Kerstcadeaus, we zijn weer verwend

Gisteravond hebben vriendlief en ik de gekochte cadeaus voor ons uitgepakt. Op de foto’s hiernaast staat er wat we elkaar hebben gegeven. Ik zie al dagen de cadeaus me aanstaren en ik moet zeggen ik ben heel slecht in het bewaren van cadeaus. Ik was dus blij dat ik ze eindelijk kon gaan openmaken.


Gekregen Saskia: Warmte pantoffels (vergeten op de foto te zetten), 3 boeken, 2 lijsten met grote foto’s van Kreta erin, een BH, een truitje en een dobbelsteenspelletje. 1 bestelling van vriendlief was niet op tijd dus die komt later nog.

Gekregen Vriendlief: een dvd met alle Nederlandse voetbal bloopers erop, 2 Björn Borg boxers (groen & paars) en hij mag kiezen tussen een uitje: of rijden in een Ferrari of een rondvaart met bezichtiging van de Arena. Omdat ik zelf niet goed kon kiezen heb ik het vriendlief dus laten doen. Hij heeft besloten voor de rondvaart te gaan 🙂 Binnenkort ga ik dus die uitjes-bon bestellen die een heel jaar geldig is.

Vanavond hebben we kerst met mijn schoonfamilie gevierd. Eigenlijk is het een beetje een traditie geworden elk jaar en vind het altijd super gezellig. Hiernaast (alweer) een foto van de cadeaus van ons. Ikzelf heb 2 boeken van Nora Roberts gekregen (waaronder 1 een hele dikke trilogie) en een bioscoopbon. Vriendlief heeft een blueray dvd van Harry Potter gekregen, een stripboeken-bon en ook een bioscoopkaartje. Verder hebben we gezamenlijk een staatslot gekregen voor de 27.5 miljoen. Elk jaar doen we ,doordat we met kerst van mijn schoonouders een lot krijgen, mee. Wel grappig dat ons eindcijfer 17 is, onze datum dat we wat kregen. Als dat geen geluk gaat geven 😉

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

7 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.