photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

gezellig bijkletsen met vriendinnetje Wendy goede nacht rusten knuffelen met de poezen pijnstillers, love them op dit moment dat ze op werk blij zijn dat ik er weer ben wat tijd voor mezelf nemen luisteren naar Edje m’n nieuwe sidebar popup om me te volgen via Bloglovin’ (wat vinden jullie ervan?) 30 Januari een dagje vrij gevraagd nog steeds erg blij met mijn nieuwe armband

Things I did

Mijn laatste vakantiedagje (Maandag) ging niet zoals gepland. Al een tijdje had ik last van een verstandskies die door doorkwam. Echter viel dit nog wel mee. De laatste dagen kreeg ik een soort bult in m’n wang erbij. Hoewel ik er geen pijn aan had toch maar even een afspraak gemaakt bij de tandarts. Ik had eerst een afspraak voor de dag erna gemaakt, maar aangezien ik nu niet meer zo’n fan ben van de tandarts sinds het verwijderen van mijn 2 verstandskiezen gebeld om dezelfde dag nog langs te komen.

De conclusie: Ik heb dus ontstoken tandvlees wat richting mijn verstandskies gaat. De tandarts heeft hem gereinigd en gaf me een recept mee wat ik 2x daags met een gaasje tegen de bult moet drukken/kauwen. EN GOOR dat het spul is. Maar braaf doe ik het elke dag, want een grotere ontsteking zit ik niet op de wachten.

Niet echt een fijn begin van 2015, aangezien ik elke ochtend en avond er vooral erg last van heb. Ik hoop dan ook dat ik er snel van af ben en het minder gaat worden op ten duur.

 photo IMG_20150105_161447_zps9935d485.jpg

Zo en nu verder met de rest van de week. De aller eerste werkweek voor mij na onze heerlijk 2 weekse kerstvakantie. Wat is zo’n eerste week zwaar zeg.. Vooral het erheen gaan, als je er eenmaal bent lukt het wel! Ik heb veel activiteiten gedaan met de kids en vooral ook even bijgekletst met collega’s over de afgelopen vakantie. Ik las veel in het boek waar ik mee bezig ben en genoot erg van mijn vrije uurtjes.

Things I bought

 photo 2015-01-080800051_zps9775725f.jpg

Ik kwam in de uitverkoop bij de Hema een super tof shirtje tegen die ik niet kon laten liggen. Ook kocht ik een nieuwe haarspray & een nieuwe tip painter voor mijn nagels. Eens uitproberen of dit wat is! Verder veel pijnstillers gekocht i.v.m. mijn ontsteking.

Things that made this week awesome

HAHA. Tránen van het lachen.

Dit heerlijke nummer (geniaal uitgevoerd)

Things I blog

Ik begon deze week met een blogje huishoudelijke mededelingen om wat nieuwe puntjes voor mijn blog duidelijk te maken. Tevens deelde ik mijn ervaring met de Sony Experia Z1, mijn nieuwe telefoon waar ik erg tevreden over ben. Oeh en ik moest natuurlijk een stukje schrijven over mijn nieuwe verslaving Tv Show: The Killing. Nu midden in seizoen 2 en nog tot seizoen 4 te gaan. Nog heel wat kijk plezier!

Dit weekend komen er 2 hele leuke posten online. Eentje van een super leuke theebeker & uiteraard Zondag mijn aangekondigde nieuwe projectje! Ik ben echt zo benieuwd hoe jullie het vinden. Zelfs een beetje zenuwachtig ervoor haha.

Things to do this Friday / weekend

Eerst een ochtendtje werken en dan richting de kapper! Niets geks, alleen even de puntjes bij laten knippen aangezien ik bijna niet meer door mijn bos met krullen kom. Verder doe ik het rustig aan door mijn ontsteking.

Allemaal een heel fijn weekend gewenst!

0
35 reacties

35 thoughts on “TGIF: Week2/2015

 1. Balen zeg met je verstandskies! Ik hoop dat het inmiddels afgenomen is!! (wellicht heb je er al over geschreven, ik ben net pas onder m’n steen vandaan en moet de rest nog lezen ;-))
  Filmpjes laden niet op m’n foon, zal later op de pc kijken, ben heel nieuwsgierig 0:-)

 2. Isabel Cristina schreef:

  Wat vervelend van je ontstoken tandvlees, ik had het al gezien op instagram. Ik hoop dat het snel over is!

 3. annouska schreef:

  Wat een heerlijke filmpjes 😀 ..

  Jammer dat je jaar zo rot begon. Lijkt bij ons wel, eerst was ik ziek en daarna mijn vriend. Vrijdag werd ik gebeld dat de 8 maanden oude kat van mijn zusje overreden is. 🙁 Soms kan het jaar zo kl*te beginnen 🙁

  1. SAS schreef:

   Och dat zijn zeker nare berichten, knuffel!

 4. Wendy schreef:

  Ik hoop dat je ontsteking snel over is. Lijkt me niet fijn. Zeker niet als je een smerig goedje er voor krijgt. En dat filmpje met die kat en muis. Hahaha. Heel leuk.

 5. Wytske schreef:

  Ai, beterschap wat betreft je ontsteking! Hopen dat het spul helpt! En dan hopelijk de rest van het jaar geen vervelende tandartsbezoekjes meer…
  Was ik maar zo verstandig geweest om gelijk te bellen toen het voelde alsof er een gaatje in mijn vulling zat… Veel te lang uitgesteld (had er ook niet echt last van), maar eindelijk gegaan en nu bleek het zo’n groot gat te zijn dat ik een zenuwbehandeling moet.. Oeps! 🙁

 6. Saskia schreef:

  Beterschap!
  Voor de rest klinkt de week wel goed!
  Benieuwd naar zondag 🙂

 7. Shanti schreef:

  He wat balen van die bult 🙁 Hopelijk helpt het vieze spul snel! Dat top wat je bij de HEMA hebt gekocht is erg tof <3

 8. Jolien schreef:

  Ed! <3 Prachtig nummer.

 9. Ik moest vandaag een gaatje laten vullen bij de tandarts, heel fijn, zo achterin je mond. Want nu voelt alles bont en blauw!

  1. SAS schreef:

   Sterkte ermee!

 10. Louise schreef:

  Balen van je verstandskies. Beterschap! En haha ik moet ook heel hard lachen bij dat tweede filmpje 😀

 11. Hilarisch, die filmjes! Leuk overzicht weer en sterkte met je ontsteking.

 12. Wanda schreef:

  Hopelijk ben je snel van je ontsteking af zodat je toch lekker ontspannend kunt genieten van je weekend! Je maakt me wel nieuwsgierig naar je nieuwe project hoor!

 13. Serena schreef:

  Klinkt pijnlijk… Beterschap!!!

 14. Mieke schreef:

  Wat balen van je ontsteking zeg. Niet tof! Hopelijk kun je toch nog een beetje van je weekend genieten. Beterschap!

 15. Maroussia schreef:

  Leuk overzicht, hopelijk gaat je ontsteking snel over!

 16. Anneleen schreef:

  Wat vervelend van die ontsteking! Kan erg pijnlijk zijn… Ik heb ook zoiets gehad. Door mijn twee onderste wijsheidstanden begon mijn tandvlees ook te ontsteken. Ik heb deze wel moeten laten trekken omdat deze tanden niet goed konden doorgekomen. Als ik ze niet zou laten trekken, zou de ontsteking steeds terug komen. Dat is het ook niet dus moesten ze er wel uit… Hopelijk gaat het ondertussen al wat beter want daar kan je echt vanaf zien hé. Fijn weekend!

 17. jenn schreef:

  Leuke filmpjes! Sterkte met je ontsteking.

 18. Anita schreef:

  Wat een heerlijk nummer weer van Ed Sheeran

 19. Miss Sentinelli schreef:

  Oei een ontsteking is inderdaad geen pretje! Ik heb vorig jaar twee zenuwontstekingen gehad…dat deed ook echt behoorlijk veel pijn. Ze hebben toen zenuwbehandelingen moeten doen…gelukkig was het daarna wel over 🙂 . Ik hoop ook voor je dat de ontsteking snel over is, beterschap!
  En verder leuk overzichtje 🙂 .

 20. Madeleine schreef:

  Wat een leuk overzicht weer 🙂 Ben benieuwd naar je projectje!!! Fijn weekend..

 21. Lies schreef:

  Geen slecht begin! Wel heel naar van het ontstoken tandvlees, ik hoop dat je er snel vanaf bent

 22. zomersproetje schreef:

  Wat een vrolijk artikel 😀 ! Hoop dat de ontsteking snel minder wordt. Ik had dat laatst ook maar toen moest de verstandskies er wel diezelfde dag nog uit grr. Doe rustig aan en een fijn weekend gewenst!

 23. Simone schreef:

  Haha, dat filmpje met die muis, prachtig! Fijn weekend 😀

 24. Chantal schreef:

  Ed Sheehan is zo lekker, zowel wat betreft muziek als qua man haha

 25. jackie schreef:

  blehhh ontstoken tandvlees is geen pretje….
  Een heel fijn weekend..

 26. Inge schreef:

  Wat balen van je ontsteking, bah! Ben benieuwd naar je nieuwe projectje en een fijn weekend alvast!

 27. Veerlez schreef:

  Oeehw dat is niet echt een fijn begin van het jaar, ik vind tandartsen ook doodeng, al had ik laatst voor het eerst echt een hele fijne! 🙂 Al maakt dat ontstekingen nog steeds niet fijn!

  & dat nummer, Ed Sheran heeft zo een fijne stem <3

 28. Nicetobeout schreef:

  Moet je verstandskies er niet uit dan :S Ik volg nu trouwens de serie The Returned, ken je die? Wel wat voor jou ook denk ik.

  1. SAS schreef:

   Het ligt eraan hoe hij gaat groeien. Als hij scheef groeit moet hij eruit, anders niet. De andere 2 kiezen die er al uit zijn waren slecht, deze niet. Ik duim er dus voor 😉 Ik ken de serie The Returned nog niet.. Na The Killing ga ik er eens naar kijken! Thnx voor de tip.

 29. Michelle schreef:

  Dat filmpje met die rat en kat is wel errug leuk! Hopelijk gaat die ontsteking snel over, weet wat het is.. heel vervelend! Fijn weekend alvast ^^

 30. sammie schreef:

  Balen van je tandvlees! Las het van de week al op twitter,, pijn in je mond is drama! Hoop dat het snel over is! Leuke filmpjes weer 🙂

 31. angelique schreef:

  Leuk overzicht weer. Hopelijk gaat die ontsteking snel weg want niks is erger dan pijn in je mond hebben

 32. Dina schreef:

  Oooh dat filmpje met de muis (of is dat een rat?) en kat, zo leuk. 🙂 Fijn weekend alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *