New in: De familieplanner 2015

De lezers die hier regelmatig komen weten vast wel dat ik hou van plannen. Ik gebruik dit jaar dan ook de HEMA planners, zowel de deskplanner als de weekplanner die ik elke week op de koelkast hangt. Deze planner is echter bijna op en ik zocht dus een nieuwe planner voor 2015. Toevallig door het snuffelen bij de Kruidvat kwam ik deze toffe weekplanner tegen.

Een erg fijne planner, waar alles op geschreven kan worden. Hoewel wij geen ‘familie’ zijn gebruik ik dus de kolommen voor mijn werkrooster, M. zijn werkrooster en daarnaast voor de overige dingen die opgeschreven moeten worden. Denk aan uitstapjes, dingen die onthouden moeten worden of series die ik graag die dag wil opnemen.

Er zit ook een super handig en leuk stickervel bij waarmee je belangrijke gebeurtenissen kan aangeven. Een verjaardag of een vakantie die eraan komt. Naast de weekplanner zit aan de rechterkant ook een kopje ‘niet vergeten’ .

Ik ben erg blij met deze planner en kan niet wachten om hem te gebruiken in 2015. Ik moet nog even beslissen of we hem gaan ophangen of dat ik hem ga scheuren, bijknip en weer op de koelkast hang..

Ze hebben meerdere familieplanners versies bij de Kruitvat voor een koopje van 1.99!

En hoe plannen jullie?

About the Author

59 Comments

Nicetobeout

Das een mooi prijsje voor zo’n planner. Ziet er handig uit! Ik gebruik nu zelf geprinte varianten!

Reply
Nina Simplynspecial

Wat een leuk ding! Ik zou bijna spontaan naar de kruidvat fietsen hiervoor hihi.

Reply
Tamarah

Wat een ontzettend vrolijke en leuke familieplanner zeg! Ik heb ook een weekkalender in de keuken hangen en daar schrijf ik echt alles op. Wat ik zo handig vind is dat je in één oogopslag een indruk krijg van wat er de hele week gepland staat! Leuk detail aan jou planner vind ik de extra’s, stickers etc. om de boel op te leuken πŸ˜€

Reply
Petra

Hij ziet er vrolijk uit. Wij werken momenteel met een digitale agenda. Maar echt blij ben ik er niet mee. Ik vergeet niets maar wordt soms wel (on) aangenaam verrast. Je krijgt pas een melding als het bijna zover is. Met een echte planner heb je meer een weekoverzicht.

Reply
Anouk

Ah, super handig! Wij werken thuis voornamelijk digitaal, maar vergeten alsnog regelmatig elkaars werktijden etc. Daarvoor is een familieplanner die je ophangt in de keuken veel handiger! πŸ™‚ Thanks voor de tip! xo

Reply
Ruth

Ik heb een gewone, uitgebreide agenda waarin ik de meeste zake bijhoud. We hebben weleens een familieplanner geprobeerd, maar mijn man heeft een digitale agenda, en schrijft dan weer niet in de familieagenda… Werkt dus niet. We modderen maar een beetje aan dus πŸ˜‰

Reply
Nicky

Die ziet er leuk uit, zeg! Ik kan me voorstellen dat dat met jouw werktijden wel handig is. Wij hebben een whiteboard hangen, trouwens. Maar die gebruiken we niet. Ik ben de lopende planner hier…

Reply
Wendy

Ik heb één keer een familieplanner gekocht, maar het werkte niet voor ons. Kevin vergat het heel vaak bij te werken en uiteindelijk ben ik er ook maar mee gestopt. We plannen nu vaak per week en schrijven dat dan op een whiteboard/planbord. Maar helaas blijft Kevin daar soms heel erg lak mee en vult hij de week pas op woensdag in.

Reply
Serena

Ik ben maar alleen en heb dus niet meer dan mijn iPhone nodig. Hier hangt zo’n reclamekalender en ik doe er echt helemaal niets mee.
Ze zien er wel vrolijk uit trouwens!!!

Reply
Aurelie

Zo’n familieplanner lijkt mij heel handig! Ik schrijf alles op in mijn agenda, maar soms durf ik wel eens iets te vergeten, haha.

Reply
Aukje

Die is inderdaad leuk en echt een koopje!
Wij hebben een digitale agenda en ik heb er een papieren agenda naast, omdat ik het soms gewoon fijn vind om te kunnen bladeren. Dat geeft me net wat meer overzicht.

Reply
Wanda

Ik gebruik aan het begin van het jaar altijd trouw mijn agenda maar halverwege het jaar verwatert dat meestal. Daarnaast hebben we in de keuken nog een kalender hangen waar we allebei dingen op noteren en dat is wel zo handig zodat we elkaars planning ook weten…

Reply
Miranda

Ik heb er ook mee in mijn handen gestaan maar heb hem weggelegd omdat ik de vakjes altijd zo klein vind. Ik schrijf best groot en er moet veel op vaak. Vind ze er wel erg leuk uitzien.

Reply
Nicky

Wat een superhandige ding en dat voor die prijs. Ik moet ook nodig een family planner hebben, lekker overzichtelijk.

Reply
Diana Carlton

Wat een leuke planner! Ik ben een ramp met plannen, ik vergeet altijd de helft en ik vergeet telkens om een weekplanner aan te schaffen. Zegt dat genoeg πŸ˜‰

Reply
Elise

Ik heb de iPhone agenda, daar zet ik alles in. Verder hangt er nog een planner aan een memobord in de keuken πŸ™‚

gr ELise

Reply
Tessa

Echt een super gave planner! Wij zijn met zijn tweeΓ«n thuis, bij ons is het niet zo handig om een familyplanner te gebruiken.

Reply
SAS

Wij zijn ook maar met z’n 2e, maar wat ik in het artikel zeg ik vind het toch wel handig andere dingen ook op te kunnen schrijven…

Reply
Anouk

Mijn Moleskine draag ik zo ongeveer dag en nacht bij me. Ideaal om gewoon op papier te kunnen plannen i.p.v. dat getoets in je telefoon.

Reply
Saskia

Leuk leuk!!
Hier in huis gebruiken we, heel saai, een digitale agenda/kalender/planner op de telefoons en ipad.

Reply
Saar

Leuke planner zeg, maar ik zweer bij de google agenda op mijn smartphone. Deze van mij en mijn Lief zijn gecombineerd in een agenda en met wat kleurtjes toevoegen kom je ook een heel eind. En ik weet altijd wanneer hij er iets nieuws in heeft gezet :p

Reply
Marion

Ziet er zo leuk uit! Het liefst koop ik alle planners die er zijn. Maar ik heb niet zoveel te plannen, dus ik gebruik maar gewoon mijn agenda. Zoveel heb ik niet te doen.

Reply
Michelle

Deze ziet er inderdaad goed uit! Ik neem me altijd van alles voor qua agenda’s en planners. Meestal hou ik het één week vol haha.
Ps: moet die ‘linkerkant’ niet ‘rechterkant’ zijn? πŸ˜›

Reply
Michelle

Handig en erg leuk! Vriendlief gebruikt een digitale agenda ( alleen voor z’n werk) en ik gebruik mijn organizer voor al mijn afspraken en lijstjes. Ook noteer ik hier afspraken voor ons beide in. Heb het wel eens voorgesteld zo’n gezamelijke agenda, maar ach.. heb ik nu eigenlijk ook al.

Reply
Chantal

Wat een vrolijke planner! Ik schrijf altijd alles gewoon in mijn bullet journal. Werkt tot nu toe goed πŸ™‚

Reply
sam

Ziet er erg leuk uit! Wij denken er over om de koelkast te gaan verven met krijtbord verf, kunnen we daar alles opschrijven πŸ™‚

Reply
Nesrin

Dit is ideaal voor mij. Ik schrijf nooit wat op want ik denk dat het in mijn hoofd wel goed gaat.
Niet dus.

Ben laatst vergeten dat ik luizenmoeder was en vergeet ook elke week op welke dagen mijn man de hele dag weg is.

Ik ga al naar de Kruidvat πŸ˜‰

Reply
Simone

Oh die is wel erg leuk zeg! Wij hebben hiervoor een memobord. Overigens schrijven wij alleen de dingen die we moeten doen op. Zo weten we van elkaar wie wanneer weg is etc.

Reply
Linda

Deze is wel erg leuk ja! Ik heb voor het nieuwe jaar weer eens een agenda, voor het eerst voor een heel jaar in plaats van een schooljaar, zal wel even wennen zijn (:
Ik wil nog wel een grotere kalender kopen voor in de keuken, zodat mijn man daar ook zijn afspraken en rooster op kan schrijven en hij ook weet wat ik allemaal uitspook, haha! Deze is wel erg leuk, even onthouden! Ik wist nooit zo goed wat ik dan aanmoest met al die vakjes omdat het een familieplanner is, maar zoals jij ‘m gebruikt is wel erg handig, goede tip!

Reply
Jenn

Oh, die is leuk zeg! Ik doe niet zoveel met planners, ieder jaar hebben we wel een kalender, maar eigenlijk schrijven we er niks op… Maar deze vind ik erg leuk, ik ga ook eens kijken.

Reply
Marah

Ziet er leuk uit! Ik maak mijn ‘weekplanner’ altijd op de wc deur die uitkomt in de keuken. Die hebben we beschildert met krijtverf en daar schrijf ik op wat het weekmenu (want J. vraagt anders om de haverklap wat we gaan eten) en wat we die weet moeten doen/voor plannen hebben. πŸ™‚

Reply
Amy

Wat handig, zo’n kalender! Ik gebruik gewoon een papieren agenda, waar mijn M altijd in kijkt voor data πŸ˜‰

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *