TGIF: Week#51/2014 – YEAH! I just love today

Precies op het moment dat dit blogje online komt ben ik onderweg naar huis of net thuis.
En ja, vanaf vandaag heb ik vakantie tot 6 Januari! Oeh, I love it.

Genieten. Meer niet.

 photo fout2_zps0d736e97.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?Things I love

VAKANTIE genieten van de cd’s van Westlife nog steeds super blij met mijn vernieuwde layout de winactie die ik won & eindelijk binnen is gekomen pakketjes ontvangen een super leuk, eigen keuze kerstpakket krijgen, eens kijken wat ik ga uitzoeken kerstkaartjes krijgen en versturen thuiskomen van een werkdag en jullie lieve reacties in de wacht zien staan opzoek gaan naar een nieuwe cursus alle 5 de seizoenen afgekeken van Fringe… …opzoek naar een nieuwe serie op Netflix dus de voorbereidingen treffen voor onze (Centerparcs)vakantie jullie leuke nominaties voor tag’s leuke kerstkaarten en lieve dingen krijgen van collega’s en ouders een groepsknuffel krijgen bij het weggaan leuke pakketjes ontvangen beginnen in het 30tig’ste boek van dit jaar

 photo hjgkjhbkjhb_zpsbd027e81.jpg

Things I did

Ik had mijn laatste werkweekje! En god, wat duurde dat lang… Wel had ik een erg fijne week. We maakte een collage met regels voor op de groep bakte kerstkoekjes. Ook kreeg ik een groepsknuffel bij het weggaan. Zo lief en leuk om te merken dat ze het jammer vinden dat ik vakantie heb.

 photo IMG_20141217_170030_zps708338af.jpg

Things I bought

Wat ik veel kocht? Spullen die we nog moesten hebben voor onze vakantie. Ook wilde ik een nieuwe bronzer en heb deze bij de Etos gekocht samen met een nieuwe mascara.

Things that made this week awesome

Ik kreeg het leuke winpakketje binnen van Mira. Het duurde even tot het binnen was maar het was het wachten zeker meer dan waard. Een leuk pakketje met wat lekkers en bonnen van mijn favoriete eet tent Bagels & Beans. tevens kreeg ik heel wat leuke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka.

 photo 2014-12-180523032_zpsdbcee77b.jpg

Katten filmpjes kijken blijft tha bomb.

Things I blog

Ik maakte een gezellige persoonlijke Maandag update. Daarnaast ondervond ik de oplossing voor het kattenbak-korrel probleem, yeah! Eindelijk af van al die korrels onder je voeten. Van Sylvia kreeg ik de super leuke Blog top 3 Tag, die ik met veel plezier heb ingevuld. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. En weer een nieuwe Tips & Trucs over de aanschaf van een huisdier, want daar komt meer bij kijken dan je meestal denkt.

Verder dit weekend op le blog: mijn kerstwensenlijstje en de eerste editie van spam je blog! Want ik bent tocht wel nieuwsgierig naar leuke, nieuwe blogs om te ontdekken.

Ook werd ik veel getagd voor een aantal leuke vragenlijstjes. Zo werd ik door Xaviera van Soulheartedly getagd voor haar mooie en inspirerende Questions of life TAG. Heel veel zin om deze te gaan invullen. Net als dat ik van Amy van Twintigennogwat kreeg ik de It’s Christmas Time Tag doorgespeeld kreeg en van Jacqueline van Eenbeetjestoer een leuke en originele Interieur Tag.. Deze komen dus binnenkort op le blog te staan!

Things to do this weekend

Genieten. van. onze. vakantie. Meer. niet.

 photo IMG_20140930_101014_zpsb9be5839.jpg

38 reacties op “TGIF: Week#51/2014 – YEAH! I just love today

 1. Druk weekje dus!!! Nu lekker vakantie, ik ben jaloers hoor, moet zelfs met Kerst werken.
  Heb overigens dubbel gelegen om dat plaatje van die eekhoorn. Hihi…

 2. Oh wat lekker even vrij zijn.
  Ik ben ook 3 weken vrij geweest, ik werk 16 uur maar had zoveel dagen over, en dan neem ik nog dagen mee naar 2015, ik heb echt veel gewerkt.
  Maandag moet ik werken en dan ben ik alweer 6 dagen vrij, en mijn man ook, de kinderen vinden het heerlijk.

 3. Heerlijk zeg! Ik heb ook over een half uurtje VAKANTIE! (en ben ondertussen zo goed als klaar met alles dat ik nog moest afronden. Geniet van je vakantie, dat ga ik ook doen 😉

 4. Have fun deze vakantie! Voor mij volgen er volgende week nog twee werkdagen en dan volg ik je op! Geniet ervan in Centerparcs!

 5. Heerlijk overzicht weer, lekker vrolijk! Ik ga de blog top 3 tag volgende week op mijn blog plaatsen en ik ben heel benieuwd naar jouw antwoorden van mijn tag! 🙂 Kaatenfilmpjes zijn geweldig <3 Geniet van je vakantie!

  1. Ik ben erg benieuwd naar de Blog Top 3 tag en jou leuke antwoorden! Jou tag komt op 29 December online 🙂 Ik ga er nu net voor zitten hem al deels in te vullen.

 6. Kerstkaartjes krijgen word ik ook altijd blij van, van alle echte post 🙂 (behalve die blauwe vloppen dan) Jeej vakantie! Geniet er lekker van!

 7. Whoot! Eindelijk vakantie! Vooral lekker genieten nu. Ik ga lekker genieten van het weekend (vanavond om 21.00u hihi)

 8. Heerlijke dingetjes om van te genieten 🙂 Ik heb dan wel geen vakantie en luister geen Westlife (op dit moment) maar kreeg ook een pakketje en een kies kerstpakket (flow abo!!), ik keek Gossip Girl op Netflix <3 dus ook hier genoeg geniet dingetjes!

  Imdb geeft Fringe een 8,5 VET HOOG! dan moet ik het misschien ook maar eens gaan kijken 🙂 Imdb raad aan om naar Dexter, House, 24, Heroes of Prisonbreak te kijken (wederom alleen maar series die ik niet kijk)
  Ik kijk toch een ander soort serie altijd, maar ik zou je Nashville willen aanraden, eerste seizoen staat ook op Netflix!

  1. Thanks voor de leuke reactie! Ik heb zelf Prison Break & 24 meegekeken met M. maar vond daar niets aan… House is ook mwah. Dexter wil ik nog wel eens gaan proberen. Ik heb nu een preview gekeken van The Killing, kijken of dat wat is ^^ Thanks voor je tips!

 9. Woohoo, eindelijk vakantie! Geniet er ontzettend van, veel plezier samen! En ben benieuwd naar je kerstlijstje 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *