To-watch-list films in 2010

vriend is nu met zijn broertje naar de film 3D Avatar wat zoals jullie waarschijnlijk weten niet mijn ding is qua films dus ik ben aan de ene kant erg blij dat ik niet mee hoef ookal moet ik vriendlief nu tot middernacht missen.

Daardoor ging ik eventjes op de site kijken welke films er in 2010 gaan draaien en er zijn wat leuke erbij! Hieronder mijn overzichtje van 3 films waar ik graag heen zou willen gaan met daaronder 3 van vriendlief (wat alsnog niet mijn ding is maar waarbij ik misschien wel meega)

MIJN FILMS IN 2010:


alice in wonderlandleap yearshrek

FILMS VRIENDLIEF IN 2010:


Iron man2HP deel1prince of persia

Dat gaat dus een leuk ‘filmjaar’ voor ons beide worden!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

13 Comments

  1. Jouw vriend heeft dezelfde smaak als mijn vriend. Superhelden, actie, fantasy… en ik moet er helaas altijd mee naartoe!
    Shrek zullen we waarschijnlijk ook wel gaan kijken.

  2. Leap year word volgens mij wel weer een leuke film. Al heb ik verschillende meningen gehoord. Maar goed. Ik ga hem gewoon bekijken in 2010 ๐Ÿ˜‰

    Sherk begint me echt mijn neus uit te komen. Too much!
    En Alice in Wonderland. Tja… Tim Burton is echt geweldig. Maar ik weet nog niet helemaal wat ik van die film moet gaan verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *