Omdat je nooit genoeg theebekers kan hebben

Dit product is ter beschikking gesteld door kikkerlandeu

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van theemokken. Ik ben dan ook super trots op mijn gave mokkenkastje, waar je alle mooie mokken mooi in ziet staan. Binnenkort wil ik een artikel maken waarin ik alle favoriete mokken met een speciale herinnering laat zien. Tevens zal daar deze mok bijkomen, aangezien dit toch wel een favoriet is geworden.

Op de site van Kikkerland zag ik de geweldige Cherry Blossom mug. Een super leuk design was op de mok te zien en dit sprak mij dus meteen aan. Ik ben iemand die thee soms te lang laat staan en heb daardoor vaak dat ik toch een koude mok thee weg moet gooien. Gelukkig heeft deze beker een hele fijne oplossing!Op de mok staat een mooie bloesemboom afgebeeld. Zonder bloesem. Zodra de hete thee erin gaat verschijnt de prachtige roze bloesem op de beker. Wat is zo tof vind is dat je de bloesem gewoon ziet ‘bloeien’ als het ware. Als de thee kouder wordt verdwijnt de bloesem weer. Iets wat handig is tijdens het maken van blogjes, ik kijk even op de beker en oh. Niet vergeten mijn thee te drinken!

Ik heb in deze beker al heel wat heerlijke theetjes gedronken en nieuwe smaken ontdekt. Met deze beker moet je wel oppassen met afwassen, aangezien er een laagje op zit kan hij niet in de vaatwasser. Ik ben iniedergeval erg tevreden over dit super toffe concept op een mok! En dan voor maar โ‚ฌ12,50. Ik heb er een nieuwe favoriet bij.

About the Author

53 Comments

Saar

Ik ken het concept en vind het ook heel leuk. Ik heb er zelf een met een foto erop die verschijnt als er een warme drank wordt geschonken. Deze is ook heel leuk!

Reply
Wendy

Wat leuk! Ik ben een ster in het koud laten worden van thee. Dus ik ben blij met mijn thermobeker. Dan duurt het in ieder geval veel langer voor het koud is. ๐Ÿ˜‰

Reply
Regina

Erg gaaf! Ik wist niet eens dat het bestond. Ik kan me voorstellen dat je blij met de beker bent!

Reply
Laura

Dat zijn altijd zulke toffe bekers! Ik heb bij mijn moeder nog eentje van Harry Potter haha! En dan zit er op 1 kant een zwart vak en als er dan heet drinken in gaat dan komt Hermelien te voorschijn. En elke keer als ik daar ben en ik neem iets warms te drinken krijg ik elke keer weer die beker. Echt super leuk <3

Reply
jackie

ideaal,
ik drink niet heel vaak thee maar als ik dan eens thee drink gebeurt het regelmatig dat het koud is voor ik er aan begin…

Reply
Zwartraafje

Wat een leuke aanwinst. Ik zet mijn theetassen nooit in de vaatwas vermits ik veel te veel schrik heb om die leuke prints te verliezen. Wel grappig want normaal worden er hier dus enkel tassen afgewassen terwijl vrijwel alle andere spullen in de vaatwas gaan. ๐Ÿ™‚

Reply
Chantal

Super leuk! Ik drink thee eigenlijk vooral uit glazen en een termomok. Die laatste is alles behalve mooi, maar er past een halve liter in en de thee blijft lekker lang warm ๐Ÿ˜‰

Reply
Michelle

Ohhhh Cherryblossoms!.. Normaal heb ik nooit zo’n hoog die-moet-ik-hebben gehalte met theemokken.. maar deze zou ik toch wel graag hebben!

Reply
Marion

Oh wat leuk zeg! Zoals je misschien weet ben ik pas sinds kort aan de thee geraakt en ik heb nog maar รฉรฉn theebeker. Ik kan dus nog wel een mooie mok gebruiken. Ik ga de site eens bekijken. Leuk!

Reply
Linda

Ik geloof dat ik die mok wel eens eerder ergens voorbij heb zien komen, ik vind ‘m wel heel erg leuk! Past ook goed bij jouw collectie haha ๐Ÿ™‚ Maar de prijs houdt ook mij tegen denk ik – nu drink ik sowieso niet superveel thee – wel regelmatig – dus heb ik wel genoeg aan mijn paar glazen en mokken.

Reply
Inge

Wat grappig, ik kwam gisteren deze mok tegen! Ik houd van Cherry Blossom, dus ik zou hem het liefste willen bestellen! Oh, en ik laat mijn thee meestal ook koud worden..

Reply
Bente

Wat een super leuke mok! Handig en ziet er ook nog eens leuk uit. Snap dat dit een favoriet is!

Reply
zomersproetje

Super grappig. Maar vind het te duur om zelf te kopen… Het cadeau krijgen zou erg leuk zijn! Houd maandag mijn site in de gaten dan komt er ook iets leuks met thee online (wat dat precies is zie je dan ๐Ÿ˜‰ ).

Reply
Lies

Heel leuk en tof idee! Het concept ken ik wel al, je hebt het ook met ogen die open gaan geloof ik. Bloesems zijn mijn favorites ๐Ÿ™‚ !

Reply
angelique

Wat een gaaf idee! maar om dit voor een mok neer te leggen nee dan liever koude thee haha

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *