To-watch-list films in 2010

vriend is nu met zijn broertje naar de film 3D Avatar wat zoals jullie waarschijnlijk weten niet mijn ding is qua films dus ik ben aan de ene kant erg blij dat ik niet mee hoef ookal moet ik vriendlief nu tot middernacht missen.

Daardoor ging ik eventjes op de site kijken welke films er in 2010 gaan draaien en er zijn wat leuke erbij! Hieronder mijn overzichtje van 3 films waar ik graag heen zou willen gaan met daaronder 3 van vriendlief (wat alsnog niet mijn ding is maar waarbij ik misschien wel meega)

MIJN FILMS IN 2010:


FILMS VRIENDLIEF IN 2010:Dat gaat dus een leuk ‘filmjaar’ voor ons beide worden!

13 reacties op “To-watch-list films in 2010

  1. Jouw vriend heeft dezelfde smaak als mijn vriend. Superhelden, actie, fantasy… en ik moet er helaas altijd mee naartoe!
    Shrek zullen we waarschijnlijk ook wel gaan kijken.

  2. Hihi, een groot verschil qua genres!! Ik moet je eerlijk zeggen dat ik alleen wist dat Shrek en Harry Potter uitkwam ๐Ÿ˜‰

  3. Leap year word volgens mij wel weer een leuke film. Al heb ik verschillende meningen gehoord. Maar goed. Ik ga hem gewoon bekijken in 2010 ๐Ÿ˜‰

    Sherk begint me echt mijn neus uit te komen. Too much!
    En Alice in Wonderland. Tja… Tim Burton is echt geweldig. Maar ik weet nog niet helemaal wat ik van die film moet gaan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *