:

  Hahaha die filmpjes, geweldig. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe minions film!

 28. Chantal schreef:

  Als Friends fan wist ik dit ook niet allemaal. Leuke weetjes

 29. saskia schreef:

  Fijn overzichtje weer!
  Die beenwarmers zien er leuk uit! Ik <3 beenwarmers! Waar vandaan?
  En die bovenste foto…

  1. SAS schreef:

   De beenwarmers komen van de Big Bazar voor een paar euro.

 30. Wendy schreef:

  Leuk filmpje met Mr Depp. 😉 Ik ben deze week een beetje aan t rommelen met mn gezondheid. Niet erg ziek ofzo, maar gewoon niet helemaal fit en als ik thuis was, was ik lui en sliep ik veel. Eigenlijk niet veel gelezen op je blog, dus dan is zo’n weekupdate altijd fijn. 🙂

 31. Maggie schreef:

  Oh dat filmpje van Mr Depp & friends, geweldig!! Ik heb heerlijk zitten lachen!!
  Dat is me dus het meest bijgebleven van je post 😉 En oh ja, het commentaar over de jurk!!

 32. Marlissa schreef:

  Vreselijk die sneeuw he?! Fijn weekend

 33. jackie schreef:

  YEAh, vrijdag jouw favoriet..
  Minions blijven zo leuk..

  Heel fijn weekend

 34. Sylvia schreef:

  Hahaha, MINIIOOONS! Kan echt niet wachten op de film 😀 En wow, als je ziet hoe hoog die tijgers kunnen springen, zou ik dat hek nog een metertje hoger maken 😉

 35. Jenn schreef:

  Leuk overzicht om te lezen!

 36. sammie schreef:

  Hihi, die Minions blijven grappig 🙂 al moest ik al heel hard lachen om het eerste plaatje. Heel fijn weekend!

 37. Amy schreef:

  Kikkers en kersen van Haribo… mijn favorieten! Zo lekker! Geniet van je weekend 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *