Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Boeken, film/tv & youtube

Films die ik afgelopen weken heb gezien #9

Hoewel ik niet zo’n film kijker ben maar eerder een boek pak heb ik de afgelopen weken heel wat goede films gezien. Deze wil ik graag weer eens met jullie delen. Zo waren er 3 films die ik niet zo leuk had verwacht maar toch erg tof waren. Dan heb ik het over de eerste 3. Deze keek ik eigenlijk mee met M. en vooral van Maleficent had ik verwacht dat ik het niets zou vinden. Het is namelijk niet mijn soort type film… Maar wauw! Ook keek ik een all time favorite film Letters To Juliet, een echte chick flick en keek ik een verfilming van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg, waar ik alle boeken met veel plezier van heb gelezen. Hoewel de boeken beter waren was het toch leuk te zien, vooral in het Zweeds met NL ondertiteling.

Maleficent


De Disney-klassieker ‘Sleeping Beauty’ vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent, de heks die op de geboortedag van ‘Doornroosje’ een vloek uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. Hoe komt het dat ze zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje eigenlijk vervloekt?
Rating: ★★★★★

Teenage Mutant Ninja Turtles


De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder’s duivelse plan zien te ontrafelen.
Rating: ★★★★

How to train your dragon 2


De jonge viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd… niemand minder dan de vader van Hiccup. Maar wanneer Hiccup samen met andere vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet, wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hiccup om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.
Rating: ★★★★

Letters to Juliet


Sophie en Victor genieten van hun vakantie in de romantische Italiaanse stad Verona. Zij van het idyllische stadje van Shakespeare’s Romeo and Julia en hij als aanstaand chefkok vooral van de lokale keuken. Sophie gaat er daarom vaak alleen op uit en stuit zo op een groepje vrijwilligers dat brieven beantwoordt die van over de hele wereld naar Verona komen – brieven waarin Julia om liefdesadvies wordt gevraagd. Sophie sluit zich bij hen aan en vindt een brief uit 1951. Het romantische verhaal over een niet gevolgde liefde raakt Sophie zo dat ze besluit terug te schrijven. Deze actie heeft grote consequenties…
Rating: ★★★★

Olycksfågeln

Gebaseerd op het verhaal van Camilla Läckberg’s boek ‘Zusje’

Patrik Hedström en zijn collega’s op het politiebureau hebben ineens hun handen vol. Net op het moment dat nieuwe collega Hanna Kruse haar opwachting maakt, vindt er ergens een noodlottige aanrijding plaats. De dode bestuurster van het verongelukte voertuig ruikt sterk naar alcohol en iedereen staat op het punt de zaak af te doen als een tragisch ongeval. Alleen Patrik twijfelt. Hij vindt dat er teveel onverklaarbare factoren zijn. Al gauw blijkt dat hij gelijk heeft; de vrouw is in werkelijkheid vermoord. Maar door wie? Nadat de jacht op de dader is geopend, moeten Erica en Patrik tussen de bedrijven door ook nog tijd zien te vinden om hun huwelijk te plannen.
Rating: ★★★

Zie hier Deel 1, Deel 2, Deel 3 , Deel 4, Deel 5, Deel 6, Deel 7 & Deel 8

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *