De aller leukste Tea Infusers {die ik heb & wil hebbuhhh}

Tea Infusers, tegenwoordig in alle soorten en maten. Had je een eerst een saaie, grijze bal met gaatjes nu hebben ze echt de leukste creaties bedacht om te vullen met losse thee. Ik heb er een aantal opgezocht voor jullie, sommige in bezit en sommige op mijn verlanglijstje. Van de eerste aardbei infuser heb ik nog steeds spijt dat ik hem niet heb meegenomen bij Flying Tiger voor een paar euro. Nu hebben ze hem jammer genoeg niet meer…

Trudeau Silicone Tea Infuser & Cup Lid Set

Mr Tea

Squirrel Tea Infuser

Umbrella Thee-Ei

Thee-ei ManaTea

& wat ik ook nog tegenkwam, te cute om niet te delen: Joie Cat Fish Tea Infusers

 photo db_file_img_8964_800x600_zpsf81e2c40.jpg

Gebruiken jullie leuke Tea Infusers voor losse thee?

About the Author

48 Comments

Sandra

Leuk ook om cadeau te geven met de feestdagen! Zelf drink ik niet zo heel vaak losse thee dus voorlopig is het hier nog een simpel balletje.

Reply
Maaike

Ooooh die kat! Die zou ik willen als kado voor een vriendin van mij die ik altijd het kattenvrouwtje noem.
Echt leuke hebbedingetjes die je laat zien, maar ik ben een hele luie theedrinker die het in zakjes wil hebben. Zowel omdat ik anders stukjes thee in m’n thee heb drijven (en steevast niet nadenkend de laatste slok met een hele bodem aan theeflubbers achterover sla wat ik zo vies vind) en omdat ik dat ding ook telkens moet schoonmaken 0:-) en ik heb al genoeg afwas (en geen vaatwasser).

Reply
Paul

Erg leuk. Ik ben zelf niet zo van de losse thee, dus heb al de nodige thee-infusers die in onbruik zijn geraakt…

Reply
Billy

heeeeeeeey, wat een leuke hebbedingetjes!
Thee drinken we hier nu wel niet, maar je kan die infusers ook gebruiken om losse tuinkruiden bij je eten te doen bij het koken, en daarna weer netjes uit te halen.
Zouden ’s moeten uitzoeken waar we die kunnen krijgen

Reply
debby

Als ik losse thee drink doe ik het in zo’n nutteloos ei, waarvan de helft van de blaadjes alsnog in het kopje zitten. Deze zijn leuk zeg, vooral mr tea

Reply
Saskia

Ik heb zelf inderdaad zi’n saai thee-ei met net even te grote gaten waardoor er altijd wel wat in de mok of pot terecht komt.
Die laatste is trouwens erg leuk!!

Reply
Lies

Ik gebruik eigenlijk altijd zakjes, op de een of andere manier als ik zon ding gebruik, zwemmen er losse thee stukjes rond in mijn thee! Die kat vindt ik wel echt geweldig!

Reply
Lief meisje

Er zitten leuke dingen tussen. Ik doe losse thee nog steeds in zo’n ei. Maar heb ook losse zakjes in de kast staan voor het geval dat.

Reply
Ann

Sas je bent een theegek en je hebt al een hele verzameling leuke mokken wordt dit nou je 2e verzameling hahaha :’ ) zitten heel wat leuke tussen!!

Reply
Zwartraafje

Oh, die met de katjes moeten op het eventuele cadeau-lijstje voor een vriendin van me. Momenteel heb ik al zowel kerst -als verjaardagscadeautjes voor haar in huis, maar deze zal ze sowieso ook super vinden. Ik kom ze de laatste tijd steeds vaker tegen, maar heb er tot nu toe nog geen gekocht. Misschien toch maar eens doen binnenkort.

Reply
Saar

Ik heb ze nog nooit gebruikt, maar zo krijg ik er wel zin in om er een paar aan te schaffen πŸ˜€

Reply
Simone

Oh ik vind ze allemaal zo leuk! Is dat die aardbei die je van het weekend bedoelde? πŸ™‚

Reply
Linda

Haha te leuk! Die zeekoe zag ik pas ook ergens voorbij komen, grappig ding πŸ™‚
Ook leuk om als cadeautje te geven!

Reply
Nesrin

Ontzettend leuk! Ook leuk om weg te geven. Helaas doe ik het gewoon saai, zak erin, eruit en klaar πŸ˜‰

Dit maakt thee drinken extra leuk!

Reply
Bente

Ik had een hele leuke van een kikkertje maar die ging regelmatig open in mijn thee, dat vond ik wat minder dus nu heb ik een heel saai thee ei..

Reply
Inge

Oh! Zo veel leuke zeg! Die squirrel is een hebben hebben! En die katten ook natuurlijk.
Ik zag er onlangs één van een haaienvin, vond ik ook super, en een yellow submarine, ook wel tof πŸ™‚
Momenteel heb ik een groen thee-ei, niets meer, tijd voor een update!

Reply
Jenn

Ik heb er een met een theekopje eraan, maar die is lang niet zo leuk als deze! Ik twijfel of ik het mannetje, de eekhoorn of de katjes het leukst vind πŸ˜€ Nu heb je me weer hebberig gemaakt!

Reply
Xaviera

Wat een schattige tea infusers! Dat blaadje en die aarbei & citroen vind ik heel erg leuk πŸ˜€ Ik drink graag losse thee maar ik heb zo’n filter in mijn theepot zitten waar je de losse thee in kunt doen dus ik gebruik eigenlijk nooit een tea infuser. Als ik dit zo zie dan moet daar misschien een keer verandering in komen!

Reply
sam

Ik vind ze allemaal super cute! Drink alleen nooit geen losse thee.. heb altijd pickwick zakjes πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *