tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Jeej. Onze vakantie in de kerstvakantie is geboekt mijn vernieuwde layout dat onze portiek eindelijk aan het afraken is, ze zijn begonnen met tegelen Sinterklaas cadeaus die binnen zijn het enthousiasme van kinderen op mijn pietengym workshop van volgende week nieuwe smilies op mijn blog positief nieuws krijgen vanuit mijn werksector de perfecte glossy nagellak hebben gevonden voor mijn nagels weer de tijd & vooral rust nemen om het lezen weer op te pakken genieten van mijn nieuwe douchegel

 photo gfcghfvhjgvhjvhj_zps35d605b4.jpg

Things I did

Werken, werken en nog eens werken. Ook stak een vervelende verkoudheid de kop op. Verder was ik veel bezig met het aanpassen van mijn nieuwe bloglayout, typte ik artikelen en leegde ik mijn mailbox. Ik merk dat mijn lichaam toe is aan vakantie *nog 3 weken, zucht* want ik heb overal pijntjes en ben ontzettend moe na een werkdag. Ik dook deze week dan ook na het avondeten en douche regelrecht mijn bed in om bij te tanken.

Things I bought

 photo jdsfhbkjdsfbhkjd_zpsa2bcc6c0.jpg

Ik kocht een nieuwe, zilveren eyepensil. Erg benieuwd of dit wat is, het testen op mijn hand werkte in inedergeval wel fijn. Ook kocht ik een bloemetje voor een jarige collega van me.

Things that made this week awesome

Ik moest erg lachen om deze filmpjes:

Things I blog

Hoogtepuntje: wij boekten onze vakantie voor in de kerst! Ook schreef ik over mijn favoriete schoonmaak producten, want ja schoonmaken vind ik een super fijne bezigheid. Ook schreef ik weer eens een dankbaarheidsblogje die ik ‘s avonds in bed bedacht. De Tips & Trucs van deze week ging over het kopen van (persoonlijke) cadeaus.

Dit weekend komt een lijstje van films die ik de afgelopen weken heb gezien, zitten zeker toppers bij!

Things to do this weekend

Morgen ga ik een lieve blogger ontmoeten namelijk Simone van SimoneBlogt. Iemand met wie ik al jaren leuk contact heb en sinds kort ook erg leuke app gesprekken mee heb. De klik was er gelijk al dus besloten we een datum te prikken om gezellig af te spreken, in Utrecht. Ik heb er heel veel zin in!

0
28 reacties

28 thoughts on “TGIF: Week#48/2014

 1. Lies schreef:

  Dat tijgertje hoe lief! Leuke tgif!

 2. Anneleen schreef:

  Oh wat spannend dat je Simone gaat ontmoeten! Heel veel plezier samen!

 3. Claudia schreef:

  Wat een leuke filmpjes heb je gevonden! <3

 4. Anouk schreef:

  Ik vind je nieuwe layout echt prachtig! 🙂 En dat filmpje van ‘t Cheetah welpje is zo schattig! xo

 5. Isabel Cristina schreef:

  Leuke update weer. Zo leuk dat je een pietengym workshop gaat organiseren!

 6. Maaike schreef:

  Hahaha die filmpjes! Dat hondje ook onbetaalbaar :p
  Wat leuk, have fun morgen

 7. Nina Simplynspecial schreef:

  Inderdaad een mooie lay-out! Ik ben momenteel ook aan het kijken voor iets nieuws, alleen de knoop doorhakken vind ik moeilijk haha.

  Echt heel leuk dat je Simone gaat ontmoeten! Lijkt me wel leuk om contact te hebben met iemand die “hetzelfde” doet. Kun je toch ook wat ervaringen uitwisselen en wellicht eens iets leuks samen doen. Veel plerzier 🙂

 8. Wanda schreef:

  Die douchegel lijkt me ook wel wat, morgen maar even kijken! Ach, die 3 weken vliegen voorbij joh!

 9. Northflix schreef:

  Leuke plaatjes, toffe filmpjes en wat gezellig dat je Simone gaat ontmoeten.
  Ben benieuwd hoe het gaat zijn in real life. Komt vast goed 😉

 10. debby schreef:

  Het is en blijft een leuk artikel op jouw blog. Wat leuk dat je een vakantie hebt geboekt zeg, heerlijk

 11. Infinity schreef:

  Mooie bos bloemen heb je gekocht voor je collega! ♥

 12. Oh geweldig filmpje van de baby cheetah! Die gaat op herhaling hier.

  Hopelijk voel je je snel fit, hup hup, over drie weken lekker relaxen!!

 13. Maroussia schreef:

  Echt leuk om te lezen. Super gaaf dat je een blogger gaat ontmoeten die je alleen via online kent 🙂 x

 14. bymarlayne schreef:

  Leuk artikel! 🙂

 15. Xaviera schreef:

  Leuk overzicht! Je layout ziet er erg mooi uit 🙂 Veel plezier in Utrecht morgen!

  1. SAS schreef:

   Ik vind jou site & layout er ook erg tof uitzien!

 16. sam schreef:

  Wat leuk dat je morgen een blogger real-life gaat ontmoeten, dat word vast een hele gezellige dag! Veel plezier!

 17. Simone schreef:

  Jaaa, morgen is het zover! Ik heb er echt zin in! Het wordt een hele gezellige dag 😀

 18. Miss Sentinelli schreef:

  Super leuk om te lezen 🙂 . Leuk dat je Simone gaat ontmoeten, veel plezier!!

 19. Saskia schreef:

  Haha, die cheetah 🙂
  Fijn vooruitzicht hoor, die vakantie. Geniet ervan

 20. Birgit schreef:

  Superleuk artikel! Fijne vooruitzichten heb je! 🙂

 21. Linda schreef:

  Wat leuk dat jij en Simone elkaar nu dan eindelijk in het echt gaan ontmoeten! Heel veel plezier alvast! 🙂

 22. Marion schreef:

  Wat leuk dat je met Simone hebt afgesproken! Veel plezier samen!

 23. Bente schreef:

  Wat leuk dat jullie elkaar eindelijk eens gaan ontmoeten! Heel veel plezier in Utrecht 🙂

 24. Sylvia schreef:

  Jaaah, de worstjesdief! Ik moet daar nog steeds zo ontzettend om lachen 😉

 25. jackie schreef:

  die filmpjes, zooo leuk…
  die oriantal beauty heb ik ook, heerlijke geur

 26. Angelique schreef:

  Leuk voor uit zicht! Je blog is mooi geworden dus al het werk is niet voor niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *