Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree

Ik zie ze overal voorbij komen op blogs: wensenlijstjes voor de kerst. Het begon daarom te kriebelen en ik heb besloten mijn lijstje hier ook met jullie te delen. Dit jaar doen we alleen aan cadeaus voor elkaar, dit omdat we op vakantie gaan in de kerstvakantie en een badkamerverbouwing hebben gehad. we willen toch wel nog wat centjes over houden. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wilde hebben voor kerst, tot ik er eens even voor ging zitten en het www ging afstruinen. Het is toch zeker nog wel een erg lange en fijne lijst geworden.

Zie hier dus mijn wensenlijst

 photo jhbjkhbkj_zps039fc529.jpg


De literaire thriller van Viveca Sten, Stille wateren.
Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamn, het idyllisch vakantie-eilandje vlak voor de kust van Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo’n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee.
Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, verwikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?

Een inspiratie notebook. Het geeft rust in je hoofd en ruimte in je hart. Een boekje waar je alles in op kan schrijven met daarnaast nog mooie quotes die erin staan. Hij zag er erg tof uit!

Ontspoort, nog een literataire thriller. Dit keer van Michael Katz Krefeld.
Na de brute moord op zijn vriendin is rechercheur Thomas Ravnsholdt op ziekteverlof gestuurd door het politiekorps. Vol zelfverwijt over de dood van zijn geliefde heeft Ravn zich teruggetrokken op zijn oude motorboot in het centrum van Kopenhagen. Ravn wordt uit zijn rouwperiode gerukt wanneer een goede vriend zijn hulp inroept om een jong meisje op te sporen dat een paar jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het onderzoek dwingt Ravn terug te keren naar zijn oude werkterrein en zich in de onderwereld van Kopenhagen te begeven. Alles wijst erop dat het meisje verkocht is aan de beruchte crimineel Slavros, die er een netwerk van bordelen in Europa op na houdt. Het spoor leidt naar Stockholm, naar een plek duisterder dan de hel. In een wedloop met de tijd probeert Ravn te achterhalen of het meisje nog leeft. Maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt door de onbekende seriemoordenaar die Stockholm al jaren in zijn greep houdt. Een sadist, die zijn slachtoffers tentoonstelt op de stortplaatsen van de stad, en die nu zijn volgende slachtoffer heeft uitgekozen.

Seizoen 5 van de serie Castle
Ik heb al de 3 (of zelfs 4) seizoenen van Castle. Super leuk om alle delen op DVD te hebben staan in de kast. Naast mijn Dawson’s Creek, Friends & Criminal Minds collectie.

Het 3 delige Blond Amsterdam Winter Ontbijtset.
Bestaande uit 1 beker, een ontbijt kom en ontbijtbordje.

Het boek Het Pantserhart van Jo Nesbo.
De politie van Oslo komt voor een raadsel te staan als er twee verminkte vrouwenlichamen worden gevonden; ze zijn verdronken in hun eigen bloed. Nog een bizar detail: alle verwondingen lijken van binnenuit te zijn gemaakt.
Er is maar één man die bij deze zaak zou kunnen helpen, maar hij is van de aardbodem verdwenen. Kaja Solness van de afdeling Moordzaken wordt op de zaak gezet en belandt bij haar zoektocht naar de verdwenen excommissaris in Hongkong. Hij blijkt op de vlucht voor de gevolgen van zijn laatste zaak, voor de vrouw die van hem houdt en voor zijn schuldeisers. Zijn naam is Harry Hole.

Jouw beste jaar ooit start nu! Het boekje 365 dagen succesvol
David de Kock en Arjan Vergeer verzorgen masterclasses in onder andere leiderschap, talentontwikkeling en effectief overtuigen. De masterclass “365 dagen succesvol” is al door duizenden mensen gevolgd.
Hoe succesvol je bent in je leven, kun je zelf beïnvloeden. Aan de hand van dit boek ga je door middel van concrete oefeningen kijken naar de kansen die er in je leven zijn. Positiviteit, inzet, doelgerichtheid en humor maken dat je gemakkelijker met hobbels kunt omgaan. Het boek is ingedeeld in drie delen: maak jezelf vrij, geniet van de ruimte en groei.

Een grote Riverdale thee mok
Ik mocht dan van mijn December Missions geen bekers kopen, maar ze KRIJGEN is een heel ander verhaal. Ik heb al een kopje van Riverdale en wil nog zeker een gewone beker erbij.

Tips en tricks voor beginnende en ervaren bloggers. Lijkt me een erg tof boek: How blogs work.
Hét bloghandboek van topblogster Stephanie Duval. Droom je van een eigen blog? Of wil je de stap zetten van hobbyblogger naar professionele blogger? Dan zet dit boek je op weg.
Door de review van Missbeautypassion staat dit boekje op mijn wishlist, bedankt voor de tip!

Een zwarte Work Out legging. Alvast voor het skaten. Deze wil ik zeker al een tijdje hebben.

& wat staat op jou lijstje?

0
(online) geshopt, Lifestyle
Previous Story
Next Story

36 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Madrina
  25/12/2014 at 19:51

  Het boek ‘how blogs work’ heb ik gekocht, maar nog niet gelezen. En Castle: ja, da’s leuk! Hopelijk krijg je alles 😉

 • Reply
  Claudia
  24/12/2014 at 19:08

  Wat een leuke lijst! Jij vindt op de een of andere manier altijd boeken waar ik nog nooit van gehoord heb en die ik vervolgens ook graag wil lezen…
  Castle staat ook op mijn lijstje, net als het nieuwste seizoen van Criminal Minds. Verder staan er wat boeken op en nog wat kleine huishoudelijke artikelen. Oh, en Nederlandse producten die ze in België niet kennen maar die ik wel heel graag in huis heb!

 • Reply
  Maaike
  22/12/2014 at 19:35

  De titel van je blogpost zegt al precies wat er op m’n kerstlijst staat :p
  Ik heb wel wensen (zat en teveel hahaha) maar behalve wat luxer eten dan normaal vieren we kerst niet echt (en zijn we beide ook voornamelijk die dagen aan het werk).

 • Reply
  Veerlez
  22/12/2014 at 19:07

  viveca sten schrijf zulke heerlijke verhalen <3
  Als je haar boeken goed vind, moet je ook jane casey gaan lezen!

 • Reply
  Serena
  22/12/2014 at 13:53

  Leuke dingen!!! Lees jij echt nog ‘analoog’?
  Ik heb geen wensenlijstje, maar volgens mij krijg ik van mijn ouders iets van Blond. Ik ben heel snel tevreden en vind het leuk om verrast te worden.
  Over twee dagen weet ik meer!!!

  • Reply
   SAS
   24/12/2014 at 14:33

   Ik lees inderdaad niet op een E-reader. Vind een ‘echt’ boek toch fijner en ben dan ook super blij en trots op mijn boekenkast 🙂

 • Reply
  sam
  22/12/2014 at 10:26

  Mooie wensenlijst! Ik vind dat Blond Amsterdam winter servies zo leuk! Heb van vorig jaar (of het jaar daarvoor) ook 2 mokken en een schaaltje van de kerst editie.. Ga ik deze week weer gebruik van maken 🙂

 • Reply
  jackie
  22/12/2014 at 08:42

  over dat 365 dagen heb ik echt al veel goeds gelezen, ik ben zo nieuwsgierig hierna
  Heerlijk lijstje….

 • Reply
  Mieke
  21/12/2014 at 21:23

  Die winter-lijn van Blond is super leuk! Word ik ook wel hebberig van. 😉

 • Reply
  Infinity
  21/12/2014 at 17:57

  Ik heb eigenlijk zelf nog geen lijstje opgesteld, ik vrees dat het daar nu wat te laat voor is, helaas! Fijne dingen staan er op je lijstje!

 • Reply
  Zwartraafje
  21/12/2014 at 16:20

  Bij mij staan er vooral veel boeken op het lijstje. Nu ja, ook boekgerelateerde zaken als draagtassen met leuke boekenprint, of T-shirts en truien met Harry Potter-prints. Knutselmateriaal, een superleuke sleutelhanger, een R2D2-trui, … Ik pin regelmatig nieuwe zaken op één van mijn Pinterest-borden en zou die eigenlijk eens in een Wishlist-blogpost moeten verwerken.

 • Reply
  Lies
  21/12/2014 at 15:17

  Mijn lijstje is erg kort hahaha. Ik heb niet heel veel wensen dit jaar, normaal is dat wel heel anders hihihi

 • Reply
  Anneleen
  21/12/2014 at 12:29

  Wat een leuk lijstje! Dankzij het bloggen, heb ik de blond amsterdam mokken leren kennen. Ik vind ze zo leuk!

 • Reply
  Michelle
  21/12/2014 at 11:08

  Mooie lijst, en natuurlijk weer een theemok. Kon natuurlijk niet uitblijven he 😉
  Mijn wensenlijstje komt nog online te staan. Maar er staan zeker doucheproducten van de rituals en the body shop op..

 • Reply
  Wanda
  21/12/2014 at 09:50

  Ontspoord is echt een super spannend boek!

 • Reply
  Chantal Huijbregts
  21/12/2014 at 07:50

  je hebt er vooral weer een eigen stijl crea-bea lijstje van gemaakt. Dat is zo leuk hier bij jou!

 • Reply
  Tamarah
  20/12/2014 at 23:39

  Wat een ontzettend leuk lijstje! En zo leuk dat je alle seizoenen van Dawsons Creek hebt! Die serie keek ik vroeger altijd met heel veel plezier! Ik zou op dit moment wel de complete serie van TBBT willen hebben ^-^. En ik ben ook zo dol op mokken! Love it.

 • Reply
  Jolien
  20/12/2014 at 23:11

  Oh, die ontbijtset van Blond Amsterdam wil ik ook wel!

 • Reply
  Inge
  20/12/2014 at 22:18

  Leuke boeken op je lijstje. Het inspiratie notebook lijkt me ook fijn!

 • Reply
  Birte
  20/12/2014 at 19:31

  Ontspoord klinkt als een superleuk boek. Mooie wishlist, Sas!

 • Reply
  maroussia
  20/12/2014 at 15:40

  Heel mooi lijstje! Die blond set is erg leuk 🙂

 • Reply
  Natiza
  20/12/2014 at 12:01

  Ik ben echt gek op blond amsterdam! Als ik op me zelf ga wonen wil ik er alles van hebben haha

 • Reply
  Xaviera
  20/12/2014 at 11:58

  Leuke wensenlijst! Dat inspiratie notebook klinkt erg mooi en dat boek over bloggen lijkt mij heel interessant! Die mok van Riverdale is leuk, ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan en toch weer terug gelegd…stom! 😉

 • Reply
  Nesrin
  20/12/2014 at 11:03

  Mooie lijst. Zeker weten nog een beker? 😉

  • Reply
   SAS
   24/12/2014 at 14:08

   Jup *hartje*

 • Reply
  Daniëlle
  20/12/2014 at 10:44

  Aaahw, wat een leuk servies! Ik ben gek op Blond Amsterdam hihi 🙂

 • Reply
  Bente
  20/12/2014 at 10:14

  Hoe kan het bij jou ook anders: boeken, serie en thee mokken 😉
  Ik ben door jou heel nieuwsgierig naar de boeken van Lars Kepler en laten we nou net elk jaar een boek krijgen voor kerst van mijn opa en oma. Ik heb dus het boek Hypnose gevraagd!

  • Reply
   SAS
   24/12/2014 at 14:08

   Leuk! Laat me weten hoe je hem vond. Zelf heb ik hem (nog) niet gelezen

 • Reply
  Marion
  20/12/2014 at 10:09

  Ik vind het heerlijk al die wensenlijstjes die voorbij komen. Het inspiratie notebook vind ik mooi!

 • Reply
  Andrea
  20/12/2014 at 10:02

  Wat een fijn lijstje! Het boek 365 dagen succesvol vind ik wel een aanrader. Je kan je ook inschrijven voor hun e-course via de website. Ook heel leuk!

  Zelf heb ik geen lijstje. Dit jaar even geen cadeautjes. Ik heb geld gedoneerd aan Kika en Serious Request en we gaan naar Parijs. Dat is wel mooi voor deze keer 🙂

 • Reply
  Simone
  20/12/2014 at 09:48

  Wat een leuk lijstje. Wij doen het gezamenlijk met de familie van mijn vriend en samen. Ik weet alleen niet meer precies wat er nou op dat lijstje stond. Wat dingetjes van Dille en Kamille, een handtas en verder ben ik het kwijt. Wordt dus een leuke verrassing!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  20/12/2014 at 09:36

  Haha ik wilde net typen : ja maar je zou toch geen nieuwe mokken kopen?! HAHA! Maar krijgen is inderdaad een ander verhaal, daar heb je natúúrlijk geen invloed op hihi.

  Dat inspiratieboekje klinkt wel interessant!

 • Reply
  angelique
  20/12/2014 at 09:22

  Super leuk lijstje! Series vind ik erg leuk staan maar heb er nog geen 1 ook geen kast waar ze in kunnen trouwens haha

 • Reply
  Petra
  20/12/2014 at 08:31

  Het Inspiratie Notebook lijkt me ook wel wat. En heb je nog niet genoeg mokken

  • Reply
   SAS
   20/12/2014 at 08:33

   Je kan nooit genoeg mokken hebben 😉

   • Reply
    Nicky
    23/12/2014 at 23:30

    Boeken ook niet!

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png