De aller leukste Tea Infusers {die ik heb & wil hebbuhhh}

Tea Infusers, tegenwoordig in alle soorten en maten. Had je een eerst een saaie, grijze bal met gaatjes nu hebben ze echt de leukste creaties bedacht om te vullen met losse thee. Ik heb er een aantal opgezocht voor jullie, sommige in bezit en sommige op mijn verlanglijstje. Van de eerste aardbei infuser heb ik nog steeds spijt dat ik hem niet heb meegenomen bij Flying Tiger voor een paar euro. Nu hebben ze hem jammer genoeg niet meer…

Trudeau Silicone Tea Infuser & Cup Lid Set

Mr Tea

Squirrel Tea Infuser

Umbrella Thee-Ei

Thee-ei ManaTea

& wat ik ook nog tegenkwam, te cute om niet te delen: Joie Cat Fish Tea Infusers

 photo db_file_img_8964_800x600_zpsf81e2c40.jpg

Gebruiken jullie leuke Tea Infusers voor losse thee?

48 reacties op “De aller leukste Tea Infusers {die ik heb & wil hebbuhhh}

 1. Leuk ook om cadeau te geven met de feestdagen! Zelf drink ik niet zo heel vaak losse thee dus voorlopig is het hier nog een simpel balletje.

 2. Ooooh die kat! Die zou ik willen als kado voor een vriendin van mij die ik altijd het kattenvrouwtje noem.
  Echt leuke hebbedingetjes die je laat zien, maar ik ben een hele luie theedrinker die het in zakjes wil hebben. Zowel omdat ik anders stukjes thee in m’n thee heb drijven (en steevast niet nadenkend de laatste slok met een hele bodem aan theeflubbers achterover sla wat ik zo vies vind) en omdat ik dat ding ook telkens moet schoonmaken 0:-) en ik heb al genoeg afwas (en geen vaatwasser).

 3. heeeeeeeey, wat een leuke hebbedingetjes!
  Thee drinken we hier nu wel niet, maar je kan die infusers ook gebruiken om losse tuinkruiden bij je eten te doen bij het koken, en daarna weer netjes uit te halen.
  Zouden ’s moeten uitzoeken waar we die kunnen krijgen

 4. Als ik losse thee drink doe ik het in zoโ€™n nutteloos ei, waarvan de helft van de blaadjes alsnog in het kopje zitten. Deze zijn leuk zeg, vooral mr tea

 5. Ik heb zelf inderdaad zi’n saai thee-ei met net even te grote gaten waardoor er altijd wel wat in de mok of pot terecht komt.
  Die laatste is trouwens erg leuk!!

 6. Ik gebruik eigenlijk altijd zakjes, op de een of andere manier als ik zon ding gebruik, zwemmen er losse thee stukjes rond in mijn thee! Die kat vindt ik wel echt geweldig!

 7. Sas je bent een theegek en je hebt al een hele verzameling leuke mokken wordt dit nou je 2e verzameling hahaha :’ ) zitten heel wat leuke tussen!!

 8. Oh, die met de katjes moeten op het eventuele cadeau-lijstje voor een vriendin van me. Momenteel heb ik al zowel kerst -als verjaardagscadeautjes voor haar in huis, maar deze zal ze sowieso ook super vinden. Ik kom ze de laatste tijd steeds vaker tegen, maar heb er tot nu toe nog geen gekocht. Misschien toch maar eens doen binnenkort.

 9. Ontzettend leuk! Ook leuk om weg te geven. Helaas doe ik het gewoon saai, zak erin, eruit en klaar ๐Ÿ˜‰

  Dit maakt thee drinken extra leuk!

 10. Ik had een hele leuke van een kikkertje maar die ging regelmatig open in mijn thee, dat vond ik wat minder dus nu heb ik een heel saai thee ei..

 11. Oh! Zo veel leuke zeg! Die squirrel is een hebben hebben! En die katten ook natuurlijk.
  Ik zag er onlangs รฉรฉn van een haaienvin, vond ik ook super, en een yellow submarine, ook wel tof ๐Ÿ™‚
  Momenteel heb ik een groen thee-ei, niets meer, tijd voor een update!

 12. Ik heb er een met een theekopje eraan, maar die is lang niet zo leuk als deze! Ik twijfel of ik het mannetje, de eekhoorn of de katjes het leukst vind ๐Ÿ˜€ Nu heb je me weer hebberig gemaakt!

 13. Wat een schattige tea infusers! Dat blaadje en die aarbei & citroen vind ik heel erg leuk ๐Ÿ˜€ Ik drink graag losse thee maar ik heb zo’n filter in mijn theepot zitten waar je de losse thee in kunt doen dus ik gebruik eigenlijk nooit een tea infuser. Als ik dit zo zie dan moet daar misschien een keer verandering in komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *