Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#51/2014 – YEAH! I just love today

Precies op het moment dat dit blogje online komt ben ik onderweg naar huis of net thuis.
En ja, vanaf vandaag heb ik vakantie tot 6 Januari! Oeh, I love it.

Genieten. Meer niet.

 photo fout2_zps0d736e97.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

VAKANTIE genieten van de cd’s van Westlife nog steeds super blij met mijn vernieuwde layout de winactie die ik won & eindelijk binnen is gekomen pakketjes ontvangen een super leuk, eigen keuze kerstpakket krijgen, eens kijken wat ik ga uitzoeken kerstkaartjes krijgen en versturen thuiskomen van een werkdag en jullie lieve reacties in de wacht zien staan opzoek gaan naar een nieuwe cursus alle 5 de seizoenen afgekeken van Fringe… …opzoek naar een nieuwe serie op Netflix dus de voorbereidingen treffen voor onze (Centerparcs)vakantie jullie leuke nominaties voor tag’s leuke kerstkaarten en lieve dingen krijgen van collega’s en ouders een groepsknuffel krijgen bij het weggaan leuke pakketjes ontvangen beginnen in het 30tig’ste boek van dit jaar

 photo hjgkjhbkjhb_zpsbd027e81.jpg

Things I did

Ik had mijn laatste werkweekje! En god, wat duurde dat lang… Wel had ik een erg fijne week. We maakte een collage met regels voor op de groep bakte kerstkoekjes. Ook kreeg ik een groepsknuffel bij het weggaan. Zo lief en leuk om te merken dat ze het jammer vinden dat ik vakantie heb.

 photo IMG_20141217_170030_zps708338af.jpg

Things I bought

Wat ik veel kocht? Spullen die we nog moesten hebben voor onze vakantie. Ook wilde ik een nieuwe bronzer en heb deze bij de Etos gekocht samen met een nieuwe mascara.

Things that made this week awesome

Ik kreeg het leuke winpakketje binnen van Mira. Het duurde even tot het binnen was maar het was het wachten zeker meer dan waard. Een leuk pakketje met wat lekkers en bonnen van mijn favoriete eet tent Bagels & Beans. tevens kreeg ik heel wat leuke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka.

 photo 2014-12-180523032_zpsdbcee77b.jpg

Katten filmpjes kijken blijft tha bomb.

Things I blog

Ik maakte een gezellige persoonlijke Maandag update. Daarnaast ondervond ik de oplossing voor het kattenbak-korrel probleem, yeah! Eindelijk af van al die korrels onder je voeten. Van Sylvia kreeg ik de super leuke Blog top 3 Tag, die ik met veel plezier heb ingevuld. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. En weer een nieuwe Tips & Trucs over de aanschaf van een huisdier, want daar komt meer bij kijken dan je meestal denkt.

Verder dit weekend op le blog: mijn kerstwensenlijstje en de eerste editie van spam je blog! Want ik bent tocht wel nieuwsgierig naar leuke, nieuwe blogs om te ontdekken.

Ook werd ik veel getagd voor een aantal leuke vragenlijstjes. Zo werd ik door Xaviera van Soulheartedly getagd voor haar mooie en inspirerende Questions of life TAG. Heel veel zin om deze te gaan invullen. Net als dat ik van Amy van Twintigennogwat kreeg ik de It’s Christmas Time Tag doorgespeeld kreeg en van Jacqueline van Eenbeetjestoer een leuke en originele Interieur Tag.. Deze komen dus binnenkort op le blog te staan!

Things to do this weekend

Genieten. van. onze. vakantie. Meer. niet.

 photo IMG_20140930_101014_zpsb9be5839.jpg

0

38 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *