Het is alweer December. Lekker cliché maar tsjonge wat is het hard gegaan zeg de afgelopen maanden. Om de maand te beginnen en een fijne maand af te sluiten hier weer eens een nieuwe Thoughts Lately.

Loving
Woensdagochtenden, Vrijdagen, weekenden<3, thee. Knuffelen met de poezen, gezellig series in bed kijken samen met M., nieuwe afleveringen van mijn favo series, mijn vernieuwde layout en alle lieve reacties op mijn blogposten.

Reading

Brooke Morgan – Smetteloos

Wanneer Holly de charmante Jack ontmoet wordt ze halsoverkop verliefd. Binnen zes weken zijn ze getrouwd en beginnen Holly en haar dochtertje Katy een nieuw leven, weg uit het bekrompen stadje in Massachusetts waar ze tot dan toe woonden. Holly kan haar geluk niet op, maar ze weet niet veel over Jack en vindt het vervelend dat haar opa en haar beste vriendin vragen blijven stellen.Al snel blijkt het wantrouwen van haar omgeving terecht te zijn. Onherroepelijk haalt het verleden Jack in en Holly komt erachter dat hun mooie leven op een leugen berust. De prins op het witte paard lijkt ineens wel heel veel weg te hebben van een monster…


Watching
Ik ben bij eind S4 van Fringe, nog 1 seizoen te gaan en dan is het klaar! Ben super benieuwd hoe alles eindigt. En uiteraard geniet ik van de nieuwe afleveringen van CSI & Criminal Minds. De herhalingen van The Big Bang Theory blijven ook om te lachen.

Wanting
Nog steeds deze bekers:
 photo hatsui1384419318044_zps9e183ae9.jpg
Al maanden check ik dagelijks de site maar hij blijft ‘niet op voorraad’ De zwarte variant wel maar ik wil graag de witte. Grmbl. & wit dus nérgens te krijgen, zal je net zien.

Needing
Energie. Het lijkt of de laatste weken mijn energie op aan het raken is. Ik ben na werk echt uitgeteld en ga dan ook na het avondeten & douche al mijn bed in om bij te tanken. Zal wel aan het weer liggen.

Feeling
Moe. Gezegend.

Wishing
Dat het 19 December is. Een ochtendje werken en dan VAKANTIE. God, wat ben ik daar aan toe zeg door alle drukte op werk met verhuizingen en vakanties.. Heerlijk even ruim 2 weken genieten en fijn samen op vakantie naar Centerparcs!

Liking
De nieuwe CD van Ed Sheeran en het feit dat ik al ruim een week niet op Facebook ben geweest (ben van plan dit sowieso een maand vol te houden, lekker rustig).

Looking forward to
Copy & paste van ‘Wishing’. Daarnaast kijk ik uit naar de gezellig Sinterklaasviering met mijn ouders en de pietengym die ik ga geven 4 December op werk.

Enjoying
Nog steeds het werken aan mijn blog. Knutselen met de layout, nieuwe artikelen verzinnen en foto’s ervoor maken. Ook de toffe emailtjes voor samenwerkingen, nieuwe blogs ontdekken en meer uitgebreide reacties krijgen vind ik super leuk.

Ook ben ik nog aan het nagenieten van de toffe meeting afgelopen Zaterdag met Simone. Super tof haar in het echt te zien na al die jaren, was echt super gezellig en fijn geslaagd met het shoppen.

Thoughts Lately & Deel 2

0
45 reacties

45 thoughts on “Thoughts Lately #3

 1. Sofie schreef:

  Mooie lijst 🙂

 2. Nicky schreef:

  Dat boek lijkt me wel wat. En die mok is zó leuk!

 3. Annelies schreef:

  Die mok is echt leuk!

 4. Marlissa schreef:

  Die beker is te leuK! hopen dat die snel eens op voorraad komt 🙂

 5. Marcella schreef:

  Die mok is gaaaaaaf zeg, lekker groot! Fijn dat je zo lekker met je blog bezig bent, je groeit lekker door met je bezoekers. Like!

 6. Els schreef:

  Ja bijna op vakantie heerlijk wij gaan de 20ste. een week niet op facebook? dat houd ik echt niet vol haha

  1. SAS schreef:

   Ik zit nu al zo’n 2.5 week zonder en mis het totaaaaal niet.

 7. Jenn schreef:

  Leuk om te lezen! En die mok vind ik super!

 8. Mrs. T. schreef:

  Leuk lijstje! Nog even doorzetten en het is zo 19 december!

 9. anna1985nl schreef:

  Ik ben dol op jouw blog! Boeken, series en muziek: dat zijn mijn grootste interesses, en door jouw blog weet ik waar ik nu weer naar op zoek kan gaan. 😉 En die mok is natuurlijk helemaal geniaal!

 10. Wendy schreef:

  Die beker is echt geweldig! Ik hoop voor je dat hij snel weer te krijgen is. En ik leef ook wel toe naar 19 december. Met precies dezelfde reden: 2 weken vakantie. Helaas heeft mijn baas gezegd dat het onder voorbehoud is. Hopelijk hoor ik volgende week of ik het definitief krijg.

  1. SAS schreef:

   Ik hoop voor je dat je te horen krijgt dat je vakantiedagen definitief zijn!

 11. Claudia schreef:

  Super leuke dingen. Ik vind die mok ook echt te gek! En ik vind ook echt dat de tijd snel is gegaan, ondanks dat het super cliché is.

 12. Nina Simplynspecial schreef:

  Time flies he 😉 heel herkenbaar! Deze maand is ook zo voorbij en dan is het alweer 2015.
  Dus nu extra genieten van de laatste dagen 🙂

  Die beker is echt cool!

 13. Wanda schreef:

  Die beker is echt leuk! Ik zou denk ik zelf ook voor de witte gaan, zwart lijkt zo hard op de een of andere manier… Ik ben ook aan het aftellen naar het einde van dit jaar hoor, lig ook elke avond languit op de bank zonder nog de puf te hebben om veel te doen…

 14. jackie schreef:

  die mok blijft zo leuk, ergens laten maken een optie ??
  Ik voel me ook steeds luier en futlozer worden….
  stiekem ook gedacht over vrij nemen, maar weet t nog niet…
  dat boek heb ik net op mijn lijstje gezet (maar die word echt te lang, moet eens gaan filteren)

 15. CRVY schreef:

  Die beker, geweldig!

 16. Lies schreef:

  Die mok! Want! En ik heb er ook heel veel last van, elk jaar weer, tegen december aan dat ik mijn energie veel sneller kwijt raak 🙁

 17. Maroussia schreef:

  Leuk om te lezen! Die beker is echt geweldig. Balen dat je m niet kan krijgen in t wit. Dat boek dat je leest lijkt me wel leuk 🙂 x

 18. Paul schreef:

  Wow, een maand niet op facebook. Goed idee eigenlijk! Dat scheelt een boel tijd waarschijnlijk. En misschien dat de vermoeidheid ook te maken heeft met de aanstaande vakantie? Ik word altijd op vreemde wijze zo vlak voor een vakantie opeens toch veel vermoeider….

  1. SAS schreef:

   Die aanstaande vakantie werkt vast en zeker mee aan mijn vermoeidheid. In de kerstvakantie dus even lekker opladen (in Centerparcs) En ik mis FB eigenlijk totaal niet, alleen de leuke filmpjes dus waar ik altijd een melding van krijg…

 19. Bente schreef:

  Stom dat je zo moe bent, nog even volhouden en dan genieten van een welverdiende heerlijke vakantie! 🙂 Ik kijk ook heel erg uit naar mijn vrije dagen 😉

 20. Petra schreef:

  Die mok blijft leuk. Ik kijk ook uit naar 19 december . Dan heb ik net als jij 2 weken vrij. Heerlijk vooruitzicht.

 21. Roxanne schreef:

  19 december heb ik ook vakantie! Mijn ouders komen dan namelijk op bezoek! Veel plezier alvast

  1. SAS schreef:

   Jij ook veel plezier!

 22. Niesca schreef:

  leuk artikel sas. en die mok is echt heel cute, jammer dat ze dat soort dingen nou nooit in hamster dingetjes hebben meh

 23. de auteur moet ik eens onthouden

 24. Laura schreef:

  Wat is dit een leuke post zeg. Dat boek lijkt heel spannend en wat jammer voor je dat die tas nog steeds niet beschikbaar is!

  1. SAS schreef:

   Het is een mok 😛

 25. Simone schreef:

  Die mok is echt wat voor jou inderdaad! Hopelijk vind je hem nog eens. De meeting was echt super leuk! Als het weer wat warmer weer is, doen we het nog eens 🙂

 26. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk blogje! Dat boek lijkt mij erg leuk! Wat jammer dat die mok telkens niet op voorraad is!

 27. sam schreef:

  wat leuk dat het zo gezellig was zaterdag, de broodjes zien er ook heerlijk uit! Ik doe op het moment ook heel weinig met facebook, had nooit verwacht dat dat ooit zou gaan gebeuren maar mis het niet 🙂

 28. Nesrin schreef:

  Oh die kattenkopmok is echt leuk! Enne we mijn man gaat aan De Zoon beginnen 😉

  1. SAS schreef:

   Wens hem veel lees plezier!

 29. annouska schreef:

  Klinkt ondanks de vermoeidheid als een lekker weekje!

 30. Xaviera schreef:

  Leuk overzicht! Fijn dat je je gezegend voelt en lekker bezig bent met je blog 🙂 Ik hoop dat je ook weer wat meer energie zult krijgen! Ik ben momenteel Criminal Minds helemaal opnieuw aan het kijken, heerlijk! Één van mijn favoriete series en tegen de tijd dat ik weer bij seizoen 10 ben kan ik alles lekker achter elkaar kijken i.p.v. steeds een week te wachten 😀 Fijne nieuwe week gewenst!

  1. SAS schreef:

   Ja heb ik een hele tijd geleden ook gedaan, heerlijk om alles weer opnieuw te kijken… Veel kijk plezier 😉

 31. Donna Luisa schreef:

  Die beker is super schattig!

 32. Nicetobeout schreef:

  Geen Facebook, lekker rustig he haha ik heb het helemaal niet. Ik geniet ook nog steeds van Fringe al ben ik nog steeds bij seizoen 1. Dus heb gelukkig nog heeeeeel veel meer te genieten van die leuke spannende serie. Die mok is super leuk, vooral blijven zoeken!

  1. SAS schreef:

   Oeh nog heel wat seizoenen te gaan dus! Wordt echt nog ZOVEEL beter… Ben erg benieuwd hoe het eindigt. Ben nu bij S5 aflevering 3…

 33. Saskia schreef:

  Fijne lijst zo. Mooie vooruitzichten.
  Zo moe zijn vraagt erom om extra lief te zijn voor jezelf, wel ook doen dan! 😉
  En inderdaad, superrrr leuke beker, die gun ik mezelf ook wel.

 34. Rosanne schreef:

  Ahhh lekker bijna op vakantie, heerlijk!

 35. Anneleen schreef:

  Oh wat fijn te lezen dat het gezellig was met Simone! Je kan lekker uit kijken naar je vakantie in center parks

 36. Marion schreef:

  Nog steeds die mok!!!!

 37. Amy schreef:

  19 december komt al heeel snel! Kun je lekker bijkomen en genieten. Fijn dat het zo gezellig was met Simone!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *