My December Missions

Het is vandaag alweer 3 December.. De laatste maand van het jaar 2014 is aangebroken. Een veelbewogen jaar, eentje die ik nog wil afsluiten met een aantal missions. Want een aantal dingen zou ik nog graag behalen voordat het jaar 2014 overgaat in 2015. Om het jaar nog mooier af te sluiten.


(bron)

 • De 30 gelezen boeken behalen
 • Ik zit nu met mijn boekenlijst op 28 boeken gelezen. Nog 2 te gaan 9en in nummer 29 ben ik nu op de helft) en ik heb de 30 behaald. Moet wel gaan lukken toch? Lees hier meer over mijn gelezen/te lezen boeken

 • Een avondje uit plannen met M.
 • De laatste tijd hebben we weinig tijd voor elkaar gehad. We hebben het beide eerst druk gehad met de badkamerverbouwing waarna ik het op werk super druk kreeg met een verhuizing. Aankomende weken willen ik dus zeker een avondje uit plannen. Vooral als we op vakantie zijn wil ik graag tijd voor elkaar maken<3

 • Geen Facebook
 • Sinds een aantal weken laat ik FB links liggen. Heerlijk, wat een rust zeg! Het werd een gewoonte op de app, of het icoontje te klikken op mijn laptop. Ik heb hem dus gewoon verwijderd en ga de komende maand heerlijk zonder FB door het leven. Het enige nadeel is dat ik niet meer kan zien in welke leuke filmpjes ik getagd word (die ik dan weer gebruikte voor mijn TGIF posten…)

 • Wat meer optutten in de ochtend
 • Ik ben bezig wat meer bewuster bezig te zijn met make-up. Aangezien ik bijna elke dag 06:30 van huis moet neem ik eigenlijk nooit de tijd om me wat leuker op te maken. Meestal mascara en hup hup hup, de deur uit. Ik heb pas geleden wat fijne eyepensils gekocht die ik dagelijks wil gaan gebruiken.

 • Geen thee of theebekers kopen
 • Dit gaat nog een uitdaging worden want ik ben er eigenlijk een beetje verslaafd aan… Mijn mokkenkastje puilt uit net als mijn 2 overvolle planken (die ik pas maar weer her heb ingedeeld) zitten stamp vol. Tijd om eens even de thee en mokken te laten voor wat ze zijn. Duimen jullie mee dat het me gaat lukken?

  Hebben jullie nog doelen die jullie willen bereiken voor 2015?!

  About the Author

  54 Comments

  Els

  Goede doelen,mijn doelen heb ik eigenlijk al behaald, ik wou alle cadeaus op tijd in huis hebben en verder de dingen geregeld hebben voor de vakantie en dat is allemaal gelukt en ik heb nog 2 week heerlijk

  Reply
  Billy

  die boeken lezen wordt een makkie, toch?
  Je meer optutten? En je ziet er al zo beeldig (jong) uit, Saskia!

  Fijn weekend!

  Reply
  Michelle

  Leuke doelen! Ik heb er eigenlijk twee..
  Gelijk de grootste: Afstuderen en mijn diploma halen
  en de tweede: even weer ontspannen en tot rust komen..

  Reply
  Tamara

  Mooi lijstje wat je nog wil behalen voor eind december. Ik zit hard na te denken wat ik nog wel, in ieder geval nog even lekker bezig zijn met creabeaen. Smaak weer goed te pakken.

  Reply
  Vivian

  Mooie doelen! Ik heb deze maand eigenlijk niet zo stilgestaan bij wat ik in december wil doen/bereiken, dus ik ga het lekker nemen zoals het komt denk ik. Jouw ”even geen FB”-doel vind ik trouwens wel een goeie haha, ik breng er meer tijd op door dan me lief is… maar ”helaas” heb ik het ook nodig om te communiceren met mensen van school over projecten, dus dat afzweren moet nog eventjes wachten haha. Wat jammer nou… πŸ˜›

  Reply
  Marcella

  Leuk overzicht zo. Mijn man en ik zijn beide ook onwijs druk, dus goed idee om een avondje/dagje uit te plannen. Ik heb dit jaar 14 boeken gelezen tot nu, mijn record van vorig jaar. Daar ga ik dus nog wel overheen. Niet meer een berg boeken, maar toch zeker wel met 1 of 2. En dat is best veel voor mijn doen, 15/16 boeken in een jaar!

  Reply
  Diana Carlton

  Wat een leuk lijstje! Ik heb niet echt meer doelen voor 2014. Ik wil mij wel de komende maand gaan focussen op het maken van betere foto’s met mijn nieuwe camera.

  Reply
  Wytske

  Oh wat goed! Ik was alweer bezig met mijn doelen voor 2015, maar ga inderdaad eens nadenken over doelen voor de laatste dagen van dit jaar. Dankjewel voor de tip en jij succes met het behalen van jouw doelen! πŸ™‚

  Reply
  Dina

  Wat leuk om je jaar zo af te sluiten, leuk idee! De boekenchallenge haal je sowieso! En het avondje uit moet je echt doen, hebben M. (mijn M. dan) en ik laatst ook gedaan.

  Reply
  Shanti

  Wat een mooie doelen! Ik heb onlangs de facebook-app ook op mijn telefoon en iPad verwijderd..was er de hele dag doelloos op aan het refreshen enzo.. nu moet ik eerst naar de website gaan en is de verleiding een stuk minder groot πŸ˜€

  Reply
  Madeleine

  Heerlijk lijstje πŸ™‚ Allemaal mooie doelen, en ben benieuwd naar de laatste πŸ˜‰ Ik heb er vertrouwen in! Vast veel plezier samen op vakantie… even qualitytime!

  Reply
  Lies

  Leuke doelen! Ik denk dat als ik facebook ban uit mijn leven, ik dan hopen tijd over heb πŸ™‚

  Reply
  Evelien

  Ik vind je mokkenverzameling zo leuk. Je maakt echt een feestje van je thee. Die doelen van je komen vast wel goed. Succes en ik benieuwd naar je doelen voor 2015!

  Reply
  jackie

  wat een heerlijk lijstje…
  mijn 30 gelezen boeken heb ik gehaald…
  ik denk dat ik volgend jaar voor 40 ga πŸ˜‰
  optutten doe ik bijna elke ochtend, tenzij ik een pestbui heb….

  Reply
  Saar

  Veel succes met die doelen! Lijken mij behoorlijk haalbaar πŸ™‚ En ik zou dat van tijd samen zeker als prioriteit nemen πŸ˜‰

  Reply
  Ruth

  Mooie haalbare doelen toch? Ik mag wat minder ‘moeten’ dus ik heb geen doelen (of dan dit verdekte doel misschien πŸ™‚ )

  Reply
  Marion

  Hihihi, die laatste moest ik om lachen. Ik duim voor je, maar heb er een hard hoofd in πŸ˜‰

  Reply
  Xaviera

  Wat een leuke doelen allemaal! Goed plan om FB links te laten liggen, lijkt me heerlijk rustig! Veel succes met het niet kopen van thee en theebekers, lastige opdracht haha πŸ˜€

  Reply
  Stephanie

  Leuke blog! Hopelijk behaal je al je dingen die je hier hebt geschreven! En wat grappig een theemokken verzameling πŸ˜€

  Reply
  Ann

  Dat moet toch wel goed komen voor 2015. Onze doel is voor 2015 de wc klaar te hebben en thankgod die is eindelijk klaar, nu nog de gang nog maar of dat gaat lukken voor 2015? ik hoop het wel! succes met je doelen!

  Reply
  angelique

  Dat zijn hele mooie doelen. Facebook minderen is voor mij geen optie want dat is mijn communicatiemiddel met mijn vriend haha meneer is niet zo op zn telefoon dus dan is facebookmessenger behoorlijk handig! Ik heb verder niet echt doelen die ik nog wil behalen. Gewoon genieten van de feestdagen die ik eindelijk weer eens met familie kan vieren

  Reply
  Saskia

  mooie doelen. Vooral tijd voor jullie samen is zo belangrijk. Gaat in jullie vakantie toch zeker goed komen πŸ™‚

  Reply
  Mieke

  Mooie doelen. Haalbaar ook lijkt me?
  Ik wil zelf graag deze maand het hardlopen weer goed oppakken ipv eens per week vijf km.
  En een tijdje zonder Facebook lijkt me eigenlijk ook niet zo verkeerd.

  Reply
  Inge

  Volgens mij zal je die goals wel halen, niet?
  Qua make-up, dat denk ik ook wel vaak, maar het lukt met gewoon niet, de ochtends zijn te lastig, dus ik hou het bij wat eyeliner, mascara, en de wenkbrauwen in vorm steken. Wat bronzer en zo zou beter zijn, maar ja, maybe tomorrow πŸ˜‰

  Reply
  sam

  Je boekendoel ga je zo te zien zeker halen! Geen nieuwe thee mokken aanschaffen… moeilijk πŸ˜‰ Een avondje uit voor jullie samen vind ik een mooie en die gaat vast en zeker ook lukken πŸ™‚

  Reply
  SAS

  Ik gebruik bijna alle mokken. Ik heb wel een aantal favorieten die ik meer gebruik, maar ik wissel zeker af!

  Reply
  Joyce

  ik ben sinds kort ook begonnen met het meer dragen van make-up. Beetje oogschaduw op ’s ochtends net zo leuk haha! En zoveel tijd kost het niet eens haha

  Reply
  Michaela

  Ik zou ook wat minder op Facebook willen zitten, maar nu de examens eraan komen, verschijnen er regelmatig examenvragen en samenvattingen op Facebook. Hm, toch is mijn doel om er minder vaak naar te surfen πŸ˜‰

  Reply
  Amy

  Wat leuk dat je wat meer met make-up bezig bent.. Toch wel leuk he! En die boeken, dat gaat je vast lukken! Ik heb eigenlijk geen echte doelen (voor volgend jaar wel), behalve dat ik graag de 100 wil aantikken met Bloglovin volgers. Maar dat is niet iets dat ik zelf kan doen haha

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *