Challenges

#PlukhetGeluk Project – De Introductie

*tromgeroffel* De start van mijn nieuwe opgezette projectje. Ik ben super enthousiast en erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik begin het projectje met de introductie.

Een tijdje terug had ik een super leuk idee, alleen wist ik niet hoe ik dit moest vormgeven. Een aantal weken later is het omgezet in een reeks blogjes en ik ben er dan ook super trots & enthousiast over. Ik hoop dat jullie het ook zijn en met veel plezier hieraan mee doen. Uiteraard kennen jullie vast wel het Project Positief initiatief van blogger Dagmar, ook zo’n fijn positief projectje. Echter, wel deels geΓ―nspireerd op haar idee wilde ik het toch even wat anders doen.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg

Waarom dit project?

‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

Wat is de opzet van dit project?

De opzet van dit project is in 5 delen die jullie moeten doorlopen. Hieronder heb ik kort aangegeven welke delen dit zijn.

1: Geluksvragenlijst
Een vragenlijst met heel wat positieve, inspirerende vragen
2. Foto’s van Geluk
Maak een collage met foto’s waar jij gelukkig van wordt
3. Omdat jij het hebt verdiend
Zet iemand (of meerdere) in het zonnetje
4. De grootste glimlach
Beschijf iets wat gelijk een glimlach brengt op je gezicht
5: Durven, dromen, doen!
Beschrijf je toekomst & wat je allemaal al gedaan hebt
Extra Dag 6: Een leuke winactie voor DEGENE DIE MEE DOEN met het project

De uitgebreidere versie zie je uiteraard op mijn blog verschijnen. Mocht je van te voren al wat dingen over dit project willen weten, dan kan je me altijd mailen op iliveformydreams@live.nl of benader me op 1 van mijn social media kanalen en vertel me je email adres. Zo kan ik een kort emailtje sturen met daarin bijvoorbeeld al de vragen en invulling die ik ga geven per deel, ter inspiratie.

Hoe doe je mee?

Doe wekelijks een opdracht van hierboven. Zo ben je er ‘maar’ 5 weken mee bezig. Je mag de vragen zo uitgebreid of kort mogelijk maken zoals je zelf wilt. Heb je zelf een ander soort invulling? Schroom niet en wijk wat af van mijn eigen invulling. Ik begin zelf met deze challenge vanaf 12 Januari waardoor mijn eerste post op 18 Januari verschijnt. Elke Zondag komt deze post online. Mijn reeks eindigt dus op 22 Februari met een super toffe winactie om mee af te sluiten.

 photo divider33_zpsea099c2a.png

Gebruik op Twitter & Instagram de hashtag #plukhetgeluk en deel dit project door op de like button te drukken op Bloglovin’. Dit is zeker géén must maar ik zou het leuk vinden als zoveel mogelijk bloggers deze challenge onder ogen krijgen.

Hoe je mee doet? Door in de comments achter te laten dat je deze opdrachten gaat doen en vertel wanneer je ermee begint! Zo kan ik je volgen want ik ben erg nieuwsgierig naar jullie eigen invulling. Als er genoeg ‘aanmeldingen’ zijn wil ik zeker een samenvattingsblog maken van al jullie leuke, inspirerende en fijne invullingen. Ik ben erg benieuwd.

En… doen jullie mee?

0

88 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *