Challenges,  Hersenspinsels

My December Missions

Het is vandaag alweer 3 December.. De laatste maand van het jaar 2014 is aangebroken. Een veelbewogen jaar, eentje die ik nog wil afsluiten met een aantal missions. Want een aantal dingen zou ik nog graag behalen voordat het jaar 2014 overgaat in 2015. Om het jaar nog mooier af te sluiten.

 photo Screenshot_2014-11-28-20-51-38_zps7546aea9.png
(bron)

 • De 30 gelezen boeken behalen
 • Ik zit nu met mijn boekenlijst op 28 boeken gelezen. Nog 2 te gaan 9en in nummer 29 ben ik nu op de helft) en ik heb de 30 behaald. Moet wel gaan lukken toch? Lees hier meer over mijn gelezen/te lezen boeken

 • Een avondje uit plannen met M.
 • De laatste tijd hebben we weinig tijd voor elkaar gehad. We hebben het beide eerst druk gehad met de badkamerverbouwing waarna ik het op werk super druk kreeg met een verhuizing. Aankomende weken willen ik dus zeker een avondje uit plannen. Vooral als we op vakantie zijn wil ik graag tijd voor elkaar maken<3

 • Geen Facebook
 • Sinds een aantal weken laat ik FB links liggen. Heerlijk, wat een rust zeg! Het werd een gewoonte op de app, of het icoontje te klikken op mijn laptop. Ik heb hem dus gewoon verwijderd en ga de komende maand heerlijk zonder FB door het leven. Het enige nadeel is dat ik niet meer kan zien in welke leuke filmpjes ik getagd word (die ik dan weer gebruikte voor mijn TGIF posten…)

 • Wat meer optutten in de ochtend
 • Ik ben bezig wat meer bewuster bezig te zijn met make-up. Aangezien ik bijna elke dag 06:30 van huis moet neem ik eigenlijk nooit de tijd om me wat leuker op te maken. Meestal mascara en hup hup hup, de deur uit. Ik heb pas geleden wat fijne eyepensils gekocht die ik dagelijks wil gaan gebruiken.

 • Geen thee of theebekers kopen
 • Dit gaat nog een uitdaging worden want ik ben er eigenlijk een beetje verslaafd aan… Mijn mokkenkastje puilt uit net als mijn 2 overvolle planken (die ik pas maar weer her heb ingedeeld) zitten stamp vol. Tijd om eens even de thee en mokken te laten voor wat ze zijn. Duimen jullie mee dat het me gaat lukken?

  Hebben jullie nog doelen die jullie willen bereiken voor 2015?!

  0

  54 reacties

  • Els

   Goede doelen,mijn doelen heb ik eigenlijk al behaald, ik wou alle cadeaus op tijd in huis hebben en verder de dingen geregeld hebben voor de vakantie en dat is allemaal gelukt en ik heb nog 2 week heerlijk

  • Billy

   die boeken lezen wordt een makkie, toch?
   Je meer optutten? En je ziet er al zo beeldig (jong) uit, Saskia!

   Fijn weekend!

  • Michelle

   Leuke doelen! Ik heb er eigenlijk twee..
   Gelijk de grootste: Afstuderen en mijn diploma halen
   en de tweede: even weer ontspannen en tot rust komen..

  • Tamara

   Mooi lijstje wat je nog wil behalen voor eind december. Ik zit hard na te denken wat ik nog wel, in ieder geval nog even lekker bezig zijn met creabeaen. Smaak weer goed te pakken.

  • Vivian

   Mooie doelen! Ik heb deze maand eigenlijk niet zo stilgestaan bij wat ik in december wil doen/bereiken, dus ik ga het lekker nemen zoals het komt denk ik. Jouw ”even geen FB”-doel vind ik trouwens wel een goeie haha, ik breng er meer tijd op door dan me lief is… maar ”helaas” heb ik het ook nodig om te communiceren met mensen van school over projecten, dus dat afzweren moet nog eventjes wachten haha. Wat jammer nou… 😛

  • Marcella

   Leuk overzicht zo. Mijn man en ik zijn beide ook onwijs druk, dus goed idee om een avondje/dagje uit te plannen. Ik heb dit jaar 14 boeken gelezen tot nu, mijn record van vorig jaar. Daar ga ik dus nog wel overheen. Niet meer een berg boeken, maar toch zeker wel met 1 of 2. En dat is best veel voor mijn doen, 15/16 boeken in een jaar!

  • Diana Carlton

   Wat een leuk lijstje! Ik heb niet echt meer doelen voor 2014. Ik wil mij wel de komende maand gaan focussen op het maken van betere foto’s met mijn nieuwe camera.

  • Wytske

   Oh wat goed! Ik was alweer bezig met mijn doelen voor 2015, maar ga inderdaad eens nadenken over doelen voor de laatste dagen van dit jaar. Dankjewel voor de tip en jij succes met het behalen van jouw doelen! 🙂

  • Dina

   Wat leuk om je jaar zo af te sluiten, leuk idee! De boekenchallenge haal je sowieso! En het avondje uit moet je echt doen, hebben M. (mijn M. dan) en ik laatst ook gedaan.

  • Shanti

   Wat een mooie doelen! Ik heb onlangs de facebook-app ook op mijn telefoon en iPad verwijderd..was er de hele dag doelloos op aan het refreshen enzo.. nu moet ik eerst naar de website gaan en is de verleiding een stuk minder groot 😀

  • Madeleine

   Heerlijk lijstje 🙂 Allemaal mooie doelen, en ben benieuwd naar de laatste 😉 Ik heb er vertrouwen in! Vast veel plezier samen op vakantie… even qualitytime!

  • Evelien

   Ik vind je mokkenverzameling zo leuk. Je maakt echt een feestje van je thee. Die doelen van je komen vast wel goed. Succes en ik benieuwd naar je doelen voor 2015!

  • jackie

   wat een heerlijk lijstje…
   mijn 30 gelezen boeken heb ik gehaald…
   ik denk dat ik volgend jaar voor 40 ga 😉
   optutten doe ik bijna elke ochtend, tenzij ik een pestbui heb….

  • Saar

   Veel succes met die doelen! Lijken mij behoorlijk haalbaar 🙂 En ik zou dat van tijd samen zeker als prioriteit nemen 😉

  • Ruth

   Mooie haalbare doelen toch? Ik mag wat minder ‘moeten’ dus ik heb geen doelen (of dan dit verdekte doel misschien 🙂 )

  • Xaviera

   Wat een leuke doelen allemaal! Goed plan om FB links te laten liggen, lijkt me heerlijk rustig! Veel succes met het niet kopen van thee en theebekers, lastige opdracht haha 😀

  • Stephanie

   Leuke blog! Hopelijk behaal je al je dingen die je hier hebt geschreven! En wat grappig een theemokken verzameling 😀

  • Ann

   Dat moet toch wel goed komen voor 2015. Onze doel is voor 2015 de wc klaar te hebben en thankgod die is eindelijk klaar, nu nog de gang nog maar of dat gaat lukken voor 2015? ik hoop het wel! succes met je doelen!

  • angelique

   Dat zijn hele mooie doelen. Facebook minderen is voor mij geen optie want dat is mijn communicatiemiddel met mijn vriend haha meneer is niet zo op zn telefoon dus dan is facebookmessenger behoorlijk handig! Ik heb verder niet echt doelen die ik nog wil behalen. Gewoon genieten van de feestdagen die ik eindelijk weer eens met familie kan vieren

  • Saskia

   mooie doelen. Vooral tijd voor jullie samen is zo belangrijk. Gaat in jullie vakantie toch zeker goed komen 🙂

  • Mieke

   Mooie doelen. Haalbaar ook lijkt me?
   Ik wil zelf graag deze maand het hardlopen weer goed oppakken ipv eens per week vijf km.
   En een tijdje zonder Facebook lijkt me eigenlijk ook niet zo verkeerd.

  • Inge

   Volgens mij zal je die goals wel halen, niet?
   Qua make-up, dat denk ik ook wel vaak, maar het lukt met gewoon niet, de ochtends zijn te lastig, dus ik hou het bij wat eyeliner, mascara, en de wenkbrauwen in vorm steken. Wat bronzer en zo zou beter zijn, maar ja, maybe tomorrow 😉

  • sam

   Je boekendoel ga je zo te zien zeker halen! Geen nieuwe thee mokken aanschaffen… moeilijk 😉 Een avondje uit voor jullie samen vind ik een mooie en die gaat vast en zeker ook lukken 🙂

  • Joyce

   ik ben sinds kort ook begonnen met het meer dragen van make-up. Beetje oogschaduw op ‘s ochtends net zo leuk haha! En zoveel tijd kost het niet eens haha

  • Michaela

   Ik zou ook wat minder op Facebook willen zitten, maar nu de examens eraan komen, verschijnen er regelmatig examenvragen en samenvattingen op Facebook. Hm, toch is mijn doel om er minder vaak naar te surfen 😉

  • Amy

   Wat leuk dat je wat meer met make-up bezig bent.. Toch wel leuk he! En die boeken, dat gaat je vast lukken! Ik heb eigenlijk geen echte doelen (voor volgend jaar wel), behalve dat ik graag de 100 wil aantikken met Bloglovin volgers. Maar dat is niet iets dat ik zelf kan doen haha

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *