Dit product is ter beschikking gesteld door kikkerlandeu

Zoals jullie weten ben ik helemaal gek van theemokken. Ik ben dan ook super trots op mijn gave mokkenkastje, waar je alle mooie mokken mooi in ziet staan. Binnenkort wil ik een artikel maken waarin ik alle favoriete mokken met een speciale herinnering laat zien. Tevens zal daar deze mok bijkomen, aangezien dit toch wel een favoriet is geworden.

Op de site van Kikkerland zag ik de geweldige Cherry Blossom mug. Een super leuk design was op de mok te zien en dit sprak mij dus meteen aan. Ik ben iemand die thee soms te lang laat staan en heb daardoor vaak dat ik toch een koude mok thee weg moet gooien. Gelukkig heeft deze beker een hele fijne oplossing!

 photo PhotoGrid_1419184455160_zpsdd99bb04.jpg


Op de mok staat een mooie bloesemboom afgebeeld. Zonder bloesem. Zodra de hete thee erin gaat verschijnt de prachtige roze bloesem op de beker. Wat is zo tof vind is dat je de bloesem gewoon ziet ‘bloeien’ als het ware. Als de thee kouder wordt verdwijnt de bloesem weer. Iets wat handig is tijdens het maken van blogjes, ik kijk even op de beker en oh. Niet vergeten mijn thee te drinken!

 photo PhotoGrid_1419184375096_zpsffd80222.jpg

Ik heb in deze beker al heel wat heerlijke theetjes gedronken en nieuwe smaken ontdekt. Met deze beker moet je wel oppassen met afwassen, aangezien er een laagje op zit kan hij niet in de vaatwasser. Ik ben iniedergeval erg tevreden over dit super toffe concept op een mok! En dan voor maar â‚Ŧ12,50. Ik heb er een nieuwe favoriet bij.

0

53 reacties

53 thoughts on “Omdat je nooit genoeg theebekers kan hebben

 1. Oh dat is best een leuk idee ja! Ik ken het principe van bij heet meer te zien op de mok, maar de praktische kant er niet eerder van ingezien. One to remember!

 2. Hele leuke mok! Die zou ik ook moeten hebben, ik drink echt zo vaak lauwe thee omdat ik het altijd vergeet haha

 3. Isabelle says:

  Theemokken mag je eindeloos verzamelen, vind ik dan haha. En echt een hele mooie mok, heel leuk!

 4. alexa says:

  ik vind thee bekers ook zo leuk! haha zou het liefst elke week weer een nieuwe kopen!

 5. sammie says:

  Oh dat is gaaf! en handig! Onze kastjes staan inmiddels wel vol.. moet even wachten tot er iets breekt 😉

 6. Saar says:

  Ik ken het concept en vind het ook heel leuk. Ik heb er zelf een met een foto erop die verschijnt als er een warme drank wordt geschonken. Deze is ook heel leuk!

 7. Marcella says:

  Gave beker! Leuk dat die bloesem langzaam verdwijnt als je thee af koelt. Een goeie reminder.

 8. Flavie says:

  Wauw, deze is echt mooi!

 9. Wat een super leuk concept zeg! Echt mooi ziet het er ook uit :).

 10. Nicky says:

  Wat een leuk idee! Ideaal als cadeautje!

 11. Wendy says:

  Wat leuk! Ik ben een ster in het koud laten worden van thee. Dus ik ben blij met mijn thermobeker. Dan duurt het in ieder geval veel langer voor het koud is. 😉

 12. bijsaramsades says:

  prachtige foto op de tas

 13. Mieke says:

  Wat een leuke mok!

 14. Wow wat een tof ding zeg 😀 dat maakt thee drinken een stuk leuker haha

 15. Jenn says:

  Wauw, die vind ik heel mooi!

 16. Saskia says:

  Hij is leuk! Super gaaf bedacht. Nu alleen nog vaatwasserbestendig maken 😉

 17. Regina says:

  Erg gaaf! Ik wist niet eens dat het bestond. Ik kan me voorstellen dat je blij met de beker bent!

 18. Laura says:

  Dat zijn altijd zulke toffe bekers! Ik heb bij mijn moeder nog eentje van Harry Potter haha! En dan zit er op 1 kant een zwart vak en als er dan heet drinken in gaat dan komt Hermelien te voorschijn. En elke keer als ik daar ben en ik neem iets warms te drinken krijg ik elke keer weer die beker. Echt super leuk <3

 19. Madeleine says:

  Wauw wat een mooie mok!

 20. Liliane says:

  Wat tof! Hopelijk blijft het laagje lang zitten 🙂

 21. Veerlez says:

  Die is zeker heel mooi! Leuk om te onthouden als cadeautje!

 22. Xaviera says:

  Wat een geweldige mok! Heel mooi design ook, I love it <3

 23. jackie says:

  ideaal,
  ik drink niet heel vaak thee maar als ik dan eens thee drink gebeurt het regelmatig dat het koud is voor ik er aan begin…

 24. Wat een geweldige mok! Echt een uitkomst! Al moet je dan nog steeds op je mok letten, haha!

 25. Lief meisje says:

  Wat een handige beker.

 26. Saskia says:

  Dat is inderdaad heel handig! En ziet er nog eens gaaf uit ook.

 27. Zwartraafje says:

  Wat een leuke aanwinst. Ik zet mijn theetassen nooit in de vaatwas vermits ik veel te veel schrik heb om die leuke prints te verliezen. Wel grappig want normaal worden er hier dus enkel tassen afgewassen terwijl vrijwel alle andere spullen in de vaatwas gaan. 🙂

 28. Dina says:

  Die mok is echt super leuk!

 29. Anneleen says:

  Oh wat een mooie mok en erg handig!

 30. Chantal says:

  Super leuk! Ik drink thee eigenlijk vooral uit glazen en een termomok. Die laatste is alles behalve mooi, maar er past een halve liter in en de thee blijft lekker lang warm 😉

 31. Amy says:

  Wat een leukerd! Deze zou ik ook graag aan mijn collectie toevoegen! <3

 32. Maroussia says:

  Wat een mooie mok!

 33. Michelle says:

  Ohhhh Cherryblossoms!.. Normaal heb ik nooit zo’n hoog die-moet-ik-hebben gehalte met theemokken.. maar deze zou ik toch wel graag hebben!

 34. stephanie says:

  Ohhhh wat een leuke mok!

 35. Jolien says:

  Heel mooi! Theebekers kan je inderdaad nooit genoeg hebben! 🙂

 36. Kim says:

  Die is echt tof, ik ben gek op die bomen!

 37. Roxanne says:

  Oh wat een onwijs leuke mok! Perfect om de dag vrolijk mee te beginnen.

 38. Marion says:

  Oh wat leuk zeg! Zoals je misschien weet ben ik pas sinds kort aan de thee geraakt en ik heb nog maar ÊÊn theebeker. Ik kan dus nog wel een mooie mok gebruiken. Ik ga de site eens bekijken. Leuk!

 39. Linda says:

  Ik geloof dat ik die mok wel eens eerder ergens voorbij heb zien komen, ik vind ‘m wel heel erg leuk! Past ook goed bij jouw collectie haha 🙂 Maar de prijs houdt ook mij tegen denk ik – nu drink ik sowieso niet superveel thee – wel regelmatig – dus heb ik wel genoeg aan mijn paar glazen en mokken.

 40. Petra says:

  wat een onwijs leuke en handige mok….

 41. Andrea says:

  Wat een leuke mok! Zoiets heb ik nooit eerder gezien. Heel leuk!

 42. Simone says:

  Dit vind ik echt een super toffe mok!

 43. Shanti says:

  Wat een ontzettend leuke mok! En dat effect met de warmte, geweldig 😀

 44. Inge says:

  Wat grappig, ik kwam gisteren deze mok tegen! Ik houd van Cherry Blossom, dus ik zou hem het liefste willen bestellen! Oh, en ik laat mijn thee meestal ook koud worden..

 45. Bente says:

  Wat een super leuke mok! Handig en ziet er ook nog eens leuk uit. Snap dat dit een favoriet is!

 46. Rosa says:

  Wow echt handig!!

 47. Yudeska says:

  Ik ben wel een echte thee drinker, erg mooie beker is het. Hou heel erg van bloemen

 48. Super grappig. Maar vind het te duur om zelf te kopen… Het cadeau krijgen zou erg leuk zijn! Houd maandag mijn site in de gaten dan komt er ook iets leuks met thee online (wat dat precies is zie je dan 😉 ).

 49. Lies says:

  Heel leuk en tof idee! Het concept ken ik wel al, je hebt het ook met ogen die open gaan geloof ik. Bloesems zijn mijn favorites 🙂 !

 50. angelique says:

  Wat een gaaf idee! maar om dit voor een mok neer te leggen nee dan liever koude thee haha

 51. Chantal says:

  Ik heb die verslaving met horloges, helaas wat duurder dan mokken

 52. Petra says:

  Leuk effect. Maar 12,50 euro voor een mok… Ik geloof niet dat ik dat zou uitgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *