Liefde voor..

De aller leukste Tea Infusers {die ik heb & wil hebbuhhh}

Tea Infusers, tegenwoordig in alle soorten en maten. Had je een eerst een saaie, grijze bal met gaatjes nu hebben ze echt de leukste creaties bedacht om te vullen met losse thee. Ik heb er een aantal opgezocht voor jullie, sommige in bezit en sommige op mijn verlanglijstje. Van de eerste aardbei infuser heb ik nog steeds spijt dat ik hem niet heb meegenomen bij Flying Tiger voor een paar euro. Nu hebben ze hem jammer genoeg niet meer…

 photo sdcxdcxdc_zpsb3c228c4.jpg

Trudeau Silicone Tea Infuser & Cup Lid Set

Mr Tea

Squirrel Tea Infuser

Umbrella Thee-Ei

Thee-ei ManaTea

& wat ik ook nog tegenkwam, te cute om niet te delen: Joie Cat Fish Tea Infusers

 photo db_file_img_8964_800x600_zpsf81e2c40.jpg

Gebruiken jullie leuke Tea Infusers voor losse thee?

0

48 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *