16 reacties op “Sneeuwvlokken vangen & de eerste keer sneeuw

 1. Ah, wat superschattig! En wat een leuk uitzicht heb je trouwens, mooi met die sneeuw en dan die boom zo in t midden.

 2. hihi superleuk!
  Hebben jullie gaas voor je katten? Ik wil dat inderdaad ook doen. Ik woon namelijk op 2 hoog…. hebben jullie dat laten doen? of zelf gedaan? Heb je tips? hihi.

  Gr Barbara

 3. Ik weet niet of het nou aan mijn pc ligt, maar ik kan de foto’s/afbeeldingen niet zien ๐Ÿ™

  Jammer, want sneeuwfoto’s zijn altijd wel leuk!

  xxx

 4. Haha, onze kat vind die sneeuw ook wel vermakelijk. Vooral omdat er lekker veel vogeltjes in onze tuin zitten nu om van de vetbolletjes, etc te eten. En daar kan meneer dan op jagen (niet dat hij wat vangt hoor, eer hij op de goede hoogte is, is het vogeltje natuurlijk al lang weg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *