Voor het eerst: Spam je blog!

Ik heb er in al die jaren nog nooit 1 gemaakt een Spam je blog – artikel. Bij deze de aller eerste op iliveformydreams.com, een primeurtje! De laatste jaren heb ik heel wat leuke blogs ontdekt en ik wil er graag meer kunnen toevoegen aan deze lijst!

Dus, spam je blog! Voor deze keer mag het.

Wat is jou blog en waarover blog je? Heb je toffe artikelen van jezelf of een andere blogger die je aanraad? Let me know in the comments!
* Ook zou ik het super leuk vinden als je jezelf even voorstelt, zo kom ik toch wat meer te weten over jullie!

47 reacties op “Voor het eerst: Spam je blog!

 1. Super leuk! Mijn blog noemt: lifelaura.wordpress.com
  Ik ben vandaag een maand bezig en hoop dat veel langer ga doen.

 2. Me voorstellen heb ik al eens gedaan en mijn blog ken je ook al, maar nieuwe blogs ontdekken vind ik altijd leuk dus ik ga zeker even de lijst met reacties door!

  Voor iedereen die me nog niet kent: ik blog op http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezig houdt. Van sporten en afvallen tot dingen die ik meemaak tot konijnen, echt een kijkje in mijn leven.

 3. En het levert altijd een hele stapel reacties op, zo’n spam your blog artikel… maar er staan voor mij ook weer wat nieuwe blogs tussen. Leuk!

 4. Zo af en toe is een spam je blog wel leuk he?

  Mijn blog heet goyvon en ik blog over mijn leven in Beijing, China. Daar woon ik nu zo’n 2 jaar. Momenteel ben ik even in Nederland, maar ik zal over een tijdje weer terug gaan. Behalve over China schrijf ik ook over reizen die ik maak

 5. Ha leuk! Ik ben Wytske, 31 jaar. Jij kent mijn blog al, maar voor degene die hem nog niet kennen, spam ik ‘em graag even. Op http://grutopvoeden.blogspot.nl blog ik over alles wat met opvoeden te maken heeft. Ik ben pedagoog en daarnaast moeder van 2 geweldige zoons en deel graag mijn tips en ervaringen met jullie. Ik blog nog maar net en daarom vind ik het erg leuk om alles over het bloggen, maar ook nieuwe blogs te ontdekken! ร‰รฉn blog die ik volg en erg leuk geschreven vind, is http://fantasticmoms.nl.

 6. Wat lief dat dat mag!! Mamazing is mijn persoonlijke, informatieve website voor (aanstaande) mama’s. Als je op zoek bent naar eerste hulp bij het mama zijn, recensies van handige spullen voor jou als mama (inclusief leuke winacties!!) of als je gewoon even wil kijken hoe een andere mama het doet, neem dan vooral een kijkje! Je vindt er bijvoorbeeld een blog over mijn mamabelevenissen, maar ook gemakkelijke & gezonde recepten voor het gezin en je kleintje(s).

 7. Leuk leuk leuk!!! Jij leest natuurlijk al mee op mijn blog, maar misschien vinden jouw lezers het ook wel leuk om even bij mij te komen snuffelen.

  Ik ben heel diversโ€ฆ Ik schrijf iedere week een overzichtje van wat ik meemaakte, post favoriete muziekjes en schrijf reviews over boeken en gadgets. Ik denk dat er voor ieder wel iets leuks te lezen is.
  http://www.serenacloos.nl

 8. Fijn altijd als mensen je de gelegenheid geven om jouw blog wat bekender te maken. Mijn blog bestaat vanaf gisteren twee jaar en ik geef daarbij mijn eerste give away.
  Ik ben Doke, 26 jaar en mijn blog is erg persoonlijk. Ik schrijf over mijn worstelingen, gedachten en blijmakers in het leven.

 9. Wat leuk zo’n primeur!
  Je volgt me al een tijdje, maar ook voor jou heb ik een primeur. Op dit moment ben ik nog te volgen op http://liefsvanlieke.wordpress.com, maar op kerstavond komt liefsvanlieke.com online! Mijn eigen domein waar ik verder ga met schrijven over vriendschap, memories, dagjes weg, mindstyle en alles wat me gelukkig maakt! Ik heb er zin in en hoop dat 2015 veel moois te bieden heeft ๐Ÿ™‚

 10. Ik vind dit altijd zulke leuke artikeltjes; op die manier ontdek je namelijk blogs die je anders niet zo snel tegengekomen zou zijn. Mijn naam is Deisy, ben 27 jaartjes oud en op Visionarylife blog ik over beauty, persoonlijke ontwikkeling en positiviteit. Mijn motto is “life is too short just to be normal and to not get inspired”. Dit probeer ik iedereen ook mee te geven, zodat we van elkaar leren en het mooiste van ons leven kunnen maken. Ik zou het uiteraard heel leuk vinden als je een keertje op mijn blog komt kijken.

  Rest mij niets dan je nog te bedanken voor deze kans, echt heel lief ๐Ÿ™‚

 11. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Xaviera, 28 jaar oud en wonend met mijn twee lieve poezen in Flevoland. Op mijn blog Soulheartedly schrijf ik graag over mindstyle, lifestyle en persoonlijke artikelen. Als je graag kennis wilt maken met mijn poezenbeesten is dit artikel leuk om te lezen http://soulheartedly.nl/meet-cats/, zo leer je ze heel erg goed kennen! Ik zal mij zo ook even voorstellen, dat heb ik nog niet gedaan. Ik zal later ook alle andere leuke blogs bekijken ๐Ÿ™‚

 12. Mijn blog ken je al wel, ik heb alleen een korte break ingelast vanwege de hoge werkdruk op de universiteit. Maar ga voor kerst wel een aantal artikelen online zetten, dus neem een kijkje als je dat leuk lijkt ๐Ÿ™‚

  Mijn blog is : http://www.247stylish.com

  Liefs, Lisette

 13. Oh wat leuk ik zie nieuwe blogs in de reacties staan, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.

  Thanks dat we mogen spammen!

  Mijn naam is Nesrin en ik heb een life/personal blog. Ik blog over alles wat ik blogwaardig vind. In het kort: moeder, 31 jaar, getrouwd, koffie, zon, Ram, niet stil kunnen zitten, fierce, beauty, fashion en eerlijk over rauwe dingen in het leven.

  Dank je wel Sas!

 14. Je volgt me al een tijdje. Maar anderen weten natuurlijk niet wie ik ben. Mijn site draagt de naam Zwartraafje, maar ik ga door het leven als Liesbet. Ik ben 33-jaar en mijn site bevat recepten, foto’s van creaties die ik zelf heb gemaakt en een boekenblog waarin ik het vooral over mijn grote liefde voor boeken heb. http://www.zwartraafje.be/blog

 15. Wat leuk! Nouja, jij leest mij al ๐Ÿ™‚ . ik ben Eliza, 22 jaar en samen wonend met mijn vriendlief in Almere. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn mbo 4 studie en heb er heel veel voor moeten knokken, waar ik een driedelig verhaal van heb geschreven. ik schrijf voornamelijk over dingen die mij interesseren en over wat ik meemaak, wat ik lees en wat ik zie. Ik blog nog niet zo heel lang (sinds september) maar ik vind het echt heel leuk om te doen! Ik ben nog heel erg naar mijn eigen stijl aan het zoeken, maar het schrijven vind ik al heel erg leuk, en ik hoop dat ik straks echt een unieke stijl kan creรซren ๐Ÿ™‚

 16. Yes, mij ken je al. Maar misschien anderen nog niet. Ik ben Saskia, 25 jaar en sinds een jaar afgestudeerd verpleegkundige. Op mijn blog schrijf ik over wat ik zoal mee maak (wat niet echt veel is, maar toch). En we hebben een gezamelijke liefde: thee. Oh en Wobbe (mijn awesome basset hond) is ook vaak te bewonderen.

 17. Leuk deze tag. Ik heb al weer een paar leuke nieuwe blogs gevonden door de reacties op je tag. Ook mij ken je al, maar anderen kennen mij waarschijnlijk nog niet. Mijn naam is Margriet en ik ben 30 jaar oud. Ik blog sinds kort pas echt serieus over persoonlijke dingen, mijn creatieve momenten en over het (proberen te) schrijven van een boek. http://www.vandaagboek.blogspot.com.

 18. Ik ben maroussia van confidencebeauty.wordpress.com en schrijf op mijn blog over van alles en nog wat, maar vooral over beauty! Neem eens een kijkje als je dat leuk vind ^^x

 19. Mij ken je natuurlijk ook al maar ik spam toch even voor de gene die mij niet kennen. Ik ben Laura en op dit moment 25 jaar en voor het eerst zwanger. Ik blog natuurlijk over mijn zwangerschap maar ook over leuke uitje, dingen die mij bezig houden en nog veel meer. Eigenlijk gewoon lekker een persoonlijke blog!

 20. Leuk, zo’n eerste spam-je-blog ๐Ÿ™‚

  Ik ben Jantine, 29, en ik houd al jaren verschillende blogs bij. In april dit jaar heb ik die samengevoegd op http://www.eccentriclady.nl – hier schrijf ik nu over veel dingen die mij bezighouden. Er zijn DIY’s, posts over plannen, boeken, persoonlijke blogs en nog veel meer.

 21. Wat leuk dat we mogen spammen! Mij kende je al maar voor degene die mij niet kennen; ik ben Isabel Cristina en schrijft over decoreren, interieur, fashion en heel veel DIY’s. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, momenteel lopen er een aantal winacties! ๐Ÿ™‚

 22. Ik ben Simone en mijn blog – http://simoneblogt.nl – ken je ook al. Ik blog over allerlei persoonlijke dingen die ik meemaak, met soms een review. En omdat ik net mijn eigen bedrijf ben gestart komt daar af en toe ook wat over online.

 23. Haaai, ik blog op veerlez.nl/blog en ik schrijf het liefste over groen en mindfull leven, maar eigenlijk gaat het vaker over films, series, hardlopen en mijn kat. Momenteel vind ik de reeks doelen per maand toch het leukste, ik stel mezelf doelen en daar probeer ik me een maand aan te houden, soms werkt het, soms niet ๐Ÿ™‚

 24. Mijn blog ken je wel, maar voor de rest: Sylvia, 24 jaar, masterstudente Strafrecht en Forensica, Criminologie & Rechtspleging, freelance copywriter en blogster op http://sylviakuijsten.com. Ik schrijf over het studentenleven, bloggen in het algemeen, leuke dingen die ik toevallig tegenkom en ik vul graag zo nu en dan een blogtag in ๐Ÿ™‚

 25. Hey :),

  Volgens mij volgde je me al maar bij deze toch een spanpost, misschien vooral om me een beetje voor te stellen.

  Ik ben dus Janine en ik ben 22 jaar (dit voelt zo als een vriendenboekje), Ik ben werkzaam op een Islamitische basisschool als (duhh) leerkracht. Het is een van mijn dromen geweest om leerkracht te worden en na 5 jaar PABO is me dat ook gelukt :).

  Ik schrijf mijn gedachten, soms stukjes uit mijn leven, gedichten en verhalen op om een van mijn hobby’s te onderhouden en niet te verdrinken in werk. Want hoewel werk fantastisch is heb ik toch al snel de neiging mezelf hierin onder te dompelen en dan niet meer boven te komen totdat ik werkelijk naar adem snak.

  Nou, dat is het wel ongeveer :).

 26. Mijn blog ken je al, maar super leuk dat je eens een spam je blog doet. Ik ben Anita en blog op http://www.mindjoy.nl over zaken die mijn bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Op maandag is het ‘mindfulness maandag’. Leuk als je een kijkje komt nemen!

 27. Leuk, zo’n primeur! Deze kom ik later nog eens bekijken voor leuke nieuwe blogs. Jij kent die van mij al, maar voor nieuwe geรฏnteresseerden: ik blog over van alles dat Twenty-something meiden bezig houdt+ mijn liefde voor Zweden.

 28. Hoi, ik ben Stephanie en ben 22 jaar! Heb nu mijn blog nu ongeveer 3 maanden en het is een blog die echt gaat over mij persoonlijk. Wat ik mee maak, wat ik van dingen vind (reviews) , mijn hobby etc. Wie weet wat ik allemaal weer ga mee maken in het nieuwe jaar!
  http://www.myjournalstory.wordpress.com

 29. Leuk. Ik ga deze post even saven via Bloglovin’ en later teruglezen. Ben ook op zoek naar nieuwe blogs. En die van mij ken je volgens mij al. Vandaag hebben me zusje en ik ook een primeur: de eerste ask us anything post! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *