Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Lijstjes & Stokjes

Tips & Trucs: Voor het kopen van (persoonlijke) cadeaus

Sinds Juli 2014 is er een nieuwe rubriek is geboren: Tips & Trucs. Elke Donderdag plaats ik een blogje met tips & trucs die variëren van blog gerelateerde artikelen tot andere tips. Heb je zelf een suggestie? Laat deze achter in de comments.

Je kent het wel. De feestdagen of een verjaardag komt er weer aan. Al jaren geef je cadeautjes dus wat moet je nou weer voor leuks, persoonlijks en origineels verzinnen? Hier wat handigheidjes op een rijtje want cadeautjes zoeken en geven ís gewoon leuk!

 • Fotocadeaus
 • Een tijdje terug deelde ik de leuke fotocadeaus van Webprint. Ik had een fotomuismat, 2 leuke bekers (waarvan ik er eentje cadeau deed) en leuke boekenleggers met foto’s. Je kan op deze site van alles maken met een foto van jou en je vriendin/vriend/familielid/.. Een leuke tip & zeker niet duur. Mijn ouders waren erg blij met de fotomok!

 • Maak zelf iets
 • Ook iets wat ik regelmatig heb gedaan. Maak een leuke fotocollage van allerlei jaren met foto’s. Ook zijn er veel leuke woonaccessoires bij de Action of Big Bazar te vinden. Maak er een leuk pakketje van met een mok, wat leuke kaarsen, fotolijstje en leuke bordjes met opschrift/quotes. Super leuk om te krijgen! Zo maakte mijn lieve vriendinnetje Sabine deze toffe theepot die nog steeds staat te pronken op mijn kast. Ook Sandra, een vriendin van mijn moeder maakt prachtige creaties. Van haar kreeg ik een zelfgemaakte theedoos en een geborduurde lijst met onze trouwdatum en beertjes en al.

  Ook kan je een leuke cadeaubon maken op de computer. Voor een gezellig avondje uit of een bioscoopje pakken. Degene kan dan zelf kiezen waar hij/zij naartoe wilt gaan.

 • Vragen ze geld, maak er wat leuks van!
 • Zo kan je heel creatief het geld verwerken in een leuke zelfgemaakte kaart of leuke buideltjes die je kant en klaar kan kopen bij winkels. Toch heel wat leuker dan een blanco enveloppe geven met wat geld erin. Zo heeft diegene toch wat hij graag wilde maar dan leuk verpakt.

 • Leuke gadgets
 • Kijk voor wat leuke en betaalbare gadgets. Altijd leuk om te krijgen en altijd heel divers. Voorbeelden van zulke sites zijn MegaGadgets of RadBag (waar binnenkort een toffe samenwerking mee online komt)

   photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

  Heb jij zelf nog leuke tips?

  .
  De vorige artikelen Tips & Trucs reeks:
  Blog do’s & don’t’s / De fijne kneepjes van het solliciteren / Samenwerking voor je blog met bedrijven / Voor een positiever leven / Even geen blog inspiratie / Hoe kom je beter in slaap / Hoe blijf je gemotiveerd? / Waarom zou je bloggen? / Netwerk opbouwen & succesvol met je blog / Alle kids entertainen op mijn werk / Voor beginnende bloggers / Klusserdeklus tips / Waar moet je aan denken bij je bruiloft / Hoe om te gaan met spanning tijdens het auto rijden / Hoe je alles gedaan krijgt, plannen plannen / Offline v.s. online leven combineren / Kopen van een huis

  0

  38 reacties

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *