Een bedankje is wel op z’n plaats – blogwise

 photo Untitled-design-7_zps1182eb9f.png

Een bedankje. Omdat dit mijn blog maakt en heeft gemaakt tot wat het nu is. Een blog met ruim 1300 blogposten & ruim 34000 reacties. Woow! Na 6.5 jaar blog ik nog met zoveel plezier en maakt mijn blog een steeds mooier proces door. Super tof om te zien & ben er zeker erg dankbaar voor.

Mijn man
Die het niet erg vind telkens overal foto’s van te moeten maken en te wachten met eten voordat hij een hap neemt. Die pakketjes voor me ophaalt bij de buren als ik een samenwerking heb. Die wekelijks meeleest met mijn artikelen en me helpt de teksten te verbeteren. Die er niets zoveel aan vind maar me toch in mijn hobby steunt.

Bedrijven die vertrouwen hebben in mijn site
De samenwerkingen vanuit bedrijven die steeds meer en leuker worden. In 2012 had ik soms een samenwerking maar nu in 2014 zijn er regelmatig leuke bedrijven die me mailen voor super leuke samenwerkingen. Ik ontvang toffe producten of soms een geld bedrag. Hoewel dit geen uitgangspunt is van mijn blog vind ik het wel leuk samenwerkingen met bedrijven aan te gaan, mits ik ze zelf leuk vind en ze passen bij m’n blog.

One.com & WordPress
Zonder deze 2 zou mijn site niet draaien. Mijn host is one.com en ben na ruim 6.5 jaar nog steeds erg tevreden. Als er dingen zijn kan ik altijd mailen of chatten en wordt direct goed geholpen. Mijn site is nooit echt uit de lucht geweest en het is een fijne host. Ook draait mijn site op WordPress, een erg fijn programma met fijne thema’s en plugins. Je kan er geheel je eigen ding van maken wat mijn blog nog meer mij maakt.

Jullie
Al jullie reacties maken mij elke dag een beetje blijer. Ik heb een hoop vaste lezers die telkens weer terug komen met lieve reacties op mijn blog, super! Het laatste jaar is het zo leuk dat de interactie met mijn lezers is gegroeid en jullie ook langere, inhoudelijke reacties achter laten. Elke dag kijk ik op mijn blog en van elke reactie krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Dankjewel!

55 reacties op “Een bedankje is wel op z’n plaats – blogwise

  1. Graag gedaan. 😉 Ik kom graag op jou blog en ookal reageer ik lang niet altijd, ik lees eigenlijk alles wel. En prachtig om te zien dat je blog een steeds groter publiek aan trekt.

  2. Wat een leuke post!
    Je plezier straalt ook van je blog en je comments op andere blogs af.
    Ik moest lachen om het feit dat je man wacht met eten tot je een foto hebt gemaakt.
    Haha! Zo herkenbaar! Ik neem me altijd voor foto’s te maken voor een PLOG, en dan is alles alweer op/aangesneden/door elkaar gemikt.
    Ik ben pas benaderd voor mijn eerste samenwerking en dat voelde zo tof!
    Niet voor de gratis kleren, maar voor het feit dat een bedrijf je schrijfstijl/blog leuk genoeg/de moeite waard vindt om te willen samenwerken.

    Nog veel succes en vooral plezier, Sas!!! Maar dat komt vast goed.

    1. Wat een super lieve comment! Ik probeer dit zeker met mijn blog te bereiken en ben blij te horen dat dit ook zo overkomt. Samenwerkingen zijn zeker tof!

  3. Wat een ontzettend lief van je, dit blogje. Je hebt een erg leuke blog die ik met veel plezier lees, dus voornamelijk jij bedankt dat je dit al zo lang volhoudt! En ik zei het al eerder eens.. Mijn vriend zit er precies hetzelfde in: hij geeft er zelf niets om maar support me wel. Ach, zolang je er zelf plezier in hebt. En dat straal je in elk geval echt uit!

  4. ik denk de laatste tijd ook vaak na om een blog aan te maken op een eigen domein,
    maar ik zie er tegenop om alles te verhuizen…
    Reacties maken het toch wel heerlijk, anders is er weinig aan. In tegenstelling tot wat velen beweren…

  5. Leuke positieve post om te lezen! Zie je man al helemaal zitten, mond al open.. eten bijna op de vork geprikt.. en dan wachten tot jij klaar bent met foto’s maken 🙂

  6. Auuuwh lief dat wij als bezoekers ook een plaats verdienen in je bedankjes. En wat je tot nu toe hebt heb je zeker verdient, je verdient meer zelfs. <3

  7. Leuk sas! ik vind het altijd leuk om je blog te lezen helaas heb ik zo weinig tijd de laatste tijd want ja je bent nog steeds een voorbeeld voor me en hooop ooit net zoals jou te worden 😀

    1. Ja dat sowieso! Je hebt me ook geholpen met FileZilla en alles erop zetten. Ben je nog steeds super dankbaar voor je hulp toen.

  8. Mooi om te lezen. Je blogt al 6,5 jaar wow! Ik kom hier altijd met plezier en lees graag jouw posts vooral omdat je ze met een good vibe schrijft!
    Op naar de volgende 6,5.

    1. Bedrijven mailen mij altijd voor een aanbod/verzoek voor een samenwerking. Geen idee hoe ze eraan komen maar krijg erg gevarieerde emails.

  9. Wow, veel blogs en reacties!!!
    Ik zit ook bij one.com en ben er ook heel tevreden over. Site ligt er eigenlijk nooit uit.
    Die samenwerkingen zijn leuk hè? Ik heb er ook al een aantal mogen doen en heb veel plezier van de spullen die ik kreeg.
    Ga vooral zo door!!!

  10. Je verdiend het echt, je blogt al zo lang en zo leuk! Ik volg je inmiddels alweer een hele tijd geloof ik, en ik vind het nog steeds zo fijn! Jij bedankt! 😉

  11. Wat leuk dat je iedereen even bedankt! Uiteindelijk doe je het grootste deel helemaal zelf en ben je jezelf ook dankbaar voor het succes! 🙂

  12. Ga zo door! Ik leer veel van jou als beginnende blogger en vooral de tips & trucs rubriek heeft mij ontzettend geholpen met een aantal dingen! Jij ook bedankt!

  13. Tof! Je hebt een blog waar je heel trots op mag zijn. Ik kom hier dagelijks met veel plezier. Geniet van het bloggen, meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *