Sinds Juli 2014 is er een nieuwe rubriek is geboren: Tips & Trucs. Elke Donderdag plaats ik een blogje met tips & trucs die variΓ«ren van blog gerelateerde artikelen tot andere tips. Heb je zelf een suggestie? Laat deze achter in de comments.

Je kent het wel. De feestdagen of een verjaardag komt er weer aan. Al jaren geef je cadeautjes dus wat moet je nou weer voor leuks, persoonlijks en origineels verzinnen? Hier wat handigheidjes op een rijtje want cadeautjes zoeken en geven Γ­s gewoon leuk!

 • Fotocadeaus
 • Een tijdje terug deelde ik de leuke fotocadeaus van Webprint. Ik had een fotomuismat, 2 leuke bekers (waarvan ik er eentje cadeau deed) en leuke boekenleggers met foto’s. Je kan op deze site van alles maken met een foto van jou en je vriendin/vriend/familielid/.. Een leuke tip & zeker niet duur. Mijn ouders waren erg blij met de fotomok!

 • Maak zelf iets
 • Ook iets wat ik regelmatig heb gedaan. Maak een leuke fotocollage van allerlei jaren met foto’s. Ook zijn er veel leuke woonaccessoires bij de Action of Big Bazar te vinden. Maak er een leuk pakketje van met een mok, wat leuke kaarsen, fotolijstje en leuke bordjes met opschrift/quotes. Super leuk om te krijgen! Zo maakte mijn lieve vriendinnetje Sabine deze toffe theepot die nog steeds staat te pronken op mijn kast. Ook Sandra, een vriendin van mijn moeder maakt prachtige creaties. Van haar kreeg ik een zelfgemaakte theedoos en een geborduurde lijst met onze trouwdatum en beertjes en al.

  Ook kan je een leuke cadeaubon maken op de computer. Voor een gezellig avondje uit of een bioscoopje pakken. Degene kan dan zelf kiezen waar hij/zij naartoe wilt gaan.

 • Vragen ze geld, maak er wat leuks van!
 • Zo kan je heel creatief het geld verwerken in een leuke zelfgemaakte kaart of leuke buideltjes die je kant en klaar kan kopen bij winkels. Toch heel wat leuker dan een blanco enveloppe geven met wat geld erin. Zo heeft diegene toch wat hij graag wilde maar dan leuk verpakt.

 • Leuke gadgets
 • Kijk voor wat leuke en betaalbare gadgets. Altijd leuk om te krijgen en altijd heel divers. Voorbeelden van zulke sites zijn MegaGadgets of RadBag (waar binnenkort een toffe samenwerking mee online komt)

   photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

  Heb jij zelf nog leuke tips?

  .
  De vorige artikelen Tips & Trucs reeks:
  Blog do’s & don’t’s / De fijne kneepjes van het solliciteren / Samenwerking voor je blog met bedrijven / Voor een positiever leven / Even geen blog inspiratie / Hoe kom je beter in slaap / Hoe blijf je gemotiveerd? / Waarom zou je bloggen? / Netwerk opbouwen & succesvol met je blog / Alle kids entertainen op mijn werk / Voor beginnende bloggers / Klusserdeklus tips / Waar moet je aan denken bij je bruiloft / Hoe om te gaan met spanning tijdens het auto rijden / Hoe je alles gedaan krijgt, plannen plannen / Offline v.s. online leven combineren / Kopen van een huis

  0

  38 reacties

  38 thoughts on “Tips & Trucs: Voor het kopen van (persoonlijke) cadeaus

  1. saramsades says:

   mercie voor de tips

  2. Nicky says:

   Ow, die sites zijn leuk! Daar ga ik eens rond kijken voor de feestdagen!

  3. Billy says:

   goeie tips, Saskia!

  4. Claudia says:

   Handige tips! Die gadget-sites ga ik ook zeker opslaan, die gaan ongetwijfeld nog wel eens van pas komen.

  5. Jolien says:

   Leuke tips!

  6. Bouchra says:

   Hahah die kat! Leuke tips, ik vind je nieuwe layout trouwens ook mooi X

  7. jackie says:

   ik ben echt wel van de creatieve cadeautjes..

  8. Mieke says:

   Goede tips weer! Eigen creativiteit doet het altijd goed inderdaad.

  9. Michaela says:

   Super goede tips! Ik vind cadeautjes kiezen echt zo moeilijk πŸ˜‰

  10. Anneleen says:

   Leuke ideetjes! Ik ben benieuwd naar je samenwerking met die gadgets-site!

  11. Zwartraafje says:

   Ik heb in het verleden al heel veel cadeautjes zelf gemaakt. Van handdoeken waar ik in kruisjessteek de naam had op geborduurd, tot sjaals, versierde cupcakes, beschilderde T-shirts, foto-albums, juweeltjes, … Momenteel heb ik op één stuk na, alle kerstpakjes al in huis. Ik kan me binnenkort dus bezighouden met het mooi inpakken van die cadeautjes.

  12. Claudia says:

   Ik vind het ook leuk om met goedkope spulletjes een heel leuk pakket te vormen. En dan een mooi echt cadeau erin te verstoppen.

  13. Northflix says:

   Ik heb geen tips! Ben het helemaal met je eens wat betreft die foto cadeau’s! πŸ™‚

  14. Roxanne says:

   Bedankt voor de tips! Ik ben zelf nooit zo creatief xD

  15. Infinity says:

   Bedankt voor de tips! Ik zocht nog een origineel cadeau voor een vriendin van me. Ik ga zeker eens kijken op die gadgets sites! <3

  16. Maroussia says:

   Fijn artikel weer. Met cadeautjes ben ik altijd creatief bezig. Fijne tips x

  17. Anja says:

   Heel handig! Ik ben er zelf een die inderdaad moeite heeft leuke cadeau’s te vinden, en de feestdagen komen nu toch wel erg dichtbij! Heeft me inspiratie gegeven voor een leuk cadeau voor m’n moeder, dat fotocadeau idee, dat ik daar nooit aan heb gedacht! (Blijkt maar weer waarom cadeaus uitzoeken me zo moeilijk af gaat..) Straks gelijk maar even bestellen!

   En dan wil ik er ook nog even bij zeggen dat ik vind dat je een hele leuke blog hebt! Ik volg πŸ™‚

  18. Nathalie Eline says:

   Leuke tips! Zelf ben ik ook dol op fotocollages of fotocadeautjes. πŸ™‚

  19. Nicky says:

   Fotocadeau’s vallen bijna altijd wel in de smaak. Ooit kwam ik ergens een zelfgemaakte geldboom (bladeren van geld) tegen, zag er heel leuk uit. Was een cadeau van een groep vrienden, lekker volle boom πŸ™‚

  20. Stephanie says:

   Leuke tips om cadeautjes te doen! πŸ˜€

  21. Serena says:

   Als ik iemand een envelopje met geld geef vouw ik altijd iets leuks van het geld, zwaantjes, kikkertjes, hemdjes enz. Ziet er altijd net iets leuker uit!!!

  22. ik ben erg bekend met Webprint, gebruik het regelmatig

  23. Wat een leuke tips! Ik vind het altijd zo leuk om cadeautjes uit te zoeken, nog leuker dan voor mijzelf! πŸ˜€

  24. Marcella says:

   Ik kreeg voor mijn verjaardag Canadese dollars ipv euro’s. Erg leuk ivm onze reis door het westen van Canada! πŸ™‚

  25. Amy says:

   Ja, gadgets zijn altijd leuk om te geven! Een cadeautje wordt ook al heel snel bijzonder wanneer je het mooi en speciaal inpakt πŸ™‚

  26. Marion says:

   Fotocadeau’s vind ik ook altijd erg leuk!

  27. Simone says:

   Wat een leuke tips! Ik heb er niks aan toe te voegen, geloof ik.

  28. Saskia says:

   Ik ben altijd heel saai; leuke kaart en centjes.

  29. Inge says:

   Cadeau’s kopen, dat is echt altijd zo moeilijk! Maar goeie tips, ik ga ze in het achterhoofd houden. En zo een poes in een verpakking, die wil ik wel krijgen hoor πŸ™‚
   Bij mij is het nog extra moeilijk, mijn man verjaart half december, en dan nog kerst zo kort er na, ik moet te veel in één keer voorzien… Maar het verjaardagscadeau is al gelukt, ik heb echt sjans dat hij graag kookt, er is altijd wel iets te vinden πŸ™‚

  30. sam says:

   Leuke tips! Ik kreeg een keer van een vriendinnetje een foto lijstje met daarin ipv een foto een briefje van 10 euro en op het lijstje had ze geschreven: Alleen breken bij nood.
   Vond het erg leuk verzonnen en weer is wat anders als een enveloppe πŸ™‚ Ik ga is even neuzen op die gadget site’s.

  31. Ik ben niet creatief, ik probeer het wel maar dit zit gewoon niet in mijn natuur. Wel heb ik ooit een keer een plantje gekocht en daarin briefjes geld gevouwen en aan touwtjes gehangen. Crea he! πŸ˜‰

  32. Marlissa says:

   Hahaha die kat! Leuk die theepot

  33. Rosa says:

   Zelf bonnen maken vind ik altijd heel leuk! Laatst heb ik nog een massage bon gemaakt voor mijn vriend πŸ™‚

  34. Angelique says:

   Leuke tips! Ik koop zelf eigenlijk gewoon het hele jaar door. Als ik iets zie dan neem ik het mee en leg ik het weg voor een moment met bijvoorbeeld verjaardagen of zoals nu met sinterklaas en kerst

  35. Ellis says:

   OMG, die kat ook echt :O

  36. Bente says:

   Ik vind het altijd heel leuk om ‘paketten’ cadeau te geven. Bijvoorbeeld aan een vriendin een ‘ontspanpakket’, een leuk mandje met daarin bijv. een tijdschrift, flesje wijn, lekkere douchegel, nagellakje en weet ik veel wat nog meer. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt en valt altijd in de goede smaak πŸ™‚

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *